FN-Rollspel dag 2!

2008-02-28 @ 22:54:46 This is my life Kommentarer (0)
Ojoj, höll på ända tills klockan halv 8 idag! Heeelt sjukt! Ända gången jag någonsin har suttit kvar så länge i skolan var under dagens Tajms! Det var också helt sjukt! Iaf, så blev Turkiets delegation (jag & Emma) skiiitsura över att vi ALDRIG fick allmän debatt! Dålig stil Iran, Sudan, Myamar (stavning??) & Syrien!!! + alla andra länder som är på deras sida som jag inte pallar rabbla upp, dessa länder satt nämligen närmast oss!

Ser trots detta fram emot imorgon då det är den sista dagen för FN-Rollspelet. Ska faktiskt bli lite sorgligt att avsluta det men jag hade aldrig orkat att ha det längre än 3 dagar!

Men säger nog godnatt här, är verkligen jättetrött! Ska kanske till Halmstad imorgon kväll & jag är ungefär 95 % säker på att jag åker så dvs att jag inte kommer att uppdatera på ett tag isf. Men nu vet ni iaf varför =)

Så ha det bra alla ;)

Puss!

Fru ordförande, ärade delegater, åhörare & media

2008-02-27 @ 19:31:47 This is my life Kommentarer (0)

Så började morgonen för oss i JM, INT & SAM. Alltså FN-Rollspel, var sååå nervis innan så jag bokstavligt talat skakade & kunde knappt få fram några ord. Dock blev det bättre när vi väl hade satt oss i aulan & började lyssna igenom varje lands inledningstal. Detta kommer pågå imorgon och på Fredag. Okej, jag måste erkänna att det var rätt kul men det är så sjukt svårt ändå för det är riktigt många länder & man vet inte riktigt vad man har för relation till alla. Hoppas alla önskar Turkiet lycka till imorgon & på Fredag =P Eller vad säger jag, det vet jag ju att ni gör ;) hehe

Har inte så mycket mer att säga nu, väntar på att Emma ska komma in på msn för vi ska hooka vårat tal =) Så skriver väl senare ikväll, måste gå & ta av mig FN-Rollspels setet haha

Puss!


Genrep & sova!

2008-02-26 @ 22:04:21 This is my life Kommentarer (1)
Tyckte verkligen att dagens program var bra! =D Carolina var ju sjukt ball haha! & det hände en massa spännande saker i Gossip Girl, om serien fortsätter såhär så kommer det lätt bli en höjdare!

Ska dessutom öva en sista gång inför FN-Rollspelet med älsko i telefon snart! Nervositet kommer & går verkligen hela tiden. Skitjobbigt. Men det kommer gå bra, självklart! =) Måste tänka positivt!

Så jag säger nog natti nu, vill ju inte lägga mig försent!

Puss!

Kvällens planer!

2008-02-26 @ 19:38:09 This is my life Kommentarer (0)
Gossip Girl

Gossip Girl

I huvudet på Gynning

Carolina Gynning (1)

Chokladmuffins

Chokladmuffins
Bakade dom igår, sjukt goda! Nammi =)

Puss!

Hemma igen!

2008-02-26 @ 17:45:12 This is my life Kommentarer (0)

Kom hem nyss från skolan! Satt kvar en och en halv timme längre än vanligt för vi hade mycket att göra.. Har inget speciellt & säga förutom att jag håller på att dö här vafaaan! Börjar bli mer & mer nervös för FN-Rollspelet imorgon! Aja.. Det går nog bra iaf =)

Ska inte göra något speciellt nu, bara äta & kolla på tv =)

Puss!


Godnatt!

2008-02-25 @ 22:54:15 This is my life Kommentarer (0)
Pratar i telefon med min älskling & ska sova snart.. Så, natti =) sov sött hela blogg.se hehe =P

Puss!

Måndagkväll!

2008-02-25 @ 21:02:20 Tidsfördriv Kommentarer (0)
7 senaste:
Cigarett - I Fredags
Mat - Chokladmuffins
Dryck - Jordgubbssaft
Biltur - Med älsko
Kyss - Älskling
Spelade låt - Sara Love ft Milano (??) - Glamour bitch
Tv program - Design; Simon & Tomas

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina vänner - Mjaa tror inte det, ingen riktig dejt iaf =P
Brutit mot lagen - Neej, eller inget allvarligt iaf
Blivit arresterad - Nej
Badat naken - Hehe, jo kanske någon gång
Varit med på TV - Neej, men Big Brother snart haha ;)
Kysst någon du inte kände - Yeees

5 nej tack:
Kläder - Beror på tillfälle
Musik - Death metal & sånt
Dryck - Whisky typ =P
Veckodag - Olika!
Årstid - Höst

4 saker:
Du gjorde igår - Var på stan =P
Du kan höra - Min dator & tv:n
Du inte kan leva utan - Familj, vänner, pengar och sex ;)
Du gör när du har tråkigt - Kollar på tv, sitter framför datorn & sånt..

3 personer:
Du kan berätta allt för - Emma & Michael! <3
Du tycker om - Måååånga =)
Du inte gillar - Typ ännu fler haha =P

2 val:
Kaffe eller Te - Svårt, om det ska vara kaffe så ska det vara latte annars te
Vår eller Höst - Vår

1 önskan:
Att det håller länge mellan mig & baby ♥

Puss!

Hemma från la schuuul!

2008-02-25 @ 18:48:58 This is my life Kommentarer (0)
Såååå gött att vara hemma eller =P Hade vääärldens dag idag, tack & lov var den inte såå jobbig för vi hade typ FN-Rollspel förberedelser hela dagen så alla lektioner, förutom IV-val var inställda, hade ALDRIG pallat att ha naturkunskap! Så tack =D haha.. Iaf, hade min första matlagningsdag idag & säger bara en sak: aldrig i hela livet att jag någonsin kommer arbeta med den gruppen iaf! Sa till läraren & jag får byta tills nästa gång. Emma, vänta bara tills du får reda på vem jag ska vara med ;) hehe

Nej nog pratat om skolan! Ska inte göra något speciellt idag, bara baka & kolla på tv =) Myskväll typ..

Har inte så mycket att göra nu i veckan men lite saker är det allt hehe..

Veckans to do

[ ] Köpa nagellack till fransk manikyr.
[ ] Köpa ett linne/tröja som jag ska ha på nordic.
[ ] Söka jobb, både vanligt & sommarjobb!
[ ] Köpa nytt block till matlagningen (gjorde aldrig det förra veckan)
[ ] Köpa hårfärg till mina nya slingor som ska fixas =)


Puss!

Favoritväskorna! =)

2008-02-24 @ 22:17:25 This is my life Kommentarer (4)
Här är mina två nya favoriter, guccin är från Emma & den svarta från älsko! =D

image90

Ska sova snart! Har sjuuukt lång dag imorgon, kommer hem vid 6 liksom wiie =/ ?? Såå, natti! =)

Puss!

Hemma från stan!

2008-02-24 @ 18:27:10 This is my life Kommentarer (0)

Kom ifs hem ett bra tag sedan men ändå hehe.. Har ätit sedan dess. Mm joo, men träffade Michael iaf & så gick vi runt och letade efter ngn bra slips som han kan ha till Fn-Rollspelet. Hittade en rätt fin iaf =) & sen så åkte han hem och så träffade jag mammut, så gick vi runt & kollade lite på kläder. Jag letade efter någon fin överdel som jag kan ha på mig på nordic men hittade knappt något =( Eller jo, två stycken rätt så fina rosa linnen men den ena var lite för stor där den var lös, riktigt synd för den var sjukt het med paljetter typ & helt underbar rosa färg! Aja, den andra var sjukt söt men det såg lite konstigt ut vid brösten =( Så får se om jag tar den eller inte.. Har faktiskt rätt gott om tid hehe.. Jag vill kanske ha en tröja/klänning från Gina med men jag vet inte om jag vill ha den vita. & då är det ju fan ingen idé att det är white om man inte ens ska ha vita kläder =/ Det är ju det som är det roliga med nordic denna gången.. Aja, sen så finns det ett till linne haha =D Fast jag tror inte ens det finns kvar i butik för såg det verkligen jättelängesedan & kommer inte ens ihåg i vilken affär. Menmen, får väl se hehe =) Först måste jag nog iaf bestämma underdel så blir det lättare att köpa något linne!

Haha mycket text nu om bara kläder men äsch, sånt är livet & jag ääääälskar kläder ;) hehe...

Nu ska jag typ bara ta det lungt & så =) Skriver väl senare! Ska ta bild på mina väskor med för jag glömde det ett tag sedan hehe..

Puss!


En bråttom söndagsmorgon!

2008-02-24 @ 11:45:15 This is my life Kommentarer (0)
Har lite bråttom nu! Ska träffa Michael i stan 13:10 & jag har precis duschat håret, bara! Jag åt en bit kaka till frukost, kanske hinner ta en till bit innan jag går haha.. Jag har iaf smink kvar & så ska jag klä på mig & låta håret torka - självmant! Torkar nästan aldrig med hårtork då det sliter något spå otroligt på håret! Iaf, så känns det lite mörkt nu när mammut har ockuperat badrummet (det negativa med att inte bo i hus!) & hon ska inte ens gå än! Aaargh..

Får se om jag köper något. Har så stor lust till det men jag har inte sååå mycket pengar kvar & dessutom så vet jag inte ens riktigt vad jag vill köpa hehe.. Kanske någon fin tröja till white, om man nu hittar ngt dvs.. Fanns ju en fin klänning/stor tröja typ på Gina men den ser faktiskt liiiite konstig ut så vette fan om jag tar den, dessutom vill jag inte ens ha den i vitt så får se! =)

Skriver senare när jag har kommit hem.

Pusspuss!

1000 besökare!

2008-02-24 @ 02:31:11 After hours Kommentarer (2)

Haha det är verkligen inte mycket om man jämför med vad måååånga andra har men jag är stolt över det ändå! =D & man ska verkligen vara stolt över sig själv, jämt & alltid hehe.. Iaf så har antalet stigit mycket snabbare nu de senaste dagarna, elr inte när jag var borta men innan & efter! Kanske för att jag bloggar en aning oftare nu eller så har jag helt enkelt fått mer besökare som återkommer! Kul är det iaf & kommentera gärna om ni har ngt att säga, kan vara precis vad som helst! =)

Har faktiskt ingen lust att sova nu! Är joo, är lite trött men det är inte så farligt. Kanske beror på att jag har typ sovit hur mycket som helst ändå haha.. Sitter & pratar med Emma <3 på msn nu och kollar lite på andras bloggar.. Är så sjuuuukt rastlös! Vill ha någon att vara med eller något att göra nu.. Aja, får ändå ta & tagga ner lite.. Kan faktiskt inte vara med någon i veckan, elr iaf inte från Tisdag kväll - Fredag kväll! Det är ju FN-Rollspel som antagligen kommer sluta sent & dessutom får jag INTE (!!) försova mig en enda minut typ!! Jätteviktigt verkligen!

Men hoppas iaf att älsko kommer nästa helg & att tiden ändå går fort så jag kan få gå på nordic! & sen kommer våren & 1årsdagen

Skriver kaaanske senare, om inte. Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite! =P

Puss!


Hemligheten ute! ='(

2008-02-23 @ 23:59:45 This is my life Kommentarer (3)
Mmh & så var hemligheten avslöjad. Eller snarare berättad. Jag hoppas verkligen att detta får ett lyckligt slut för jag kan inte ens tänka mig hur jag skulle kunna fungera utan dig älskling! Du är mitt allt! Förlåt för allt dåligt jag någonsin har gjort mot dig! Älskar dig mest av allt!

- tänker tyvärr inte avslöja vad det är för er andra bloggläsare för det som har hänt är på tok för privat för att kunna skrivas i bloggen!

Puss!

Melodifestivalen & ny dator!

2008-02-23 @ 21:31:18 This is my life Kommentarer (3)

Denna gången var faktiskt melodifestivalen bra! De flesta låtar var helt okej =) Gillar faktiskt BWO:s låt!

Har iaf rensat hela min dator nu & fyyyy vad det känns skönt! Har installerat alla nödvändiga program & så faaan heller att jag ska börja ladda ner massa skit & hålla på igen! Ska verkligen passa mig för allt nu. Har ifs ett sjukt bra antivirus, panda antivirus. Har ni inte det så ladda ner det! Det säger verkligen till om minsta lilla grej & klarar av att desinfektera nästan alla filer! Iaf till 98 %!

Gjorde ett test förut med om vilken stad jag borde bo i. & gissa vad jag fick!? Blev så glad när jag såg det, hehe.. Jag MÅSTE åka dit, allvarligt! Är så kär i den staden trots att jag inte har varit där!

image90

Puss!


Börjar om från början =)

2008-02-23 @ 19:02:40 This is my life Kommentarer (0)
Har precis skrivit ner alla program & sånt jag ska ladda ner sen.. För nu, äntligen så tömmer jag datorn! Var riktigt längesedan & när jag dessutom har blivit av med mitt "virus" så kan jag lika väl ta bort alla andra hemskheter som finns på den. Om det nu ens finns kvar något. Aja, känner ändå att det behövs! Har ifs rensat min ena hårddisk så nu har jag sjuuuukt mycket plats på den om man jämför med vad jag hade innan hehe.. Så ingen uppdatering förens ikväll när jag har fått allt & funka igen!

Försöker dessutom ladda ner massa nya fina teman till min mobil men det verkar inte fungera =/ Konstigt. & Britneys album går sjukesegt & ladda ner med, men det funkar iaf =)

Händer inget för mig ikväll så därför blir det sege melodifestivalen, hatar det egentligen men om jag inte har något annat att göra så kan jag lika väl kolla på det, hehe..

Hoppas ni har haft en bra Lördag iaf!

Älskar dig Jonathan Elmgren, förstå det!! ♥

Puss!

Händelserik dag

2008-02-23 @ 17:26:10 This is my life Kommentarer (2)
Oh yeah! Denna dagen har ju varit sååå händelserik. Har verkligen inte gjort något, typ pratat i telefon & spelat haha.. Ja ni hörde rätt, spelat! Typ såna fula små minispel haha =D Riktigt kul ändå..

Längtar något så otroligt till 14:e mars! Det är då det är Club Nordic - white party, iih =) Träffa massa roligt folk & återuppleva Wave känslan! Typ dansa all night long med honey! =) <3 Sen kan man ju alltid dra ut på stan efteråt med haha =D

Skriver sen!

Puss!

Saturday

2008-02-23 @ 13:37:33 This is my life Kommentarer (0)
Har inte skrivit på ett tag nu.. Gjorde iaf mitt tal igår, det gick rätt bra =) Kändes typ inte alls nervöst & TACK Michael! =D & nu är det heeeelg, finally.. MEN! Nästa veckar börjar allvaret! FN-Rollspel, jiiiiisses! Ser verkligen fram emot vårat inledningstal men är samtidigt så sjukt nervös! Jag ska börja med: Fru ordförande, iih =)

Igår blev ju bra. Verkligen =( Alltså, jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Alla dessa jävla tankar. Börjar bli helt, eeh.. Skitsamma.. Ska försöka reda ut det senare, hur det nu än kommer att gå.

Skriver sen, tappade verkligen lusten helt plötsligt.

Puss!

Plugg & dagen i allmänhet

2008-02-21 @ 23:27:16 This is my life Kommentarer (0)
Iiih jag har skrivit klart mitt debattal! Eller okej, Michael skrev klart det haha =D & tack vare honom så kommer jag LÄTT få vg! Annars slår jag fan läraren.. =D Förlåt, men jag är på sjuuuke flumhumör! Har typ skrattat åt allt hela dagen =) & jag som trodde att jag hade vaknat på fel sida imorse..

Aja, dagen har ju varit händelserik.. Haha har inte hänt ett skit typ. Har verkligen bara gått runt & skrattat åt allt =) Men såna dagar behövs också, förstår inte att lärarna inte flippar på oss =P

Var hos tandläkaren förut med.. Bytte alla bågar & sånt så nu känns allt sjuukt fräscht & så fick jag beröm iih.. Men det känns fortfarande tufft att behöva ha tandställningen kanske över sommaren med =( Alltså. Jag ska ju ändå vara realistisk & om jag är det så kommer det att bli så. Tyvärr. Så inga smiles på 18-års dagen! ='(

Nu ska jag gå ut en snabbis med Alex (orka!?) & sen sova! Jag har ifs ingen lust till det men måste nog!

Puss!


Okej man ser typ inte vad det står men jag gjorde ett politik test & jag blev 57 % miljöpartist & 55 % sosse =) hahaha ofta jag är det minsta insatt i politik =)

image89

Goosh vilka bilder!!

2008-02-21 @ 09:17:40 Schooltime Kommentarer (2)
HAHAHA dessa bilder la jag & Emma in på klassens delade mapp, under namnet Michael!

image87


image88

Puss!

Sussa sött ;)

2008-02-20 @ 22:11:32 This is my life Kommentarer (0)

Åååh Top Model blir bara bättre & bättre! Kommer ihåg att jag absolut hatade det säsong 1 & 2.. Vet inte riktigt varför men nu är det sjukt bra & alla blir bara finare och finare!

Tänkte bara säga godnatt & berätta att jag slänger in en bild imorgon på mina två nya loveliii bags =) (älsko, nu kan du INTE bli lack hahaha =D)

Puss!


Top Model & plugg

2008-02-20 @ 20:55:15 This is my life Kommentarer (0)
Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg.. Har inte skrivit sen skolan imorse så tyckte att det var dags! Jag har iaf precis duschat & börjat skriva lite på mitt debattal. Än så länge är det lite svårt men nu börjar det iaf ljusna lite & jag har fått bra instruktioner + betygskriterier så det kommer nog gå =) Ska kolla på Top Model om några minuter med! Hade skippat det dock om det gick repriser men det gör det inte!? Skitskumt. Så jag missade iaf första avsnittet & jag vill inte missa andra! Skriver väl senare.

Puss!

Skärpning blogg.se!

2008-02-20 @ 08:51:20 Schooltime Kommentarer (1)
Mmh har redaktionstid nu. Pratade precis med baby & så är jag alldeles för trött för att börja jobba för jag har absolut ingen aning om vart fan någonstans jag ska börja! =/ Skitsvårt med FN-Rollspel ju.. Men rätt kul ändå, schalla schalla =D

Jag tål inte blogg.se & mitt internet på kvällarna! Msn funkar men att få upp en sida går inte & även om det går så är oftast blogg.se helt segt eller går inte ens att komma in på. Skärpning!

Ska nog.. eeh. Göra något nu =)

Idag kommer min gucci väska =) - älskar min Emma som har hookat den till mig ♥

Puss!

Dagen & Halmstad

2008-02-19 @ 18:00:18 This is my life Kommentarer (1)

Kommit hem nu & varit duktig, har nämligen ringt för att fixa räkningarna som kom till vårat gamla hus och pluggat lite =) Dock har jag en väldigt viktig sak kvar att skriva, och jag tänkte skriva ett första utkast till imorgon! Nämligen debattalet.. Så svårt! Men jag vill verkligen att det ska gå bra, vill ha VG så jag kan få VG i slutbetyg! Så det blir väl att försöka hooka lite respons & hjälp imorgon haha..

Idag i skolan var det lätt soft! Vi håller på med ett FN-Rollspel, har säkert nämnt det innan. Iaf så hade båda tidningarna release party idag & dom bjöd på massa kakor & tårta! Såååå gott.. Jag & Emma åt sjukt mycket så vi typ spydde sen.. Haha & inte nog med det så bunkrade vi upp i vårat skåp med så nu har jag en jääättegod chokladmuffins som väntar på att bli uppäten imorgon! =)

Förresten..

Lite kort om vad jag gjorde i Halmstad!

Torsdag: Åkte 15:00 & kom fram 16:45. 18:30 var vi bjudna till hans mamma för hon skulle gifta sig. Cermonin skulle hållas hemma & med bara nära och kära. Ungefär 20:30 kom "partybussen" för limousinen dom skulle ha var sönder så det fick bli en ball svart liten buss typ med ball musik istället haha.. Den tog oss iaf till restaurangen & vi åt riiiktigt go mat! Kom hem runt 12-1.

Fredag: Vaknade 6 då älsko åkte till jobbet & sen somnade jag om. Skulle egentligen ha gått & solat runt 10 men jag vaknade runt 11 och då var det knappt någon idé för älsko slutar ju jobbet 11:45.. Så sen kom han hen & sov till två medans jag fixade mig & när han hade vaknat så drog vi till stan. Drog även hem till hans pappa på kvällen & äta mat & kolla på Let's Dance. Kom hem runt 12 igen..

Lördag: Vi gjorde inget speciellt på dagen men på kvällen stack vi till hans polare för dom skulle kolla på match & sen skulle vi dra ut till B&B. Vi bowlade & sånt.. Sen efter det stack vi hem till hans andra polare & hans tjej för & kolla film.

Söndag: Äkta slappardag. Gjorde verkligen ingenting, låg bara i soffan hela dagen & kollade på tv.. Jag åkte hem 17:55..

Nej men nu ska jag nog försöka att börja läsa texten om mitt debattal! Måste ju börja någonstans så jag kommer igång.. Ikväll är det Gossip Girl & I huvudet på Gynning! Trist bara att jag var tvungen att hoppa över förr förra veckans avsnitt av Gossip Girl & det går ju fan inga repriser på det! Jag vet för jag kollade tv-tablån varje dag! =(

Puss!


To do list & hemmakväll

2008-02-18 @ 17:28:14 This is my life Kommentarer (0)

Är hemma från skolan nu =) Kom hem tidigt för vi fick sluta 15:10 eftersom det var första lektionen i min nya kurs, matlagning & då gick vi bara igenom några papper och hur vi ska jobba de kommande lektionerna. Tror det kan bli ganska kul faktiskt, hoppas att jag får några roliga i min grupp! Ska iaf ha 2 ½ timmars lektion på Måndagar från 14:30-17:00 & på Torsdagar blir det lite olika beroende på hur lång tid teorin tar.

Mm, så jag kom iaf hem tidigt idag & det var myyyys att gå igenom stan i vårvädret hehe. Det var faktiskt riktigt varmt! Tyvärr så kommer det bli sämre väder nu i veckan, ingen sol & så men det blir nog bättre till helgen eller nästa vecka, iih =) Vill så gärna ha vår nu! Fick även G på naturkunskap A & G på matteprovet, förutom geometrin som jag hoppade över för jag hade inte tid & öva men det vet hon så det är lungt.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt & kolla på tv =)


Veckans to do

[ ] Översätta engelska artikeln
[ ] Skriva debattalet
[ ] Ringa & fråga om jobb
[ ] Läsa naturkunskap B läxan
[ ] Köpa nytt block till matlagningen


Puss!


Inställd lektion & ny kurs!

2008-02-18 @ 09:14:42 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu, skulle egentligen ha lektion med den blev inställd för läraren ringde precis när jag hade tagit fram böckerna & allt och sa att hon tyvärr inte kunde komma =( Faaan, jag som har ont i huvudet hade ju fan kunnat få sova lite längre.. Jag bor ju ändå i stan så det tar ändå ett bra tag för mig att ta mig till skolan.. Helt onödigt!

Aja, första dagen efter lovet känns ju inte sådär jättebra direkt. Idag börjar nog min nya kurs, matlagning. Okej det ska väl bli kul att börja på något nytt men vafan. Jag orkar faktiskt inte ändå.. Vill ha lov nu!!

Har inte precis jättemycket att skriva nu så jag avrundar väl här. Skriver om Halmstad senare! Det var iaf sjukt kul & tiden gick alldeles för snabbt =( Saknar & älskar dig älskling

Puss!

Halmstad! =D

2008-02-14 @ 13:43:54 This is my life Kommentarer (1)
Ska dra om typ en halvtimme! Bussen går 15:00 & jag vill typ köpa någon dricka innan & så kanske.. Man vet ju aldrig vad som kan hända på vägen.. Gött iaf att man numer slipper ta tåget in till stan & vänta i typ en timme..

Aja, ska bara kolla min mejl & sen drar jag =) Skriver väl på Söndag kväll/Måndag kväll..

Puss!

Aguileras son & snart klar med packningen..

2008-02-14 @ 11:35:18 This is my life Kommentarer (0)
Sååå.. Då var man nästan klar med packningen inför Halmstad idag! Bussen åker klockan 3 så det är lungt, känner mig inte alls stressad =) Har bara lite hygien saker kvar typ & sen så är allt klart! Det är inte ofta man tar på sig solglasögonen i Februari heller haha.. Riktigt mycket sol idag & helt klar blå himmel, häääärligt =) Nu längtar man verkligen tills det blir 25 grader!

Ska bara äta frukost & fixa mig och sen är jag klar. Jag vet typ att jag kommer sitta & sega i en/två timmar och jag absolut hatar det så därför försöker jag vara så seg som möjligt nu hehe..


Förresten, första bilden på Christina Aguileras son Max Liron =)


image85

Puss!

My day

2008-02-13 @ 23:12:23 This is my life Kommentarer (0)

Mm, tar vid där jag slutade senast. Skulle ju följa med min syster till flygplatsen för att vinka av henne.. Rätt så tråkigt ändå att hon åkte hem =( Hon bor i Polen (jag är polack) för er som inte vet =) Aja, sen så åkte vi typ runt lite & kollade lite saker & sen tog jag spårvagnen till centralen för att möta Stefan & åka hem till honom. Det var kul =) Sen så kom jag iaf hem vid 22 och kollade på Fråga Olle & Girls of the playboy mansion! & nu ska jag typ packa lite, hehe.. Lite sent kanske men skitsamma hehe..

Hoppas att det blir sol imorgon med =) Så mysigt att ha på sig skinnjackan, iiih =)

Kanske uppdaterar innan jag ska sova, annars natti natti..

Puss!


Vårkänslor <3

2008-02-13 @ 14:41:03 This is my life Kommentarer (0)
Iiih, det är riktigt skönt väder idag! Solen skiner & jag har på mig skinnjackan & vårskor och allt.. Så mysigt!

Aja, nu måste jag dra för ska följa min syster till flygplatsen! Skriver sen =)

Puss!

To do & godnatt!

2008-02-13 @ 01:00:20 After hours Kommentarer (0)
Såå.. Nu har jag äntligen duschat & fixat klart typ allt =) Så sjukt härligt & köra igenom hela kroppen med peeling! Måste verkligen börja göra det oftare!

Veckans to do:
[/] Köpa present till mammut - vet iaf vad hon ska få typ men hon får det sen hehe..
[/] Köpa alla hjärtans dag present till baby
[x] Köpa biljett till Halmstad
[x] Lämna tillbaka en grej på CO
[ ] Börja plugga på svenska grejen (måste få vg!) - dags & börja kanske? =/
[ ] Klippa mig?
[/] Fixa ögonbrynen & naglarna
Ny grej:
[ ] Ringa & boka solariumtid på Fredag morgon!
[ ] Köpa massa mysigt som inpackning & ansiktsmasker

Menmen, ska nog ta & gå och lägga mig snart för ska upp rätt tidigt imorgon! Min syster åker ju vid 3 till flygplatsen & vi ska typ gå lite till på stan innan det.. Så ja, tid behövs verkligen! Hoppas nu bara att älsko ringer & väcker mig imorgon haha =D Aja, natti natti iaf =)

Puss!

Shopping & universeum

2008-02-12 @ 23:13:03 This is my life Kommentarer (0)
Var på Universeum idag med min syster, var rätt kul faktiskt. Även om jag inte hade såå jättestor lust först, men man får väl ställa upp.. Aja, sen blev det stan iaf med mammut med & det inhandlades ett par nya skor =) Svarta vårskor, typ sneakers. Fast finare. I Lacoste stil för er som är nyfikna på hur de ser ut hehe.. Köpte även min biljett till Halmstad.. & varför fick jag känslan av att både killen bakom biljettdisken på Swebus & killen i kassan på DinSko småflörtade!? HAHA var så sjukt fult för jag hörde typ inte vad dom sa.. Han på Swebus kunde liiiite polska med, rätt ball ändå =P

Iaf så har jag sjuuukt stor press på mig med vafan jag än gör så mår typ inte så bra nu egentligen =( Kan inte vänta tills jag får en paus från detta & åker till Halmstad =)

Aja, nu måste jag gå & duscha iaf! Ska smörja in mig med & massa skit så det kommer bergis ta evigheter!

Dagens bästa: Nya fräscha skor UTAN hål! =D
Dagens sämsta: Bråk, bråk, bråk & gråt självklart. Precis som alltid. Varför skulle det någonsin ändras?

Puss!

Natti!

2008-02-12 @ 01:14:46 After hours Kommentarer (2)
Aja, tänkte att jag skulle gå & lägga mig snart hehe =) Ska ju upp ganska tidigt imorgon & dra till stan & allt såntdär så.. Är sjukt glad iaf för att Ninna hjälpte mig nog att få bort mitt problem med datorn helt & hållet =) TACK! Har varit inne på nya msn sedan klockan 2 idag & datorn har inte startat om sig en ända gång, vilket tyder på att det hon gjorde hjälpte! =)

Mm men nu ska jag sussa (man kan inte sussa utan suss) haha =D

Puss!

Typ något liksom hehe...

2008-02-11 @ 23:46:38 Tidsfördriv Kommentarer (0)
Jag har tråååkigt, hehe..

Röker du? - Feströker bara.
Snusar du? - Nej!!
Skolkar du? - Haha ja ibland.
Gör du frukosten själv? - Ibland.. Hatar ifs att göra det, så segt..
Har du suttit i rätten? - Ja, både med skolan & när en anhörig var där..
Har du slagit ner någon? - Haha neejdå..
Har du pussat någon av samma kön? - Japp =)
Har du varit på strippklubb? - Haha absolut inte!
Vad gör du när du blöder näsblod? - Stoppar papper i näsan..
När grät du senast? - Typ, lite idag.. Fast det räknades knappt..
Vem kan du prata om allt med? - Vännerna!!
Har du solglasögon? - Yes, men inte nu precis haha..
Skriv en mening på engelska - No fucking idea haha
Vem pussade du senast? - Typ godmorgon-puss-på-kinden mammut..
Vem kramade du senast? - Mamma antagligen..
Vad är din högsta önskan just nu? - Att få ha massor med pengar som aldrig tar slut haha =P
Vad heter ditt hårspray du använder? - Använder inget =)
Vem gillar du? - Många =)
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Svart
Har du string på dig just nu? - Neejsh..
Känner du någon som heter Niklas? - Nej.. Men jag vet folk =P
Har du bärbar data? - Ja =)
Är du blyg? - Mm, ibland..
Vad tänker du på just nu? - Att jag har ont i ryggen & vrf vissa filer inte vill funka!!

Puss!

To do & outfit?

2008-02-11 @ 20:06:54 This is my life Kommentarer (0)

Veckans to do:
[ ] Köpa present till mammut
[ ] Köpa alla hjärtans dag present till baby
[ ] Köpa biljett till Halmstad
[ ] Lämna tillbaka en grej på CO
[ ] Börja plugga på svenska grejen (måste få vg!)
[ ] Klippa mig?
[ ] Fixa ögonbrynen & naglarna

Mmh, det mesta kommer ju göras imorgon! Gött iaf.. Nej usch, nu har jag fått tillbaka min hemska huvudvärk! =( Den kommer & går verkligen hela tiden.. Får ännu mer huvudvärk när jag börjar tänka på vad jag ska ha med mig på Torsdag också! Nu är det ännu svårare för vi ska typ på bröllop, eller ja, det är inte i kyrkan eller så men det är ändå bröllop.. Vad fan ska man ha på sig då? =/ Hatar sånna formella tillställningar för man måste verkligen ha en dresscode.. Aja, kul ska det iaf bli =)

Ska nog gå & planera lite vad jag ska ha för kläder nu!

Puss!


Fuck it!

2008-02-11 @ 18:44:40 This is my life Kommentarer (1)
Arrgh blir så sjukt arg på mammut eller!! Orkar inte ens förklara men kan ju iaf säga att den människan inte fan har någon respekt eller förståelse för att man har olika smak.. Ja detta låter skittöntigt och det är precis vad det är! Men kan man inte prata med sin mamma normalt eller lära henne nya saker så är det faaan inte konstigt att man bråkar om sånt här onödigt skit som kommer fan få en att må dåligt resten av livet! Skojar fan inte, sånt här är ju alltid så jävla kul att blicka tillbaka på & tyvärr nog så har jag oändligt mycket minnen av sånt!!

Har inget att säga, har skittråkigt, ont i huvudet & känner att jag typ nästan desperat vill vara med någon! Gaaah.. BRA DAG :|

Puss!

Godmorgon =)

2008-02-11 @ 13:15:32 This is my life Kommentarer (0)
Haha eller jaa, klockan är ju ifs 1 men aja =) Var nyss ute med Alex & ska äta frukost, eller brunch haha =D Börjar dagen tidigt ;) Tänker inte göra något speciellt idag, skulle antingen åka till Varberg för att min brorsas tjej ska jobba där & då tänkte jag att älskling kunde komma upp dit men han jobbar ju med så nej =( Om det inte blev Varberg så skulle jag dra till stan men alltså, det är typ försent. Eller egentligen inte men jag vet hur det blir, äta, fixa sig & det tar liksom ändå ett tag för jag pallar inte stressa.. Så jag tar nog det imorgon istället, måste vakna tidigare då med! Har fått sova ut 2 dagar i rad nu så det räcker nästan faktiskt. Lovet är ju trots allt bara en vecka så man ska väl inte ändra så mycket på tiderna! Så dagens planer är helt enkelt: sitta hemma & softa ;) haha

Måste bara tillägga att jag tycker det är högst irriterande när blogg.se ska uppdatera sin tjänst VARJE natt! Man orkar inte vara uppe ända tills 3-3:30 tills sidan är uppe igen men man pallar inte heller sluta gå in på blogg.se runt 1-2 eller vad det nu än är =/

Ska äta frukost nu =) Nej just det, brunch var det ju haha

Puss!

Tatuering i veckan!? =D

2008-02-10 @ 23:55:36 This is my life Kommentarer (1)

Är hemma nu! Var hos brorsan & åt och sånt.. Var väl helt okej förutom i slutet då jag typ väntade på dom i 150 år för dom kollade på någon film. Iaf så blev jag lite sur för jag somnade & sen så skulle vi dra & det var utan min syster för hon skulle sova där & då kändes det typ onödigt plus att jag blir alltid grinig om jag inte får sova ut =( Menmen, skitsamma..

Är såååååå pepp på tatuera mig nu eller!! Baby ska typ snacka med ngn sån i Halmstad så kanske vi gör det tillsammans - inte fega ur nu vaaa! Frågan är bara vad jag ska ha, jag vet vart jag vill ha mina tatueringar men jag vet inte vilka motiv. Förutom att jag vill ha ett hjärta (med bara konturer) på vänstra handleden! Ja, precis så som Carolina Gynning & det är inte för att hon har det utan för att jag tycker faktiskt att det är sjukt snyggt! Ville tatuera mig långt innan jag ens visste vem hon var, faktiskt! =) Aja, vi får väl se om det blir något! Annars kaaanske jag piercar mig, om han nu gör sånt med.. Är som sagt ganska rädd för typ nålar & sånt så därför kommer väl hela proceduren ta ett tag om man måste lugna ner mig innan hehe..

Aja, ska väl inte göra något speciellt nu. Borde sova men jag orkar inte ändå. Bara för att jag somnade förut, fan!

Puss!


Bloggdesign!?

2008-02-10 @ 15:27:10 This is my life Kommentarer (1)
Ska snart kolla på reprisen av i huvudet på Gynning =) Var tvungen att hoppa över både den & Gossip Girl i Tisdags kväll då jag var tvungen att plugga igenom de sista uppgifterna inför matteprovet vi hade i Onsdags! Jag har faktiskt ingen aning när reprisen av Gossip Girl är. Känns som att den redan har varit faktiskt. Aja, det gör nog inte så mycket iaf. Kom aldrig riktigt in i serien heller, massor med saker som jag inte gillade =/ Menmen, den var väl ändå helt okej. Aja, nog om det =)

Har bara suttit hemma precis hela dagen igår & idag, orkar inte göra något. Även fast jag kanske vill. Jag måste faktiskt få ta det lungt en helg också och det känns inte lika bortslösat att göra det när det är lov på Måndagen =) Ska ju typ ändå till stan imorgon & förhoppningsvis köpa skorna & typ present till mammut.. Min syster har jag redan köpt till men jag måste komma på något till mammut med & så blommor till både och självklart! Eller kanske någon tårta, haha får se =)

Är så sugen på att göra om designen till min blogg efter att jag gjorde om Marielles blogg. Men samtidigt känner jag att jag är ändå ganska nöjd med den, har ju tre stycken av mina favoritfärger & allt är i rätt nyanser & rätt bilder. Så nej, just nu tänker jag faktiskt inte ändra något! Men pysslar gärna med andras bloggar annars =) Skriv bara om det är ngt så svarar jag =)

Ska dra till tv:n nu iaf, ta lite cola & kanske chillinötter hehe..

Längtar tills Halmstad! =) Just det! Måste köpa biljett imorgon också!! Får inte glömmas!

Puss!


image84

Godmorgon!

2008-02-10 @ 13:17:06 This is my life Kommentarer (0)
Iiiih snart är photoshop cs 2 klart! =) Hoppas verkligen att det funkar, tror ifs inte det men man vet ju aldrig =) Har inget speciellt att säga =P Ska bara vara hemma idag & ta det lugnt så skriver sen =)

Puss!

Blogghjälp!

2008-02-10 @ 00:54:43 After hours Kommentarer (2)

Har inte gått & lagt mig än haha =P Hjälper Marielle med hennes blogg just nu, riktigt kul faktiskt! Speciellt när man vet något och inte så som det var i början när jag fixade min! Sjuuuukt jobbigt med tanke på hur lite tålamod jag har! Menmen, nu är det mycket lättare för nu kan man ju saker =) Skriv om ni vill att jag ska hjälpa er med =P

Puss!


Amy & Christer vann!

2008-02-09 @ 21:47:44 This is my life Kommentarer (0)

Mm precis.. Fanns som sagt inget annat plus att min brorsas tjej ville kolla på det & egentligen ville väl alla det men aja, haha.. Som ni säkert redan vet så vann ju som sagt Amy & Christer.. Humf, okej jag absolut hatar Amy men låten var väl rätt okej ändå. Hon kommer ifs ändå inte vinna hela skiten för hon är för liten för det typ. Taskigt att låta henne skämma ut sig i Eurovision! & Christer kommer ju inte gå vidare sen för hans låt suger sjuuuuukt mycket! Aja, blev iaf melodifestivalen & hemgjord pizza som blev sjukt go =)

Förlåt älskling för att jag bara snäste av dig sådär förresten men jag tycker faktiskt att man borde respektera när jag har family time.. Love you ♥

Förresten så är Emma i Turkiet nu med sin Akin.. Eller jag vet inte om hon har kommit fram ännu men rätt så ball ändå =D Önskar dom all lycka till ;)

Puss!


Förresten, ser det inte ut som att Christer har typ älghorn!? HAHA =D


image83

Melodifestivalen?

2008-02-09 @ 19:44:32 This is my life Kommentarer (0)
Jaha.. Har inte precis mycket att skriva om. Jag kaaan få VG i slutbetyg på svenska C =) något jag gärna vill, iih.. Hoppas det! Aja, men iaf.. Idag har jag inte gjort något alls! Bara tvättat & softat typ.. Nu är min bror & hans tjej här och dom håller på att göra pizza med mammut & min syster. Skoj, fast jag orkar inte hjälpa till för dom är redan så många i köket så dom klarar sig nog haha.. Ikväll är det typ melodifestivalen eller något sånt? Jag vet inte alls vad det är för jag är inte ett dugg intresserad av schlager =P Det ända jag vet är att det är i Scandinavium.. Men om det inte finns något annat på tv så blir det väl till att kolla på det ändå..

Aja, kommer inte på så mycket mer jag kan skriva.. Måste komma på vad jag kan köpa till min baby & sen köpa skor & biljett till Halmstad (Torsdag) i veckan! Typ Måndag/Tisdag kanske =)

Puss!


new pic =)

image82

Transan..

2008-02-08 @ 11:37:17 Schooltime Kommentarer (1)
Haha snackar med en transa nu, sjukt =P Får inte fram några ord så här:


image81

hahahahahahaha =D

Puss!

Brott & Straff

2008-02-07 @ 21:23:51 This is my life Kommentarer (0)
Idag gick jag & Emma mellan benen på någon =D Haha nej men kom på att jag sa att jag skulle skriva det i min blogg.. Vi var alltså på teater med klassen, sjuuukt bra teater faktiskt! Trots vi var där i cirkus 4 timmar haha.. & så utanför fanns det såna sjukt stora statyer typ, eller konstverk eller vad man ska säga. Iaf så såg det ut som två ben som var ihop först & sen så "särade" den mer & mer på det ena benet & tillsist gick jag & Emma igenom där haha, så sjukt fult.. Teatern var iaf en modern version av Brott & Straff, vet att det låter sjukt tråkigt men neej! Lätt värt & se, speciellt han killen & blattarna hahaha =P

Mmmmmmh, damp! Jag har sovmorgon till 11:55 imorgon MEN min naturkunskapslärare som för övrigt är riiiiiktigt jobbig sa att jag, Emma & Michael ska komma dit 9:15 imorgon för att skriva prov! Aaaaaaargh! Alltså vafan ska jag göra sen då i två timmar. Jag har inte pluggat, kommer inte att göra det för jag fattar ändå inget så jag kommer vara klar med provet på cirkus 45 minuter max! =P Sjuuukt jobbigt! Aja, får väl pallra mig dit då iaf & så typ hej oj jag kunde inget =) Förresten.. Gjorde matteprov igår med! Gick väl helt okej men känns ändå som jag kommer få ig, faktiskt =( Fick det på förra provet med faaaan.. Jag oroade mig sjuuukt mycket och trodde att det skulle gå åt helvete bara för att jag fick det i höstas men alltså, det är tydligen många som har fått det.. Eller inte många men jag är iaf verkligen inte den ända! & dom verkar klara sig =) Får se hur det blir, ska snacka med läraren någon gång..

Aja, men nu orkar jag inte skriva mera =) Är astrött, ska nog sova snart!

Förresten ; im so mad at you =( menmen, det blir nog bra ändå. Typ liksom, kanske. Inte !? =/ Aja..

Puss!

Sexual eruption

2008-02-06 @ 00:50:38 After hours Kommentarer (0)
She might be with him but she's thinkin 'bout me
We don't go to the mall, we don't go out to eat
All that we ever do is play in the sheets    ♥

image80

Puss!

NINNA SKRIV IGEN!! =P

2008-02-05 @ 23:26:03 This is my life Kommentarer (1)

Tjejen som lämnade en kommentar för några inlägg sedan, skriv igen!! =P Jag fick aldrig något sätt jag kunde kontakta dig på! Du lämnade en kommentar angående ett msn virus!! Jag behöver verkligen din hjälp hehe..

Nu har jag iaf kommit hem från min bror & hans tjej där jag fick hjälp med matten, har prov imorgon! =( Det gick rätt bra och jag förstod mycket mer än förut! =) Men jag är lätt fortfarande orolig! Menmen, nu ska jag inte tänka mer på det som Moi (brorsans tjej) sa!

Jag orkar inte vara sjuk mer.. Är alltid det känns det som! =( Eller ja, kanske inte. Men jag har redan varit det två gånger & året har precis börjat! Menmen, måste iaf bli frisk innan helgen. Jag absolut hatar att vara sjuk på helgen, men vem gör inte det? =P

Jaja, nu ska jag iaf ta det lungt! Sova snart för jag ska upp tidigt & jag måste faktiskt äta frukost annars kommer jag ALDRIG palla sitta igenom matteprovet! =P Får ta med mig min sista clementin med haha.. Kan köpa en banan på pressbyrån innan tåget med haha =D

Puss!


Skolan..

2008-02-05 @ 10:20:52 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & ska typ börja jobba med FN-Rollspelet =)


http://www.youtube.com/watch?v=4Wx5iTI14eU - Haha kolla denna!! Helt sjuk..

Blir godis & tårta sen med när tidningarna ska ha sina release partyn haha ;)

Puss!

Argh, ibland har folk ingen respekt alls!

2008-02-04 @ 23:05:05 This is my life Kommentarer (0)
Detta blogginlägg skriver jag i ren vrede! Har min mamma ingen jävla respekt eller? Varken mot mig eller mot min syster! För det första så bäddar hon en säng åt min syster i mitt rum. Liksom okej, det är helt lungt. Men INTE NÄR JAG SKA GÅ UPP KLOCKAN 6 TYP!? Fattar inte hon att jag kommer väcka allt & alla.. Speciellt min syster som säkert kommer vara sjukt trött! Schysst liksom =/ Att hon inte ens frågar innan. Vi hade ju fan en idé om hur vi skulle göra.. Och nu helt plötsligt bara går hon och plockar bort saker, okej skönt att någon annan gör det men allvarligt.. Hon vet faaan inte ens vart allt ska ligga & hon VET att jag kommer få extremt mycket ryck när jag ser att något ligger på heeelt fel ställe eller om det inte är till exempel ihoprullat! Jag har typ sån sjuk grej att jag kan börja gråta om något ligger det minsta fel, men samtidigt kan jag skita i hur sjukt stökigt det är en annan gång. Asjobbigt! För man kan inte veta innan man får såna ryck & typ börjar städa 3 på natten (har hänt måååånga gånger!!).

Menmen.. Pratade med Gisela nyss & det blir nog jobb i helgen =) Dom typ säljer saker & sånt.. Så jag ska bara testa! Från 9 på morgonen till 9 på kvällen, riktigt jobbigt men man kan tydligen tjäna sjukt mycket pengar! ;) Och det är preciiis vad jag behöver nu! Menmen.. Eftersom min syster är här så kanske jag inte vill jobba just den helgen då man vill umgås, men vi får se som sagt =)

Nej, nu ska jag kolla på Seinfeld & sen sova tror jag.. Redaktionsdag imorgon, gött!

Puss!

Måndag kväll!

2008-02-04 @ 20:01:53 This is my life Kommentarer (2)
Iiih nu har mammut & min syster kommit hit! =) Dom kom med massa gott, hudvårdsprodukter & smiiink =) plus en ny datormus till mig =) & det behövdes VERKLIGEN! =P

Men iaf, är världens tröttaste person & jag boooorde egentligen plugga matte men alltså helt seriöst. Jag orkar inte! =P Får bli världens plugg imorgon från sekunden jag kommer innanför dörren tills typ 12 på natten haha.. Hade förresten dansuppvisning idag =) Det var riktigt skoj, gick rätt så bra hehe.. Fick dessutom VG i dans & koreografi! =D Trodde att jag bara skulle få G eftersom jag inte var med på dansuppvisningen i julas! Menmen, jag är riktigt nöjd iaf =)

Nej nu ska jag nog bara ta det lungt & fixa lite med min dator! Jag vill verkligen att den nyaste versionen av msn ska funka men min dator har ngt jävla virus som gör att den startar om sig =/ Så om jag inte får bort det nu (har precis laddat ner ett nytt antivirus program) så får jag verkligen ryck! =P

Kanske skriver sen =)

Puss!

Lite schöööna bilder =)

2008-02-04 @ 01:38:19 After hours Kommentarer (1)

Dessa bilderna var mest hottast ;) besök supergirlemma på bilddagboken för fler!! (Emma, tacka mig om du får fler bevakare haha =P) - förlåt för att dom är lite suddiga, vi har faktiskt vår bortförklaring haha =D

image80   image81

Suss (11)



Puss!

Dagens..

2008-02-04 @ 01:05:44 After hours Kommentarer (1)
SÖNDAG

Dagens humör:
Lite halv bakis, sjuk & allmänt trött.
Dagens borde: Plugga & fixa till hemma!
Dagens frisyr: Inget speciellt, diadem som vanligt.
Dagens klädsel: Just nu är det jeans, linne & mys tröja..
Dagens planer: SOVA <3
Dagens materiella vill ha: Parfym & tröja!
Dagens längtan: Till lovet & alla helger!
Dagens beroende: Chilinötter så som det har varit hela veckan, & musik SJÄLVKLART!
Dagens tråkigaste: Att behöva vänta i 500 år på Mario bara för att han ska se sin jävla Super Bowl! =(
Dagens personer: Emma! ♥
Dagens irritation: Varför helgen REDAN är slut? =(
Dagens låt: Snoop Dogg ft Robyn - Sexual eruption

Puss!

Jag orkar inte komma på rubriker mer =)

2008-02-03 @ 23:43:30 This is my life Kommentarer (0)
Alltså jag vet inte ens vart jag ska börja!! =D Kvällen/natten/morgonen med Emma blev så sjuuukt ball =D Hahaha.. Vi hade verkligen roligt hela tiden! Det bevisar bara att så länge man är med rätt personer så är det klart att det funkar!! =P Fast det var ju ändå lite läskigt där på morgonkvisten när vi skulle hem, dvs klockan 6,7 HAHA.. Fatta att vi BÖRJADE dricka vid 8 ungefär & SLUTADE dricka 7 på morgonen!! Helt sjukt men faan vad roligt! =P

Aja, idag så sov vi sjukt länge & sen drog vi till stan =) Hittade en ny tröja & parfym som jag vill ha, iih.. Ska ifs vänta med parfymen för jag har fortfarande kvar halva av min gamla.. Men tröjan kanske jag köper nu i veckan, får se =)

Har gått & blivit sjuk nu med =( Riktigt jobbigt.. Hatar att vara sjuk. Dessutom så har min röst varit helt falsk & sånt hela dagen idag! haha så sjukt fult! Menmen, vad gör man inte för att kvällen innan ska bli så perfekt som möjligt!? För det borde väl bero på det..? =P

Nej men nu måste jag faktiskt föra över massa musik till min mobil & prata med folk på msn, typ Mario =) & äta snickers, nammi..

Puss!

Godmorgon =)

2008-02-02 @ 11:40:19 This is my life Kommentarer (0)
Iiiih idag gäller det ;) Laddar upp med party musik redan från morgonen haha =D

Har egentligen inte tid att skriva för måste hämta lite saker, hehe.. & fixa mig, städa lite till, gå ut med hunden, äta frukost & sen få hit Emma ;) haha

Igår var den första februari! Äntligen en ny månad, ännu än månad närmre sommaren! & så firade jag & baby även 10 månader =) Trots problemen vi har haft senaste veckan håller vi ihop ;) Älskar dig Jonathan Elmgren! ♥

Måste dra nu! Skriver sjääälvklart sen!

Puss!