I get it, your magnetic

2009-10-30 @ 20:30:25 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu & halvkollar på Idol, första fredagen jag har kunnat göra det på typ 4-5 veckor. Jobbar ju alltid annars varje fredagkväll.
Annars så har jag jobbat idag med, gick helt okej men mina tänder värkde (stavning?) sönder =( Kan nääästan jämföra smärtan med hur det kändes när dom drog åt tandställningen & då är det bad, riktigt bad.
& efter gick jag på stan, köpte present & en sak till mig som jag helt seriöst aldrig trodde att jag skulle klä mig i. Men vad kan man säga? Mode förändrar ens syn på saker ; )

Får se vad som händer ikväll. Fick en msning (någon skrev på msn) att det kanske händer något ikväll, vad vet jag fan inte än för det sa aldrig personen, scary haha!
Händer inte det så sitter jag bara hemma & vilar. Kollar lite serier och så. Lika näzz det..


I'MSORRY

2009-10-28 @ 22:29:04 This is my life Kommentarer (0)
Jag veeeeeeeet för hundrasjätte gången!
Bloggen kommer jävligt mycket i kläm när man jobbar så långa pass som jag gör, slutar runt 21 varje kväll & när jag kommer hem är jag helt slut. On top of that så sitter jag uppe på nätterna, kikar hotell & pratar flygbiljetter, och sen går jag upp typ 7-8 för att åka till tandläkaren (imorgon är det 3e gången på 3 dagar, hoho)

Men nu är det snart slut på allt sånt. Tandläkaren sista gången imorgon (tanden sitter där den ska nu, wohooo!) & halva Londonresan är bokad samt att jag har ändå rätt mycket ledigt nu resten av veckan. GÖTT =)

Nu är det resten av mina bloggar som gäller & sen tlfprat och sen nana


Ny vecka

2009-10-26 @ 10:47:05 This is my life Kommentarer (0)
Det är tydligen höstlov denna veckan fick jag reda på igår.. Mitt första år då jag inte har något höstlov. & jag ska jobba 12-21, morr. Är inte så pigg på det nej. Fast hellre jobb & pengar än lov faktiskt c(:

Annars så har jag fått ett ok att ta ledigt i 4 dagar och åka till London! Eller nu såg jag på mitt schema att jag annars bara kan byta mina få pass jag har dom dagarna mot andra dagar så får jag precis samma timmar på månaden. Ska nog gå det här =)
& idag ska jag även tjata på dom så att dom anställer Ewe c(: VILL ha henne på mitt jobb, fatta vad kul!

Nu ska jag äta frukost & läsa bloggar - den vanliga morgonrutinen alltså, hehe..


Höstmys

2009-10-25 @ 11:49:20 This is my life Kommentarer (0)
Tänkte att jag skulle sova ut lite imorse.. Vill bli av med min förkylning & dessutom har jag inte bråttom idag. Vaknade av att klockan ringde & halvsov & lyssnade på radio - as always.. Sen så blev klockan innan 11 och jag tänkte dra mig upp ändå, vill inte sova fööör länge. Kommer till tv,n & så ser jag o9,5o. (?)
Just fan, den var inte alls innan 11, utan innan 1o. Salak är jag.. Klockan vreds ju tillbaka en timme inatt haha.
Snacka om att det är lätt att lura hjärnan alltså..

Sitter uppe nu & har på Idol i bakgrunden, vet redan vem som har åkt ut så ni kan inte förstöra något =) Är sugen på att höra alla sjunga trots att jag vet vem som har åkt ut.
Är det bara jag som inte gillar han Erik eller? Verkar iaf så.. Tycker han tar i alldeles för mycket och är grymt överdriven & överskattad.

Aja.. Småfix under dagen & sen in till stan, träffa Ewe & senare ikväll grabbarna.


Gingermanbreadbiscuithousecake

2009-10-24 @ 19:56:07 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma från det låååånga men trevliga passet på jobbet nu =) Ska bara vila ikväll & imorgon är jag ledig förutom på kvällen då vi ska fika, Londongänget ; )

& självklart har jag gått och blivit sjuk..
MEN sen har mammi gått & köpt pepparkakor, och det uppväger sjukdomen stort, höhö c(:

Nu är det mat, nom nom.

Latero


OUUUTTT

2009-10-22 @ 21:15:50 Pardey Kommentarer (0)
Nu ska jag snart pysa.
Lockat hår, nya blanka leggings & hallon bodybutter, nom nom..

& även två superbra nya låtar. Jag säger bara Timbaland


Food nom nom

2009-10-22 @ 14:55:55 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma från jobbet nu & ska äta mat, sen sova & sen duscha. Är så trött så jag finner inte ens några ord, hoho..
Upp kvart i åtta & måste gå hemifrån åtta, allt som vanligt då c(:

Puuuuuuss


Helfeeetee

2009-10-20 @ 23:09:08 This is my life Kommentarer (0)
Jag är sinnes trött, jobbade stängning igen & vill inte ens tänka på hur många hundralappar som försvinner varje månad för att jag jobbar över =/ Har bara lyckats bli klar innan 9 typ 4-5 gånger.. & hur många gånger har jag inte det..? Let's say typ 3 månader oavbrutet. KUL!
Aja.. Tänker bara på att jag får fett med lön & att alla mina planer blir som jag vill mycket tack vare det. Tänker på det flera gånger dagligen & då blir jag på mycket bättre humör =)

Ska läsa klart alla bloggar nu & sen lägga mig. Ska som sagt till tandläkaren igen imorgon. Eller nu är det ifs typ ett speciallabb, haha vafan liksom!? Ska vara där runt 9,3o.

Ska förresten till Växjö & sötisen den 29-1 c(:
Bokar nog min biljett imorgon


Some stuff

2009-10-20 @ 13:53:31 This is my life Kommentarer (0)
Vet typ inte ens vart jag ska börja.. Är skitlack på tandläkaren iaf. Gick upp kl 6 imorse & åkte till Mölndal för att fixa grejen jag har väntat på i nästan ett år. Tror ni att det blev något? Nej.
Så nu måste jag åka till Långedrag istället, wohooo! (Försök gärna hitta en tid som passar med mitt jobb & innan helgen)
:@



Så. Skit i nu =)

Stan igår gick braa, sprang runt till miljoner olika affärer & hade verkligen mina ögon på bara lackleggings, vit handske & rutig skjorta. Hittade en sak - grymt snygga leggings på BikBok, nom nom.. Fanns ett annat par på Gina, men det var tydligen bara dom i Nordstan som hade dom överhuvudtaget & dom fanns bara kvar i M,L,XL = morr..

Idag är det jobb as usual. Fick min lönespec. igår.. KÄRLEK säger jag bara!! c(:


CITTTY

2009-10-19 @ 13:00:20 This is my life Kommentarer (0)
Nu ska jag pinna iväg mot stan =) Har skiiiitlite pengar kvar så ska bara införskaffa det jag behöver till min halloweenoutfit, båda grejerna är faktiskt andvändbara i vanliga fall också.. Eller nja, en av dom är det & den andra är bara som ett fint minne att ha i rummet =)

Egentligen skulle loffs hängt med men kanske träffar henne senare, hade varit roligare nu men aja..

& så ska jag kika på ny mobil!!
Sschh ; )


BEATIT

2009-10-18 @ 23:23:48 This is my life Kommentarer (0)
Har precis kollat på idol på webben. Fredagens program var ruskigt bra! Kan inte bli något annat när det är mj-tema såklart ; )

& mitt i allt så msnade loffs mig & frågade om jag vill hänka på halloweenpardey. Har aldrig varit på det innan så det kommer bli näzz! Har redan bestämt mig vad jag vill klä ut mig till. Har faktiskt tänkt på det i ett par veckor OM jag skulle gå på någon fest då.. Trodde det skulle bli skitsvårt först men nu har jag löst hela outfiten förutom 2 saker (& dom ska fixas imorgon), hoho =)





ITHINKYOURASSISFAKE

2009-10-18 @ 20:03:21 This is my life Kommentarer (0)
& så var helgen över, mööög! Även om jag jobbar varje helg & är ledig ibland mitt i veckan så känner man ju såklart av fredagar & lördagar och när helgen tar slut gör det lite ont c(:

Nyss var Top Model på i bakgrunden (GG ska jag se imorgon - repris 13,35) eftersom jag jobbar nästa lördag & inte kan se reprisen på Top Model.. & nu är det hål i väggen & sen parlamentet - äkta tvkväll =)

Jag har fått världens idé för att kunna hitta mina kläder i garderoben förresten, är kanske lite löjligt men what to do? Jag har så jävla mycket kläder så att allt ligger bara huller om buller över hela garderoben. ALLT är skrynkligt, inte så bra & snyggt kanske..
Det började bra med färgordning osv, sen kom jag hem från Polen & fick högre och högre lön varje månad = mycket nytt!
Ska nog börja sen eller imorgon med att fixa med idén =) Får se om det blir något bra..


Here we go again

2009-10-17 @ 11:36:54 This is my life Kommentarer (0)
& så gör jag det gamla vanliga igen, låter min blogg typ förfalla haha.. Är lite seg på att uppdatera nu ja, men har jag inget speciellt att berätta så är det ju bättre att låta bli att uppdatera..

Utgång igår iaf efter jobbet, var på Trädgårn'. SJUKT näzz var det! Träffade på hur många som helst typ haha.. Bla sjöng vi för vi har tagit studenteeeeen, fyfaaan vad vi är bra! HAHA hur fan började vi sjunga på den liksom!? ; D
& med andra ord är det utgång ikväll igen.. Blir så när vännerna alltid är partypepp =)
Lite jobbigt bara att jag jobbar ikväll igen, 15-21 =/

Aja, nu är det bloggar & frukost.




Godmorgon

2009-10-15 @ 11:45:10 This is my life Kommentarer (0)
Seg & ont i huvudet är vad jag har idag, inte så konstigt efter natten igår. Jag hatar att saker kan vända på en sekund, men sånt är livet & det är sånt man får ta ibland. Tyvärr..

Idag är det back to basic, jobb & sen inget mer.. Kan vara rätt skönt också, att bara få koncentrera sig på en sak.


I don't care anymore

2009-10-14 @ 22:14:14 This is my life Kommentarer (0)
Åååh jag har så sjukt tråkigt & har haft det dom senaste timmarna! Jag skrev ju det innan, kan fan inte vara själv & sitta hemma ens en halv dag utan att dö typ. Vad är det för fel på mig? Jag saknar alla hela jävla tiden.
Förstår inte hur jag kunde älska att vara för mig själv för ett par år sen, så olikt mig. HELG säger jag bara!!

& när jag är här helt själv så dyker alla begär, känslor & tankar upp. Vill inte. Vill inte tänka, tar allting som det kommer bara. Orkar inte bry mig om hur allt blir & vad man ska göra/säga. Har slutat med det. Nu rycker jag bara på axlarna istället. Mycket bättre så.


and you should know better...


Välkommen till förorten

2009-10-14 @ 14:50:49 This is my life Kommentarer (0)
Älskade hatade förort

SE DEN säger jag bara!

Stället ligger 5 min ifrån mig & som en av "Lugna gatan"-arbetarna säger;
Om man bara dömer Angered, eller Lövgärdet, utifrån det man läser i tidningar, då är man dum.
Det är ingen krigszon.
& jag skulle inte precis vilja säga, det är en fläckfri zon. För det är det inte. Precis som andra stadsdelar i Göteborg.





Morsning korsning

2009-10-14 @ 10:37:00 This is my life Kommentarer (0)
Har precis gått upp & sitter och dricker kaffe just nu, nom nom. Har även skickat iväg mitt nya ansökningsbrev, det förra sög ju apa typ. Men nu blev det bättre =)

Somnade skittidigt igår, hann inte ens se slutet på Desperate så fort jag slocknade, helt sjukt. Så missade typ dom sista 5 minuterna iaf.. Men så kan det bli när man har mitt liv för tillfället, haha!

& jag är LEDIG idag! Var jag igår med, trots det var jag på jobbet i typ 4 timmar, hahaha! ; )
JA jag är sällskapssjuk. Jag erkänner. Men idag ska jag faktiskt bara vara hemma & njuta.

Nu; bloggar!


Galet

2009-10-13 @ 17:20:12 This is my life Kommentarer (0)
Senaste dygnet alltså, haha pah galet är nog det enda jag kan säga. But I like it =)
Älskar att ha 1oo saker att göra & att ständigt längta till dagar/personer/händelser. Vad fan gör man annars liksom? Sitter hemma typ.. Visst, det kan vara skönt någon gång. Typ i en halv dag, sen måste jag träffa någon. Få prata, skämta, skratta & allt annat.. (Hörde jag någon säga sällskapssjuk? ; D) Mys!

Nu är jag iaf hemma från allt, ska skriva om mitt jävla brev för det suger hårt & även kolla klart på första avsnittet av Desperate. Ikväll är det ju avsnitt två, spännande!


You look at me and I see my reflection


CAH WHEN YOU PRESS IT UP

2009-10-12 @ 18:17:57 Music ♥ & videos Kommentarer (0)
See the way you wiggle it girl
You mek mi stress it out
So mi cannot wait to caress it






HAPPENINGS

2009-10-12 @ 17:33:38 This is my life Kommentarer (0)
Sorry att jag har låtit bloggen förfalla under dom senaste dagarna.. Har inte haft tid/ork faktiskt - hade inte min data med mig heller.

Men efter fikan i fredags med Johanna så fick jag sjukt bråttom hem. Tog bussen som åkte runt från stan, hem till mig & direkt tillbaka till stan. Mammi mötte upp mig på bussen & hade även med sig min väska och hunden.. Skulle sova hos brorsan nämligen. Alla 3 åkte ju till V-ås & jag var själv i Göteborg över helgen, gött som fan!
Slutade iaf med att jag bodde i hans lägenhet över hela helgen.

Utgång i Fredags, SJUKT kul! & sen att man får gå förbi hela kön på Trädgårn' - nom nom ; )
I Lördags var det jobb, 9,3o-14,3o - var fortfarande full när jag vaknade förresten, hahaha! Men det gick bra. Sen hem, softa. Åt två gånger på donkan den kvällen ; )

Söndags var det jobb igen & sen hämtade pappi upp mig. Hämtade min dator osv & drog till han, åt middag och fixade med mitt arbetsprov! =) Nu är det typ klart, ska bara fixa till en sak & skriva varför jag vill plugga där (har allt klart i huvudet redan) & imorgon ska jag skriva ut allt, kopiera mina slutbetyg & sen skicka in. Lite nervöst faktiskt. Men ayah, vi får se. Wish me good luck =)

Jag är mest glad att jag faktiskt skickar in något & ändå känner en liten känsla inom mig när jag pillar med InDesign & PS att jag faktiskt vill.. Inte för att jag måste. Känns skönt =)

Nu ska jag ta det lugnt, tänkte måla på nytt lack på tårna & händerna (eller så kör jag au naturel - lika fint nu när mina naglar är så långa & välformade, nooom!)

Walking hand in hand,
future love


Godmorgon folket!

2009-10-09 @ 11:24:34 This is my life Kommentarer (0)
Har varit uppe ett bra tag nu faktiskt, redan varit ute med hunden & allt - duktig! =)

Ska in till stan innan 2 & möta upp Johanna från gymnasieklassen.. Ska ta en fika & tjöta så det ska bli kul! Försöker se när jag ska ta spårvagnen men västtrafiks hemsida segar ju fan sönder just nu, argh!


STANDBYME

2009-10-09 @ 00:41:21 After hours Kommentarer (1)
Sitter just nu & kollar på idol på webben & mumsar på godis.
- Anders kommentarer är ju fan bäst, haha! Han är som en stor leende gosig björn, tusse =)
Rabih's röst alltså, aargh ; )


HELG IMORGON!


Ansökningsprov

2009-10-08 @ 15:03:44 This is my life Kommentarer (0)
Det är precis det jag har suttit med i ett par timmar nu.. Har avslutat dom två roligaste delarna & nu väntar dom svåra & tråkiga. Tyvärr hinner jag inte sitta mer idag eftersom jag har jobb 16-21 =/
& imorgon hade jag egentligen kunnat hinna massor men hela dagen är uppbokad.. Får bli efter jobbet i helgen helt enkelt. Söndagen är iaf inplanerad till det redan, ska även bolla idéer med pappi då =) Han är ju expert på just det jag vill söka in på, har liksom varit hans jobb!

Ayah, nu ska jag äta middag & sen ta bussen. Hörs ikväll lovers


MATTE nailpolish

2009-10-08 @ 11:59:12 Shopping is my drug Kommentarer (0)
Köpte nagellacket som är längst fram igår. Den ser mer svart ut på bilden men den är mycket mer åt det lila hållet faktiskt. Ska testa & lacka till helgen hade jag tänkt. Får se om det blir någon bild, ska lacka tårna nämligen höhö. Men fin, det är den. & sen att den är matt, nom nom.
I bakgrunden är dom andra nagellacken från fall/winter o9 kollektionen.

Isadora - 195




Midnight

2009-10-08 @ 00:00:08 After hours Kommentarer (0)
Sorry att jag var så otydlig & kort i förra inlägget, men det var exakt dom orden jag kände då så ville bara skriva ner det. Skit i vad som har hänt, angår bara mig ändå.

Sitter just nu & äter godis, nom nom. Lyssnar även på lite nya låtar, bla TH (ja jag vet, förlåt!)..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att jag vill ha helg nu & är sick'n tired på vissa saker.


Give me some love honey, I need it now more then ever


Fkn shit

2009-10-07 @ 22:29:52 This is my life Kommentarer (1)
Jävla skit salak kurwa...

Don't ask.


Gave me a death certificate but i wont sign it

2009-10-06 @ 23:17:15 This is my life Kommentarer (1)

Fyyyy så trött jag är nu! INTE lyckat att sova 4-5 timmar innan man ska upp, åka hela vägen till stan & där vi bodde innan för att fixa naglarna & sen en liten snabb tripp ner på stan och köpa nödvändigheter. & efter det jobb 15-21..
Det värsta är att jag har en känsla av att det kommer bli precis lika lite sömn inatt, haha!

Har iaf ingen aning vad jag ska göra nu. Kolla på Svenska Hollywoodfruar kanske? Är mer sugen på Desperate, kom ju hem 21:15 & sån tv-serie narkoman jag är så måste jag se programmet från minut 1 ; )

Regnar apa ute förresten =)


I'm left in black and white

2009-10-05 @ 23:40:42 This is my life Kommentarer (1)

Sitter just nu & segar lite, har på msn & musik. Är sugen på, gissa vad...
...festa såklart! HAHA fattar inte vad som har hänt, ärligt alltså! Ayah, när man får en drinkar på 6o-7o% & resten vanlig dricka & orden; drick! så är det bara att hälla i sig. Beroendeframkallande typ!? haha! Galet! =)

Har inget speciellt att säga just nu.. Så, talk to you latero ; )


Finally, I've realized that your words were true..


SO TRUE

2009-10-05 @ 13:57:01 This is my life Kommentarer (5)



The weekend with a large W

2009-10-04 @ 23:23:11 This is my life Kommentarer (2)
"- & imorgon är det kanelbullens dag..
- alltså, jävla svennar. dom har fan en dag för allting.
- haha ja, typ kanelbullensdag, våffeldagen...
- ...köttbulledagen."

"- allt dom tänker på är jävla mat. som till exempel när dom reser utomlands.
- vadå, vad menar du?
- ja men typ.. vad ska du göra utomlands då? jag ska sola & äta gott. vafan liksom?
- hahaha! så sinnes sant!"

Man kan lugnt säga that I like my company =)



Denna helgen har varit bäst! Inte nog med att jobbet var ♥, så blev utgången, fyllorna & sällskapet genom hela helgen lyckat! =)
& Trädgårn' lyckades göra ett riktigt bra andra intryck! Det gillar vi =)

Ser väl inte framemot veckan sådär super mycket nu (har mongomycket saker att göra). Längtar bara tills helgerna hela tiden! Även om jag inte verkar bli ensam hemma i helgen som jag trodde så blir det säkert bra ändå. Det brukar det ju bli nu för tiden, hoho! Man kan ju lugnt säga att festprissen inom mig kommer fram mer & mer för varje dag, om det är något bra eller inte - det låter vi tiden utvisa =)

Idag har jag iaf inte gjort något, vaknade halv 1 (var tvungen att få sova ut) & sen kollade jag på tv tills typ 17, då plockade jag fram datorn. & nu har jag suttit här sen dess. Kollade nyss på The City (fett besviken!) & nu har jag pausat The Hills (grrrr är allt jag har att säga at the moment!). LÄR ER att sluta på topp! Kan ju bara hoppas att det blir bättre iaf..


Helgens planer

2009-10-02 @ 10:13:54 This is my life Kommentarer (0)

Godmorgon!

Sitter uppe så tidigt för ska jobba 11-2o,
& sen är det feeeeest! ; ) Är sinnes taggad alltså! Ska möta upp Emma & förfesta hos någons pojkvän i hennes klass & sen drar vi alla ut! På natten åker vi tillbaka mot hennes skola som ligger utanför Kungsbacka, & jag kommer inte hem förens Lördag eller Söndag..

Så talk to you then!
Have fun babes för det tänker fan jag ha! ; )


Are you game?

2009-10-02 @ 00:08:36 After hours Kommentarer (0)

Merrier the more
Triple fun that way...



Nu har jag lite mer blogglust =)
Har duschat, tagit bort sminket, ätit & läst alla mina bloggar. & såklart även ätit glass, nom nom. Hade tänkt & packa ner lite grejer som jag ska ha med mig nu över helgen (ska till Emmas skola!) men jag tar nog det imorgon på morgonen faktiskt. Knepigt att packa när du ska ha kvar halva grejerna tills morgondagen liksom.. Kanske fixar drickan iaf, lite jobbigt & göra det när mammi ser på höhö ; )

Jääävla skit! Jag bröt min nagel IGEN idag på jobbet!! ='( Hade förövrigt en skitdag dom sista två timmarna, tårarna var 1 sek från att spruta ut alltså.. Många bäckar små är det enda jag har att säga.
- Ayah, tack & lov var det bara akrylen som bröts. Eller det ser ut som det iaf, har inte i närheten ont av vad jag hade när jag bröt gelén & min riktiga nagel förra gången, det blödde liksom då & typ pulserade i hela tummen/nageln i flera dagar efteråt =/ Har ändå tid nu snart för att fylla på dom, funderar på att:
a, ta bort glittret, lägga på ett tunt lager akryl & lacka med svart/lila nagellack.
b, fylla på ny akryl & byta ut den lila glitterfärgen mot en annan glitterfärg. Har dock ingen aning vilken (funtar på aprikos).
What to do?


Kanske ska satsa på ett par såna här..?
hahaha! ; D




Sämst update

2009-10-01 @ 14:36:18 This is my life Kommentarer (1)
Jaa jag är sämst på att uppdatera just nu. Men jag jobbar fan alltid & när jag väl är hemma ligger jag utslagen som en säl på soffan typ, så har ingen ork att uppdatera..

Säger iaf hej nu så ni vet att jag lever höhö..