SUNDAY/TOMBOY

2009-11-29 @ 13:30:02 This is my life Kommentarer (0)
Kom typ halvvägs igår innan telefonen ringde & jag gav upp.. Får väl fortsätta någon annan dag (eller natt snarare haha), kanske idag om jag orkar/hinner..
Planerna för dagen är iaf inte så mycket. Ska bara ta det lugnt & kolla på reprisen av Desperate Housewives sen & efter det ska jag iaf fixa mig. Personalfest ikväll juu! c(: Hoppas det blir kul, fast att ett par inte kommer, uss..

Nu är jag sugen på xbox, haha! Var lite av en pojkflicka när jag var yngre om ni undrar. Alltså inte till utseendet men personligheten typ. Pappa & brorsan spelade alltid dator & jag fick ett PS första året det släpptes (har fortfarande kvar det & det funkar!!) & mina grannar var pojkar. Fanns bara en tjej i kvarteret & jag hatade henne & hon mig, haha! Så jag har typ alltid kombinerat barbiedockor & bilar, skitkul ju! Få det bästa av två världar liksom, hoho c(:


CLOTHES

2009-11-29 @ 00:05:09 After hours Kommentarer (0)
Städa min garderob.
Det är precis det jag ska göra klockan 12 på natten, herregud.. Lika bra att ta tag i det när jag inte har något annat att göra & så är jag en sån person att om jag inte gör det när känslan faller på så kommer jag aldrig göra det.
- Hence att den har sett förjävlig ut sen jag kom hem från Polen, vilket var i augusti c(: haha!
Även resväskan från London har inte blivit uppackad..

Snälla, rädda mig typ haha!


ALLMÄNT

2009-11-28 @ 21:09:52 This is my life Kommentarer (0)

Har varit hemma ett par timmar nu, var som sagt inte så länge i stan men hade inte precis mycket att kolla. Visade bara mammi lite av min önskelista (typ första året på länge jag ens har en) & gick runt lite allmänt.. Åt även på donkan (såklart!)mcfeast jr, skogsbärsshake, pommes & cheddar - vad annars? c(: haha!

Har även lyckats få ner hela "Mysteriet på Greveholm", tog ett jävla tag måste jag säga konstigt nog. Den var ändå på över 8gb, trodde aldrig en julkalender kunde vara så stor haha.. "När karusellerna sover" går typ inte att ladda ner, ingen som seedar den så det är lönlöst =(

Ska kolla på det nu eller The Hills & äta lite mer chips och dricka julmust, hehe..


CITY

2009-11-28 @ 15:06:17 This is my life Kommentarer (0)
NU har jag vaknat till liv, trodde att jag var pigg förut men naah för tydligen så somnade jag i soffan efter frukosten haha!
Skulle till stan med mammi, men hon lät mig vila lite extra & åkte i förväg så nu är jag iaf klar & ska åka =)


I/DIE

2009-11-27 @ 22:25:51 This is my life Kommentarer (1)
Jag är nu officiellt död. Välkommen på min begravning, haha!

Jag har jobbat från 11-21 & jag skojar inte när jag säger att vi kunde vila/andas i max 5 minuter innan det kom en ny drös med kunder, & det skedde typ 3 gånger på hela dagen..
& jag som var dum och trodde att det var imorgon & på söndag det skulle vara jobbigt, världens viktigaste kalas är ju då & alla måste komma, haha c(:
Men tydligen så var det någon grej idag med, typ alla firade iaf. Har ingen koll på vad det var men jobbigt var det iaf, that's for sure!

NU; idol & maaaaat


one/two/three

2009-11-27 @ 00:01:22 After hours Kommentarer (0)
Planerar på att ge upp nu & sova.. Har sinnes lång dag imorgon, skulle ha haft 11-2o men nu blir det 11-21 istället, shoot me..

Three is a charm, two is not the same.
I don't see the harm, so are you game..? ; )


the/hunting/begins

2009-11-26 @ 17:51:11 This is my life Kommentarer (0)
INTE kul när ens chefer typ jagar en via tlf & sms och sen går bakvägen & smsar till A. att han ska smsa mig om jobbet & tro att jag inte fattar det.. Lite roligare är det ju att telefonen ligger bredvid mig & det enda jag gör är att kolla på den när det ringer & min ringsignal spelas upp så fint, hoho c(:
Men det behöver ju inte dom veta..

Annars så händer inget speciellt, åkte som sagt inte till stan utan har bara suttit här hela dagen. Slösurfat & kollat tv, även ätit popcorn nom nom.
Suuure jag känner suget efter stan & affärer men jag är bara för seeeg truth to be told alltså..
Är sugen på mat också, lax blir det. GOTT!

Funderar på att hit the showers snart så iaf något uppiggande händer idag, haha.


NOSTALGI

2009-11-26 @ 14:09:06 This is my life Kommentarer (0)

LEDIG idag! Planerna var först att dra till stan men helt plötsligt känns det inte lika lockande, fråga inte varför. Funderar iaf på att skita i det idag, har ändå hela helgen ledig så kan lika väl gå då. Behöver ändå kolla upp ett par saker innan..

Sitter iaf & kollar på himym nu, har veerkligen fått upp ögonen för det =) & så började jag kolla på "när karusellerna sover" igår. KÄRLEK säger jag bara, haha! Måste ladda ner hela & även "Mysteriet på Greveholm". Nostalgi på hög nivå! c(:

Skriver nog sen iaf, xoxo


You're a criminal as long as you're mine

2009-11-22 @ 21:46:54 This is my life Kommentarer (1)
Hejhopp, har inget vettigt att skriva egentligen men känner för att uppdatera, haha konstigt läge egentligen. Brukar vara tvärtom c(:
& jag har övervunnit mig själv once again, orka säga vad i denna bloggen. Feel the pain typ, haha!

Annars så gick öppningen bra, noll folk. Till & med en anställd från en annan affär kom och sa det. Regnade ju hela dagen så förstår inte riktigt hur det kan vara möjligt men ayah, gött det. Fick även göra HACCAP:en, andra gången så glad är jag =) Men uuss, lagom kyligt att stå inne i frysen (-21 grader) i bara kortärmad skjorta & aptunna byxor i typ 1o min..

NU har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, inget på tv:n, the city stannde på 95,1% & jag har inga mer osedda serier/filmer på datorn jag är riktigt sugen att se på - har bara massa skräp hoho c(:
Får väl typ... spela eller något, hahaha!


LIKE/I/SAID

2009-11-22 @ 00:09:09 After hours Kommentarer (0)
Mmh precis...

Nu ger jag upp..
Har öppning imorgon, godnatt.


CLOSE/YOUR/EYES/SOMETIMES/IT/HELPS

2009-11-21 @ 00:33:28 After hours Kommentarer (0)

En riktigt skrämmande tanke har slått mig nästan varje kväll nu. Tänk om man kunde få en till chans i livet, radera allt man gjort, alla känslor man har/haft, alla människor man har lärt känna & börja leva på nytt från ruta ett. & sen när man har levt på det andra sättet ett tag så kunde man välja vilket som är bäst för en själv. Kanske låter själviskt ja men vadå? Det är mitt liv & jag kommer först, alltid!
Men nu är det reality check & så funkar det inte här i livet. Därför gör man en omvändning. Man har kvar allt & alla som betyder något positivt för en (bara positivt menar jag nu) & dumpar resten. Lever för stunden & så fort man känner något negativt om en person eller känslor så drar man..
Så har jag faktiskt försökt leva senaste månaderna, har funkat rätt bra & det känns skönt att bara kunna bli av med människor ibland.
Men sen kommer en person, en som man vet man inte borde ha i sitt liv, just nu eller när som helst. & ändå står man där, kvar och bara ser på. Varför egentligen? Man är liksom tillbaka på ruta ett igen.
Så har det fan blivit tusen gånger om för mig.. Skitjobbigt! Fast dom gångerna jag faktiskt har dissat personer som inte har varit bra för mig så har det varit underbart & andra saker har blivit tusen gånger bättre. Kanske ska leva lite hårdare efter den regeln..?

One shot baby, that's all you have.
And I'm not kidding this time.
Don't even dare to tell me that I'm not supposed to threat you.
One shot



HEJPEEPS

2009-11-19 @ 22:13:50 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma från jobbet, back to basic är det alltså som gäller.. Fick min lönespec. & nya schemat idag. ÄVEN min handledarbok { jag ska köra skiiift, lalaaa! c(: } & nya anställningsbeviset. Har fått fast nu! Tror ni förstår att idag var en ganska bra & glad dag på jobbet för min del, det behövdes för mina tankar & känslor är inte liiika happy.

Ayah, ska inte tjata om det för jag vet att det lätt spårar ur. Därför har man en annan blogg om man behöver skriva av sig som jag, bättre så =) Vill inte se tillbaka om några månader/år & inse att jag bara skrev sorgset och blabla..

Nu måste jag vila, är helt slut! Stannade kvar lite extra & hjälpte kollegorna, things you gotta do helt enkelt. Jag vet själv hur underbart det är när någon ställer upp för en så därför kunde jag göra detsamma, har ändå inget speciellt här hemma & dessutom var jag på bra humör.


HEMMA

2009-11-18 @ 00:40:28 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma från London & det har lugnt varit över mina förväntningar, både bra & dåligt måste jag få säga. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få uppleva så mycket känslor på så kort tid.
Jag har skrattat
Jag har gråtit
Jag har skrattat så att jag gråtit
Jag har gråtit så att jag skrattat
Jag har varit kär
Jag har hatat
Jag har helt dött lite inombords både på grund av märkesväskor & känslor
Jag har velat stanna kvar
Jag har velat ta nästa flyg hem
Jag har velat släppa ALLT, vara känslokall & bara vara done & over it för i nästa sekund bara vilja bry mig, lösa det, kramas & gå vidare


Men summa summarum; London är verkligen heeeelt underbart! Saknar redan victoria station, tunnelbanan, allt folk, ljusen, oxford street, bussarna, primark, övergångsstället vid oxford circus

Sen att allt blev som det blev & framtida händelser som kan hända är gärna något jag helst hade velat undvika. Men ibland går det bara inte.. Vi får se hur det blir...


GODNATT

2009-11-13 @ 01:31:29 This is my life Kommentarer (3)
Nu är jag klar med packningen, bara lite småsaker som ska i & det ska dom imorgon innan vi åker =)

TUR att jag kom på mig själv att det är fredag imorgon, vilket innebär att jag öppnar o8,3o & inte o9,3o som jag har trott hela dagen haha! Hade inte blivit så kul om jag hade lunkat in där en timme försenad c(:

Imorgon kommer lilla Fridolini till mig!! =)


LET'S/DO/THIS

2009-11-12 @ 23:18:07 This is my life Kommentarer (2)
Härligt att jag bara har gjort 3 av 45o saker typ. Dvs, duscha & ta bort nagellacket på både händerna och fötterna.
Klockan är snart halv 12 & jag har öppning imorgon. Måste packa nuuu! Hur fan ska jag hinna allt!? Inte nog med det så stängs även mina ögon snart..
Nu jävlar får jag sätta på musik & köra igång alltså!

Om ett dygn, mwaah


WORK

2009-11-12 @ 14:17:56 This is my life Kommentarer (0)

FÖRLÅT men jag ska jobba idag...
Haha jag är fan omöjligt jag vet. Men jag får alltså dåligt samvete på riktigt. Dessutom mår jag mycket bättre i kroppen osv. Visst, febern har gått ner lite. Igårkväll var den helt borta men imorse hade den gått upp pyttelite igen. Men ska iaf gå dit, ska ta det lugnt jag lovar. Skiter ifall kunderna klagar på mig, jag kan inte stressa iaf! Tänker inte skrika heller, bättre dela ut maten isf eller vänta tills dom själva kommer & hämtar det =)
Har redan bunkrat upp med honungsvatten, Ipren, nässpray & halstabletter so I'm ready haha c(:
& blir det värre igen eller om jag alternativt svimmar så åker jag hem dirr, promise! Haha..


STRUL

2009-11-11 @ 23:26:30 This is my life Kommentarer (1)
Mmh, har inte kunnat uppdatera sen i måndagskväll pga ett par anledningar.

En är för jag skulle jobba i Tisdags. Slutade med att jag började gråta efter en timme på jobbet & chefen såg det så han skickade hem mig. (Grät lite till för jag ville inte hem & jag hatar när andra ser mig svag på det sättet) Jag hade ingen röst kvar what so ever & var helt weak hela jag. A. såg också det & dagen efter (idag) smsade jag honom & skrev att jag har 38,5 graders feber. Ringde chefen efter mer press från mammi, brorsan & A. & han sa till mig att stanna hemma idag också.
FAN också, jag som verkligen behövde mina timmar men vad ska jag göra..? Jag måste må bättre helt enkelt, inte bara det att vi åker på fredag utan även att jag faktiskt måste inse att det är okej att inte behöva jobba mer eller mindre varje dag (& vara äkta workaholic som jag är), och att man faktiskt får vara sjuk, man måste tillåta sig själv att stanna hemma och bara ta det lugnt.

Sen tänkte jag faktiskt jobba idag, 17-21 men som sagt, eftersom min feber hade blivit värre imorse så fick jag inte gå då.. & sen mellan allt detta har jag gråtit, sovit, tjafsat, oroat mig, sovit lite till & hostat sönder mig & även försökt fixa till allt jävla strul som har uppstått typ 4 dagar innan våran Londonresa. Nu blir den ju av ändå men fan jag svär, jag var en sekund ifrån att inte åka. Hade jag inte haft telefonsamtalet tidigare idag med A. som lugnade ner mig så hade jag fan inte vetat vad jag skulle göra.
Ayah, what to do? Tycker det är jävligt trist att det skulle bli såhär! Men samtidigt så känns det ändå som att jag inte är den som förlorar mest på det. Vill inte gå ut för mycket här i bloggen om vad det handlar om men iaf.. You get the point.
Nu är nog det mesta ordnat iaf & vi kan andas ut.

21,2o på fredag. BYE SWEDEN! c(:


NEWCOLOR

2009-11-09 @ 23:06:09 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu hos brorsan & ska sova här.. I'm here för att vi färgade håret, skrev ju det i förra inlägget.
& resultatet då..? SJUKT säger jag bara, really really blont grrw ; ) Men jag gillar det! Även om det kommer ta ett par dagar innan färgen jämnar ut sig helt så är det sinnes ljust.

- Know you like it baby ; ) haha!




HILF/MIR/FLIEGEN

2009-11-08 @ 22:19:41 This is my life Kommentarer (0)

Uss.. Är sinnes trött, har ont i huvudet & hela köret. Ledig imorgon iaf & då ska jag färga håret på kvällen =) Annars har jag inget annat planerat.

Är såååå sugen på tattoo igen! Det går i perioder det där alltså. Ibland tänker jag inte alls på att jag vill ha en & ibland dör jag nästan av längtan. Problemet är fortfarande motivet, är olika varje gång. Placet är nog bestämt, iaf för den första =)
Vill ha miljoooontals citat/texter. Är beroende av dom (det låter dumt jag vet) & använder alltid dom för att visa mitt humör, känslor osv.. Därför har jag mycket inspo för hur jag ska göra med tex mitt rum, nu och/eller i framtiden.. Vill alltid visa upp sånt, därav mycket sånt här på bloggen.

If they say why, why..
Tell 'em that it's human nature...


NOTHING/TODAY

2009-11-07 @ 16:26:38 This is my life Kommentarer (0)
Jaha.. & så blir det ingen hårfärgning idag =( Ska ta det på måndag istället, helvete också när jag typ har bokat allt annat runt om det & ställt in mig på det. Nu får jag istället nyfärgad hårbotten till London & det vill jag inte ha.. Ofta en utväxt hinner växa fram på 3-4 dagar, humpf...

Sen så fuckade mitt "youtube to mp3-converter" program ur igår. Försökte ladda ner cirkus 5 gånger innan jag gav upp. Filerna sparas inte & idag kom jag kanske på vad problemet kan vara, har ju inte uppdaterat skiten. Får hoppas att det funkar nu, annars skjuter jag någon c(:

Jag är nog på krigsstigen idag, haha! ; )


F*CK/SWEDISH/VOTERS

2009-11-06 @ 23:03:44 This is my life Kommentarer (2)
ÅÅH jag är lagom arg nu! Hur fan kan man låta estet nr 1 med dreads vara kvar & ha en chans att bli Idol. Ser ni en estet som Idol eller? NEJ PRECIS!
Rabih är ju en sån person som har allt för Idol, stilen, rösten  osv..

Ääh fuck it...



I'M/DONE/WITH/YOU

2009-11-06 @ 00:19:21 This is my life Kommentarer (0)

Äntligen är The Hills sig likt, massor med drama c(:
Nu är det som det var förut, orka vänta en vecka till på nästa avsnitt, buu!




I've been working from 9 to 5...

2009-11-05 @ 22:42:34 This is my life Kommentarer (0)

...to buy you things to keep you by my side.
i never felt so in love before,
promise baby, you'll love me forever more.


Kom hem från ett 12-21 pass för en stund sedan. Skulle egentligen haft o8,3o-13 men dom ringde igår & frågade om jag ville byta. Nja, helst inte stängning som sagt men jag tackar & tar emot för extra timmar = extra pengar & ob, haha c(:

Har på mtv i bakgrunden nu & EMA o9. Nyss var det sån tribute till mj & tidigare ikväll bestämdes det att jag, Emma & hennes syster ska gå på This is it på Lördag. Jag började nästan lipa till tributen på tvn nu & den var typ 3 min lång. Jag LÄR lipa på Lördag, snyft =/


NEW/SWEETHEART

2009-11-04 @ 21:02:24 This is my life Kommentarer (0)
Nu har jag suttit ett bra tag (igen) & pillat med min nya mobil. Hittar nya funktioner varje gång & upptäckte en grym nyss. Om du tex kollar på bilder och vinklar telefonen åt höger eller vänster så flyttas bilderna åt dessa håll, desto mer du lutar telefonen desto snabbare byter den mellan bilderna c(: LOVE!
& så har jag lagt in miljontals bilder. Måste bara köpa ett minneskort (mitt förra passade inte) & sen ska jag lägga in all min musik, nom nom.

Just wanted you to know ; )
Touch


Mysdag

2009-11-04 @ 15:44:40 This is my life Kommentarer (0)
Kom nyss hem från en snabb runda ner till centrum, hämtade resten av grejerna till mobilen (har fått en ny nu, exakt den jag ville ha fast en annan färg bara. Men jag klagar inte över färgen när jag får en sån grooov rabatt så det finns inte) från A & köpte dammsugare med mammi haha ; D

& så mår jag som självaste fan nu alltså. Har precis fått en grej på begäran av någon annan. Ni vet, the thing alla tjejer får. Grejen är att jag själv inte klarar av det så jag skippar helt enkelt det mer eller mindre varje månad. Not so good jag VET - ni behöver inte informera mig om det.. Men nu bad mig någon att jag iaf skulle göra det åtminstone för dens skull, so here it goes.
Stackars kunder som kommer till mig dom närmsta dagarna säger jag bara...

Nu ska jag bara vila, äta choklad, chips med dip, dricka cola, te & kolla desperate & simpsons. Mysdag, precis så som jag vill ha det..
Almost =/



Let me dip it

2009-11-02 @ 22:31:27 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu & kollar på The Terminal på kanal 9, har inte lyckats se hela filmen innan så nu var det dags. Har ändå inget bättre för mig ikväll.. Har varit ledig två dagar nu & igår var en riktig seg dag efter halloweenfesten. Det var sinnes ball där iaf =)
Så igår firade vi min brors flickvän & åt god mat (thai) & tårta, nom nom. Sen bestämdes det även att mitt hår ska färgas till helgen, wohoo! SOM jag har längtat! Gillar utväxt faktiskt (snyggt med lite & håret ser inte lika fake ut - usch för nyfärgad hårbotten) men den jag har nu är fan hemsk. Det bruna under ska bort & allt ska bli ljusare, grrw ; )

Idag har jag iaf bara fixat naglarna & kollat tv och xboxat lite, hoho c(:
Kortade ner naglarna (som varje gång) & nu är det mina egna till 1oo%! Även hon som gör dom sa det, mihii happy me =) Har dom au naturel denna gång också så jag kan lacka själv. Till jul/nyår blir det något spännande iaf!

Vill ha chips & dip, längesen nu.


Imorgon