S-s-salty but sweet

2008-09-30 @ 21:57:28 This is my life Kommentarer (0)
You and I are like Brody and Lauren..

- for good or worse..


Idag är det en månad sen jag fyllde 18, yay! =) Kollade nyss på Desperate Housewives men är faktiskt inte lika intresserad av det längre.. Man glömmer ju allt som händer & glömmer till och med av personer.. Vet liksom inte om dom har fifflat med avsnitten nu som dom gjorde med Gossip Girl.. Här i Sverige visades bara 13 avsnitt av GG men det finns 18. Avsnitt ett i säsong två är ju inte avsnitt 14 i säsong ett.. Hoppas ni fattar.. Sjukt störigt iaf om dom har gjort så för man kommer ju bara in i massa mer drama & har ingen aning vad det handlar om.. Orka ladda ner alla säsonger från Desperate Housewives?

Har ingen aning om jag ska till skolan imorgon.. Mår fortfarande inte 100% bra & ingen idé att gå tid och bli mer sjuk och sen vara småsjuk i hundra år.. Bättre att bli helt frisk innan ju.. Mm, men får iaf se..

i wanna finish with ; spencer pratt is a spoiled brat =D

Puss!

Måste alla vara så rädda & oroliga?

2008-09-30 @ 16:15:30 This is my life Kommentarer (0)
Märkte att det är fel datum på bilden, ska ju vara 30e.. Det togs ju imorse..

Förresten, p a l l a  att alla är så jäkla oroliga över bankkrisen blablabla.. Ja era pengar kanske försvinner MEN (!!) de kommer tillbaka ; ) Mina fonder har rasat 5264 gånger men sen har pengarna trippeldubblats fleeeera gånger om! So take it chill..

Ända problemet är ju att jag måste till Swedbank & pyssla lite med mina CSN pengar och överföra och ta och hit dit. Hej, fatta köer =) Får ta det senare i veckan & hoppas att det har lugnat sig lite..

Svenskar, ah samma goda gamla svenskar.. Alltid oroliga =) haha..

Ska kolla på The Hills nuuu, har 3 avsnitt + eftershower så blir några timmar..

Puss!

Go 'head and hate me baby

2008-09-30 @ 14:15:51 This is my life Kommentarer (0)

Att försöka sova bort förkylningen när ett & samma bilalarm går konstant och dom borrar på byggarbetsplatsen på samma gata funkar inte sååå bra.. Ifs ville jag knappt sova men lite måste man ju efter att man har vaknat 150 gånger på natten och drömt hemska drömmar.. Mmh jo jag gillar att vara sjuk & softa hemma men palla att allt stör en när man inte vill bli störd! För då blir jag störd haha =P Dålig jag veeeeet! haha..

Regnar hela tiden gör det ju också så jag ska sätta mig i soffan & kolla Gossip Girl och dricka te =) Fast det får väl bli om ett tag, ska plöja igenom dagens bloggar & bilddagböcker.. Eller nu börjar visst Desperate Housewives ; )


Haha såhär sover jag & alex alltid! Han älskar att ha huvudet på kudden, sjuk är han =P



Puss!


Love like this

2008-09-29 @ 22:23:33 This is my life Kommentarer (3)

mhjmfl..

Jag är sjuk =( Iaf liiite.. Har småont i halsen & snuufa.. Går nog över snart men hoppas det gör det innan såren i halsen öppnas iaf.. Gör alltid det när jag är sjuk.. Alltså såren från när jag tog bort halsmandlarna.. Gör fett ont då =(

Anyhow, laddar ner Gossip Girl för 721 gången för dom har ju inte funkat innan? Fattar inte.. Varje avsnitt förutom 17 & 18 har funkat.. Men nu borde det iaf gå för 17 funkade så får se om 18 är lika braaa..

Ny musik nedladdas nuu, GÖTT!

You keep on runnin in and out of my mind.
As the years they'll roll by,
Baby, now I know why,
I keep comin back to you.


Tror inte jag skriver mer blogg ikväll iaf.. Ska försöka sova snart i thiiink!


May never find a love, love, love a love like this,
that still make me think about my middle school kiss


Puss!


Jag vill göra valen =) hahaha

2008-09-29 @ 12:14:45 Schooltime Kommentarer (0)
Schoooooooooooooool =(

Jag mår inte bra nepp.. Kaaan ju bero på att jag badade igår i en & en halvtimme ;) Har inte badat en enda gång i lägenheten & vi flyttade in i november förra året! Så tänkte att det nog var dags.. Plus att jag hade ont överallt men smärtan försvann ändå inte =(

Jag ska iaf dra nu för har noll koncentrationsnivå & pallar inte körkortsteorin idag.. Har faktiskt varit där varje gång så tycker jag förtjänar att slippa en gång ; )

Min rubrik är internt skämt haha.. Fråga om ni vill veta =P

Puss!

Dagen efter festen

2008-09-28 @ 16:49:04 This is my life Kommentarer (2)
Lala är aptrött (inte bakis och huvudvärk!!!!) & har bara suttit och degat i soffan, ME LOVE! Ska checka klart Gossip girl, 3 avsnitt kvar!

Tydligen är Mikael i Sverige igen, he called me & ville ses, typ ta en kaffe eller något men dissar man en måste man dissa andra typ & jag sa ärligt att jag inte pallade.. Orkar inte fixa till mig. Ser exakt likadan ut som när två tredjedelar av wkts ♥ lämnade mig, dvs råååsa hotpants & snobben tisha ; )

Nu ska jag läsa andras bloggar.. Vi hörs senare! Psst, mammut gör äppelpaaaaaj =D

Puss!

Goodnight kisses

2008-09-26 @ 23:54:19 This is my life Kommentarer (3)

hemma :'( §eni §eviyorum λkın(L) säger (23:34):
i bara att det äääär din sko... låter typ 10 gånger bättre :P haha
-` ڪےusscutiie ; Ska jag eller ska jag inte FÄRGA HÅRET BRUNT!?!? (*)« säger (23:35):

hahaha ja eller hur.. du skulle ha sett kaoset på skopunkten.. var ASMKT folk, skor exakt överallt.. dom har typ 0 speglar & vid dom få speglarna som fanns var det HÖGAR med skor.. jag överdrivet faktiskt inte nu! :P

-` ڪےusscutiie ; Ska jag eller ska jag inte FÄRGA HÅRET BRUNT!?!? (*)« säger (23:36):

helt ofräscht att bara ens vara där inne liksom :S typ ljuset suger också asmkt..

hemma :'( §eni §eviyorum λkın(L) säger (23:37):
asså jag veeeeeeeeet hur skopunkten på backa plan äär... typ lagerlokal... å alla blattar slåss om skorna hahah
-` ڪےusscutiie ; Ska jag eller ska jag inte FÄRGA HÅRET BRUNT!?!? (*)« säger (23:38):

hahahaha ja typ :S helt seriöst.. dom i slöja slogs med white trashen om skorna hhaha :D var värsta savannen ;P

Alltid kul med msn =D



Annars då? Jag är fett hungrig så vill göra mat (palla?) & lägga mig i min säng och kolla på Gossip Girl, jag har ju liksom inte bara sagt att jag ska göra det ungefär 205 gånger =)

Imorgon är det fäääst =) Ska träffa en polare jag inte har sett på hur länge som helst så det blir ju soft =) & så har vi gratis inträde på Razzia; girls night, men jag vene om vi drar dit också eller hur vi gör..

Ska på stan imorgon med & fixa lite saker.. Får se om jag köper uggsen eller inte.. Mammut måste kolla med mig först för jag kan inte köpa skor själv haha.. Eller jo jag kan, men jag tycker inte om det! =P

Jaja... Nu ska jag sakta men säkert dra mig I thiiiink =) Förresten, den som har pengar får GÄRNA sponsra.. Skriv en kommentar så får du veta vart du kan betala in dom ; ) haha! Tomorrow, I'm gonna be freakkin broke! (a)

Puss!

Älg

2008-09-26 @ 12:18:08 Schooltime Kommentarer (0)
Vilken fin bild =)



Är i skolan nu men ska snart dra för ska till tandläkaren & sen in till stan en snabbis.. Hörs senare! =)

Puss!

Bra dag men sjuuukt trött!

2008-09-25 @ 18:34:02 This is my life Kommentarer (2)
Bok & bibliotekmässan idag var faktiskt rätt kul, fast snacka om att jag har apont i benen nu haha.. Tog massor med godis & pennor och såg och tog kort på Jan Guillou, Bosse Bildoktorn, Peter Stormare & kronprinsessan. Tog såååklart även kort när jag & Emma kramade en jättesöt röd maskot med jättemycket gosigt hår haha =D Har inte bilderna för det är Michael som har dom men ska lägga in så fort jag får dom! =) Skulle ta kort på Bert Karlsson också men vi hittade inte honom.. Kanske lika bra det för han var tydligen jättearg på alla som ville ta ett kort (det var vår uppgift för idag).. Men man har ju hört innan att han är helt cp =/ Just det ja.. Tog kort med Mark Levengood också.. Fast han kändes lite platt ; ) Ni får se vad jag menar när korten kommer upp, haha!

Efteråt så åkte vi iaf in till stan & gick runt lite.. Köpte ett linne på Gina, tar väl kort på det när jag pallar.. Orkar inte idag haha.. Kan knappt röra mig så ont har jag! =P

Iaf.. Nu har jag gjort klart min andra engelska uppgift & nu känns saker mycket lättare! Det gäller att ta sak efter sak och försöka strunta i att tänka att man har hundra andra uppgifter på g.. Kolla, förra veckan var jag världens katastrof för alla skoluppgifter men nu känns det MYCKET lättare just eftersom jag har tagit en sak i taget! =)

Men jag ska nog inte plugga så mycket mer ikväll.. Kanske börja lite lätt på naturkunskapen, ska ändå ha redovisning nästa vecka.. Men man måste ju vila också.. Fast det finns ju helgen till för hehe =) Ska iaf kolla på Gossip Girl ikväll, sitter & laddar ner de sista avsnitten nu.. Säsong två drar ju igång nästa vecka & man måste vara klar med säsong ett då =P

Puss!

Me love ya long time

2008-09-24 @ 23:40:39 This is my life Kommentarer (2)
Har inte gått & lagt mig än för kan inte bestämma mig om en enda sak..

Ska jag eller ska jag inte FÄRGA HÅRET BRUNT!?


Okej, bilden är kanske inte så fin men det är HÅRET vi ska fokusera på va ; ) Svårt för er ifs som aldrig har sett mig irl med mina olika hårfärger menmen..



Som ni kanske fattar är den första bilden ny, eller iaf från i somras.. Har mörkt underhår men blont överhår.. & den andra från någon gång förra året tror jag & äääälskar den färgen! Svårt! ='(

Aja.. Nu ska jag antingen nana eller ta med mig datorn till sängen & kolla på Gossip Girl.. Måste ju hinna se klart & när fan har jag tid? =P Vill se The Hills också men dom är ju på internet & jag har ingen nät i rummet ÄN! I-landsproblem ; )

Puss!

Mmh, sloppy joe <3 haha

2008-09-24 @ 21:13:52 This is my life Kommentarer (0)
Yesterday was a good day. Today it sucked..

Jaja, men that's life & life's a bitch typ haha..

Har inte gjort något av det jag skulle göra idag för allt blev ju så bra så det slutade iaf med att jag kom hem, halvt förstörd & åt och sen sov jag.. Det var ju iaf skönt att få sova & inte tänka på något hehe men nu är jag knappt sovtrött liksom & det är ju inte så bra, hmm..


Har världens dag imorgon =/ Bok & biblioteksmässa, palla =( Ända positiva är att vi förmodligen kommer äta på donkan hahaha =) Var längesen så ska beställa en feeeet Big Mac som är helt slafsig & goood haha.. Nej usch inte slafsig isf.. Typ sloppy joe hahahaha... Alla som någonsin har sett en American high school film BORDE veta vad en sloppy joe är =P Blää.. Lägger ändå upp den fräääscha bilden ; )

Anyhow.. Nu ska jag göra lite annat & sen försöka sova.. Är sjukt sugen på mysig höstfika, typ sitta på en uteservering i höstsolen med filt & en latte, nammi! Var ju perfekt väder idag! Var faktiskt rätt varmt så blir väl skinnjacka imorgon eller något..
Ska ju ändå gå runt på mässan..

Hörs & natti =)

Puss!

Måndagskväll

2008-09-22 @ 21:36:36 This is my life Kommentarer (0)
Har inte pallat sitta framför datan förens nu =P Ska kolla på in your face, alltså i ditt ansikte snart iaf =) Hoppas det blir ballare än förra gången.. Magnus Betnér brukar ju iaf vara sjukt rolig!

Schalla schalla.. Har fan inget att berätta haha.. Veckan lär ju bli soft, NOT =/ Fortfarande massa plugg & shit men denna helgen tänker jag iaf inte plugga.. Eller iaf inte lika mycket! Lite bör man annars dör man, seriöst!! haha..

Jaja, hööörs väl imorgon I guess =) Orkar inte skriva nu för blir bara massa strunt när jag inte har något att säga..

Puss!

Godnatt!

2008-09-21 @ 22:46:16 This is my life Kommentarer (1)
Nu ska jag nanna & återigen själv.. Åååååh jag hatar det så sjukt mycket! =( Ingen idé att ens sova med någon överhuvudtaget från första början för man blir ju galen sen när man fattar vad man inte får göra!

Jaja.. Upp någon tid imorgon & INTE försova sig så man kan få äta frukost för en gångs skull hehe..

Godnatt!

Puss!

Time and truth will tell

2008-09-21 @ 18:34:59 This is my life Kommentarer (0)
Idol idag var verkligen heeelt sinnes haha! Speciellt han med colan som han köpte på stranden ;) hahahaha!

Annars idag har jag varit good girl & gjort lite skolsaker så nu har jag äntligen börjat stryka över min heeemska lista!  =)


Garnier Fructis; återbyggande & stärkande för håret. Luktar nammi hehe..
Garnier Pure; den nya 3 in 1 & anti spot pen som funkar apbra!!



Give me the money now Garnier för jag sponsrar er ;) haha

Puss!

Idolmorgon

2008-09-21 @ 11:38:19 This is my life Kommentarer (0)

Godmorgon!

Har varit uppe ett tag nu, kollat tv & så.. Ett måste på helgerna ju.. Ska iaf se Idol repriserna nu för har ju kollat på Top Model i veckan istället för Idol.. Lättare att se Idol repriserna än Top Model repriserna.. Skriver lite skolarbeten också, bla en artikel om Carolina Gynning =)

Haha såg Michael på Idol också! =D

Skriver sen & ska lägga in bild på produkterna också!

Puss!


Varför reagerar ingen?

2008-09-20 @ 23:23:46 This is my life Kommentarer (0)

Usch.. Kollade på Lilja 4-ever förut, gick ju på tv & äckligaste scenerna är ju utan tvekan när dom gamla gubbarna uttnyttjar henne =/ Så jäkla hemskt är det & jag fan inte fatta att sånt händer på riktigt UTAN att folk gör något.. Vi låtsas som att vi inte ser något.. Likadant som när gubben hon "fick jobbet av" alltså hallicken, går runt med henne i en vanlig Lindex affär.. Man SER ju hur han behandlar henne & vad dom har för relation.. Kolla bara på båda.. Ingen i affären gör något, inte fan ens butiksbiträdet =/ Så jääääävla hemskt! ='(

Har inte lust till att göra något nu, tänker bara på detta! Tänker mycket på alla östländer, mitt egna också =( Så jävla hemskt! Inte för att man ska säga såhär men jag hade nog hellre velat leva i Afrika med HIV & svält än att leva så som vissa gör, med att bli utnyttjad hela dagarna, varje dag..


Får höras när jag mår lite bättre!

Puss!


Kan jag också få pengar för att jag nämner produkter? ;)

2008-09-20 @ 11:59:04 This is my life Kommentarer (0)
Idag gick jag upp tidigt för en gångs skull, halv 1o blidde det =) haha blidde det.. Fult att säga så =P

Har skickat iväg mammut nu för att köpa lite products im gonna have =) Ska bli testa testa.. Hon skulle ju ändå till affären så varför inte passa på? =P Hoppas dom funkar iaf.. Allt funkar ju olika på olika människor men det ska iaf funka på 8 av 1o så hoppas jag är en av dom 8 haha.. Kan säga senare om dom funkade eller inte =) Var iaf produkter från Garnier, ena från Garnier Fructis schampoo och balsam & andra från Garnier Pure, bla den nya 3 in 1 & lite annat..

Orkade inte uppdatera mera igår för hade inget att berätta.. Bakade iaf min extremt kladdiga kladdkaka igår & ååh blev ju så gott! Har verkligen lärt mig konsten & hittat världens bästa recept ;) hehe..

Skriver väl om ett litet tag igen..

Puss!

Studiedag! =)

2008-09-19 @ 12:28:07 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag uppe & såklart senare än vanligt.. Har inte mycket att säga förutom att idag ska jag faktiskt ta en riktig studiedag & plugga hemma.. Har ett par saker jag MÅSTE bli klar med innan nästa vecka.. Har några ärenden att göra idag men orkar inte åka ner till stan.. Känns som att jag har bott där senaste dagarna haha.. Varit där fan varje dag men så blir det väl när man bor 10 min ifrån självaste centrum? =P

Aja.. Vi hörs senare! =)

Puss!

One down, a hundred thousand to go ;)

2008-09-19 @ 00:51:13 After hours Kommentarer (0)

Faaan vad gött! Är äntligen klar med svenskan, skulle skriva om språkhistorian & jag skrev 3 sidor =) Blev rätt nöjd ändå, hoppas på ett VG men jag brukar ju ha otur så får säkert G.. Är så kass på att formulera mig på ett VG-nivå sätt =(

Tror jag ska ta & sova nu.. Har ingen lust men nu har verkligen min huvudvärk spridit sig i hela huvudet.. Sitta framför datorn hela dagen är ju så bra så.. Bra att jag iaf slipper det lite imorgon (bortsett från det jag har kvar att skriva hemma).. Vi har ju studiedag som jag sa innan så ingen redaktionsdag iaf! =)

Neej, men jag tror iaf jag säger godnatt nu.. Inte säkert jag lägger mig men den som lever får se.. Kanske blir ett nattinlägg ;)

Puss!


Good girl

2008-09-18 @ 23:27:12 This is my life Kommentarer (0)
Nu sitter jag faktiskt & skriver på min svenska =) Duktig som jag är hehe.. Har ifs mycket kvar för det är mycket text som ska skrivas på varje fråga men att ta en fråga en dag i taget är ju lugnt.. Varför gjorde jag inte så innan? Klant =P

Blir förresten jääkligt trött på all Idol 2oo8 reklam som sitter överallt över hela webben, dom ser helt mongo ut på klippen ju haha..

Miih jag är trött & jag har ett The Hills avsnitt & aftershow, två Gossip Girl avsnitt (hittills, ska ladda ner fler) att kolla på.. Ofta det blir ikväll liksom.. Är en aning lack på svensk tv också eftersom de bara visade 13 av 18 avsnitt på säsong ett av Gossip Girl..!? Sjukt skumt!

Aja.. Ska skriva klart fråga två nu..

Puss!

I think I'm the laziest person in the world!

2008-09-18 @ 21:30:13 This is my life Kommentarer (0)
Hepp.. Det blev ingen extremt kladdig kladdkaka ikväll.. Pallade inte göra den haha.. Snacka om att vara lat när man inte ens orkar göra en go kaka till sig själv ;b

Just nu har jag Alexxx i mitt knä.. Han vääägrar släppa strumpan som han snodde från mitt rum, han är helt galen i strumpor. Fattar inte vad som är kul när han ändå bara sitter där med strumpan i munnen & kollar på oss.. Svär, han kan sitta så flera timmar i sträck.. Har hänt många gånger! Men är man speciell så är man speciell hehe..

Hmm.. Okej, vad har jag gjort ikväll då?

Plugg ; nope.
Kaka; nope.
Top Model; yes.
Vilat; yes.
Läst bloggar & kollat bdb; yes.

BRAAA Suss ;)

Puss!

There's this one person you always go back to

2008-09-18 @ 19:53:09 This is my life Kommentarer (0)
Skrev detta mer än en timme sedan men funkade inte att publicera då:

Är hemma nu & hade tänkt plugga lite.. Gjorde ju inte det igår för däckade, fattar inte varför jag var så trött just då haha.. Men idag blir det antagligen lite gjort iaf! =)

Fast.. Ska göra extrem kladdig kladdkaka ikväll så blir det plugg? Hmm.. JAA MÅSTE! Får inte undvika det ju! Argh, snacka om n-o-l-l självdiciplin haha

Jag har studiedag imorgon förresten, så sjukt gött! Har ifs ärenden att fixa men det går ju snabbt! =) Slipper gå upp, hade egentligen varit bäst att passa på att vara med någon ;) haha..


& kom ihåg att;
Dom snygga har svårt att hitta varandra. Dom fula skymmer sikten.. Hahaha så rätt ändå eller ;) =P

Puss!

Gynning har inte mycket skit bakom sig

2008-09-18 @ 11:28:35 Schooltime Kommentarer (1)
Stööööööööört jobbigt...

INGA jävla fax eller något kommer fram, INGET! Offentlighetsprincipen SUGER när man inte kan få tag på grejer!


Märks det att jag är lack? =)

Aja.. Man kan iaf hoppas på G, borde jag fan få så jäkla mycket jag har kämpat! Ska bara knåpa ihop en artikel på 1500 tecken! Ååååh vad kul! Ser verkligen framemot det! ♥

Aaaargh! I need lugn & ro och massamassa uppgifter! Vet någon något om Carolina Gynning eller hennes familj/släkt, skriv gärna! =)

Puss!

Skolan

2008-09-17 @ 12:23:17 Schooltime Kommentarer (0)

Är i skolan nu & ska skriva på svenska grejen.. Grr kommer aldrig gå ju! Har 500 småsaker att göra =(

Köpte ny jacka igår efter skolan.. Ska ta kort på den ikväll! =)

Aja.. Hörs senare..

Följ min blogg med bloggkoll

Puss!


Godnatt Sverige!

2008-09-16 @ 22:57:29 This is my life Kommentarer (1)
Natti natti! Ska sova nu.. All alone =(

Har världens sjukaste långa rast imorgon så skriver då..


Jag hatar att sova utan dig!

Puss!

Två av mina drömbilar!

2008-09-16 @ 19:06:59 This is my life Kommentarer (2)
Hmm grr which car?


                                    ♥
 

z4 eller z3 (spelar ingen roll vilken) har ju sjuuukt stor front & det är så hett så det finns inte men SLK är ju sjukt snygg när den ser sådär "nerlutad" ut i fronten.. Hmm.. Aja, det är ändå ett tag kvar men man kan ju alltid drömma & önska sig tidigare =)

Skrev inte igår för när jag kom hem från skolan så fixade jag mig & åt och allt.. Sen åkte jag till Stefan & sov där =) Mysigt! & idag var jag ju i skolan hela dagen.. Nu borde jag iaf sätta igång med lite plugg..

Hmm.. Ett nytt avsnitt + eftershow av The Hills har kommit ut nu.. Plugget kan bli jääkligt lidande då hehe..

Puss!

Populär på facebook? ;)

2008-09-15 @ 14:20:15 Schooltime Kommentarer (1)



Kolla hur många som tycker om mig ;)

Nu har jag körkortsteori, wiiie.. Not! =( Aja.. Lika bra att gå & få det gjort och få närvaro! Som dom sa på utvecklingssamtalet så var ju min närvaro utmärkt! ;) haha..

Puss!


Scary shit

2008-09-15 @ 10:23:27 Schooltime Kommentarer (0)
Godmorgon!

Är i skolan nu och ska skriva en inlämningsuppgift som ska in på Onsdag.. Såklart man passar på att blogga när man har tillgång till data ;)

Var med om en läskig sak imorse.. En tant typ i läkarkläder sprang in i spårvagnen som jag satt i & tar tag i en man och tar fram en sak, ser ut som att hon ska ge honom en stöt eller något.. Iaf så sliter han sig loss och sprang allt vad han kunde ut från spårvagnen & hon hoppade ut efter men han hann komma iväg så hon stannade på hållplatsen & ringde.. Iaf så ser jag han springa runt i Vasa området (såg askul ut men det är rätt tragiskt faktiskt).. Sen så helt plötsligt dyker han upp två hållplatser längre bort, på Grönsakstorget & ska gå på samma spårvagn =/ Jag blev ju fan livrädd & blänger på honom.. Han gick inte på då utan gick över till andra sidan haha.. Hoppas det var för att alla i spårvagnen kollade på honom & han fattade att vi kände igen honom.. Aja, det låter kanske inte så läskigt men det var det för kul att det springer runt ett psycho i Göteborg nu =/

Kan inte skriva mer nu för jag måste skriva klart min svenska uppgift..

Puss!

Godnatt!

2008-09-14 @ 23:20:48 This is my life Kommentarer (0)
Filmen var braaa men nu ska jag nana, är trött =( Skriver imorgon i skolan..

Godnatti ;)

Puss!

If you are what you say you are, a superstar

2008-09-14 @ 19:34:22 This is my life Kommentarer (0)
Har varit rätt så duktig trots mitt aggroutbrott för ca en halvtimme sen som gjorde att jag inte orkade plugga vidare haha.. Vad det gick ut på behöver vi inte gå närmare in på ;)

Jonathan & Nella



Ska kolla på hål i väggen nu 2o:oo på tv6 & sen en halvtimmes paus tills Helens små underverk, tv4 plus 21:o5 =)

Puss!

Pluggsöndag

2008-09-14 @ 16:21:00 This is my life Kommentarer (1)
Mmh har precis fixat ett glas med vitamin c & ska börja skriva på min projektplan nu =) Hade varit gött att få klart den tills imorgon då vi har lektion för projektarbetet.. Är man klar då så kan man ju satsa på att få tag på folk till intervjuer & skriva intervju frågor.. Måste ju sätta igång med detta på riktigt nu om jag vill bli klar runt jul =) Blir säkert efteråt såklart men tänker se till att jag inte ska stressa i april då allt ska vara klart! Känns iaf som att det kommer bli ett bra arbete! =)

Vill ta nya kort på mig men har ingen bra kameradag idag haha.. Har valt att inte sminka mig & bara ha mjukiskläder.. Behövs ju faktiskt sånna dagar!

Aja.. Ska skriva vidare nu.. Wish me luck =)

Puss!

You always miss a best friend

2008-09-14 @ 13:27:25 This is my life Kommentarer (0)
Söndag idag då.. Humf, som alla vet så hatar jag söndagar men idag känns det rätt okej ändå.. Tänkte försöka plugga lite.. Kan man ens kalla det plugga när man ska skriva ner saker man redan vet!? Plugga är ju när man lär sig något, typ inför prov och sådär.. Men det blir iaf svenska & engelska!

Förresten.. FAN vad jag suger på att kolla på repriser ;) Har missat (struntat i) några program i veckan och vad tror ni jag gör? Såklart missar jag repriserna också hahaha =P

& idag kommer nya The Hills avsnitt =) Fast dom släpps nog inte förens imorgon men ändå =)

Nepp, nu ska jag nog kolla runt på andras bloggar.. Hörs sen!

Puss!

God.. eeh, förmiddag? =)

2008-09-13 @ 13:13:59 This is my life Kommentarer (0)
Sena bloggerskan, here I am ;) haha.. Nää, men jag har faktiskt ätit, varit ute på promenix med Alex & duschat =) Ska börja fixa mig smått för ska till brorsan & sen ska vi vidare till pappa och plastmamma.. Hon fyller år idag =)

Annars händer det väl inte så mycket mer nu i helgen.. Ska kanske vara med någon imorgon med men vene.. Får se =)

Puss!

La LA land <3

2008-09-12 @ 21:26:12 This is my life Kommentarer (2)
Jag ska kolla resor till LA !


Behöver jag säga mer?


AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH =D

Puss!

I call it love

2008-09-12 @ 18:26:37 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma från all stress nu & kan ta det luuugnt =) Ska äta hemmagjord pizza nu (godaste!) och såååklart så blir det The Hills, vad annars? ;)

Har lånat kamera från skolan så ska ta massa bilder också, fast kan inte säga när ifs men jag ska ha kameran ett jäkla bra tag så det är lungan =)

Att vissa sånger kan få en att börja gråta på några få sekunder är sjukt! Hade ingen kontroll över det ens, bara hände.. Antar att man kan känna igen sig & sina känslor lätt i vissa låtar.. Jag är ändå glad att det blir så för då betyder ju tydligen det jag kämpar för mycket för mig

Puss!

Huvudvärk =(

2008-09-12 @ 11:31:20 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & har redaktionsdag.. Min brorsa & mamma var här förut också haha.. Hade utvecklingssamtal för jag är inte så utvecklad ;) haha nej skoja.. Gick bra iaf =)

Emma är inte här för hon sitter på flyget & är på väg till Turkiet så jag & Michael får göra klart Elixir själva =P Så det är väl det vi har att göra idag..

Ååh jag har jättemycket huvudvärk =( Sitter ju bara framför datan liksom.. Inte så bra precis..

Hmm, okej igår då.. Slutade lite tidigare än vanligt & så åkte jag in till stan, träffade Stefan och sen åkte vi hem till honom.. Gjorde mat & så kollade vi på Idol.. Mysigt var det =) hehe.. Fast det är det ju alltid ;)

Aja.. Time to do some work!

Puss!

Lite tankar

2008-09-11 @ 13:11:12 Schooltime Kommentarer (0)
Det är tydligen inte meningen att jag ska hålla på med det när jag blir äldre.

Jaha.. Så blir det till att ändra dröm & inriktning igen då. Men det är okej, jag borde ju fan vara van vid det här laget..



Ska ha naturkunskapsprov nu =/ Kommer gå åt helvete.. Även om det känns som att jag förstår det mesta så vet jag att hennes frågor är helt sjuka så kommer inte fatta dom & då kommer jag inte skriva något..

Längtar tills vi slutar! Orkar inte med mera skola idag... Visst, har haft hur kul som helst men vissa saker kan fan dra ner en hur mycket som helst..

; Whatever...

Puss!

Min bästis <3

2008-09-11 @ 11:33:17 Schooltime Kommentarer (0)

Hahahahaha detta är vad vi har hållt på med i skolan...




Puss!


Dagens outfit & övrigt!

2008-09-10 @ 19:30:31 This is my life Kommentarer (3)

Trist daag.. Eller jag har haft rätt kul men det blir ju aldrig kul när du först tror något & sen händer det inte.. Dessutom har jag haft väääärldens magont exakt hela dagen! Ända sen jag gick upp tills nu =( Ska kolla på Idol eller Top Model nu 2o:oo..

Dagens outfit:
- I ♥ YU tröja, Gina Tricot
- Grått linne (under), BikBok
- Svarta shorts (under tröjan), en affär i Polen
- Svarta strumpbyxor, HM eller någon sån affär
- Höststövlar, Din Sko



Man ser Alex sova i min säng hahaha =P

Sa ju att jag skulle fixa bilder på mina två nya par skor & mitt nya linne också =)

 & i ryggen bildar de tjocka banden ett X
     

Hmm var tvungen att ha blixt så det blir ju väldigt glansigt =/ Men aja.. You get it anyway ;)

Nepp, nu ska jag fixa lite saker & sen kolla på tv..

Puss!


Biblioteket

2008-09-10 @ 12:41:44 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter i bibblan nu på skolan.. Fråga inte vrf haha.. Segaste datorerna ever! Har bara en lektion kvar & sen slutar jaag, iih =) Ska hem & softa.. Plugga lite & sen ikväll får jag se =)

Skrev igår ju att jag skulle lägga in bilder men mitt internet blev helt cp så kunde inte komma in överhuvudtaget =( Ska lägga in idag..

Usch en polsk blogg =(

Det var Michael som skrev.. Usch en italienare med randig skjorta =(

haha interna skämt..

Skriver sen.. Ska väl dra snart eller något..

Puss!

Typiskt mig

2008-09-09 @ 19:53:31 This is my life Kommentarer (0)
Okej, jag ska erkänna. Jag har inte gjort någon skolgrej.. Hur fan lyckas det alltid bli så med mig? =P haha.. Istället så kollade jag på The Hills, läste bloggar & sånt.. Nu är det Top Model & sen Fäst vid dig på tv6.. Har köpt godiiiis =) Efteråt tänkte jag ta kort på det jag har sagt att jag ska fota & lägga in här =)

Vill se mer The Hills sen men kanske blir för sent? =/ Dagen räcker inte till & imorgon MÅSTE jag plugga, har ju fan naturkunskapsprov på Torsdag! Skriver iaf sen igen..

Puss!

Hemma

2008-09-09 @ 17:01:34 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma från skolan & har varit duktig och lämnat in mitt cv =) Ska nog skriva min engelska eller svenska nu & sen ta det lugnt..

Har inte så mycket mer att säga så skriver senare! =)

Puss!

Drama follows them

2008-09-08 @ 23:38:30 This is my life Kommentarer (0)
Har kollat på två The Hills avsnitt nu & två aftershows med and there was some dramaaa! ;)

Does Lauren know that you like, went out on a date with me?
She can't dictate all of our lifes.
She straight went behind your back.
I know.
For someone who really feel they did nothing wrong, you spent a long time defending them.
I never wanna hang out with Doug or Brody ever again.
She just started her own war.
This was fun.
Whitney's in love, did you guys kiss?
I'm not saying!
Do you want me to take my top off?
What are you doing?
Somethings has to change.
If you really wanna say, let's go back. Let the past be the past. That would make me so happy because that's all I want.
For the sake of your friendship, you need to move out.
I'm gonna move out.
Holly is moving out here.
The only people that I know in this city are you and Lauren.
Heidi is feeling overwhelmed about how bad everything turned out.
Obviously I miss Lauren. I've never even had a best friend like that.
Did seeing Holly make you miss Heidi?
Yeah, you always miss a best friend.

Tänk er allt detta sagt på en minut med massor av känslor! Svårt att förstå allt när man inte ser det framför sig men sjuuuka saker kommer hända! & för er som inte förstår så är detta sagt av olika personer & inte alla i en stor konversation.. Så vissa hör ihop, vissa inte..


Iaf.. Nu ska jag snart lägga mig.. Såå, godnatt lilla bloggis =)

Puss!

Om helgen

2008-09-08 @ 19:20:14 This is my life Kommentarer (0)
Har varit hemma nu ett tag & hållt på med lite allt möjligt.. Känner mig på något skumt sätt stor & duktig haha.. Kanske beror det på att jag ska ställa mig i bostadsköer? ;)

Ska berätta lite snabbt om helgen också =)

Emma kom till mig runt 18:oo & vi började fixa oss & dricka lite.. Drog till Respekt sen som förövrigt hade asian night haha det var asball.. FULLT med asiater precis överallt! Såklart vanligt folk också ju =) En sjukt skön grej som hände var ju att jag hade ringt & frågat om det var gratis inträde dagen innan & det var det innan 23 och man behövde inte ens stå på någon lista.. Så kommer vi dit, så säger snubben vid ingången: 12o kr.. Så sa jag att jag hade ringt & som tur så betalade vi bara 2o kr var så kom vi in =) & det var garderoben vi betalade då.. ALLA andra fick betala 12o.. Bara för att vi är så söta så slapp vi det ;) Mmh, iaf så dansade vi & shottade och drack xider.. Sen vid 3 så drog vi vidare till Razzia för med stämpeln från Respekt var det gratis inträde på Razzia.. Fast när vi kom in där så märkte vi att det var gaykväll =D Hahaha det var såå sjukt.. Skrattade heeela tiden! Killar från alla möjliga håll tog på varandra =P Har verkligen inget emot sånt men det är chockerande att se så mycket på en & samma gång haha.. Vi låg iaf i sängen kl 5.. Riktigt BRA första utgång & ska bli måååånga mer! =D

Okej, nu har jag typ kramp i fingrarna, skrev allt detta asfort haha.. Ska nog kolla på The Hills =) Hörs senare!

Puss!

Utgång ikväll!

2008-09-06 @ 17:41:05 This is my life Kommentarer (0)
Aargh, har så sjukt tråkigt! Sitter bara & väntar på att Emma ska komma till mig så vi kan börja fixa oss + förfesta lite ;) Åååh utgång ikväll på Respekt, det är fett med respekt haha =P

Har alltid velat gå dit så hoppas det blir braaa iaf =) Är ju gratis inträde så det är ju lungt även om det suger, har man iaf inte slösat pengar liksom hehe..

Uh, har asont i magen ; resultatet av för mycket choklad & mammas musik haha..

Måste nog fixa till mitt rum, är en aning stökigt & stereon är fortfarande inte inkopplad sen en vecka tillbaka då jag tog den till våran 18års fest ;) Vi vill ju ha musik ikväll..

Puss!

Bara för att

2008-09-06 @ 15:45:02 This is my life Kommentarer (0)
Följ min blogg med bloggkoll

- Håller på att kolla på The Vocie - o8 nu & fixar mig lite smått =) Uppdaterar senare igen..

Puss!

Känns fortfarande som natt för mig

2008-09-06 @ 14:10:09 This is my life Kommentarer (1)

Jag är fortfarande tröööött =( Vill sova haha.. Klockan är två och jag har bara ätit och varit ute med Alex, inte ens fräschat upp mig.. Gäspar hela jäkla tiden.. & vi ska ut ikväll och dansa typ tills 2-3, yeah right ;) Kommer ju dö.. Ska ha klackar med, vet inte ifall det blir mina nya men jag tror det.. Just det, kom ju på att jag inte ens har tagit kort på dom! Ska göra det & sen lägga in dom här då =)

Klockan 15:oo visar dom The Voice - o8 på Kanal 5, ska kolla på det så bäst att hoppa in i duschen & sen ringa Emma och väcka henne haha.. Måste ju hinna till affären med min 2o% rabatt innan 18:oo.. Ska ju köpa mina skor! Jag menar, jag måååste ju bara ha 21 par skor hähä ;)

Snälla, punch me in the face så jag vaknar =)

Puss!


500:e inlägget

2008-09-05 @ 19:18:39 This is my life Kommentarer (0)

Kom hem från stan nu.. Skulle köpt skor, stod vid kassan & skulle betala och allt och då kom jag på att jag har ju en rabatt.. Smart ;) Så åkte hem istället och ska köpa dom imorgon.. Jättefina verkligen! =) Träffade min snygging på centralen en snabbis innan med =P

Men hinner ifs inte skriva mer nu.. Ska äta..

& inlägget nedanför var bara på skoj så alla vet haha.. Jag är inte så sjuk ;) Detta blir dessutom mitt 500:e inlägg därav rubriken..

Puss!


Min nya bloggstil

2008-09-05 @ 14:16:36 Schooltime Kommentarer (3)
Idag har jag ätit hamburgare =)

- Emma vill att jag ska bli en sån bloggerska som tar kort på allt jag gör & äter haha..


Visar detta er hur jag har det på redaktionsdagarna? =P

Puss!

Du är inte lika anonym som du tror ;)

2008-09-05 @ 10:46:17 Schooltime Kommentarer (0)

Sitter i skolan nu & ska faktiskt jobba så duktig som jag är.. MYCKET roligare att hålla på med något man gillar, alltså offentlighetsprincipen & ta reda på ALLT om Carolina Gynning =) Ett exempel är ju att ringa till skolan hon gick i & få reda på hennes betyg, hur mycket hennes lägenhet är värd & hur mycket hon tjänar ;)

Alltså så kan vem som helst få reda på allt om dig.. Bara så du vet ;)

Skriver sen..

Puss!


You told me things I'll always remember <3

2008-09-04 @ 22:53:11 This is my life Kommentarer (0)
Kom hem en stund sen efter att ha varit hos Stefan.. Stack dit efter skolan and we had a serious talk & nu är det bra igen!
Har inte så mycket mer att skriva nu för har ju inte hänt så mycket mer idag än att jag var i skolan & sen hos Stefan.. Så säger väl natti nu för ska ändå lägga mig om ett litet tag, eller njaa.. Får se iaf hehe..


When you're away from some people, you realize how much you really miss them

Puss!

Aarrr like a pirate!

2008-09-04 @ 12:20:56 Schooltime Kommentarer (1)
Satte i halsen på riktigt förut haha sån klant eller! Men så blir det när det händer heeelt oväntade saker mitt i allt..

Bra skola jag går i, sitter på msn & snackar med folk.. Jag & Robin snackar om min framtida singel som ska bli världskänd och jag ska vara på framsidan av cdskivan.. I en bikini. I vattnet. All wet. Tydligen med ett träben också haha.. Som en pirat alltså ;) haha interna skämt.. Dom är ju bäst!

Förlåt om jag verkar lite skum men haha sånt ÄR faktiskt kul hehe..

Förövrigt händer det inget mer i skolan nu ;)

Puss!

Trött

2008-09-04 @ 10:14:14 Schooltime Kommentarer (1)
Åååååååååååååååhhhh vad detta suger! Skolan går aplångsamt & det ända jag vill är att vara klar med Elixir, offentlighetsprincipen, engelskan, svenskan så jag kan åka hem och göra vad jag vill! Ifs är det inte ens överdrivet mycket saker men ni fattar..

Nu ska det komma en hemlig gäst till oss.. Hmm, undra vem..

Zzzz.. Min lärare har världsrekord i att prata =)

Nehe.. Nu var tydligen den hemliga gästen sjuk.. Jag som ville veta vem det var!

Ska nog försöka återgå till skolarbete hehe..

Puss!

Godnatti!

2008-09-03 @ 23:14:10 This is my life Kommentarer (1)
Nu ska jag dra mig mot sängen, en aning tidigare än vanligt annars kommer jag aldrig orka! Börjar 8:2o imorgon & slutar 16:3o =(

Såå.. Får väl säga godnatt nu!

Puss!

Bytt header!

2008-09-03 @ 20:21:53 This is my life Kommentarer (1)
Sååå äntligen har jag lyckats byta header till en bra en & få den exakt som jag ville! =) Ibland behövs det bara pyttesmå saker för att göra en bloggs design bättre..

Kollar iaf på Idol 2oo8 nu & vad fan gör Peter Jihde där? Fattade han inte att efter förra året så tyckte alla att han sög!? Stackarn ;p

Puss!

En smula irriterad!

2008-09-03 @ 18:55:28 This is my life Kommentarer (0)
Hmmph! Fattar inte varför photoshop inte vill funka tillsammans med blogg.se!? Vad jag än gör blir ju fel! =(

Annars händer det inte mycket, funderar på om jag ska börja kolla på The Hills säsong 4.. Kan vara lite jobbigt att ta avsnitt för avsnitt för man glömmer & då är det kanske bättre att ta några avsnitt på raken.. Jaja, får se..

Tråkväder = tråkdag!

Puss!

Hemma med världens huvudvärk

2008-09-03 @ 16:40:53 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma nu men kan faan inte skriva för är så jävla lack.. Här försöker man vara den bättre personen & säga något så det blir lugnt igen men neeej inte fan ska det hjälpa? =/ Nehe, thanks for NOTHING då!

Skriver sen när jag har lugnat ner mig..

Puss!

Spetsad skolmat

2008-09-03 @ 11:56:18 Schooltime Kommentarer (0)
Vi har precis ätit spetsad äppelmos =)

Puss!

Skolan - vad tror ni annars man gör vid den här tiden? =P

2008-09-03 @ 10:24:31 Schooltime Kommentarer (1)
!Bile ;)

Är i skolan & ska ha engelska snart.. Har inte mycket & berätta förutom att jag är rätt glaaad =) Hemlis vrf ;)

Puss!

Inget godnatt här inte ;)

2008-09-02 @ 23:47:16 This is my life Kommentarer (2)
No more <3


Har kollat klart på filmen nu & ska nog lägga mig snart.. Kommer aldrig orka imorgon annars hehe.. Men har egentligen ingen lust att sova.. Vill bara sitta uppe & leka runt på nätet =P


EN SAK SOM STÖR MIG:

Snubbar som addar en på msn, försöker vara trevliga & sen slutar det såhär:

Joel säger (23:38):

hms jada, rätt bra, jobbat o pluggat mest

hur lång e du?

-` ڪےusscutiie ; You don't know a good thing til it's gone, and found someone else (*) « säger (23:39):

okej vad jobbar/pluggar du med?? 162 vadå då?

Joel säger (23:39):

civilingenjör teknisk fysik pluggar jag, haaard job =)

-` ڪےusscutiie ; You don't know a good thing til it's gone, and found someone else (*) « säger (23:41):

hehe okej.. mm låter så :P

Joel säger (23:41):

du ser ut o ha snygg kropp me

-` ڪےusscutiie ; You don't know a good thing til it's gone, and found someone else (*) « säger (23:42):

mm har jag

Joel säger (23:42):

75c?

Liksom, come on ?

Nepp, nu ska jag eeeh.. Komma på fler saker att göra så jag slipper gå & lägga mig ;)

Puss!

I'm feeling like this tonight ; why won't you come see me ? ;)



Filmkväll

2008-09-02 @ 20:49:27 This is my life Kommentarer (2)
Några timmar senare, inte hänt så mycket.. Bara suttit framför datan.. Ska kolla på film nu 21:oo på 3an, The perfect man heter den & Hilary Duff är med =) Så mycket vet jag hittills.. Ska såklart äta något gott till det ;)

Är trött redan nu så fattar inte hur jag ska orka med imorgon.. Har ingen överdriven jobbig dag men ändå. Det är ju skola liksom..?

Well, jag ska nog få det att funka anyway..

Puss!

Hemma igen

2008-09-02 @ 17:36:30 This is my life Kommentarer (1)

Är hemma igen nu.. Skolan gick väl okej fast att min polskalärare är apseg så hon gjorde så att jag missade mitt tåg - TACK! =/ & sen så var jag iaf en snabbis i stan och kollade skor.. Fanns väl inget sådär jättespeciellt..

Åh, nu tappade jag lusten att blogga totalt.. Säger inte varför men fan vad man börjar tänka efter och förstå saker och ting..

Mmh, tyvärr måste jag vara lite kryptisk hehe.. Men jag skriver senare, lovar!

Puss!


Skolan

2008-09-02 @ 10:28:02 Schooltime Kommentarer (0)

Kom precis till skolan.. GÖTT att slippa dubbeltimma naturkunskap på morgonen! Börjar iaf snart men har bara två lektioner idag.. Skriver väl senare iaf..

Puss!


Bästa helgen på LÄNGE!

2008-09-01 @ 20:27:13 This is my life Kommentarer (1)

Ska fortsätta där jag slutade blogga i Lördags morse!

Åkte till Emma & när jag kom fram så började vi fixa med lokalen, typ bära ut allt som skulle bort, lampor, mat & så fixades även musiken klart.. Efter flera timmar av sånt så började vi fixa oss själva & sen vid 21:oo kom första folket (ifs lite tidigt) och vi började dricka.. Sen droppade det in mer & mer.. Blev runt 50 pers tillslut & allt var lyckat! =) Trots vissa tråkiga händelser är jag heelnöjd!

Tack till alla ännu en gång som kom & förgyllde våra första dagar som 18åringar! =D <3


Dagen efter var det iaf städning på G.. Vaknade inte allt för sent och knappt bakis så gick vi ner till lokalen och började röja.. Trist nog så hade någon idiot snott två lampor (vem FAN snor två lampor som kostar max 50 kr?) moget liksom.. Vi märkte också att vissa skivor var tagna =/ Har dom inte egen musik hemma eller? ;P haha salaklar eller vad det nu än var ;) Emma rätta mig om det blev fel! =P

Måste också erkänna att jag träffade på väärldens sötaste kille hihi =)

Aja.. Det var nog allt va..

Puss!