JULDAGEN

2009-12-25 @ 12:26:35 This is my life Kommentarer (0)

Det snöar igen, wooh! c(: Har alltid tyckt att juldagen är något magisk & speciell, nästan så att den klår julafton.. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag älskar juldagen! Bara det att det visas ton av julfilmer på tv är ju underbart.. Dom behöver inte alltid vara bra men själva känslan, nom nom =)

Igår var allt i vanlig ordning, massor med julmat, mys, julklappar, kalle anka (anna anka såg jag i repris senare - var ju tvungen haha) & extra mycket gos med byssehunden =) Detta år var jag & mammi själva faktiskt. Min bror & hans flicka har nämligen åkt till Barcelona, which means - jag har fri tillgång till en lägenhet mitt i stan, ännu mer wooh! ; D
Ska dit imorgon. Har tänkt gå på stan hela dagen & sen till pappi på kvällen, sen kaaanske utgång senare på kvällen (om jag orkar/har lust).. Lättare & framförallt mycket skönare att slippa tänka på partyvagnens tider hem (spårvagnen) & bara traska ner två gator =)

Jobb idag btw, 14-21.. Röd dag idag, det betyder väl typ ob & dubbelt betalt hela dagen!? Eller iaf extra ob under hela dagen & sen tredubbelt ob efter 18... !? Mwaah nu blev jag förvirrad..


GOD JUL!

2009-12-24 @ 15:14:37 This is my life Kommentarer (0)

Önskar er alla en riktigt god jul & hoppas ni får en trevlig kväll! =)
Kom ihåg, presenter är inte det viktigaste. Utan det är dom nära & kära ♥



















MYSDAG MITT I VECKAN

2009-12-17 @ 16:21:50 This is my life Kommentarer (0)
Det är fördelen med mitt schema. Helt plötsligt får man mysdagar mitt i veckan & även ibland en ledig måndag =) Sitter iaf just nu med egengjord kaffe-latte, aladdin, adventsljusstake & klädd julgran, MYS!

Ska bara slappa hela dagen för imorgon är det mycket som ska göras. Först ska jag fixa mina naglar 1o,3o (tog en sån tidig tid för det kommer ta typ 2 & en halv timme..) & sen ska jag gå på stan & kika på julklappar. Hade en idé att jag skulle vara klar för längesen med dom men jag kom inte på något alls vad jag skulle köpa.. & så jobbar jag mycket så det har inte blivit tid för det heller.. Får se om jag hittar något imorgon =)


BORED

2009-12-17 @ 03:22:41 After hours Kommentarer (0)
Alltså vafaaaaan gör jag uppe nu!? Helt sjukt egentligen. Var skittrött förut vid 1 & när jag la på telefonen så tänkte jag lägga mig. Naeh, istället knallade jag upp till datorn - inte vidare smart med andra ord för nu sitter jag här..

Men jag LOVAR, en blogg till & sen är det natti natti för mig..


WORKA/PARTY-HOLIC

2009-12-14 @ 23:25:04 This is my life Kommentarer (1)

Kom hem för en liten stund sedan. Mycket senare än förut men en arbetsledare gotta do what an arbetsledare gotta do c(:

Har inte kunnat/orkat uppdatera på hela helgen men den har varit BIG-ASS grym! Har inte ens hunnit skriva vad jag har gjort haha.. Men i onsdags så ringde jag bästaste Emma  & pratade igenom ALLT som har hänt. & så bestämdes det att jag skulle åka till hennes skola på fredag. Var ju ändå ledig hela fre & lör, så vi planerade pardey pardey där. Har ju inte festat där än så det var på tiden!
& satan vad näzz det var! Kan ju informera att jag har ont överallt (jag menar överallt!) fortfarande. Detta hände liksom i fredags så hur tusan kan jag ha ont NU!? & and top of that så har jag blåmärken & minnesluckor. Men så sjukt grymt det var så var det lätt värt det, haha! ; D

& i lördags var det också utgång. Blev dock lugnare & tidigare hemgång (vet inte ens vad klockan var i fredags när jag somnade/däckade?), hade ju ändå öppning i söndags.. & så jobbade hela dagen då, sen hem till brorsan. Var så jäkla trött så jag orkade inte ens åka hem, sov över & åkte till jobbet idag därifrån - 11-21 pass & här är jag nuu =)

Så nu vet ni, & nu ska jag kolla dagens avsnitt på julkalendern (inte den på tv, blöö.. Utan Mysteriet på Greveholm)


NIGHTY SWEETHEARTS

2009-12-11 @ 01:33:35 After hours Kommentarer (0)
Nu ska jag nog lägga mig, har läst igenom lite bloggar & även badat hur länge som helst. Behövdes verkligen efter denna veckan, puuh! Men nu är jag done med ytterligare en jobbvecka där jag har haft typ 8-9 timmars pass varje dag. Har gått mycket bättre än vad jag trodde, en dag i taget helt enkelt =) Fast idag dog jag lite. Äckligt mycket folk = mycket att göra & alldeles för lite tid = vara hemma halv 11!

GODNATT




SNOWBOARD

2009-12-09 @ 00:52:27 After hours Kommentarer (1)

Ååh läste precis igenom inläggen från när jag var i fjällen senast. Vill tillbaka! Detta året (eller början på 1o egentligen) så blir det ingen fjällresa med pappi & styvmamma & det breaks my heart typ =/ Men just nu lutar det iaf åt att jag ska få åka 2-3 dagar innan nyår med min bror & hans tjej i V-ås, det är iaf något liksom! & kaaaanske med loffs & något gäng i mars/april! LÄR blir helgrymt om det blir av, hoppas hoppas! (Peppar, peppar, ta i trä!) Men blir det inget med det så tro fan att jag till och med åker upp själv, haha! MÅSTE bara få åka bräda liksom. Dör ju lite varje gång jag ser brädan i mitt rum..

Det var det jag hade på hjärtat för ikväll

(vi 3 som står längst ner i mitten på bilden!)



NEW WEEK

2009-12-08 @ 13:04:49 This is my life Kommentarer (1)

Känns lite som måndag idag. Just för att jag var ledig igår.. Därför är det sjukt gött att ha första veckodagen ledig för då känns det som att veckan går mycket snabbare, även om man blir lagom förvirrad & kastar om alla dagarna, haha!

Jobbar 14,3o-21,oo idag (såklart) & den stora frågan är ifall jag stänger som arbetsledare eller inte.. Vill INTE gå tillbaka till lobbyn men jag förstår inte vem jag ska stänga med ifall jag är arbetsledare, konstigt.. Anyway, i helgen hade jag ju då mina första två skift. Gick bra & hur skönt var det inte att slippa lobbyn! & så det stora ansvaret man har, mjaou typ! haha c(:

Ska vila lite nu & sen fixa mig..


NY DESIGN

2009-12-07 @ 23:28:43 This is my life Kommentarer (2)
As you might see.. Dock är bilderna stengamla men har inga nya som är bra. Alltså, tillräckligt-bra-för-att-användas-i-header-bilder c(: Äsch, dom får duga så länge..
Är riktigt nöjd annars, snöar ju så fint på min sida & min nya favoritfärg finns i överflöd.. Har även riktigt ont i ryggen, att sitta i soffan & pilla på design är inte det bästa man kan göra!

Ska kolla det sista på "From The Hills to The City-finale" nu & sen även Rachel Zoe


PULL/THE/TRIGGER

2009-12-03 @ 23:04:12 This is my life Kommentarer (0)
Kom hem för en stund sen & ja såklart fick jag stängning. VISSTE att dom skulle fråga mig. Skrek lite att jag hatar dom fast på ett kärleksfullt sätt c(: & jag menar verkligen skrek, haha! Trodde det skulle bli pina men neej, jag har bästa vännerna där iaf =) Skratt nonstop, MASSOR med snyltande av maten & varm paj & glass på bussen hem tillsammans, haha!
Behövdes verkligen en sån dag idag med tanke på gårkvällen, eller natten snarare.. Vill inte skriva ut för mycket här men man kan ju lugnt säga att jag är jävligt puckad som gjorde såhär =( Vet typ inte ens vad jag ska säga, tycka & tänka.. Jävla skit..


DEAD/FOR/REAL

2009-12-03 @ 00:38:54 After hours Kommentarer (0)
Jag lovar. Jag är ännu mer officellt död nu. Har till och med fkn ont när jag skriver på tgnbordet =/
Jag skulle ha slutat 21 (så som mitt pass alltid slutar) men istället kom jag hem NU!! Anledningen?
Jo för att imorgon & på fredag ska vi ha en kontrollant där från 8,3o-2o typ & han kollar verkligen ALLT; under stolarna, golvet, bakom fritösen, bakom muggarna i lagret osv. You get the point.. Så vi har förberett i 3 veckor typ & imorgon gäller det. Jag dör lite när jag tänker på det men det ska nog gå bra. Inte nog med att han kollar själva renligheten & allt så som en restaurang ska skötas så kollar han även alla anställda; kläderna, vänligheten, servicetiden, tack/hej/välkommen/smaklig måltid blablabla.. HELT SJUKT!!

Tack & lov jobbar jag bara 11,3o-17 imorgon c(:

& nu.. Mer mat & tv sen GODNATT!


GODMORGON

2009-12-01 @ 08:55:24 This is my life Kommentarer (1)
Vad faaan gör jag uppe nu typ, haha.. Mjo, är ledig idag men har mycket att göra. Eftersom jag jobbar imorgon & jag hade en bokad nageltid så var såklart enda möjligheten att flytta den till idag. Måste korta ner naglarna innan FOR;en kommer till jobbet med (typ världens största kontrollant, så vi har förberett för den i ett par veckor)
& så ska jag tydligen gå förbi jobbet idag med & ha samtal.. Ayah, inte mig emot mwaah ; )

Sen så väckte även byggubbarna mig, höll på att dö när dom ringde på dörrklockan haha! Men det var ju lika bra för dom fick iaf upp mig c(:

Nu måste jag fixa mig lite, eller så vilar jag först.. Bättre så.. Ska gå in till vardagsrummet & mysa med Alex, som jag förövrigt drömde hemska drömmar om! =( Vaknade flera gånger under hela natten så hemska dom var, uss!