Slapp dag

2009-08-31 @ 23:03:47 This is my life Kommentarer (2)
Håller just nu på att föra över massor med bilder & serier till min hårddisk. Ska ladda ner SATC-säsongerna igen, hittade ett par bättre & med svensk text. Klarar mig egentligen med engelsk tal men vill att mamma ska se med + att det är lite lättare, slipper man koncentrera sig & det är aldrig kul om man inte förstår ett par ord på engelska.. Säsongerna är iaf på 70gb, sinnes!

Annars så är jag lite seg men har ingen riktig lust att gå & lägga mig än - som vanligt.. Har ifs ändå jobb imorgon, börjar o8,3o.. Skönt att inte få ha stängning men sååå tidigt! Har dessutom ont i halsen, men jag hoppas det går över under natten!

Det enda jag har gjort idag är iaf att läsa nästan 3oo blogginlägg & bestämt fika med Anja (hon som jag vann boken hos!) Ska bli skitkul! =)

Vet inte om jag uppdaterar igen under natten men natti nu ifall jag inte gör det..


Underbaraste helgen!

2009-08-31 @ 17:26:24 This is my life Kommentarer (3)
Har inte uppdaterat på hela helgen för jag har verkligen haft fullt upp! Men nu är jag här igen.. Hela helgen har i alla fall varit underbar, som ett enda långt kalas! Fyllde ju 19 igår om ni inte visste & vi kan ju ta dagarna i korthet;

Fredag;
Jobbade morgon. 16,3o skulle jag vara hos brorsan. 17,oo hade jag nämligen tid någonstans. Fick inte veta något eftersom det var en överraskning. Fick nämligen en lapp förra året på min 18-årsdag där jag skulle vara ledig minst 3 timmar. & såklart så hade jag glömt fylla i den förens nu typ. Så gjorde det & det visade sig vara en helkropps thai-massage på 6o min!! Så välbehövligt & jag är grymt glad att jag tog det nu eftersom min kropp är helt förstörd efter jobbet. & efter det åt vi pizza och chillade.

Lördag;
Sov hos brorsan, gick upp & åt mysig frukost och sen in i duschen. Fick min present för detta året, 19-års presenten då.. & det var manikyr & pedikyr. Tyvärr så har ju jag gelénaglar nu som dom inte kunde ta bort för dom hade ingen slipmaskin så den vanliga manikyren får jag ta vid ett lite senare tillfälle när mina gelénaglar är borta. Pedikyren blev iaf av & nu har jag världens sötaste fötter med rosa naglar & vita hawaii-blommor på! =)
Efter pedikyren hade jag jättebråttom hem, tur nog träffade jag på min brorsa precis utanför & han skjutsade hem mig. Packade ner allt jag skulle ha med mig till Emma & sen åkte jag till Floda. Fixade mig & åt middag, Emma fyllde ju år den 28e så vi firade henne. Sen var det tärningsspel & "jag har aldrig" för hela slanten! Även en drink med cider & vodka (trodde det rosa var fanta men det var cider, så lost som jag var), haha! Sen blev det spring ner till tåget (som alltid, vafan annars!?) & vidare ut i natten. Var en galet bra kväll & natt!!

Söndag;
Vaknade upp hos brorsan tillsammans med Emma, där vi sov över. Åt typ hotellfrukost, nom nom! & så åkte jag med Emma till Floda för att hämta mina saker. Sen åkte jag tillbaka till brorsan & satt där en stund. Sen åkte vi hem till mig för att äta middag & tårta. Somnade hela tiden i soffan efter att dom hade gått & vaknade bara för att kolla telefonen...

Hela helgen var som sagt underbar! Precis så som en födelsedag ska firas, med nära & kära! Finns dock en person jag hade velat ha vid min sida but that's life & det får man fira i efterhand istället, haha! ; D


My lovely Uggs!

2009-08-27 @ 23:12:16 Shopping is my drug Kommentarer (5)
I stan så gick jag även in i en skoaffär, slump typ att jag gjorde det. Hade inte så mycket tid nämligen så att jag gick in just där var ju bara tur. Hittade ett par uggs!! Köpte dom i färgen "chestnut" & dom är sååå mysiga inuti. Helt supermjuka & dom ser inte alls sådär klotformade ut vid tårna som många andra uggs ser ut! =)





"I'm not home, but my shoes are. Leave them a message."



Glad x 1ooo

2009-08-27 @ 23:09:00 This is my life Kommentarer (0)
Kopplade preciiis in min nya hårddisk som är på 1 terrabyte (1ooo gb för er som inte fattar), vadå gött!? ; D Ska slänga över ALLA filmer, många bilder & lite annat smått & gott.. =)

Jobbet idag gick finemang, även om vi hade kaos för det var så jäkla mycket folk där & våra planer var typ att stänga två timmar tidigare eller dra ut en säkring så allt pajar, hahaha!

& stan idag gick mycket bra.. Fixade min nagel & bokade även tid till nästa vecka där så att hon ska slipa ner gelén & sätta på akryl istället, självklart fortsätter jag köra på rosa glittertippar! =) Men min brutna nagel gör fortfarande äckligt ont så fort jag rör den eller rör något annat =( Menmen, sånt kan man inte göra något åt. Bara att vänta tills det växer..
Shoppingen kommer i nästa inlägg, skulle ju hålla isär kategorierna ju, remember!? ; )

Hämtade även ut väskan från Gina idag, har inte hunnit det tidigare. & den är sjukt fin. Inte alls lika sne som dom i affärerna, haha! ; D Så den ska jag iaf ha på Lördag. Får bygga resten av min outfit runt väskan i princip ; )

Måste lägga mig tidigare idag för jag ska vara på plats & vara ombytt o8:3o imorgon!! Men TACK för att jag äntligen får öppna en dag, älskar öppning. Så mysigt! =) & även sällskapet blir bra lite senare, hehe! =)
Är dock lite rädd för att jag ändå kommer sitta uppe länge nu, har ju massor att föra över på hårddisken.. Men ska försöka lägga mig lite tidigare ändå! =)


Snabb update

2009-08-27 @ 12:39:51 This is my life Kommentarer (6)
Hinner knappt med ett inlägg för måste ta bussen som går om 8 min.. Ska in till stan, kolla lite saker & även kanske köpa hårddisk.. Får se om den är lika billig i butik.
Har tid för att fixa min nagel 15:oo också =) Hoppas det går, den är ju inte precis lite bruten hehe..

Sen är det jobb från 17:oo.. Uppdaterar ikväll!

Puss ♥


Hemma nu

2009-08-26 @ 22:48:10 This is my life Kommentarer (1)
Jag har brutit min nageeeel! ='( Det gör så jäkla ont! Inte nog med att jag bröt av tippen & gelét, såklart skulle jag bryta min riktiga nagel under, ååh!
Ska typ upp klockan 8 imorgon bara för att ringa & fixa en akuttid..

Aja nog om det, gick bra på jobbet iaf. Såg till så att jag fick byta skjorta, hähä ; ) Den rutiga är ju mycket snyggare!
Sen att stämningen är på topp & man skrattar hela tiden åt knasiga skämt & kommentarer gör det ju inte precis sämre! =)

Nu ska jag softa & spela lite, haha!


Here I am

2009-08-25 @ 23:27:45 This is my life Kommentarer (0)

Hemma efter jobbet & bara degar.. För ett par minuter sedan skrev en gammal vän till mig =) Har inte hört av varandra på kanske.. 2-3 år, helt sinnes! Men glad blev jag =) Att veta att folk fortfarande tänker på en & bryr sig om en!

Annars så är jag fortfarande lika trött & seg haha.. Har inget speciellt att berätta förutom att mitt avi gällande väskan kom idag! Hade tänkt hämta upp den imorgon! =)

Skriver något roligare när jag kommer på något =)


Mitt skohjärta slår dubbla slag

2009-08-24 @ 16:06:11 Me wantie Kommentarer (3)

Emma köpte dom igår..
& ååh jag vill ha dom också, får se får se..

Dom är höga, snygga, svarta, klackar, porriga & platå..

I die.

mwaah, !




Uppe med tuppen...

2009-08-24 @ 11:41:19 This is my life Kommentarer (1)
Typ ; )

Har iaf redan varit ute med hunden, skönt att få det gjort såpass tidigt.. Brukar ta ett bra tag innan man kommer ut med honom, men inte för att han bryr sig.. Sån sömntuta han är, sover liksom nu igen!? Haha!

Idag är jag ju iaf ledig, skööönt! Ska fixa i mitt rum. Har MASSOR med kläder & småprylar överallt. Kan nog se till & försöka ta kort på allt jag köpte med, har ju fortfarande inte gjort det ; D
Ska även föra över pengar & räkna lite, har planerat att göra det sen jag kom hem men ni känner väl mig, gör aldrig sånt förens ett par veckor senare. Om ens det, haha! =)

Nu är det frukost snart iaf & chilla bara. SEN sätter jag igång. Lovar, haha!

Förövrigt så har jag tre nya kategorier & bytt namn på min vanliga kategori. Orkar inte sortera upp mina gamla inlägg (tror jag inte iaf) så från & med nu så kommer det vara liiite mer uppsorterat. Det som går iaf med tanke på hur röriga inlägg jag skriver. Dom handlar verkligen om allt.. Ska försöka bli lite mer strukturerad =) Kanske skriva fler separata inlägg så att dom verkligen kommer i dom olika kategorierna. Ayah, iaf så är dom allmäna inläggen kvar i samma kategori fast med bytt namn - This is my life..


Senaste dagarna

2009-08-24 @ 00:20:22 This is my life Kommentarer (1)
Hejhejhej..

Jag har inte orkat uppdatera, har jobbat varje kväll & varit helt död efteråt.. But now I'm back on track höhö!

Okej, allmänt då.. Som sagt, har jobbat & det har gått bra as always. Sjukt lite folk & det är faktiskt rätt näzz, slipper man stress & eventuellt magsår.. & sen har jag ringt Emma i princip varje kväll, haha! Pratat om både det ena & det andra.. Förresten så slog vi vårat rekord i telefon BIG TIME. Igår kväll/natt pratade vi i runt 5 timmar & 3o min, tror vi la på vid tjugo i tre, hahahah!
"Oh pinky, pinky.." (internt, hahaha!)
Hade the time of my life, skrattade ihjäl oss & dog lite hela tiden! Underbart! Älskar henne! =) (z3) hahaha!

& så har jag shoppat även. Måste berätta om mitt kap! Gick in på Gina, skulle prova en cardigan igen för ville se om jag verkligen skulle ha den.. Provade den & bestämde mig för att ta den, den är verkligen jättemjuk & mysig! & så hittade jag ett linne som jag tog i en större storlek så att det skulle bli oversize. Tog den förresten precis framför näsan (bokstavligt talat) från en tjej som var på väg att ta den efter att jag hängde tillbaka den, hahaha vadå bitchigt av mig!? ; D
Iaf.. Sammanlagt så skulle det bli 32o kr, gick fram till kassan & så sa hon 32o, drog kortet. Sen gick jag ut ur butiken & kollade på kvittot som jag alltid gör... Eeeh, 129 kr!? Så hade hon dragit 129 kr för linnet, 199 för cardigan & så MINUS 199 kr, hahahaha! Så jag fick den gratis i princip! ; D Typ sprang därifrån så hon inte skulle komma ut från affären & ta mig, haha!
Denna här på sidan är det iaf, fast typ mer brunfärgad än vad den är på bilden! (Alltid fel på färgerna på deras hemsida!)
Linnet finns tyvärr inte på hemsidan, men den är fin med =)

Ayah.. Nu kom jag inte på om det var något mer jag skulle skriva här, haha!

Nu ska jag iaf läsa vidare på bloggarna & sen sova tror jag.. Ledig imorgon! =)


Competition

2009-08-21 @ 00:33:13 After hours Kommentarer (5)

Vill du också ha en chans att vinna boken?
Gå in på Anjas underbara blogg! =)

Goodnight sweeties! ♥


Update om dagen

2009-08-20 @ 23:34:39 This is my life Kommentarer (0)

Jag har en ny vän (fiende).
En SKITSTOR spindel som jag inte hann döda, han gömde sig under frysen & nu är jag livrädd. Problemet är bara att mitt rum ligger precis bredvid köket & han kom från mitt rum, tänk om han går tillbaka dit mitt i natten när jag sover!! Vad gör jag då!? Ni fattar nog inte, jag absolut hatar spindlar & han var faan inte liten om man säger så. Kunde typ se hans ögon, så kändes det iaf, hahaha! ; D

Annars så har dagen varit bra =) Gått runt på stan, vart hos tandläkaren (dom hade inte fått min journal salakborås som skulle skicka den för 4 månader sedan!) & jag ska dit imorgon igen för att förhindra ett hål som jag har känt av ett bra tag nu =(, & sen så åt jag & mammi sushi och efter det var det hard work work. Fick beröm för min stängning igår! ; D
Idag var det iaf lekfullt & bra på jobbet, sånt gillas! =)
Förutom att det luktade asmycket rök igen (!!) på toaletten, vem fan röker/röker på där inne när man kan göra det vart som helst utomhus!? Salaklar!

Keri Hilson ft Akon - Change me
- Löv på höög nivå!

& jag är lite arg för nu har en grej fuckat upp en annan bra plan jag hade =( Hoppas det går att lösa, iaf så är det secret så kan iiinte skriva ut det tyvärr..
Och nu ska jag förresten lägga en beställningnitväskan som jag la upp tidigare här i bloggen, den finns inte kvar i affärerna - 3st i stan & 1 i allum! Fkn Gina!! Kanske passar på och beställer den tröjan jag provade idag..? Frakten blir ju samma.. Men frågan är om det inte är roligare att köpa den i affär, grr vene hur jag ska göra. Får tänka =)

Aja.. Dags att fortsätta läsa bloggarna iaf =)
Tandläkaren klockan 11 imorgon & det är inte precis i närheten - shoot me please!


I'm off

2009-08-20 @ 11:32:40 This is my life Kommentarer (4)
Nu är jag klar för stan =) Uppe tidigt idag, kändes gött faktiskt.. Dock gäspar jag fortfarande, haha! Äkta nattuggla eller vad..

Aja, efter stan & tandläkaren så åker jag ju direkt till jobbet så förmodligen uppdaterar jag ikväll..

Puss!


No headline

2009-08-19 @ 23:46:14 This is my life Kommentarer (1)
Jaaa jag har varit hemma ett bra tag & jaaa jag orkade inte uppdatera tidigare. Läste bloggar & installerade Sain'ts row 2, kan nog inte påstå att det är så bra som jag trodde. Men nu har jag iaf testat.

Förövrigt så var det en kille som rökte på i en halvtimme (!?) på toaletten på jobbet! & vem var det som fick gå in där & städa undan allt sen, även ta bort den söta lukten..? Ayah, så farligt var det inte. Är alltid något skumt som händer där alternativt skumma personer så börjar bli van, haha!

Borde gå & lägga mig tidigare idag, har egentligen inget speciellt att sitta uppe för nu men jag är som sagt en nattuggla så även om det inte finns något att göra så känns det totalt meningslöst att sova.. Lite weird kanske..?
Ska nog iaf tvätta bort sminket & byta om & lägga mig i sängen för att läsa nya tjejtidningen som kom hem idag. Har ändå en lång dag imorgon faktiskt..
Ska till stan & fixa lite stuff (secret), sen till tandläkaren som jag förövrigt inte vet hur man tar sig till & sen efter det jobbar jag kväll..

Ayah, natti nu iaf!




Godmorgon!

2009-08-19 @ 12:41:00 This is my life Kommentarer (1)
Uss så trött jag är! =( Orkar inte med jobbet idag heller men man måste ju. Har ju varit ledig i 3 dagar & hade gärna varit ledig ett par till. Får tänka på pengarna som kommer trilla in sen, hehe..
& inte att förglömma - snart kommer ju min andra lön, iih! =) Undra hur mycket det blir..?

Förövrigt så flagnar jag som kom & hjälp mig.. Är helt fläckig på ena överarmen, hur snyggt är det då? Kan inte sola heller för att hålla brännan jämn för dom bygger ju om här utanför i trädgården, grr! Aja.. Får väl pilla bort allt ändå & ta på mig koftor eller sånt, snart höst ändå haha! Men inte innan födelsedagen, det kommer fan vara sista utgången/helgen jag går ut i sommarkläder!

Ayah, nu ska jag nog få på mig lite vettiga kläder & sen packa ner allt inför jobbet, börjar inte förens 4 men får hellre klart det nu så jag slipper stressa sen =)


This is pure L.O.V.E

2009-08-18 @ 20:02:00 Me wantie Kommentarer (3)
Kollade på Project Runway förut..

& I fell in love
- den var ännu mer läcker när modellen gick runt & klänningen fick mer liv.
Vill ha, vill ha, vill ha!




Nothing to do

2009-08-18 @ 17:41:12 Tidsfördriv Kommentarer (1)
Sinnes.. Insåg precis att klockan REDAN är 6.. Känns inte lika värt att vara uppe hela fkn nätterna längre när dagen efter bara flyger förbi & mina ögon stängs snart, haha! Ayah, ikväll blir det lite tidigare iaf! =)

Har inget speciellt att göra så here you go;

lovar du att vara ärlig? självklart!
smeknamn: har & har haft ett par bra men suss är det självklara
låt som du sörjer till när du är ledsen? alla sorgliga av natasha bedingfield, såsom angel, backyard & soulmate
beroende av: något sött - närhet, något vanligt - internet
vem behöver du mest just nu? gissa tre gånger, någon som inte befinner sig lika nära längre


vad tror folk om dig? förmodligen att jag är bitchig

stämmer det? haha jaa i vissa lägen, har fått lära mig att stå upp för mig själv & mina åsikter vilket tyvärr kan uppfattas som bitchigt i detta landet. galet & fel enligt mig!
vad får du oftast komplimanger för? mitt utseende i helhet & även att jag är väldigt söt i personligheten & det jag säger & gör

hur imponerar man på dig? är sig själv, har samma humor & kan få mig att skratta

var bor du? göteborg sååklart! ; D

trivs du där? japp, trivdes allra bäst ett litet tag sedan but i'm on my way back! shoppingen kaan dock få vara lite bättre ibland hehe
vad har du för mobil operatör: comviq - kärlek!
är du allergisk i mot något? kanske pollen.. jag har aldrig testat mig för det men ibland reagerar jag oerhört på gräspollen, ibland inte !?
har du haft sex idag? nää, tyvärr!
nästa mål i ditt liv: too secret to write here.. jag har hellre flera små mål än ett stort & då är dom små för hemliga att skriva här som sagt, men ett stort är iaf körkort till hösten/vintern & det SKA gå!!

vem ringde du senast? sötisen
vad sa den du senast pratade med i telefonen: hahaha, det ska vi nog inte heller ta här ; )

när mår du bra? när jag är med den bästa
hur känner du dig nu? väldigt trött & lite ensam kanske..
vad tycker du om fötter? hatade fötter förut men nu är dom väl okej OM dom är välvårdade och har något fräscht lack eller franskt

vad saknar du? passion & närhet
favoritdryck på morgonen: bravo juice, just nu sommar utgåvan

rakar du benen: of course! jag rakar allt, haha
när brukar du oftast gå och lägga dig: efter midnatt eller framåt morgonen haha!

är du blyg? beror på situationen, men oftast inte jätteblyg

sysslar du med någon idrott: jag? idrott? hahahahahaha!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? hmm kanske inte ren & skär kärlek, sånt växer fram men intresse - absolut!

vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? självklart ha sex med en tjej (vem skulle inte?) & ta reda på allt killar gör & snackar om, haha!

är du nöjd med ditt liv? om jag ska vara ärlig så är mitt liv okej nu, men ett tag sedan var det fkn underbart! synd att sånt ska behöva ändras..
har du bra vänner och äkta vänskap? utan tvekan!

vad är det finaste du fått? mitt liv, om jag inte tänker på något materiellt haha
du samlar på: kläder!
gröna eller röda äppeln: röda, nom nom.. 
vad ska du göra ikväll? inget speciellt, kolla film eller något sånt ensamt -  bull!

är det okey att gråta? ja självklart! när man vill gråta så ska man. håll inte inne något, blir bara värre då.

när grät du senast? igår...

vad skulle du göra om du vann en miljon? en mille är egentligen inte såå mycket men självklart resa, investera, spara & utöka min garderob enormt! & sen lite secret stuff..
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? njaa, hellre typ skor, väskor & sånt från märken.. plaggen i sig spelar inte så stor roll. & nu tänker jag på exklusiva märken såsom lv, gucci osv..
vill du gifta dig? om hjärtat säger till

vill du ha barn? jaa någongång, även fast jag inte kan föreställa mig med barn ALLS, haha!

är du bra på att laga mat? haha nää, men jag gillar att göra det ändå med rätt person =)
gillar du att dansa? ♥
hur vig är du? inte jääättevig men i vissa lägen får man helt enkelt bita ihop, hahaha! 
favoritglass: allt med sorbet & melon och massa såna smaker, nom nom!

tror du på ett liv efter döden? egentligen inte, men jag vill tro på det för jag är skiträdd för döden! kan inte tänka på det, prata om det whatever. då går jag helt enkelt..

tycker du om sushi? som faan!
har du tandläkarskräck? nää, egentligen har jag inte det men efter man hade tandställning & dom var inne med typ tångar och sånt shit och knipsade av saker, så grejer faktiskt ramlade ner i halsen på mig så till och med tandläkaren blev rädd, så utvecklades en liiten tandläkarskräck, jaa!
är du morgon- eller kvällsmänniska? nattuggla
vilken ögonfärg har du? någon knasig blandning mellan grön & grå, men när jag gråter älskar jag mina ögon. illgröna, & tro mig. dom är verkligen illgröna! så vackert! =)
har du någon gång gråtit dej till sömns? varje gång är en gång för mycket!


Day after day, same old shit

2009-08-18 @ 12:11:09 Music ♥ & videos Kommentarer (2)


Hahaha godmorgon, godmorgon!
Gött sätt att vakna upp på, huh? =)
Brings me back!


Nattmat, nom nom

2009-08-18 @ 02:03:14 After hours Kommentarer (3)
...Så som man alltid gjorde förr, man började vända på dygnet när det var en-två veckor kvar till skolstart..
Känns rätt så gött att inte behöva oroa sig för det, pah ; D

Sitter uppe mitt i natten, laddar ner en shopaholics bekännelser, ska precis hugga in på starka stekta/wokade nudlar med grönsaker, stekt bacon & ett kallt glas med nestea mango-pineapple (straight from Poland because that shit don't exist here, hähä) & flera avsnitt av Sex and the city säsongerna!

Behöver jag säga hur perfa jag mår just nu..? =)
Nom nom!!


Life is like a rainbow...

2009-08-17 @ 23:34:23 This is my life Kommentarer (0)

- You need both the sun and the rain to make it's colors appear.

Orkade inte uppdatera igår, var helt knäckt. Vaknade klockan två typ haha! Kom hem två på natten efter Medina så det var ju lugnt, vi var ju inte precis ute med målet att röja sönder utan att vi helt enkelt skulle se Medina =)
& så blev det.. Även ett par rappare som sög skitmycket, musiken eller vad det var gick sönder mitt i när dom rappade, haha! & sen så kom Ken Ring även, vadå överraskning? Det stod ju ingenstans, inte vad jag såg iaf.
Nää, men kvällen var bra =)
Även om jag helt plötsligt inte kunde andas & det svartnade för ögonen och jag blev superyr...? Men jaja, sprang ut från folket iaf och ställde mig lite utanför och tog det lugnt helt enkelt, så det gick bra tillslut =)

& som sagt, vaknade klockan två och var helt väck. Gjorde verkligen ingenting på hela dagen. Samma sak idag, haha!
Blev lite destroyed nu på kvällen, men jag ringde bästaste Emma & då blev det mycket bättre! =) Pratade två & en halvtimme haha, galet!
Nu känns det iaf bättre, att veta också att man verkligen inte är den enda som har det såhär och att man kan stötta varandra. För det är verkligen vad vi har gjort genom dessa år vi har känt varandra, varit där vad som än har hänt. Spelar ingen roll om det har varit mitt i natten efter hemkomsten till Sverige eller mitt på blanka dagen. Älskar dig! 

& just nu sitter jag med mina rosa hello kitty strumpor som går upp till vaden, miicket sexy i must say ; ) hahaha! Frös ju fan fötterna av mig så tog på mig dom tjockaste strumporna jag har & det råkade bli dom här.. Så kan det vara när man inte ens har orkat byta om haha =) Älskar såna här slappdagar ibland!

Nu ska jag läsa igenom resten av blogginläggen sen förmodligen...
...Aah, något kröp nyss på min arm, en spindel var det visst..
& jag måste ha blivit badass på riktigt för jag vågade låta den gå lite & sen dödade jag den med min egen hand, utan att skrika som jag hade gjort tidigare =)
What doesn't kill you makes you stronger
något att leva efter kanske..?

Som sagt, efter alla bloggar ska jag förmodligen fördriva tiden så som jag gör bäst nu för tiden (sad but true) spela, haha!

Ayah, talk to y'all later! ; )


Ready when you're ready now

2009-08-15 @ 15:20:04 This is my life Kommentarer (4)
Blev både jobb & partyredo på 4o min typ, nytt rekord haha! Hade egentligen ingen lust alls att dra till jobbet idag but a man's gotta do what a man's gotta do ; )
Efter jobbet ska iaf Emma & Sara hämta upp mig & sen åker vi tillsammans till Medina =) Blir nog ingen sen kväll för mig så trött & seg jag är, men man ska aldrig säga aldrig. Vi får se sen helt enkelt =)

Hade tänkt lägga in en outfit bild men det är för mörkt i mitt rum (dom bygger utanför så dom har täckt för mina fönster) & det är skabb, alla smågrejer ligger fan överallt haha! Så nää, antingen får det bli sen i en annan spegel eller inte alls, haha!

Ayah, dags att dra sig lite långsamt iaf.. Ha en bra Lördagskväll, vad ni än gör =)


Load up your bullet...

2009-08-14 @ 23:20:21 This is my life Kommentarer (0)

...shoot me throught the head!

Jag är sinnes trött & öm i hela kroppen. Inte nog med att jag blev ruskigt förbannad idag så skrattade jag halvt ihjäl mig inombords också, för egentligen är situationen ganska så löjlig & det är så sjukt uppenbart vilka tankar som den personen tänker om mig. Sååå löjligt, men jag klagar inte =) hähä!

Ayah, 6-timmars passet gick bättre än väntat och det var kolugnt redan runt halv 6-6 tiden någongång. Tror det har att göra med att Europe spelar i stan så vi slapp allt folk, gött! =) Sen fick jag även mitt schema för september & det ser okej ut, lite mer varierade tider vilket är gött..

Nu läser jag iaf alla bloggar, har precis ätit mat & håller egentligen på att somna.. Ska nog faktiskt lägga mig snart, hehe..
Måste bara spana på hur mycket en hårddisk kostar för jag behöver nog en, kaaan ju rensa upp ordentligt bland alla mina filmer osv jag har på datorn (vilket jag ska också) men bara det att det är så många långfilmer, olika tv-serier med flera säsonger, musik & bilder jag vill ha kvar så är det nog bäst att faktiskt skaffa en hårddisk. Ayah, får se vad priserna ligger på, har sett sinnes billiga men det var ett bra tag sen.

Säger iaf natti nu. Hade velat lägga mig & läsa denna boken som har legat etta ett sjukt bra tag nu (amerikanska listor). Ska lätt beställas/köpas dirr när den kommer till Sverige! Pallar inte beställa från USA & ha den på amerikanska. Kalla mig latmask jaaa.. =)



93,8% av alla Sex and the city säsongerna nu!! =)

Natti, pusspuss!


Money money

2009-08-14 @ 12:31:08 This is my life Kommentarer (3)
Okej.. Igår när jag kom hem efter jobbet såg jag ett avi där jag fick 15oo kr från himlen typ! =)
& idag var jag ju tvungen att kontrollera så att pengarna verkligen är mina & jaa det är dom så denna dagen börjar ju inte precis dåligt haha!

Var iaf precis ute med hunden, är asseg & jag börjar 15 & jobbar till 21, grr! Orkar inte riktigt det idag, hade gärna varit hemma & chillat och räknat på en del saker, sorterat upp i datorn osv.. Menmen, får väl tänka på att det är cash, hähä..

Igår på stan så såg jag en väska jag sååå gärna vill ha & tror fan att jag tänker köpa den;
Kostar bara 149 kr! =)



Nää, nu ska jag iaf äta frukost. Hörs ikväll!


Home after hard work

2009-08-13 @ 22:28:15 This is my life Kommentarer (0)
Nuu är jag hemma från allt spring..
Var en mycket bra dag, träffade Emma & äntligen säger jag bara! Har saknat henne!
& efter det var det som sagt jobb. Hade sjukt kul idag & lagom busigt, haha! Jajaa, så kan det gå när alla är övertrötta & helt sjuka, haha =)

Nu kom jag iaf precis hem då som sagt & i stan idag fick jag såklart shoppingögon,
så det blev; (fast detta är nödvändiga saker & saker som jag faktiskt hade planerat & köpa!)
Hårspännen
Proffs torrschampoo
3 par pärlörhängen, alla i olika storlekar
& såklart en "onödig" grej;
ett superfint halsband!

Orkar inte ta kort på det nu men jag kommer ha på mig det så då lägger jag upp bild =)
Nu; mat!




Godmorgon bloggen!

2009-08-13 @ 12:33:59 This is my life Kommentarer (0)
Ååh denna häääärliga dag ; D
Det som står på dagens schema är äntligen få träffa Emma vid 14 & sen på eftermiddagen är det jobb. Så kul det ska bli idag! =)

Annars så har jag inte så mycket att säga, laddar just nu ner alla Sex and the city säsongerna & min tanke var ju såklart då att dom skulle få stå på hela natten, meeen eftersom min data startade om sig för att installera några viktiga uppdateringar så blev det ju inte så, vadå mög..!? Men nu är jag igång igen iaf & låter datorn stå på hela dagen.. Sen läär det bli maraton! =)

Sorterade såklart inte upp bland alla bilder igår, det är alldeles för mycket för att jag ska orka så jag gjorde en mapp bara. Sen struntade jag i resten, tar det någon annan gång haha!
Nu ska jag iaf äta klart, sen läsa lite bloggar & fixa mig och sen drar jag in till stan.

- Fast att det är fint att sakna, så är det fan jobbigt.




Yes, I'm alive!

2009-08-12 @ 18:09:11 This is my life Kommentarer (0)
Hey bitches..

Kanske dags för mig att langa en uppdatering igen?
Har egentligen inget ork men kan ju iaf säga att jag lever & har det skapligt okej just nu.
Vill inte heller blogga för jag tål inte ens titta bak på inläggen, så sjukt är det. Tyvärr. Får väl helt enkelt undvika att scrolla neråt - kanske funkar det med, eheeh! =/
Jag har iaf en ny regel & leva efter när det gäller min blogg, INGA (whatsoever!!) updates när jag är nere, bara på den privata bloggen. Skriver jag här så kan vem som helst läsa & då blir det bara fel, riktigt fel!

Iaf..
Kom hem från Polen i söndags morse & sen dess har jag jobbat, förutom idag då jag är ledig. & på denna ynka vecka kommer jag tjäna fett med cash så det är ju alltid gött hoho!
Sen att jag jobbar nästan varje dag i ett par veckor till innebär ju bara mer cash & jag klagar inte - även om varje gång jag jobbar är kväll förutom en morgon!

Nu hade jag tänkt & sortera bland mina 6 (!!) mappar med bilder jag har från Polen & även lite Britney pics, så något lägger jag alltid upp här. Men såklart såhär i efterhand (som alltid) så önskar jag gryyymt att jag vågade plocka fram kameran lite mer, speciellt i Warszawa. Men sanningen är att jag hatar att känna mig som en turist när jag befinner mig i mitt andra hem så jag vågade tyvärr inte alltid fota allt, snyft.. Fast för mig gör det ifs inget, jag har ju min älskade stad  i minnet , men för er, åh nej buhu typ, haha! ; D
- Även en bild på det jag har shoppat ska upp!