SS - shopping & sushi

2009-02-28 @ 19:46:58 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma från stan nu =) Var bla på Åhléns och luktade massa på parfymer så nu har jag världens godaste doft här som jag gick och luktade på hela dagen idag, ååh.. Och så gick vi in på Gina där jag hittade denna lilla söta =) Provade även lite jeans & wow dom har min storlek! Det är inte ofta det händer. Jag har ju fan storlek -567 typ, haha! ; D Nej men som sagt. Har äckligt svårt att hitta jeans som passar mig både i midjan och längden. Men dom verkar iaf ha lite på lager så ska kolla där när dom får in dom nya jeansen =)



& nu kom min bror förbi med sushi när han droppade av mamma.. NAMNAM!! Jag tänkte faktiskt gå ner och beställa förut, har ju ett sushiställe precis nedanför men tur jag hade att min familj är så bra på att läsa tankar då, haha!



Aja, Mello om en kvart så hörs senare ikväll =)


That's what friends are for

2009-02-28 @ 16:05:37 This is my life Kommentarer (1)
Emma räddade min dag genom att bjuda med mig på stan =) Hon skulle iaf in dit och nu hänger jag på.. Så dags att dra nu, får se om jag kommer hem med något. Har lite småplock jag egentligen hade behövt köpa. Så vi får se =)


Seg Lördag

2009-02-28 @ 15:06:38 This is my life Kommentarer (1)
Har fett tråkigt =( Finns inget på tv, jag orkar inte kolla någon serie på internet och dessutom så är jag jättesugen på choklad, lösgodis och tacos! Choklad har vi men jag vill inte äta upp den för då får jag ingen lika god på ett par månader, den kommer nämligen från Polen.. & lösgodis har vi inte men jag orkar inte pallra mig upp till affären och köpa. Har inga kontanter heller och dom tar inte kort =( Sen så är mammut inte hemma så tacosen får väl vänta. Om vi ens har tillräckligt med saker till det!? I-landsproblem eller vad..? & sen så är jag lite nere med för tydligen hade BikBok 5o% rea mellan kl 1o-12 imorse men då låg jag ju & sov helt ovetandes om det. Annars hade jag ju stuckit ner på stan och kanske hittat något fint.. Så ja, lite småsegt idag.

Har ändrat typsnitten på hela min blogg nu =) Tyckte det såg lite roligare ut med denna, hehe..

Aja, nu ska jag försöka hitta på något roligt iaf. Hörs senare =)


Godmorgon!

2009-02-28 @ 13:09:45 This is my life Kommentarer (0)

Nu har jag sovit mina 8 timmar & 45 minuter.. La mig nämligen halv 4, helt sinnes.. Ifs är det lugnt för jag visste ju att det var Lördag idag & jag har inget speciellt inplanerat. Men känns ändå lite småsegt att vakna och gå upp så sent. Men aja =) Denna helgen blir en softarhelg helt enkelt.. Lite småskoj iaf, loggade ut snabbt som fan igår efter tolvtiden och var riktigt lack, för att en timme senare logga in igen och vara hur glad som helst, haha! Så sjukt typiskt mig..

Ayah, nu ska jag fixa lite frukost. Vaniljyoughurt får det nog bli, nam nam =)


List

2009-02-28 @ 00:15:56 Tidsfördriv Kommentarer (1)

Har man lite tråkigt så varsågod:

vill du gifta dig?
Jaa, I think so iaf. Fast självklart om massa år! Just nu i såna här unga år siktar man ju mest på förlovning och flytta ihop.. Giftermål känns ju så långt bort, haha!

spara eller slösa?
Behöver jag ens svara på den frågan!? Slösa såklart men nu vill jag spara runt 38ooo för en grej, kanske även 73ooo - eller snarare, dom lånar jag & sen ska jag betala tillbaka skiten. Men vad gör man inte för drömmen? & såklart så vill man ju spara för körkort/lägenhet/inredning osv.. Jobb SÖKES! ; D HAHA!


är du nöjd med din kropp?

Hell yeah! Om jag ska vara 1oo% ärlig så trivs jag mer med den nu än vad jag gjorde innan. Har aldrig haft något riktigt komplex, bara nojat lite över småsaker. Men nu är jag happy & är mer stolt än någonsin! Dock... 38ooo!! =)


är ett förhållande utan sex ett alternativ?
Nej! Sex är sjukt viktigt, faktiskt.


är du smartare än dina syskon?
Beror på.. Min bror är duktig på sjukt mycket och min syster har pluggat i all oändlighet och har storslagna planer och saker hon har gjort. Så jag är väl inte mycket smartare än dom med tanke på att jag faktiskt bara är 18 och dom har fått uppleva så mycket mer av livet än mig. Men mitt iq är inte svagt, över normal. Kan man fan inte tro med tanke på att jag ärligt talat framställer mig själv som lite dum (lite roligare så nämligen, haha!) och mitt iq syns väl inte sådär jättebra i skolan, hehe..


dricker du kaffe?
Tar gärna en latte på stan och så dricks det kaffe i ett annat sällskap =) Which I like!


vilket uttryck använder du ofta?
Ofta, palla, sinnes, sjukt & fan är ord jag använder ofta. Men har väl inget helt uttryck jag använder, inget jag kommer på nu iaf..


är du beroende av nikotin alt koffein?
Nope, inte beroende. Ibland tackar jag ja, ibland inte. Olika tillfällen & personer helt enkelt..


godast på pizzan?
Kebab med pommes på Pizzahouse vid skolan - UTAN tvekan!!


godaste rätten du lagar?
Hah' jag lagar inte mat =)


vad gör dig röd om kinderna?
Hmm.. Gulliga kommentarer från speciella folk runt mig, no doubt! Inte vem som helst kan få mig att bli röd men haha JO nu kom jag på en sak. Men det är för sött & privat att lämnas ut såhär! Blir röd bara jag tänker på det, haha! ; )


vilka egenskaper är speciella för just dig?
Herregud. Har väl inga jättespeciella egenskaper som bara gäller mig. Men I guess, jag kan leka dödshård och seriös för att i andra sekunden släppa allt och antingen brista ut i världens gråt eller världens flabb! Sen tycker folk att jag är rätt bitchig med, iaf vad jag har fått höra. Men tänk på att saker kan ofta låta elakare och hårdare än vad det är meningen att det ska vara!! Speciellt från mig, är något med min röst som blir fel när det kommer ut. Hör faktiskt mig själv låta snällare i huvudet än vad det låter när det kommer ut från munnen..

drömyrke?
Oh shit. Här har jag ångest & så får jag en sån fråga. Älskar designer och layouter så något inom det. Annars såklart något på FIDM!


vilka platser drömmer du om att besöka?

Alla "kända" storstäder som finns i världen och mitt älskade La-LA land, haha!


vad gör du innan du går & lägger dig på kvällen?
Pillar på mobilen, kollar bilder & lyssnar lite på musik om jag inte somna. Annars så går jag upp igen och kollar lite tv (favoriten om nätterna har blivit 2 ½ män!) eller så tar jag laptopen till sängen =)


vad gör du när du har vaknat på morgonen?
Kollar min mobil - ALLTID! Brukar alltid vakna av sms/telefon på natten om jag får men man vet aldrig om det kan finnas något jag har missat, haha.. Sen drar jag mig lååångsamt upp iaf..


vad skulle du göra om du var miljardär?
Resa & shoppa som ett as, bjuda alla mina nära & kära på some stuff och fixa ultimat bostad åt mammut. Sen köpa hus/lägenhet i LA, Polen & alperna!


vad attraherar dig hos det motsatta könet?
Tatueringar, humor (gärna lite sarkastisk), självförtroende, all man, solbränd och leende =) Finns mer men detta är lite iaf.. Tro fan inte att jag går på bara ytlighet nu! Hatar när folk får fel uppfattningar =) Det inre håller jag för mig själv, tack!


har du tänkt ut namn åt dina barn?
Haha herregud neej! Har ju såklart några namn man tycker är jättefina men aldrig tänkt på att sätta dom på barn. ÄN!


vad vill du helst inte erkänna?
Ofta jag kan komma på det...
Okej, nu har jag fan tänkt i typ.. 1o min. Kommer INTE på något! Pinsamt..



Blir nog sängen snart. Är lite trött faktiskt =/ Aja, godnatt folket!


Bad to di bone

2009-02-27 @ 22:29:35 This is my life Kommentarer (0)
okay, time to save = approx 38 ooo

Jag har hittat en perfekt sak - me likey.. Men det förblir en hemlighet till jag har fått 1oo% klartecken! Redan lite nervis, iih.. Dessutom vill jag pierca lille snibben vid inneörat, men vet inte än if I kinda dare to. Är lite småfeg gällande nålar osv.. Har ju velat det ett bra tag nu iaf, tycker det är grymt snyggt med en liten tunn ring med en liten diamant på eller en vanlig liten diamant där. Time will tell iaf =)

Min fredagskväll = sukta efter things, musik & bloggar. Funkar finefine. Men endast EN fredag! Fan inte en till.. För nästa fredag är det Afasi & Filthy, shalala! ♥

Nu ska jag läsa lite mer bloggar och sen hmm.. Får se vad resten av kvällen bjuder på =)

V-factory - Lights camera action (Produced by Timbaland) ; & det säger väl allt!?


Lagom shoppingkick

2009-02-27 @ 19:46:15 This is my life Kommentarer (1)

Kom hem från stan för en liten stund sen.. Nu är jag en bh & en bikini rikare, pah ; D & jag är såå kär i min bikini. Riktigt fin och den känns lite smålyxig också, hehe ; ) Bh:n är också jättefin men den ska sys in i min balklänning så jag kommer väl få se/använda den 1-2 gånger och sen är den borta. Nu låter det ifs jätteskumt att jag ska sy in den men man syr bara in kuporna så att man kan ha typ stöd för brösten till max när man har en klänning utan axelband. Så det ska nog bli så bra så =)

- "In preschool, is how you're gonna be the rest of your life. ‘Cause in preschool I was like ‘I love you, I love you, I love you' and I used to have a new boyfriend every five minutes in preschool."

Anyway.. Nu ska det softas till max och sen blire nötter med coke, nam nam..

i will never 1, 2, 3, 4-get
about you, your love, your sex



Knäcker mig

2009-02-27 @ 14:19:42 Schooltime Kommentarer (0)
- om man fiser i sängen måste man ju bara lyfta på täcket och lukta!
Tips från coachen ; )

HAHA seriööst, ibland är min klass för underbar! Så nu pratar vi om dom värsta gångerna folk har gjort det & då man bara vill dö!


Sunshine

2009-02-27 @ 11:29:48 Schooltime Kommentarer (0)
Säger bara att det är sjukt tur att det är sol idag och jag har fått på mig min skinnjacka för andra gången i år.. Konstigt att livet känns lite lättare så fort solen är ute.

Aja, Fredag idag då. Vad ska jag göra? Har inga planer för helgen alls så det känns ju sådär.. Jag gillar att bara vara hemma och ta det lugnt men det finns en gräns. Inte varje dag på en hel helg liksom. That's enough.. Så får se vad helgen ger mig.

Seriöst, är så sjukt hungrig! Har inte ens ätit frukost, men det är ju lunchtid i skolan så får väl bli kassler med chilitäcke till frukost, haha.. Okej, det där lät riktigt fkn äckligt förresten men ayah ; )

Får spader på detta tangentbordet.. Tar ju 25 år att trycka ner tangenterna och man måste anstränga sig för att få ner dom hela den där halvmetern som krävs för att det ska komma fram bokstäver.. Neej, tacka vet jag platta, lätta tangenter som jag har hemma! Har ingen kraft i mina fingrar alls, haha..

Nu ska jag försöka skriva lite på min fördjupande iaf.. Det är ju trots allt skolarbete som ska göras fast att vi är fyra personer i min redaktion här, haha.. Ha en bra Fredag folket! =)


Okey, it's like this...

2009-02-26 @ 23:25:02 This is my life Kommentarer (0)
Jag typ lipar ihjäl mig för den jävla huvudvärken jag har fått av den här dagen. Too much sugar and too much drama. Turdag my ass! Får se hur det blir imorgon..

Anyway.. Idag  var det som sagt releasefest! =) Åt hur mycket som helst och hade det riktigt nice med klassen! Har en riktigt bra klass med folk som bryr sig. Till och med den nya rektorn är sötast, haha. Så kan det gå jaa..

- Men allra bäst är min älskling Emma! ♥
Finns alltid där i vått & torrt, vad det än är, när som helst, alltid och förevigt! & glöm aldrig att jag alltid finns här för dig också!



Så nu är iaf rollspelet officiellt igång! Nästa vecka kommer bli kaos säger jag bara.. Men samtidigt förjäkla roligt. Kommer alltid se rollspelet i tvåan som den andra av dom två bästa tiderna i gymnasiet! Första var såklart ettan, GALET räcker gott & väl för att beskriva den tiden, haha!

; i don't believe you - it's everything and more..

Nu ska jag kolla lite på tv och vila mig. Är verkligen superutmattad efter denna dagen.


It was you...

2009-02-25 @ 19:35:24 This is my life Kommentarer (3)
Alltså seriöst.. Jag är så sjukt trött verkligen hela hela tiden! Något drar all min energi från mig, men har ingen aning vad det kan vara. Och nätternas mardrömmar gör ju inte saken bättre! Är så trött på att vädret är så kasst hela tiden med, behöver ljus & solsken.. Iaf lite, bara för en dag skulle göra stor skillnad..

Var hos sömmerskan idag också. Gick jättebra & hon förstår verkligen hur jag vill ha det så nu väntar jag med spänning, haha.. Det är ju trots allt inte så lång tid kvar, även om det ibland kan kännas oändligt. Men snart är denna skolveckan också slut, är ju faktiskt Torsdag imorgon & dessutom har vi releasefest med tidningarna! Alltså blir det massor med kakor, tårtor, bakelser, godis! GOTT! Fast ifs är det inte till oss egentligen för det är ju till tvåorna.. Men vi äter nog lite också, hehe ; ) Aja, det jag skulle säga var att snart är det en ny vecka och den kommer säkert gå undan någorlunda fort också. Så tiden tickar på mot slutet iaf.. Bara att hålla ut! Men först koncentrerar vi oss på; helg! =)

Nu tänkte jag ta något gott, kolla på tv & så läsa lite bloggar hehe..


It was you who picked the pieces up
When I was a broken soul
And then glued me back together
Returned to me what others stole



Var är våren!?

2009-02-24 @ 19:42:11 This is my life Kommentarer (1)
Äkta skabbväder ute, usch! =/ Alex hoppade dessutom ner i en ungefär en halvmeters djup vattenpöl så nu badar den lille skiten, haha.. Neej, jag hatar när snön smälter och det är ju 1oo gånger värre när man bor i stan. Vill ha på mig min skinnjacka & jeansjacka NU!! Har sagt det ungefär 25o gånger men är verkligen jättejättetrött på detta äckliga vädret!

& inte nog med det så är jag sjukt godissugen.. Såklart har vi choklad och lite annat hemma men när vi har sånt är jag alltid sugen på det vi inte har - och denna gången är det lösgodis. Har inte ätit det på mjaa, för länge iaf! Får väl köpa det i veckan/helgen.. Förresten så var min brorsa väldigt söt innan och ringde mig, pratade i över en halvtimme. Han saknade väl mig, aaw =) haha!

Aja.. Nu ska jag kolla tv och vila lite. Är sjukt trött & G L Ö M att jag börjar 8:2o imorgon..


- dom som åker åt det hållet borde byta jobb med dom som åker åt andra hållet.
då hade ingen behövt åka i sina jävla bilar varje morgon.
klockren!


Skolan

2009-02-24 @ 13:20:59 Schooltime Kommentarer (0)
Kul med en lektion idag ; ) Lite lagom onödigt att åka till skolan kanske när jag ändå är sjukanmäld men fick faktiskt lite dåligt samvete om jag skulle skita i en till polskalektion. Så nepp, nu är jag här & börjar dessutom polskan en halvtimme tidigare vilket gör att jag kan ta tåget hem en halvtimme tidigare! =) Har skrivit ut mitt cv, och bilder på balklänningar som jag ska ha hos sömmerskan imorgon.. Så lite duktig är jag allt, haha!

Aja, jag börjar om 1o min iaf.. Time to go!


So tired

2009-02-23 @ 22:12:43 This is my life Kommentarer (0)
Psykologiprov imorgon. Pluggat? Neej, that's not my style ; ) Jaja, ska läsa lite senare ändå, får se om man lyckas få in något i huvudet. Fast kommer snarare fungera som en godnatt saga men tanke på att jag antagligen kommer slockna, haha..

; raw, kanal 5
- vad gör du i vallda?
- ingenting.
- nehe, vad kan man göra då?
- antingen spela musik eller knarka.
- vad gör du av det då?
- knarkar! ; D

& våran totalt übersmarta filosofilärare som fixade så att vi börjar 1o istället för 11 imorgon - varför? jo, för att hon har någon j* grej att vara på. Men planera om dina lektioner då lilla vän!!? Grr, blir så arg på sånt. Hade gjort en STOR skillnad att börja 11 som vanligt. Men neene..

Nu ska jag kolla klart på Raw & sen ut med hunden och sen sängen..

Natti!


1oo to go!

2009-02-22 @ 22:46:40 This is my life Kommentarer (1)

1oo dagar kvar tills studenten idag!!
Nu kommer tiden verkligen flyga förbi!

Helgen har varit muchobra! Veckan gick jättesnabbt (faktiskt) & innan jag visste av det så var jag & Emma och kollade på Medina! Dom var bra men lite lack blir man allt när folk står helt still när man står allra längst fram!? Ofta man blir mer taggad då liksom..? Aja, utgången var bra & vi var i säng hyfsat tidigt. På Lördagen åkte Emma till jobbet & jag segade mig igenom hela dagen, sov till och med två timmar för nattsömnen var tydligen inte tillräcklig. Tur det iaf för sen var jag verkligen utvilad iaf! Åkte hem till sötisen framåt kvällen.. & sen jag kom hem idag har jag bara suttit framför datorn. Värsta är att det känns inte alls som att det är Söndag idag, utan att jag är ledig imorgon också!? Skitjobbig känsla..

jag & min snygging;



Nu; te & sen ska jag försöka lägga mig.. Fan vad jag inte vill ... !!

- i know what i want... do you?


Skolan

2009-02-20 @ 12:54:32 Schooltime Kommentarer (0)

Som rubriken säger så är jag i skolan nu, skriver på min fördjupande artikel. Skojskoj.. Lyssnar på Medina & taggar också ; D Är ju utgång om ett par timmar.. Ifs la jag värsta gäspen precis, men är alltid 1oo gånger tröttare när jag inte har smink på mig och eftersom jag solade imorse (superskönt!!) så har jag inget smink what so ever =) Fast jag luktar typ friterad anka, haha!

Nu vill jag ha fiiika! Lisa i klassen har bakat och damn vad söta bakelser hon har gjort! Tänker inte säga än vad det var för några, kan lägga upp bild sen istället när jag har..

Är så sjukt trött så det inte är sant.. Gäspar ungefär var tredje sekund. Ifs satt jag uppe ett litet tag inatt och klockan gick verkligen på högvarv. Sa gång på gång; va, är klockan så mycket redan!?

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen skriva vidare på artikeln =) Ha en bra fredag peeps!


Tagga

2009-02-19 @ 22:03:06 This is my life Kommentarer (0)
Sjukt härlig dag i skolan idag! & jag som tänkte stanna hemma imorse, neeh är glad att jag inte gjorde det! =) Jobbade faktiskt med FN-Rollspelet som jag skulle och dessutom så började jag skriva på min fördjupande artikel! Stolt över mig själv, haha. Fick mig ett par goa skratt med av både nära & kära, och klassisar! =)

... u n u s u a l  y o u ♥

Åt friterade bananer med glass och sirap nyss för den som är intresserad, haha. Så sjukt gott! Har blivit typ beroende av det känns det som. Äter det jätteofta, hehe..

& nu ska jag tagga utgång, Medina, helg & mys!


We are turning into dust

2009-02-18 @ 22:43:07 This is my life Kommentarer (0)
Yeah, woke up kinda late today. Tror jag har blivit rätt så bra på det ; D

Kollat film, serier & bakat ikväll =) Såg Juno nyss och kan väl säga att jag fattar inte varför många gav den bra kritik? Den var såklart bra, inte dålig.. Men jag hade väl högre förväntningar. Slutet var iaf bra, bättre än resten av filmen.

; You can talk all you want but my skin is really thick

Uum på tal om ingenting.. Läste idag att Lil' Wayne inte blev "känd" här i Sverige förens 2oo8 med låten Lollipop. What's up with that!? Han var väl sjukt känd lååångt innan eller..? Eller så är det bara jag som har fått fnatt och inte har koll på något.. Men så kan det väl inte vara ; ) haha!

Anyway. Nu ska jag kolla lite tv och sen försöka sova.. Hoppas att jag somnar inatt bara ; )





00:00

2009-02-18 @ 00:00:45 After hours Kommentarer (1)
Såklart så var jag trött nyss men blev pigg. Som alltid liksom. Varför skulle det helt plötsligt bli annorlunda!? Haha ; D Iaf.. Rensade min dator, eller snarare skrivbordet (på datorn) som hade typ 35 mappar med 18o bilder i varje, 89 låtar, 23 textdokument förut så blev varken Gossip Girl eller mtvserierna.. & lägg märke till att jag gärna överdriver siffor, haha! Det jag ville komma fram till var iaf att jag hade sjukt många grejer som hade legat och skräpat, och nu är det finally lite mer ordningssamt.. Så nu ligger jag här i sängen, med hallonyoughurt och cornflakes och ska kolla på mina serier =)

today, for a couple of months ago & 24 hours then...



You wanna get to my treasures

2009-02-17 @ 21:08:58 This is my life Kommentarer (4)
Vanlig dag idag igen.. Hade riktigt svårt att komma upp imorse & gick upp bara en halvtimme innan jag skulle gå. Fast det var ändå svårast i Måndags, hehe..

Var & kollade på lägenheten iaf och nu har vi tackat ja. Den var verkligen jättefin men det är ju som sagt inte säkert att vi får den. Tack & lov var läget också rätt bra, tar bara 9 min att åka med buss från/till stan! & så var området lugnt och fint. Men man vet ju vad hyresvärden kollar på när det gäller att ge hyreskontrakt till folk så we'll see how that goes..

come be my romeo,
you've got me where i wanna be

Finns inget på tv så det får antagligen bli Gossip Girl & lite mtvserier nu snart.. Är inte pepp på skola alls imorgon, projektarbete liksom.. Men som tur är har vi bara två lektioner. Iaf, just nu taggar jag helg!


It is you...

2009-02-16 @ 23:08:29 This is my life Kommentarer (0)
Grr gillar iiiinte mitt internet nu, går så jäkla segt så jag misstänker att folk kopplar upp sig. Nepp, lösenord blir det iaf! Är så trött på att knappt kunna få upp internetsidor längre..

Anyway.. Idag har jag bara varit i skolan & det var så sjukt segt att ta sig upp imorse! Inte bara för att jag har haft lov en vecka, fast jag har ändå gått upp runt 1o-11, utan det att jag verkligen hatar att lämna en varm famn... Men jag tog mig igenom dagen ändå, fick mitt frånvaropapper där det står hur många procent osv. Bra jobbat till mig säger jag bara, haha! =)

you've got me head to toe,
when i hold your arm round me


& så ska jag och mamma kolla på en lägenhet imorgon! Fick erbjudande lite sådär hastigt och med tanke på att det är snabb inflyttning som gäller så är man lite skraj om vi faktiskt får lägenheten och måste flytta.. Jag älskar ju att bo här. Slottskogen precis bredvid, alla småbutiker som jag går förbi varje dag, oliven på hörnet & ungefär 1oo bussar & spårvagnar som tar mig på 15 min ner till Nordstan.. Ifs så ligger lägenheten inte så jättelångt bort men ändå.. Jag menar, Olivedal. Det var ju här jag ville bo i framtiden, som jag sa när jag var liten... Okej, ska ifs inte ta i nu för vi har inte ens sett den så antingen a, kommer vi inte tycka om lägenheten, eller b, vi kommer inte få den. Men ska bli kul iaf! =) Sen blir det även en sväng till Hollywood (!!) haha affären alltså ; ) Men man kan ju önska att jag menade riktiga Hollywood.. & såklart att jag ska försöka köpa min bikini imorgon - så länge den finns kvar då..

Jaja.. Nu kallar sängen. Sovmorgon imorgon men så länge skolan finns kvar så är det inte så positivt ändå, haha!


I just don't know why

2009-02-13 @ 23:27:16 This is my life Kommentarer (1)

Grr fattar inte vad det är för fel på min mage!? =( Jag har sååååååå ont! Kan inte stå, kan verkligen inte gå. Har till och med ont när jag ligger helt still.. Kan vara något fel och sen säkert även mycket press & stress som gör det värre. Jaja, går det inte över inom dom närmaste dagarna så får jag väl kolla upp det..

Idag har jag alltså inte gjort så mycket, varit en snabbis på stan. Fick ställa in lunchen med familjen för var så gott som död efter typ 4 timmars sömn där jag vaknade konstant! Not so good.. Det enda positiva med dagen är väl att mammi antagligen köper min fina bikini till mig som present eller något, haha! Hoppas den är kvar bara. Redan idag var det ju så mycket mindre exemplar kvar i affären. Det är typ min största rädsla - att grejer tar slut i butik, haha! ; D Just kidding!

Neej, nu ska jag dra mig mot sängen. Kanske tar med datorn & kollar någon film eller serie.

& jag säger som emma; jag behöver ett till lov efter detta lovet!


- I almost feel like if I don't give it another chance I'm always gonna be like, I wonder.


Dagens planer

2009-02-12 @ 12:52:24 This is my life Kommentarer (0)
Nuu ska jag snart iväg & sola! Mysigt eller vad? Jag älskar att sola solarium fast nu var det väl ett år sen eller något. Sinnes vad tiden går.. Sen ska jag träffa Emma & så ska vi äta pizza och ha myskväll hemma hos henne =) Så, vi hörs väl imorgon eller något..


Husletade

2009-02-11 @ 18:51:49 This is my life Kommentarer (1)
Brorsan hämtade oss efter 4 idag & så stack vi och kollade på hus. Han & hans tjej har ju köpt tomt i Polen för något år sedan och ska börja bygga =) Blir ett modernt typ all year around hus, och idag kollade han lite inspiration. Snacka om att jag fick det till mitt framtida hus! ; )

& detta var ett hus jag fastnade extremt för.. Står på en upphöjning där köket är och fotar neråt typ. Tapeten hade jag ifs ändrat, men annars var det sjukt fint! =) Fanns ju såklart massor mer i huset men detta var kärlek vid första ögonkastet, haha!

             

& nu är det snart maat.. Bra, för att jag har bara ätit en macka idag med lite ost på =/ Så snart blir det iaf lax från ugnen! Nammi..


Nothing to say

2009-02-11 @ 13:38:48 This is my life Kommentarer (0)

Har totalt tappat lusten att blogga, haha fråga mig inte varför.. Har inget speciellt att säga så orkar inte pumpa ut massor med onödiga tråkiga inlägg. Lika bra att hålla käft då ; D Anyway. Idag mår jag inte helt 1oo, vaknade och mådde dåligt redan då så skippade solariumet. Drar dit imorgon istället..

Så. Nu har jag inget mer att säga, intressant va? =) Haha fyfan.. Talk to y'all när jag har något på hjärtat!


Snabbis

2009-02-09 @ 18:59:25 This is my life Kommentarer (0)

Nyss hemkommen från stan. Eftersom jag har shoppat typ mer eller mindre varje dag i ett par veckor nu så finns det absolut inget kvar där som intresserar mig. Hur är det möjligt att ens komma till den punkten? Haha! ; D Köpte bara en bh, så nu är jag 1oo% klar.

Invigde min skinnjacka idag också. Var inte så kallt faktiskt =) Jaja, har inte så mycket mer att säga förutom att jag är väldigt happy över vissa saker! Iiih =)

Nu: MAT!


Be ready

2009-02-07 @ 15:51:43 This is my life Kommentarer (2)
Allvarligt.. Jag blir fan tokig på vissa personer! Fattar inte hur man kan vara så jäkla iq-befriad så man antar massa skitsaker & tror att man är sjukt cool och rolig när man säger sånt.. Argh! & sen att kalla mig massor gör det bara ännu värre. Och sen när jag säger som det är och konfronterar dom så blir dom paffa & låtsas som inget. Svarar inte ens. Moget =) Just därför 2oo9 har blivit till ett enda stort "jag-rensar-bland-mina-så kallade-vänner". Skönt att upptäcka vilka ens riktiga nära & kära är iaf =) Tackar gudsomjagintetrorpå för att jag har dom, även om dom är få så finns dom alltid vid min sida. Vilket jag verkligen har förstått nu! ♥

Okej, jag VET att jag inte borde skriva här när jag är arg och ledsen för då blir det bara skit av allt men jag var bara tvungen att få ut det. Så nu är jag mycket gladare redan, haha!

Lite onödig fakta;
Lalaa, jag har kollat på termometern (stavning!?) hela dagen & nu står den på 5,1 grader! Var faktiskt lite för varmt med min stora jacka imorse så nu hoppas jag på att få kunna ha min jeansjacka & skinnjacka redan nästa vecka! ; D Vill ha vår sooo badly just nu, är inte klokt!

Paah, imorgon färgar jag håret förresten! =) I'm going aaall black!

Nää.. Skoja bara ; )


Han med ögon som får mig att falla
Så mycket mer än bara en av alla
Han som får mitt hjärta att stanna
Han är allt jag vill ha...



Lugn dag

2009-02-07 @ 14:01:56 This is my life Kommentarer (0)
Har varit hemma ett tag nu från Kviberg där jag köpte mitt tyg, foder och trådar! =) Har inte hänt något speciellt så har inget att berätta. Men ikväll ska lilla familjen fira min mamma & syster som båda fyllde år förra veckan. Så det blir mat, presenter, tårta & mello. Så just nu sitter jag väl snarare och väntar på att klockan ska bli 17 då vi ska vara där..

Nu ska jag göra banan med smält choklad, mums! ; )



Goodnight

2009-02-06 @ 23:00:32 This is my life Kommentarer (0)
Känns konstigt att känna såhär på en fredag.. Brukar aldrig göra det annars ju. Men som jag sa innan, jag är ju inte van att spendera mina fredagar såhär så det är väl en naturlig känsla.

Seriöst, jag fattar inte vad det är med mig. Är dödstrött redan vid 21-22 tiden på kvällar & jag lyckas alltid somna runt 23 nu förtiden. Jättekonstigt.. Förut satt jag uppe och var jättepigg fram tills 1-2 på natten men nu kämpar jag till 1oo% för att inte somna vid 21. Inte bra & kul att sova föör tidigt heller ju. Men det är väl en fas som går över ; D

Nu ska jag nog dra mig mot sängen, med en tidning eller något!

& imorgon ska jag köpa mitt tyg till balklänningen! =D

Natti!


My world - my rules

2009-02-06 @ 16:50:30 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma igen. Tog ett tidigare tåg från skolan och sprang runt lite på stan, satte in pengar & fixade en present till mamma och en till min syster som är här & hälsar på oss från Polen! =)

Har inte så värst mycket att säga egentligen förutom att detta typ är första fredagen då jag är hemma ikväll. Annars brukar jag oftast vara hos en viss person, men eftersom jag har lov nästa vecka så kan det vänta ; ) Fast ifs.. Hade inte min syster varit här hade jag varit på ett helt annat ställe, men nu klagar jag inte. Hon är ju aldrig här så bara kul =) & så har jag fått TON med choklad ; ) Vit choklad, choklad med nötter i, choklad med hallonkräm i, choklad med jordgubbskräm i =) NAMMI!

Nej, nu ska jag fixa en kod till mitt photoshop så jag kan få använda det helt gratis - lite sådär pirataktigt just nu ; )


Skolan

2009-02-06 @ 10:38:09 Schooltime Kommentarer (1)
Godmorgon!

Är på lite bättre humör än vad jag har varit dom senaste dagarna & igår var nog en av dom jobbigaste dagarna i skolan! Men nu är det liite bättre, hoppas det håller i sig bara..

Nu ska jag ha prov.. Som jag inte har pluggat till ; ) Men som tur är får vi sitta framför datorerna.. Som har internet, haha! Nu vankas det iaf g på provet haha..

Dont want love
Just give me your bling, bling
Listen to me boy coz I need your thing, thing


Trååk

2009-02-04 @ 13:36:58 Schooltime Kommentarer (2)
Skolsituationen känns ju... mög!?

Att få hålla i min studentmössa idag gjorde ju inte precis situationen bättre. Idag har jag nämligen: läst bloggar, läst Tajms som tvåorna gjorde igår, ätit mat, pratat, läst fler bloggar.

Nu har jag svenska & jag spenderar den med att kolla på youtube. Do I need to say more?



It hurts like...

2009-02-03 @ 16:55:26 This is my life Kommentarer (0)

Fyfan vilken jävla smärta jag har i min mun & tandkött!! Har dragit bort en tand och satt in en grej där implantatet ska sitta om 8-12 veckor. S-m-ä-r-t-a!! Gjordes iaf i Borås imorse, inte kul att åka hemifrån 8:oo för det =/ Men fan så snyggt det kommer bli sen! & äntligen ser jag ett slut på dessa två år! & med min snygga klänning och nya tänder blir balen bäst, haha! ; )

Nu ska jag iaf baka blåbärspaj som plåster på såren =)


Ut med det gamla, in med det nya!

2009-02-02 @ 16:37:25 This is my life Kommentarer (0)
Puuh, nästan klar med rensningen! Bara mina underkläder, leggings, strumpor & accessoarer kvar =) Har slängt ner alla "fula" kläder & tjockare kläder till lådan och allt som är fint och tunt hänger uppe =) Sommaren är MER än välkommen! Fast ifs ska det tydligen bli 2o cm snö här & där i Sverige, haha! Jag protesterar fan ; )

Såhär låg vovven när jag rensade kläderna, haha!


& fatta att detta inte ens är hälften av alla mina kläder, låg ju massa under plus att det hängde ton i garderoben!



Nu ska jag bli klar här & sen maaat!


K-A-O-S

2009-02-02 @ 12:32:27 This is my life Kommentarer (0)
Ja det är fan vad det är i min garderob! Har shoppat så jäkla mycket på sistone så jag får hänga allt dubbelt nu på mina galgar, har ingen plats whatsoever & jag hatar att göra mig av med gamla kläder.. & eftersom min garderob inte är en sån vanlig man stänger och blabla (palla förklara) så ser man ju alla kläder = inte snyggt när det är sån kaos! Så idag ska jag nog rensa =) Om jag orkar, haha!

Dagens i-landsproblem; Sol ute & blå himmel. Det ser ut som vår/sommar MEN det blåser svinkallt & är minusgrader ute =/ KUL!? Jag vill ju ha på mig min nya jeansjacka nuuu! =)

Hemma idag förresten.. Försov mig såklart fast att det blev en tidig kväll, måste ha varit trött från helgen helt enkelt. Så yes, dagen får spenderas till plugg & fixning i rummet! Hörs sen..


Snabbupdate

2009-02-01 @ 21:37:57 This is my life Kommentarer (0)

Nu har alla stuckit hem & med alla menar jag; min bror, moi, mois syster, hennes kille och deras lilla bebis =) Så sjukt söt är han, blev kär på direkten när jag såg honom. Kom där i sin lilla dräkt med öron & svans haha! Alex heter han förövrigt, precis som min hund alltså, haha! Vi firade iaf mamma som fyllde år idag men båda sina presenter får hon om några dagar när min syster kommer =)

Jag är inte alls pepp på skola imorgon & defenitivt inte till 16:1o! Känns ju som att jag har haft långhelg och nyss var jag överlycklig för att det var Fredag, grr.. Känns lite småsurt.

Nu: bloggläsning & sen sängen!

Your stare, those eyes (I love it when you look at me baby)
Your lips, your smile (I love it when you kiss me baby)
And I can't, deny (I love it when I'm witchu baby)