I think something's wrong

2009-09-29 @ 23:03:04 This is my life Kommentarer (1)
Är det något fel på mig?
Var i stan idag, kollade såklart i massor med affärer. Sen tog jag en sväng förbi Lagerhaus (oväntat!) & sen nää, nu går jag till Indiska & kollar lite inredning. Gick runt där jättelugnt (till skillnad att jag typ sprang runt som en höna i dom andra affärerna), kände på massor med kuddar & sånt mys, kollade priser & började föreställa mig saker.. & efter det gick jag till ytterligare en hem/inredningsaffär. Märkte att jag blev helt lugn av det & gick med ett fånigt smile hela tiden.
Vafan..? Försöker mitt undermedvetna säga mig något eller? Jag vet att jag gillar inredning osv. Men shit, mina tankar och känslor var inte att leka med. Galet!
Får se vart det här leder...

Köpte ett sinnes coolt plagg på VeroModa, rätt billigt faktiskt.. Ska fota någon dag när jag har den, förmodligen på fredag! =) Kaanske imorgon, får seee..
& även fota mina nya skor. Har inte lyckats få en rättvis bild på dom än så därför väntar jag tills kortet blir perfa!

& tandläkaren!! Om typ 2 veckor händer det, iiiih! Är helt glad över det & dom kändes professionella och jättejätteduktiga & trevliga! Super! ; D Can't fkn waiiit!


Dagens planer

2009-09-29 @ 11:53:53 This is my life Kommentarer (0)
Godmorgon, godmorgon!

Blev Idol & mat i sängen igår natt, haha! Blev sjukt sugen på frukostknäckemackor med ost, med såååklart hade vi ingen ost. & sen blev jag sinnes sugen på nudlar, men såååklart hade vi inga nudlar. Jävla skit alltså! Jag är alltid sån, alltid sugen på saker som inte finns eller som jag inte kan få, störigt!

Idag har jag iaf tandläkartid, äntligen! Ingen vanlig tandläkare nämligen utan en grej jag har väntat på sen januari & nu är slutet nära, riktigt nära! & sen efter det är det jobb, hoppas att dom inte grejar så mycket så att jag får ont = jobbigt läge på jobbet..

Nu ska jag bara äta lite & sen iväg till stan. Drar in lite tidigare bara för att gå runt lite & soofta. Pallar inte stressa, kanske drar en vända förbi jobbet med & hälsar på där, haha =)


Outfit

2009-09-29 @ 00:22:07 After hours Kommentarer (0)

Shiiit så trött jag är! Ska verkligen hoppa i säng nu. Har läst igenom alla blogginlägg (daglig rutin) & även pratat med Michael på msn, från gymnasiet you know =) Var riktigt kul att han skrev! Saknar honom, I dooo!

Annars så har jag jobbat idag, 16-21, gick bra & fick beröm för igår, göööött!

& så en ovanlig sak i min blogg -
Dagens outfit;

Halsduk (inte haldsuk som jag skrev först, haha!): Åhléns
Kavaj (ny!): Pepper
Linne: Gina
Grå tights: H&M
Uggs : Eurosko




Men nu; säängen! Kanske med Idol & något gott. Får se om jag pallar..
Zzzzzz....


OKEJ!?

2009-09-27 @ 00:33:03 After hours Kommentarer (5)
KUL att klockan redan är halv 1!! Har bara suttit här hela tiden & gjort det jag skrev i förra inlägget & så kollade jag på klockan nu, halv 1 - åhnej!

Som tur är så har jag hoppat i myskläderna & tagit bort sminket för lääängesen så jag lär inte bli pigg när jag ska fixa med allt det.

Har självklart inte tagit kort än men ska göra det imorgon. Ska ändå ha på mig dom nya kläderna så det lär bli ett kort =)

Ska nog lägga mig snart, lång jobbdag imorgon - 12-21. ♥ på det säger jag bara.
"Cash, cash, cash" är allt som finns i mina tankar när jag har såna pass..


Pardeykvällen

2009-09-26 @ 21:39:40 Pardey Kommentarer (0)

Hann inte uppdatera igår kväll, blev längre än planerat i stan & jag kom hem med två av tre av grejerna som jag skrev; kavaj & skor.. Klänningen fanns såklart inte (så är det alltid när det finns online). & så köpte jag två tjocka tights också, en svart & en grå.. Lägger upp bilder sen/imorgon på allt! =)

Sen var det utgång på kvällen, var faktiskt inte kul =/ Synd när man är så jävla taggad! & Trädgårn' gjorde mig besviken, RIKTIGT besviken! Ayah, nästa helg it is! Skulle ju ut idag med men nåååågon var för bakis, hahaha! ; ) Så nää, någon annan gång, lite synd..

Nu; Idol på webben & bloggar.
PUSS!


ff - finally friday!

2009-09-25 @ 11:02:27 This is my life Kommentarer (0)
Mwaaah Fredag! =)

Dagens planer är att sega här hemma ett par timmar till, sen ska jag till stan & träffa Emma! =) Ska nog åka in lite tidigare och kolla runt lite mer noggrannt (stavning?), har redan en lista på saker som jag vill kika på, bla skor, klänning, kavaj =)

Satte på NRJ & första låten är en riktigt fredags låt - Destination Unknown ; ) gööött! Precis så här det ska börja.

Aja.. Ska läsa vidare alla bloggar nu & GRATTIS Stina som har fått sin fina Mayia nu!! =)


En helt vanlig dag

2009-09-24 @ 11:15:15 This is my life Kommentarer (1)
Godmorgon!

Tack vare blogg.se framsida vet jag iaf vad jag ska köpa sen efter jobbet, höhö ; ) Nämligen Ballerina Pepparkaka! Låter sjukt gott!

Sitter just nu & gör det vanliga varje morgon, bloggar. Helt sjukt egentligen att jag följer så många som jag gör & läser dom fleeeera gånger dagligen! Jag & sötisen hade en diskussion när han var här om bloggar, typ varför man ens vill läsa om andras liv, hur man kan vara intresserad & hur man själv vill skriva om sitt liv.. Kom ingen vart med den diskussionen kan jag ju berätta, haha... Typisk kille som inte förstår sånt så som dom flesta andra haha ; )

Uss.. Idag börjar jag 14, har aldrig haft ett sånt pass innan.. Är bara glad att det inte är från lunch. Fast det är det på söndag, ujuj =/ Aja.. Bara att bita ihop I guess. & nu lovar jag fan på mig själv eller något. NÄSTA schema ska jag fan speek up & säga att jag inte vill ha såna pass längre. Stängning är okej ibland men jag orkar inte med det mer, vill ha mer variation!

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, kanske hinner med ett avsnitt av Idol, The Rachel Zoe project eller Daddy's Girls (om det funkar?) också..


Just generally

2009-09-24 @ 00:18:13 After hours Kommentarer (0)
Har varit hemma ett bra tag nu, slutade faktiskt jobbet typ 5 över nio, har ALDRIG hänt innan! Fattar ifs inte varför för när jag har börjat stänga vid 18,3o vissa gånger så har jag ändå slutat senare.. Ayah, gött var det iaf!

Är faktiskt rätt trött, har nog att göra med att jag faktiskt gick upp "tidigt" idag & har planerat att göra likadant imorgon.. Börjar ändå 14, grr..

Sinnes dålig musik jag lyssnar igenom nu förresten, brukar alltid vara massor med bra låtar men nää fy. Nu hittade jag typ 5 bra låtar!? På tal om inget liksom ; )
& en låt med namnet "I hate love" lät ju inte alls deprimerande, näänää haha!

Nighty


Daddy's girls

2009-09-23 @ 15:17:38 This is my life Kommentarer (0)

Ååååh jag har så sjukt tråkigt! Klagade på att jag alltid går upp så sent & hela dagen försvinner & nu ligger jag i princip bara här och dör, haha! Har kollat på massa avsnitt av Daddy's girls men sen började allting sega så stängde av. Nu 33 ska jag iaf ta bussen till jobbet, vill iiiinte! Är så opepp på jobb idag & då har inte ens mina helvetespass börjat.
Lördag; 14-21
Söndag; 12-21
Hur FAN ska jag klara det & två utgångar!? Haha skjut mig. Lär bli en nazty helg för dom som jobbar tillsammans med mig i helgen..

Aja.. Nu ska jag packa ner lite stuff & dra på mig ytterkläder.. Talk to y'all later ♥


Godmorgon!

2009-09-23 @ 10:43:27 This is my life Kommentarer (0)
Yees jag lyckades gå upp tidigare idag! Ifs kanske man inte kan kalla kl 1o för tidigt men det är ett steg i rätt riktning, hehe =)
Sitter i sängen nu, fullt påklädd, har redan varit ute med hunden till och med & ska börja läsa alla bloggar.. Sen kanske fixa lite med mina kläder, inte för att jag vet hur. Skiten får ju inte ens plats i garderoben längre! =( Får se om jag lyckas på något vänster..

Hörs sen, pusspuss..


Svenska hollywoodfruar

2009-09-23 @ 01:13:27 After hours Kommentarer (2)

Kollade nyss klart på avsnitt nr 2, lite sån hatkärlek över programmet. Ankan är ju stencool men dom två andra är lite off om man säger så.. HAHA Ankan när hon sa det där med sniglarna; vi ska rulla ihop alla sniglar till en boll och så hälla salt över dom så fräter dom ju, & så la hon värsta asgarvet, så skön! ; D

Ayah.. Ska hoppa i säng nu, har precis ätit nattmacka & haft fotbad, myyys! Man måste få unna sig som sagt, funderar på antingen boka en till massage eller tanning. Får se =)

Nattinatti ♥


Makeover, check!

2009-09-22 @ 23:35:13 This is my life Kommentarer (0)
& såå var rummet i princip klart! =) Ska egentligen bara måla & köpa någon hylla, lite nya kuddar & överkast samt draperi typ.. Kaaanske en klädstång, får se. Tanken lockar fett men tror det är för lite plats i rummet, hehe..

Hade kunnat vänta med att möblera om tills jag hade målat men fan, jag orkar inte vänta. Har inte tillräckligt mycket ledig tid för att börja måla, jobbar ju typ varje dag & jag vill inte att det bara ska ligga huller om buller i mitt rum i 2 veckor som jag vet det skulle göra om jag började måla.. Men poängen är att det är mysigare nu, mer plats & mer så som jag vill ha det! =)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske kolla lite tv & sen nog försöka sova (hoppas det går bättre idag!). Börjar 16 imorgon men alltid gött att kunna ta sig upp lite tidigare. Är faktiskt trött på att alltid gå upp runt halv 12 för då går jag i princip upp, äter frukost, kollar tv, fixar mig & sen är det jobb och sen är dagen slut. Hur kul är det då!? Hoppas på imorgon helt enkelt! =)

& helgen är mestadels planerad, gööött! Längtar redan, hoho..


Hans frånvaro finns överallt


Möblering?

2009-09-22 @ 18:28:20 This is my life Kommentarer (0)

Jobbade morgon idag o8,3o-15,oo. Rätt näzz med omväxling men jaa såklart att jag däckade så fort jag kom hem & hade tryckt i mig ett par till kanelbullar (åt 3 till frukost & hade med mig ytterligar till rasten på jobbet) haha!

Är lite seg nu men samtidigt vill jag göra något, därav rubriken. Funderar faktiskt på att möblera om lite, gillar så som jag har det nu men det måste gå att påverka min sömn om jag flyttar på sängen. Har testat sånt innan & det har funkat så varför inte prova nu? Jag sover rent av skitdåligt. Dom nätterna jag ens lyckas somna så drömmer jag skitkonstiga drömmar (blandat mardrömmar & vanliga) & vaknar mitt i natten superpigg men sen för att ändå kunna sova 1o timmar & mer men ändå inte vara pigg!? & dom nätterna jag inte lyckas somna så ligger jag bara där & vrider mig hela jävla tiden, vaknar fan varje timme typ när jag väl har somnat (efter typ 3 timmar).. Asjobbigt! =(
& jag vet att det beror mycket på att jag sover själv, hatar det något så enormt & jag sover alltid bättre med en annan person. Somnar på en sekund då fan.. Miss you...

Aja. Vi får se, kanske börjar lite smått faktiskt.. Hade tänkt kolla på Idol så fram tills dess kan jag iaf hålla på..


Sinnes trött

2009-09-21 @ 22:16:49 This is my life Kommentarer (0)
JAG DÖR!!

Kom precis hem från jobbet. Mina aningar om att det skulle vara mycket folk idag var 1ooo% rätt! Höll på att svimma right there! Fick stressa ihjäl mig nu på slutet & hann inte ens fixa alla saker som man ska vid stängning. Men ayah, jag öppnar ju imorgon så fixar det då! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen äta nybakade kanelbullar, nom nom! Fick även 4 pajer helt gratis från jobbet ; ) höhö..


Goodnight lover

2009-09-21 @ 01:36:27 After hours Kommentarer (0)

Möög, ofta jag är trött nu. Är bara seg, haha!

Pratade med Emma nyss ett bra tag. Var skönt att få höra hennes röst igen! Älskar dig & saknar dig men snart kommer jag neeer babe! =)

Är dessutom lagom arg för denna helgen var jag faktiskt inte behövd på jobbet så som dom sa, grrr! Gillar inte när dom säger så & så blir det aldrig så. Får ta ledigt en annan helg helt enkelt, in their faces typ =)

Nu ska jag läsa klart bloggar & sen nana..

Puss! Suss...
Sussy pussy, hahaha nää godnatt nu innan det börjar spåra ur ; )

L.o.v.e



(Haha btw Emma, hon bredvid oss på kortet har jag suttit mitt emot bussen på & tänkt; vart faaan har jag sett henne. Så såg jag kortet nu; jahaa, haha! ; D)


FF

2009-09-19 @ 22:25:09 This is my life Kommentarer (1)
Sitter just nu & kollar på Freaky Friday, lätt en av mina favoritfilmer! Älskar såna enkla high school filmer, speciellt dom med Lindsay Lohan! =)

Jobbet idag var för jäkla enkelt, jobbade inte ens tre timmar haha! Men blev lite småsur pga det för dom sa faktiskt att det skulle vara en jätteupptagen helg med mycket folk så jag kunde inte få ledigt. Hade tänkt åka iväg nämligen.. Men ayah, tror det är imorgon det jobbiga börjar för det är då Ramadan är slut eller något, så alla firar typ.. En annan helg får det bli iaf =)

Nää, nu ska jag kolla vidare på filmen. Se om jag hittar något gott också, kanske stekta loppor ; ) hähä..


I wanna be made

2009-09-19 @ 12:18:08 This is my life Kommentarer (0)
Uuss.. Vaknade rätt tidigt idag & gick faktiskt upp. Men som vanligt så somnade jag i soffan (som jag typ alltid gör på morgonen) & nu är jag dödstrött, KUL! =(

Sitter iaf just nu & läser igenom bloggar och har på MTV Made.. En typisk amerikansk bimbo, hejaklackstjej vill bli omgjord till en BMX-förare. Rätt näzz! Vill själv hålla på med sånt, cross & liknande. Men jag vågar fan inte & så är det för dyrt. Snowboard räcker för mig and I love it! ; )

Jobbar 17-2o idag, skumt pass. Har aldrig haft ett sånt innan men det verkar vara gött. Då är det ju i princip bara kassa där hela kvällen =)

Aja.. Ska fortsätta läsa här nu & sen fixa mig..


Hejhej världen..

2009-09-18 @ 22:45:39 This is my life Kommentarer (0)

Nu är jag tillbaka här hemma, hann aldrig uppdatera innan jag stack för jag fick så sinnes bråttom (var ifs lite onödigt men ayah).

Känns lite tomt faktiskt. Har börjat fundera jääävligt mycket på dom gamla tiderna om man ska vara ärlig. Tankarna & känslorna är sjukt blandade.

- Jaja, vill inte skriva för mycket här nu. Skriver i min andra blogg istället, feel the pain ; )


Annars så har veckan varit mycket bra =) Till allt från jubb & relationer! Sålde för över 2o ooo hoho! Var fett näzz & sitta där och räkna pengarna. Kunde knappt stänga påsen när vi skulle banka så mycket sedlar det var. Hade liksom 95o kr i mynt!! (Mest enkronor, pah) Men sen att man får suuuuperkomplimanger, vänner & skratt på jobbet 
Nä, nu vill jag inte byta längre. Men sånt kan ändras snabbt ; ) haha!

Har förövrigt suttit & läst igenom alla bloggar jag missat sen typ mer än tre timmar tillbaka, tog en lååång powernap förut, behövs när man fucking går upp 7 varje jävla morgon. 8-5 jobb ? Don't think so. Snarare 1o-14, hähä.. Mest synd är det om sötisen, han jobbade ju typ 8-23, aw tusse.. Jag kunde ju bara glassa på mitt jobb & sen ligga i soffan, sova & läsa skvaller och även hinna med en tripp på stan.

Nä, nu ska jag nog börja kolla igenom Idol-avsnitten jag har missat, försöka hitta båda Top Model avsnitten (har jobbat varje gång programmet har sänts) & även GG =)





Bang bang, shot dead

2009-09-13 @ 14:21:35 This is my life Kommentarer (2)
Hejhopp..
Nu har jag varit hemma från jobbet en stund (började o9,3o), ätit lite mackor & försökt få bort min huvudvärk.. Men inget verkar hjälpa =(

HAHA nyss var Robin Bengtsson på tv, idol ni vet. Utklädd var han, mmh grr ; ) haha!

Ayah, planerna för idag är att chilla just nu & sen packa ner lite kläder. Sen ikväll kommer sötisen till Göteborg (mycket har hänt sen sommaren kära läsare). Var ju ett jääävla tag sen vi sågs!

Uppdaterar nog senare, pöss..


Det finns många idioter här i världen

2009-09-12 @ 22:59:46 This is my life Kommentarer (0)
- Att inte få svar är fan det värsta som finns. Blir så jävla förbannad, spelar ingen roll om det är samtal eller sms. Hur som, bryr man sig så förväntar man sig att den andra personen också ska göra det & svara. Nåja, vi får se. Blir det inget svar imorgon så vet jag vad jag ska göra =)

Var sinnes opepp på jobb idag men det släppte faktiskt när jag kom dit. Det var lugnt & även om det var en kontrollant (som satt & kolla ner i bordet & såg ut som ett psykfall) så var det helt okej. Tror ifs inte det blir grönt men jaja, det är inte min restaurang så jag bryr mig faktiskt inte.
Mot kvällen var det en asjobbig brud som trodde hon ägde världen (såg ut så på hennes face).. Jag var precis likadan som jag alltid är & så lägger hon denna kommentaren;
- Är du trött eller?
- Nej.. Bara lite stressad för jag ska stänga & jag står här nu.
- Jaha... Du borde ha bättre attityd. Du som jobbar med service.
Jag kollade på henne & log lagom bitchigt, packade ner hennes grejer & hejdå!! =)

Haha jävla idiot säger jag bara. Hade verkligen ingen lust att tjata emot för jag visste bara att det skulle bli värre (var på ett bra humör, typ sjöng och halvdansade hela kvällen & ville inte bli förbannad), men samtidigt hade jag 1oo grejer jag hade kunnat säga för att knäcka henne. Ayah, nästa gång hon kommer dit så =)
JAG om någon har bra attityd mot mina kunder, har blivit sur typ två gånger & då var det riktigt jobbiga lägen!! Hatar när folk som fan inte vet ett skvatt ska säga sådär! Som sagt, nästa gång. I'll be waiting for you darling ; ) höhö!

Nää, nu är det godnatt-time!


Utbildning

2009-09-12 @ 13:57:36 This is my life Kommentarer (1)

Jag har tänkt ett jäkla bra tag på vad jag vill göra i framtiden & ju mer jag läser om det så börjar mina tankar återvända till det jag ville syssla med innan. Även om jag kanske inte är jätteduktig på det så ligger faktiskt dom generna i min familj (min pappa & syster), & man kan alltid lära sig ännu mer & utvecklas. Nu är det ifs lite bråttom eftersom man måste göra klart både arbetsprov & ha klart ansökningen till den 15e oktober. Men jag ska försöka! Håller på att ladda ner nya InDesign och ska börja lite smått =)

Håller även på att försöka hitta andra utbildningar. Vill söka till ett par stycken, några nu till våren & några till nästa höst då.. Det jobbiga är ju att jag begränsar mig till Göteborg. Har inte lust att plugga på annan ort, vet att det kanske är lite dumt men med tanke på att Göteborg är en storstad så borde det jag vill göra finnas här! Annars ska jag köra på distansutbildning.. Vet ett par som har det & det funkar perfa för dom! =)

Wish me luck, är faktiskt lite nervös, hehe..




Godmorgon Lördag!

2009-09-12 @ 11:36:32 This is my life Kommentarer (0)
Vaknade klockan 1o skitpigg & istället för att gå upp för att det inte fanns något att göra så låg jag kvar & såklart somnade jag, man blir ju mycket tröttare när man gör så, så jag tror inte det var det smartaste.. Ayah, nu är jag uppe iaf =)
Dagens planer är tråkigt nog bara jobb.. Såg framemot helgen så jääävla mycket & nu är det typ över, trist! Ifs är det ju söndag imorgon & det händer ju roliga saker då också. Likaså i veckan men ändååå.. Har så mycket jag ser framemot & jag vill bara att allt ska hända nu! Orkar inte ha dom där "slödagarna" mellan alla roliga saker..

Igår var jag iaf ute & fikade mitt i natten haha! Det var riktigt näzz =) Skitmysigt att sitta inne där & jag trodde aldrig att så mycket folk faktiskt bara satt & pratade över kaffe på en fredagskväll, alla borde ju typ supa. Men nää, mys var det! Nästa gång är det iaf pardeypardey! ; )

"You say u want passion, I think you found it
Get ready for action, don't be astounded"


New nails

2009-09-11 @ 17:33:05 This is my life Kommentarer (0)
Idag hade jag som sagt tid för att fixa naglarna. Var lite skeptisk till det först faktiskt för jag visste inte exakt hur jag skulle ha det, alltså bygga på nya eller behålla mina riktiga.. Men så kom jag iaf dit & Linda (hon som jag går hos) är hur snäll & bra som helst så hon kollade på dom och så pratade vi lite. Bestämde iaf att vi slipar bort gelén, lägger på akryl & med en ny färg på glittret (hade ljusrosa innan). Mina riktiga naglar hade ju växt rätt mycket under så det behövdes inte några tippar, förutom på det fingret där jag bröt nageln! Så dom jag har nu är alltså mina riktiga med akryl på! =) Ville ha kortare denna gången (dom växer ju ändå) så det var även lite därför jag valde att inte bygga på utan bara köra på mina riktiga.. Färgen är iaf lila, kameran hade såklart lite svårt att fånga färgen men den är suuuuperfin & fadas ut typ =) Nom nom!



Nu ska jag nog vila lite & sen byta om. Ska ut ikväll, vet inte om det blir fest eller bara ta en fika någonstans men ska bli kul iaf! =)


Allmänt

2009-09-10 @ 23:12:07 This is my life Kommentarer (0)
Precis kollat klart på Idol på webben, jobbade ju medan programmet var på tv. Tycker verkligen allt har förbättrats, hatade Idol som fan innan men nu skrattar jag fleeera gånger! =)

Idag på jobbet hade jag verkligen en sån dag; nää fy nu kastar jag allt i huvudet på dom & går härifrån skrattandes. Fyfaaan, hade sån lust att bara säga upp mig! Vissa dagar är helt enkelt såna, inget man kan hjälpa. Inte lika kul när man är helt glad innan men sen mår man typ dåligt.. Aja, viktigaste är ju iaf att inget dåligt hände & jag fortfarande har kvar jobbet, haha!

Nu hade jag iaf tänkt & duscha, kanske lite sent men skitsamma. Känner mig lite äcklig om jag ska vara helt ärlig, haha! Blir bara jobbigt om jag ska hinna det imorgon liksom..


Spring i benen

2009-09-10 @ 16:10:24 This is my life Kommentarer (0)
Åååh jag har så förbannat mycket spring i benen. Vill göra saker nuuu! Det tråkiga är bara att jag inte vet riktigt vad men bara något. Blir helt galen, vill ha helg nu (tror fortfarande att det är fel dag, typ fredag)! Blir alltid såhär konstig när det är sånt väder som det är nu, får upp massa med bilder & visioner. Miih, jag vill nuu!

Ska liksom ta bussen hemifrån 33 & sen till jobbet. Hur kul är det då? Grr..

Förlåt för ett flummigt inlägg ; ) haha!


Nicole & Joels lilla pojke

2009-09-09 @ 23:31:52 This is my life Kommentarer (2)
Sparrow James Midnight Madden är namnet på sötungen nr 2
Lite näzz att han är född o9o9o9 =)

Sååå som jag har väntat, äntligen!

   



Här med lilla Harlow Winter Kade Madden när hon var nyfödd;

   



Kärlek


Vill ha helg nu!

2009-09-09 @ 22:26:34 This is my life Kommentarer (0)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jobbet gick bra (jag gick på över 7ooo kr idag & vi sålde för 3ooo på en kvart, mihi), sms är det bästa, jag skrattade ihjäl mig till idol & jag vill ha helg NU! Det har känts hela jävla dan som att det är torsdag idag så hela dagen har jag gått runt & tänkt; åh inget jobb imorgon! Bara fixa naglarna & sen paaaardey! =) & så kommer nästa tanke; nej fan!! Det är ju bara torsdag imorgon, grrrr!

Jävla skit.

Pöss


I got a plan, we can do just what you want

2009-09-09 @ 00:17:13 After hours Kommentarer (2)
Bytade precis webbläsare till Google Chrome & jag måste säga att den verkligen är snabbare än internet explorer, lagom näzz. Fast än har jag inte vant mig riktigt men vi får se =)

Idag har jag inte gjort så mycket, bara jobbat, snackat i tlf & smsat. GALET hur mycket jag använder min mobil nu. Förut var den fan alltid knäpptyst men nu, sinnes.. But I like it, klagar inte precis =)

Jeremih - Birthday sex (uptempo version) ♥

Jobbar 11-19 imorgon med två halvtimmes raster, grr ; ) TACK för att Alex gav sitt pass till mig, big love! Orkar fan inte stänga mer liksom, eeehhee..

Nu ska jag nog stänga ner här snart & hoppa ner i sängen. Även om jag verkligen har noll lust att lägga mig så måste jag försöka, har ändå 8 timmar imorgon..


Roast på Berns

2009-09-07 @ 23:16:28 This is my life Kommentarer (1)
Har varit hemma ett bra tag nu & kollat på Roast på Berns, det var asskul! =)
"En liten liiiiten brat som kaskad-kräktes i buskarna.. Men det visade sig vara Özz som hade kammat sitt hår på ollonet bakåt & stod & kissade", hahahaha!

Har inget speciellt att säga egentligen men ville bara uppdatera. Funderar på att försöka lägga mig lite tidigare idag, har redan ont i huvudet liksom..


Boy, you're the reason that I'm smiling all the time.


Lugnet före stormen

2009-09-07 @ 14:03:31 This is my life Kommentarer (0)
Lyssnar just på nu Eminems diss till Mariah Carey, vadå hej man får veta jääävligt mycket saker! Gäller ju ifs att kunna tyda hans texter men man fattar allt ; ) - The warning heter den..

Annars så gör jag inte mycket, bokade nyss en nageltid till på Fredag.. Kommer svida lite i plånboken men nu kör vi, en gång påfyllning/nytt set & sen är mina riktiga naglar redigt långa.. Funderade på att ta bort gelén redan nu men dom är nog för svaga fortfarande.. Dom lär bli näzz i vilket fall som helst! =) När jag har mina naturliga ska dom iaf lackas med ett mörkt nagellack som skiftar i lila.. Nom nom!

Börjar jobba 16,oo - lite småsegt. Hoppas ju att Alex inte bytade pass för då ses vi, haha galet! Annars så fick jag ett telefonsamtal igår kväll som gjorde mig väääldigt glad! =) Ska bli sinnes kul, efter "bara" typ 5o dagar haha! Nästa vecka kommer säkert gå ruskigt fort så bäst att ta vara på tiden då, lär inte blogga mycket om man säger så.

Aja.. Ska sminka mig snart & bara chilla här typ tills bussen går. Har massa ny bra musik på mobilen nu & lyssna på! =)


Boy, don't stop 'cause I'm halfway there

2009-09-06 @ 23:59:09 Music ♥ & videos Kommentarer (0)

just put your lips together...
and blow








Autumn shoes

2009-09-06 @ 21:45:39 Me wantie Kommentarer (3)

Antingen eller...

Lårhöga eller kängor - that's the question.

Både och är mode.

Shoot me ♥




My w-w-weekend

2009-09-06 @ 21:03:10 This is my life Kommentarer (0)

Helgen har varit riktigt näzz!
Jobbade ju som sagt i Lördags morse, passet gick skitbra!! Har nog aldrig gått så bra faktiskt! =) Efter jobb (fick en halvtimma extra = extra pengar!) så åkte jag till Emmas jobb, fick macka, kanelbulle, kaffe & glass gratis! Nom nom!

Sen hade jag feeett bråttom hem. Utgång stod på schemat så hoppade in i duschen, fixade mig & sen ut.. Det var kul som fan, mat - SJUKT god sallad, fotboll & sen även dans! =)

Kom hem typ efter 3, somnade på en sek & idag gick jag upp likt en zombie.. Skulle ju träffa Anja, vann ju boken i en tävling som hon hade. Vi fikade på Da Matteo och jag åt en sinnes god croissant med choklad inuti! =)



& sen dess har jag bara suttit hemma, läst igenom alla bloggar. Lyssnar just nu igenom cirkus 1oo låtar för att hitta nya bra =) Lääär få problem med mitt minne på mobilen sen!
Haha & även en fet "ovärd" utgift idag. La 3oo kr på nya hörlurar. Exakt såna jag vill ha, skitsöta. Dom är lila & man fick en söt liten väska till dom på köpet haha!
Faktum är att jag har så jäkla små öron så jag måste ha såna hörlurar, annars gör mina öron jätteont =( Undra hur det blir om jag piercar mig i tragus, hmm..

Aja, ska fortsätta chilla lite här.. Let's talk later, xoxo.



This, I want

2009-09-05 @ 00:45:53 Me wantie Kommentarer (2)
Lite näzz sådär



Vinn denna hos falsksanning =)



Lite pinsamt faktiskt...

2009-09-04 @ 23:28:34 This is my life Kommentarer (0)
Måste erkänna en sak. Jag läser ju Kenzas blogg & hon la upp videon från TH's nya låt.. Tryckte på den & tänkte; äh vafan, jag får väl ge dom en chans. Monsoon är ju faktiskt helt okej.. Hmm, kanske inte var så bra tänkt. Låten var faktiskt riktigt bra! Åh nej.. Jag som typ hatar TH.. Kul!
Där ser man.. Fördomar kan ändras & det är bevisat!

Ååh grr.. Förresten så är mina hörlurar till mobilen är paj! Man hör jättelite i höger öra men som vanligt i vänster. Kollade om jag hade några extra här hemma men nej, alla andra är ju också sönder & kastade för längesen! Dom jag hade nu hade jag till och med snott från mamma, haha! Vill ju ha såna man stoppar in i örat, inte vanliga & inga stora. Ayah, får nöja mig med mina koss-hörlurar tills imorgon.. Ska låna ett par från Emma trots att det är vanliga, tills jag hittar några andra bra =) Nödfall typ, haha! Koss är ju ifs riktigt bra kvalité på låtarna men jag gillar inte när andra kan höra så sjukt tydligt vad jag lyssnar på. Med koss hör man ju varenda ord från andras låtar, grr..
I-landsproblem ni vet ; )

Ayah.. Nu ska jag ta bort sminket & sakta men säkert förbereda mig för sängen.. Hade vart skönt att inte tänka på tiden idag men självklart så tackade jag ja till att jobba imorgon (både positivt & negativt...) så jag börjar o9,3o. Tack & lov att det inte är som på vardagar iaf, o8,3o. Får man ju iaf sova lite mer.. Fast inte om man lägger sig senare, tekniskt sett.. Hmm, jobbigt!

Natti! =)


xoxo

2009-09-04 @ 00:20:26 After hours Kommentarer (1)
Okej...
Jag typ stör mig på att när jag loggar in på blogg.se så ska man ju kunna se sina senaste inlägg, bilder & kommentarer. Jag ser inget. Det står bara: nytillkommna objekt.. Vafan!? Hoppas det fixar sig snart för det är lagom jobbigt att behöva backa i sina egna inlägg för att se om man har fått nya kommentarer..

Tänkte iaf säga godnatt nu, börjar ju inte förens 17,oo imorgon men jag vill ändå lägga mig i okej tid. Ska typ ligga & läsa tidning eller något =)

Natti natti!


Tired of you tellin' the story your way

2009-09-03 @ 21:08:03 This is my life Kommentarer (0)

It's causin' confusion
You think it's okay...


Uppdaterade inte igår för jag var verkligen på ett kasst humör. Inte nog med att jag är riktigt sjuk (fast det är liiite bättre nu) så bråkade en viss störig person från jobbet med mig! Får se hur det går helt enkelt..

Annars så gör jag inte speciellt mycket nu, har stängning imorgon. Lagom segt faktiskt.. Hade hellre jobbat förmiddag, roligare personer då =)

Lyssnade nyss på en Michael Jackson låt & som det stora fanet jag är så hade jag tänkt lägga in alla hans låtar från alla mina album, samt ladda ner resten som jag inte har =) Så det ska jag göra nu!


Skriver förmodligen senare!