SKÖNHETSDAG

2010-03-30 @ 22:05:55 This is my life Kommentarer (1)

Har haft en mysig dag idag. Gick upp tidigt för jag hade nageltid vid 10, kortade ner dom, behöll samma gröna glitter från förra gången men gjorde det tunnare & lackade sen över med mitt nya lack
Jag & Linda hade mycket tid så vi satt och babblade på extra om massa saker, sen råkade vi komma in på smink.

& saken är den att hon är utbildad i nagelvård, hudvård, smink osvosv alltså i princip allt så sa hon; får jag leka lite på dig med ögonskuggor, klart sa jag & nu har jag en suuuperfin sminkning med mina färger som framhäver mina gröna ögon  Fick det helt gratis & jag kan även få rabatter på O.P.I's lack om jag hittar något gulligt.. Ska kika lite i veckan på dom.

Sen så tänkte jag åka hem men passade bara på att gå in i typ två affärer samtidigt som jag ringde brorsans flickvän & hon föreslog att jag skulle kolla med hennes frisör (som tydligen är asbillig & bra enligt henne!) eftersom att jag aldrig får tummen ur röven för att ringa dom. Iaf, gick dit & det slutade med exakt det jag ville - toppning & färgning  Sååå cosy!

Så hade världens skönhets/ta-hand-om-mig-själv-dag, sånt behövs alltid!

                           Ett utav mina favoriter från O.P.I - Mod about you


LP

2010-03-27 @ 22:23:26 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu & mumsar i mig några äggmackor, supergott
Har jobbat massor så därför svagt med uppdateringarna, men inget att skylla på egentligen..

Återupptäcker även gamla band/låtar som jag gillade  Mysigt sånt!

Ska ifs sova snart, bara läsa klart bloggarna. Jobb 11-21 imorgon också!


# 619

2010-03-25 @ 18:23:05 Shopping is my drug Kommentarer (0)
Var som sagt ute förut & kikade på ett väldigt speciellt nagellack & nu är den i mina ägor - äntligen!

Råkade även slinka med en väska, fanfanfan också, haha! Men denna väskan var nästintill perfekt, sån som jag har letat i hundra år efter. Vårig färg, allmänt snygg, lagom storlek & utseende på den. En sak dock, remmarna är inte exakt såna jag är ute efter nu men det spelar ingen roll för i maj lär jag få ett par nya väskor ändå så då kan jag skaffa "rätt" remmar senare

Kommer bild på både naglar & väska senare någon gång så håll ut
& btw, radion från LA  kärlek vid första lyssnandet, hehe.


KIIS FM - LOS ANGELES

2010-03-25 @ 11:46:40 This is my life Kommentarer (0)
Känns som en sommarmorgon idag  Förutom att det inte är +25 men nästan iaf..

Har vaknat efter 9 tre dagar i rad nu & idag när jag är ledig så slog jag även upp ögonen exakt samma tid, härligt med såna rutiner!

Enda lediga dagen i veckan idag så ska ner en snabbis till centrum & kolla på ett nagellack, även ringa Linda (min nageltjej) & sen bara slappaaaa, läsa bloggar & mysa
& nu lyssnar jag på amerikansk radio - LA såklart, så näzz! VILL DIT ååååh!! Eller nej, jag ska haha


I'M ALL GOOD

2010-03-24 @ 23:10:46 This is my life Kommentarer (2)
Mwah, kan inte fatta att klockan redan är över 23  Har ingen tidsuppfattning innan & efter jobbet.. Slutade iaf 19, trodde jag hade till 21 - blev lagom chockad när jag stämplade in & såg medarbetaruppställningen & där stod det 19, hoho..

Alltså, mina naglar verkligen stiiiinker lök & med FET betoning på stinker! Inte sån vanlig lök-doft utan speciell, stod i köket 2 ggr idag & sån lukt går eeej bort. Har redan tvättat typ 5 ggr med både tvål & antibakterie(septisk) eller vad det heter men det funkar inte

Har annars hittat sjukt go house/sommar-musik så lyssnar på det nu & lääängtar! Vet inte riktigt tills vad dock för jag har i princip inga planer denna våren/sommaren men säg snarare att jag längtar (saknar)till det som var förr


SÖNDAGSMYS

2010-03-21 @ 16:36:15 This is my life Kommentarer (1)

Blev visst inte så bra uppdatering här ändå haha  Men screw that, man kommer ju inte göra något om man känner sig tvungen liksom.. Nu är det iaf sunday & snart är min lediga vecka/helg över så ikväll ska jag mysa till det med serier/filmer, chokladbollar, ostbågar, cola & sånt

Nu är det iaf dags för reprisen av tisdagens desperate housewives.


FULLT UPP

2010-03-15 @ 21:49:20 This is my life Kommentarer (0)

Har haft mycket & göra och dessutom har internet/msn inte funkat alls i princip sen senast jag skrev så har inte haft någon större lust att uppdatera eller varken sätta på datorn. Men nu så

Har shoppat massor så ska ta kort på allt & lägga upp här & imorgon ska jag till stan igen så haha, vi får se hur det slutar. Har ifs bara planerat att kolla på en sak så får se hur det blir..

Nu snart är det tv-time igen, har segat till fullo idag, min första lediga dag i veckan nämligen

& förresten, en söt liten sak pryder numer mitt öra  Tog bara 4-5 år ungefär, haha!


ENIRO SKATTJAKTEN

2010-03-07 @ 22:30:15 Tidsfördriv Kommentarer (0)

& så var man finalist
Tror inte någonstans att jag vinner men att ens ha blivit finalist känns rätt underbart, haha!

Tummen upp  till Eniro som lanserade detta & mer sånt vill vi se!


NOSTALGI - NINTENDO

2010-03-06 @ 18:50:54 Shopping is my drug Kommentarer (0)
Har varit borta hela dagen, först åkte vi till IKEA & sen råkade vi halka in på mediamarkt & sen coop. Var näzz med lite family-time hoho..

Iaf så kom jag hem med det jag ville - klädstång & även ett nytt (som inte ens har släppts officellt än) nintendo ds xl  Fast nintendot hade jag inte ens planerat köpa så så går det ibland.. Men nu vet jag iaf vad som kommer hålla mig sysselsatt haha!

Ikväll blir det fika igen, haha galet! But cosy


FIKA

2010-03-05 @ 18:20:36 This is my life Kommentarer (1)

Nu är jag hemma från jubb, kunde fan inte somna igår natt så sov kanske 3 timmar inatt  & det är väl inte det ultimataste när man jobbar men det gick bra som tur var.
Planen för ikväll var att gå ut men fick sms från loffs & nu blir det fika  istället med ett par från gymnasiet  Är egentligen sjukt seg men jag vill träffa alla, gör aldrig det annars liksom.. Sega kan jag göra resten av helgen!

Nu ska jag fixa mig lite iaf & prata med Maria

Matilda, Loffs & jag ifrån ett halloweenpardey


Ny design

2010-03-05 @ 01:18:37 After hours Kommentarer (1)
Har pelat med min nya design i ett par timmar, ville ha en mer somrig & gullig & erkänn att jag lyckades ganska bra, huh?

Låter ändå den gamla lila färgen på vissa meningar i andra inlägg & den lila tagen sitta kvar. Måste ju ha något att påminnas om sen hur den gamla designen såg ut, hehe..

Nu ska jag iaf sova, jubb o8,3o-17,oo imorgon!

SOMETHING WRONG

2010-03-04 @ 00:39:08 After hours Kommentarer (1)
Alltså, jag orkar fan inte mer. Lurar mig själv så jävla hårt med mina tankar, snart får det fan vara nog! Varje gång jag kommer på mig själv att tänka på just det sättet så vet jag att det bara är ren bullshit men ändå kan jag inte släppa det, ååååh!

Önskar att allt var som förut, jävla skit.
Skriver igen när jag mår lite bättre, det ska ju vara en happy-blogg det här..