I wanna have my fun and no one is gonna stop me

2009-01-31 @ 16:35:47 This is my life Kommentarer (2)

Jag har kommit på att jag spenderar rätt lite tid hemma på helgerna, haha! Men jag klagar inte, utan me likey ; )

Sov iaf hos sötisen från igår tills idag & kl 12 kom Emma och hennes föräldrar och vi åkte till Kvibergs marknad, haha! Vi var iaf på jakt efter tyger till våra balklänningar och hon köpte sitt. Ett jättefint mörkrosa & jag ska ha ljusrosa! =) Så i veckan ska jag till sömmerskan, ta mina mått och prata lite om hur klänningen ska se ut. Sen till helgen ska jag nog köpa mitt tyg! =) Iiih man börjar ju lätt känna pressen och längtan nu!

Nu ska jag vila lite, läsa lite bloggar & sen ska jag iväg igen till sötisen! =)


- Kan vi leverera en barack tills imorgon?
- Yes we can!
hahaha! ; D


Muffinpaus

2009-01-30 @ 12:15:26 Schooltime Kommentarer (1)
Är i skolan nu & har tidningsarbetet igen, paaah ofta jag pallar jobba, seriöst? =) Det är juu F-R-I-D- to the A-Y ; D

& jag kan nog inte vara mer happy efter muffinfikan som min tidning MR United fixade förut =) Och jag & Emma planerar en egen fika sen:


 Suss : I skolan säger:

jag vill ha meeeer muffins

Emma säger:

jag meeed

Emma säger:

jag har kakor i mitt skåp

Suss : I skolan säger:

 & jag har kexchoklad

Suss : I skolan säger:

ska vi fika sen?

Emma säger:

vi kan äta kokor sen du å jag

Emma säger:

i smyg

Emma säger:

haha

Suss : I skolan säger:

haha

Det som är lite skoj är att vi sitter i två olika redaktioner, typ 2o meter ifrån varandra haha! & båda våra bloggar är pyttefixade nu, har lagt in nedräknare & så =)

Jag vill gå på balmötet nu! Är intresserad av att se vad dom ska ta upp. Man ska tydligen kunna rösta om massa saker också! =)

Jaja.. Nu ska jag kolla balklänningar för imorgon ska jag & Emma snigelslemma♥ åka och köpa tyg för att kunna sy upp våra alldeles egna och custommade balklänningar! =)

Sen ska jag jobba med min uppgift här på tidningen.... Neej, skoja bara ; D haha!

En JÄTTEBRA låt: Lady Gaga ft Kalenna - Kaboom





Godnatt!

2009-01-29 @ 22:40:47 This is my life Kommentarer (0)

Neej fy så trött jag är.. Kvällen har bara spenderats framför datorn & tv:n så nu tänkte jag dra mig mot sängen iaf.. Hoppas jag somnar i någorlunda tid inatt & inte efter klockan 2 som igår =/

Har bytat profilbild också =) Första gången sen jag startade bloggen, haha! Var mycket rundare i ansiktet och hade brunt hår så nja, det stämmer knappast med hur jag ser ut nu! ; D

Natti!


Utmaning

2009-01-29 @ 18:03:04 Tidsfördriv Kommentarer (0)
Är hemma från skolan nu, sjukt skönt & jag är även en kjol rikare =) Nu ska jag vila. Hörs!

Blev utmanad av Emma =)

Reglerna kring denna utmaning är att svara på sex frågor.

Favoritstad: Hmm, svårt.. Warszawa är ju såklart en av städerna högst upp på listan! Åker ju dit varje år & det är underbar shopping! Men sen så har jag ju LA också.. Fast jag har aldrig varit där, men det ska bli ändring på det! ; )

Favoritdrink: Dricker mest cider & bacardi razz med exoticfanta innan utgång så har inte provat alls många drinkar. Men San Francisco är sjuuukt god!

Det galnaste du har gjort: MASSOR! Seriöst, haha! Allting med Emma, that's for sure ; D

Inom tio år: Kommer jag antagligen ha ett barn. Är inget fan av barn nu men om 1o år är jag ju ändå 28 så kanske dags liksom, haha! Sen så har jag förhoppningsvis testat på att bo i USA! Plugg eller jobb - vill inte ens tänka på det =)

Favoritplagg: Har inget direkt favoritplagg utan några stycken.. Men typ, leggings, utgångsklänningar, The Hills inspirerade toppar & tunikor.. Sånt typ..

Sjukaste drömmen: Ofta jag kommer ihåg alla mina drömmar såhär, haha! Brukar inte drömma sjuka drömmar, utan mer hemska där det känns som att "såhär kommer det bli för dig med den händelsen och den personen". Alltså väldigt mycket sanndrömmar. Och när jag väl drömmer dessa drömmar så kan jag skaka en hel dag efteråt.. Så inte så många sjuka att berätta om alltså..


Skickar vidare utmaningen till:
Alla som vill! ; D


Can't sleep

2009-01-28 @ 23:54:29 This is my life Kommentarer (1)

Usch! Har försökt somna i mer än 4o min nu men det går bara inte =( Är trött, men liksom inte sovtrött. Mer att jag är seg och vill mysa, inte sova haha!

Enda positiva är att jag kom på vad mamma ska få i present =) Hon fyller år på Söndag nämligen och eftersom att jag verkligen är superkass på presenter så är jag rätt förvånad över mig själv att jag redan har kommit på en present..

Lyssnar på ny musik som jag fick från Emma nu =) Älskar att få ny musik & vi har ju så sjukt lik smak så gillar hon låten så gillar jag den i 99% av fallen, haha! ; D

Torsdag imorgon.. Värsta dagen på hela veckan! Går från 8:2o-16:1o =/ Neej, hoppas dagen går riktigt snabbt och utan tjafs i klassen.. Sen kommer jag förmodligen hoppa förbi stan & då får denna sötisen hänga med mig hem:



Och ska även försöka att prova några chinos & jeans också =)

Grrr.. Lycka till att komma upp halv 6 imorgon!? KUL att behöva gå hemifrån 7:15 dessutom =/ Ska försöka sova snart igen iaf, promise! ; )


Just because

2009-01-28 @ 19:59:31 This is my life Kommentarer (0)
"I never did learn anything. I never went to school.
I never did anything. I just went shopping and hung out."
- Heidi Montag

Nu: Kexchoklad & Top Model! ; D haha



Miniupdate

2009-01-28 @ 17:19:20 This is my life Kommentarer (1)
Everything about you is what I like about you...


Har varit hemma ett par timmar nu. Blev ingen skola idag, fast kanske inte så konstigt när man inte vill släppa en varm famn.. Gör ändå inget för på projektarbetet hade jag ändå suttit på bloglovin & är äckligt trött på svenskan, så lungan ; )

Ikväll ska jag kolla på The City, Bromance & äta pannkakor, nammi! Är sjuuukt sugen på blåbärspaj så får se om jag fixar det också, haha!

Okej, LITE blond är man väl när man kollar ner i lampan & sen tänder den!? Ibland förvånas jag faktiskt över mig själv, haha!


Though everything going, we're right here holdin' on
To one another, the reason why I love ya
Your charming personality, I love your sensitivity
Wait, let me take a second, cause I'll be your lovin' essence, hold me
When I hear your voice speak, and I feel your body heat
Love every minute of it
You're like the fresh air when it feels like no one cares




Shopping is my drug

2009-01-27 @ 15:21:19 Shopping is my drug Kommentarer (1)
Lämnade ifrån mig min älskade Canon EOS 450D för inte så längesedan =( .. Ska nog köpa den kameran faktiskt, älskar den verkligen haha!

Iaf... Igår orkade jag inte uppdatera. Kom hem runt 8 efter fleeera timmars shopping ; D & igår var ju lätt det roligaste! Våran psykologilärare gillar nog iiinte oss så mycket vi fnittrar & viskar under VARJE lektion. Vi har ju till och med börjat sätta oss längst bak för vi fick myyycket onda blickar senast när vi satt längst fram, haha! & så kom vi på en jättesmart idé och började gömma oss för en annan lärare, inte för att det gick så värst bra när hon fick ögonkontakt med oss och vi sprang iväg och att jag tappade bort Emma =( haha!

Sen var Allum vårt i några timmar ; ) Shoppades mycket!

Svart ursnygg tröja (Gossip Girl & The Hills inspired) - HM
Jeansjacka - Gina Tricot
Sjal (typiskt mig-färg) - Gina Tricot




& så även (som också är dagens outfit):
Tröja (också typiskt mig-färg) - Vero Moda
Leggings med dragkedja - BikBok



  

Nu ska jag försöka skriva lite på min engelska, är fortfarande i skolan nämligen fast att jag har slutat.. Good girl! =) & så ska det även läsas bloggar ;)


Hemma!

2009-01-25 @ 20:57:24 This is my life Kommentarer (0)
Jaha.. Så var man hemma då.. Ändå skönt för jag hade en enorm hemlängtan men min passion är ju snowboard så trist att behöva lämna det =(

Miiiih, tog kortet i hissen innan sista åket! Det var typ världens bästa åk förövrigt. SJUKT mycket snö (LÄTT 3o cm & uppåt!), det snöade mycket och jättesnabbt, skitstora snöflingor. Ingen vind heller. Allvar, allt var typ perfekt! Då fick jag ändå sån neej fan jag vill inte hem.. Men när jag väl tänker efter så saknar jag ju mina nära & kära så jaa.. Ska iaf tjata lite på brorsan och se till att få iaf MINST en kortweekend någonstans ; ) Seriöst. Jag tänker aldrig någonsin sluta åka snowboard, till och med mina ungar ska lära sig, haha!



 S N O W B O A R D ♥


Nu ska jag vila upp mig lite & fixa mina jävligt förstörda naglar, haha! Skola imorgon till 16:1o =( Sen: SHOPPING! ; D



Shoppingbegär till max

2009-01-24 @ 20:57:32 Fjällen o9 Kommentarer (1)

Pratar med världens bästa Emma på msn nu & våran framtida ekonomi kommer gå till: kläder, skor, chilinötter.. Alltså kommer vi sitta i våra walk-in-closets efter dagens shopping, och kolla på våra kläder och äta chilinötter, hahaha! ; D

Låter som en sjukt bra idé! ; ) & mina shoppingbegär börjar go out of control efter lite mer än en veckas icke-shopping.. Kollade kontot förut och fick en positiv överraskning, så på Måndag blir det ett nytt par leggings (har letat efter såna i evigheter) & en jacka! =) Caaan't wait!




Last night

2009-01-24 @ 18:20:24 Fjällen o9 Kommentarer (3)

Neej, åkningen idag var ju sämst.. Blåste överdrivet mycket, snöade i 11o km/h typ, haha! & allmänt fel bara.. Så har knappt åkt något idag. Får väl bli en runda imorgon innan hemresan istället. Lite synd ändå att behöva ge upp brädan och bege sig tillbaka till skolbänken.. Ända positiva med det är ju att jag äääntligen får träffa Emma <3! Men jag har seriöst lidit av hemlängtan de senaste dagarna så det är väl ändå skönt att få komma hem & vara med mina nära och kära igen! =)

Ikväll har det ändå varit en rätt bra & mysig kväll.. Kollade på en jättebra film, Heartbreakers, förut på 4an & nu är det Ace Ventura på 5an =)

Har inte så mycket att säga nu faktiskt.. Ska börja packa lite också så man slipper göra allt imorgon och slipper stressen plus att jag då förmodligen hinner med ett sista åk =)



Everytime me fantasize me see your lips, me see your eyes

2009-01-23 @ 12:37:01 Fjällen o9 Kommentarer (3)
Okej. Min arm smärtar inte liiite alltså. Men what to do? Vill man ha skoj så.. Haha seriöst. Jag fick världens jävla flipp i ankarliften, på samma jävla pelare, (NR 6 kan gå & dö!!) och mottot blev väl: Kan inte liftvärdarna fixa det så får jag väl fixa skiten själv =) Så ja, där stod jag och fixade lite, haha. Låter ju helt mobbat men alltså. Det är inte kul att man ska behöva få stå ut med en viss sak bara för att jag åker goofy (höger fot fram) istället för normal (vänster fot fram) som alla andra gör. Jag plus typ, två till i hela Sverige åker goofy. Seriöst.. Men sen så är det lite roligare så ; ) haha!

Förövrigt är min bräda jävligt sliten här & där så mycket som jag bränner på. Fattar inte varför, haha! Blev sjukt ledsen när den gick sönder lite där bak, men det är inget jämfört med hur den ser ut nu haha.. Jag kanske måste vara lite försiktigare trots allt...

Äsch ; D

Nu ska jag vila mig & min arm. Går inte speciellt bra idag så får bli en lång lunch, är ändå kvällsåkning och det går alltid bättre på eftermiddagen/kvällen för mig!


Dagens roligaste vurpa

2009-01-22 @ 23:28:57 Fjällen o9 Kommentarer (3)

your voice always helps me to not feel so alone



Gah, är jättetrött nu. Ska gå och lägga mig vilken sekund som helst..

Idag gjorde jag iaf snyggaste grejen någonsin & jag önskar så mycket att någon hade filmat mig! Åkte i en alldeles underbar backe i Tandådalen & såklart så precis när jag skulle svänga i relativt hög fart såg jag en liten grop två meter framför mig, hann inte undvika den men tänkte väl att jag lyckas åka över den som slutar med ett litet hopp.. Nehe ne.. Det ville tydligen inte ödet för fan vad jag flög, haha! Min tanke var: Okej, jag har ingen hjälm. Antingen krossar jag huvudet eller kameran.. ÅHNEJ, inte kameran!! hahaha! Iaf.. Så jag bestämde mig för att bara sätta mig ner, kanske får någorlunda kontroll då.. Kastade mig själv rätt ner i backen allt vad jag hade (fick inte ens ont någonstans!?) & gjorde en snygg 36o graders sväng i backen sittandes med båda benen rätt ut, med snön virvlande runt om, på mitt ansikte & överallt verkligen.. Det såg ut som världens vurpa om man kollade på hur snön var iaf.. HAHA alltså det låter inte alls kul men jävlar vad jag skrattade & det måste ha sett sjukt kul ut! Snacka om att man kan bjuda på sig själv ibland ; )

Efter det följde en rad olyckor med mig & min pappa inblandade. Vi två lyckas alltid på något vänster, haha! Inga allvarliga olyckor såklart. Eller ja, dom kunde ha blivit men vi har väl tur ; ) Roligt iaf, haha! ; D

Nej, denna dagen var riktigt bra & jag bjuder på en liten live webcam bild ; )
(Klicka på bilden & så är det vi som står närmast och vinkar, haha! Tagen av min brorsa via skistars hemsida förresten)

Godnatt!


Somebody pass my board, so I can look like a star

2009-01-21 @ 19:09:46 Fjällen o9 Kommentarer (0)
Jaha. Så var den kexchokladen uppäten på 1o sekunder =( Tur att jag har en marabou, såna småkex med choklad mellan & lösgodis ; ) haha!

Åkningen idag gick väl rätt bra. Åkte över till Tandådalen och daaamn vilken utsikt! Kameran hänger med imorgon, that's for sure! Det roligaste är ju lätt att ta transportliften mellan anläggningarna. Det är en knapplift som går plant för er som inte vet.. & har man bräda så har man lyxen att sitta ner ; ) Självklart så kommer det små backar då och då haha, & jag passar på att ha så roligt som möjligt i dom. Åker runt och överallt, med mobilen i ena handen, vanten i andra samtidigt som jag försöker hålla balansen och håller i liften! ; D Lite rolig syn kanske, haha..

Jaja.. Nu blir det mat & sen Top Model! =)



Better off-pist then pissed off

2009-01-20 @ 21:33:32 Fjällen o9 Kommentarer (0)

Sista åket efter lunchen gick riktigt bra =) Snön var perfekt & fick även till några småhopp! Gav mig även på den fruktande ankarliften som jag varje jävla år har något problem med. Förra året var droppen. Ramlade på bröstkorgen vilket gjorde att jag tappade andan och det blev svart framför ögonen, låg där ett bra tag också. Riktigt läskigt! Men idag gick det okej. Fast jag vill inte ens börja tänka på att jag om några dagar ska ge mig på ravinliftarna & ravinpisterna. Det var där "olyckan" hände. Jaja, det får vi ta då.. Har fått mycket mer mod nu iaf och känner mig mer bekväm än någonsin på brädan =)

Så nu ikväll har vi bara tagit det lugnt, ätit & kollat tv. Tänkte dra ett avsnitt av The City och två av Bromance snart iaf =)

- They don't know 'bout me and you


Lunch

2009-01-20 @ 13:20:42 Fjällen o9 Kommentarer (1)
Är inne för lunch nu & har redan ätit.. Hyrde ett par snowboardboots förut. Mina gjorde ju så jäkla ont =( Så nu går det lite bättre, men har fortfarande ont i ena foten - antagligen från igår.. Hoppas det blir ännu bättre imorgon iaf.

Snöar som apa nu, seriöst. Det bara väller ner.. Blåser gör det också, lite för mycket kanske men jaja =) Lika bra att det snöar på nu. Ska ju ändå inte snöa imorgon så det gör inget!

Måste faktiskt vila nu, lunchen är ju till för det också. Hörs senare ikväll! =) Ska fräsa vidare på min snygga bräda snart ; ) haha!


Loving this

2009-01-19 @ 19:32:43 Fjällen o9 Kommentarer (1)
Pah, sa ju det ; ) Idag har det gått bra att åka förutom att mina boots är helt konstiga framme vid tårna så det smärtar jättemycket i högra foten när jag svänger åt ett håll =( Men ska reklamera dom & fixa nya så imorgon blir det nog ännu bättre. Började även hoppa pyttelite idag =) Känner mig inte helt 1oo än på den biten så får ta det lugnt.. Man vill ju inte att något ska hända!

Guud är så sjukt trött, har ont i tårna, vaderna, höftena, rumpan (haha!), armarna, axlarna.. Så allt förutom magen, huvudet & ryggen. Men jag klagar inte ; ) Smärta tyder bara på att jag satsar allt och jag älskar ju detta!

Har inte kunnat ta några kort än för det har snöat verkligen hela dagen. Ända från att vi vaknade då det fortfarande var kolmörkt till nu & förmodligen ett bra tag till. Man ser ju ändå inte mycket på korten om det snöar & jag vill inte riskera att det händer något med kameran, typ fuktskada eller så.

Jaja, uppdaterar säkert en gång till ikväll =) Hoppas ni har det bra & saknar mig ; ) haha!


Fjällen

2009-01-18 @ 23:17:35 Fjällen o9 Kommentarer (0)

Fyy jag är så sjukt trött =( Men vill inte lägga mig ändå, haha! Har iaf fixat internet nu as you may see ; ) Var väl inte jättebilligt men vi delar på halva & internet behövs ju alltid så ja, värt är det iaf!

Resan gick jättebra, stannade på donkan som vanligt hehe.. Fick även åka en timma i Tandådalen förut.. Hmm.. HAHA man kan väl säga att det kommer imorgon efter en hel dag. Herregud. Jag har inte precis glömt allt utan lite små tekniker har väl försvunnit helt enkelt. Som det med att jag tänker för mycket innan jag ska svänga, var jag ska svänga, hur jag ska svänga och sånt där.. Men jag kan ju så det lär komma, märkte ju det redan idag också så ja =)

Men japp, jag ramlade haha! AAJ.. Seriöst. Skulle IIINTE förvåna mig om jag lär ha ett fett blåmärke på ett visst ställe man alltid ramlar på, haha! Verkligen jättesexigt ; ) Jaja.. Det går nog bort på en vecka, haha! Jag tar det lugnt iaf som jag sa =) No legs broken här inte, haha..

Jaja.. Nu ska jag nog ändå sova snart.. Ska ju upp i normal tid imorgon ändå, haha!


Godmorgon!

2009-01-18 @ 07:42:22 This is my life Kommentarer (0)
Uppe med tuppen! Har inte gått upp såhär tidigt på en Söndag sen förra året då vi också åkte till fjällen, haha! ; )

Usch, jag sov runt 3-4 timmar inatt. Kunde typ aldrig gå och lägga mig.. & det har inte med nervositet att göra utan jag hade bara ingen lust.. Satt uppe framför datorn jättelänge och till sist bestämde jag mig för att packa mer. Så ja, det blev som det blev..

Ska iaf äta klart frukosten nu och låta håret torka, packa ner det sista, klä på mig & sen dra =)


Nya bilder

2009-01-18 @ 01:55:33 After hours Kommentarer (2)

- im not lazy.
- i tried but it didnt work.
- then i got mad.


Haha ; D Är arg på ps.. En grej funkade inte som jag ville trots en jättebra beskrivning på hur jag skulle göra! Så min lilla psslav får göra jobbet åt mig istället, haha.. Vissa saker fastnar - andra inte.

Annars? Har inte packat klart än. Har suttit här & lyssnat på musik och fixat detta;

 


you can be a sweet dream or a beautiful nightmare


How cool am I?

2009-01-17 @ 22:10:50 This is my life Kommentarer (0)
Nu har jag varit & köpt fem kilo godis.. Haha, nej skoja. Så mycket köpte jag inte ; ) Idag är en väldigt bra dag. Undra varför, hmm haha.. Inte så svårt att veta svaret på den frågan om man verkligen känner mig =)

Är klar med nerpackningen av kläderna nu, förutom mina kläder jag har när jag åker. Men har fortfarande en del kvar plus att jag ska duscha.. Jag är för seg för att göra något av det.

Åh Right thurr var nyss på radion, min gamla favorit =) Ibland brukar jag tänka att det inte alls är så konstigt att jag blev som jag blev, haha nej skoja. Men att jag började lyssna på den musiken jag gör när jag hade såna låtar som favoritlåtar när jag var yngre.. Man märker verkligen hur man formas redan så tidigt, sinnes..

Det är -1o grader i Sälen nu förresten & igår kvar det -16. Jag kommer nog frysa =) Fast vad gör det när jag är där på min älskade bräda & gör det jag gör allra bäst!? Detta året tar jag ju även med mig canon eos 45od så hoppas det blir många finfina bilder på snööön! =)

NUUU ska jag dricka lite te & sen försöka ta tag i packningen lite mer. Om inte det så får jag väl kolla på någon serie. Har ju inte sett tredje avsnittet av Bromance än =)


Party till the sun is rising

2009-01-17 @ 18:52:52 This is my life Kommentarer (1)
Seriöst.. Jag orkar inte packa, haha! Vill ju det för vill komma iväg någon gång men antar att det finns något som fortfarande håller mig kvar..

Jaja =) Utgången igår då.. HAHA mina ord där i början när jag spillde ut halva cidern på vagnen: detta var ju en bra början på kvällen.. Dom stod ju verkligen för hur det blev typ, haha! Kom ju till Razzia & we love rnb.. Stod i kön sjukt länge, sen när vi kommer in så ville dom ha inträde =/ & jag och Emma gillar inte att betala inträde, speciellt inte när det är över 1oo kr och vi har blivit lovade gratis.. Så lite surt var det så vi drog. Man kan ju inte precis påstå att personalen/vakterna var så trevliga heller =/ Haha som han snubben som först sa att vi skulle gå åt sidan.. Vi tog ett steg, sen skrek han verkligen på oss men gåååå dit dåå!! Hahaha... Stackarn..

Går förövrigt runt i mina boots, försöker vänja mina fötter lite & gå in dom..

Nej men nu är klockan mycket och jag måste verkligen börja packa. Det är bara så mysigt här framför datorn med musik i bakgrunden.. Hmmm.. Ska ju köpa massor med godis ikväll också så måste hinna det innan 22, för då stänger dom. Orkar inte dra mig ut alls men jag vill ju ha godis så måste gå =)

 





























Our jokes. No stress. Love.

2009-01-16 @ 13:17:13 This is my life Kommentarer (1)

Nu är jag uppe & har precis varit ute med hunden.. Ska inte sitta här & slöa utan måste till Backaplan för att antagligen köpa en snowboardjacka (hoppas den finns kvar!) & sen göra lite ärenden för att sen möta upp Emma =) Är ju utgång ikväll & jag behöver min älskling vid min sida.. Så skönt när du ringde imorse honey ♥

you don't always notice the way i look at you

Jaja, nu ska jag se till att få på mig något vettigt, haha! Hörs =)


I’ll be right here for forever and a day

2009-01-16 @ 03:39:31 After hours Kommentarer (0)
Sitter fortfarande uppe för jag MÅSTE bli klar med min engelska. Tänker inte riskera att få lägre betyg. Det skulle typ vara droppen...

Jaha.. Får väl se hur mycket sömn det blir inatt. Ska upp halv 8 & kolla på blondinbella men det kommer jag knappast orka, haha!

Jaja.. Nu har jag inget mer att säga. Bra inlägg, haha.. Även om jag inte precis kommer med något vettigt just nu är det skönt att få skriva av sig en mening eller två.


It's so frustrating because I was sick of crying every day and fighting.
I didn't wanna cry anymore but now I'm crying because he's not here to make me stop.



I'm the question and you're of course the answer

2009-01-15 @ 21:48:28 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma nu.. Stack ju till brorsan efter skolan & hängde där.. Var ju ett tag sen sist så vi gjorde mat och så lånade jag lite grejer inför fjällen =) Passade min brorsas kompis dotter också & jäävlar vad hon är söt. Helt sjukt. Förut tyckte jag att hon var jätte tillbakadragen & nästan lite töntig typ haha. Sorgligt men sant. Men nu, herregud. När man ser ungar som henne vill man ju ha barn själv. Fast jag vill ifs inte ha det annars men ändå, haha!

Anyway. Så nu sitter jag här. Ska börja översätta en artikel från svenska till engelska snart & den måste in imorgon. Får jag VG på den så får jag VG i slutbetyg. Emelie satt med artikeln i sex timmar =/ Får väl lägga mig klockan 4 då =) haha! Den måste in så inget att göra åt det.. Tack & lov för att det är Fredag imorgon vilket innebär soft dag i skolan och sen utgång med Emma =)


Skolan

2009-01-15 @ 11:19:51 Schooltime Kommentarer (1)
Har redaktionsdag nu. Pillar med mitt DVD-fodral medan alla andra jobbar med våran FN-rollspels tidning =) Min lilla lärare är inte hääär, vilket jag verkligen hade behövt ha nu! Ska ha förhör sen också om min fördjupning i samhällskunskapen, ser inte framemot det så mycket om man säger så..

Jaja, anyway. Ville bara uppdatera men har inget mer speciellt att säga..


Goodnight

2009-01-15 @ 00:08:03 After hours Kommentarer (0)
Nu är jag väl klar med DVD-fodralet. Iaf det jag kan göra hemma alltså. Resten får jag göra imorgon i skolan.. Ska sova nu, lite tidigare för en gångs skull haha! Är trött med så hoppas jag somnar. Har som sagt en riktigt lång dag imorgon men veckan har gått snabbt ändå & snart är det helg =)

Don't you worry about,
People hanging around,
They ain't bringing us down... ♥

Godnatt!


You got me tossin' and turnin' and can't sleep at night

2009-01-14 @ 21:31:49 This is my life Kommentarer (0)

Ikväll har jag kollat på Top Model & det var lika bra som vanligt! =) & nu halvkollar jag på Made in Sweden.. Har inte fått någon uppfattning än men seriöst. Andreas leende är helt sjukt. Världens vitaste tänder och själva utseendet på leendet. Går inte att förklara för dom som inte har sett det, men dom flesta vet nog ändå. Fast jag kan ifs inte påstå att det är så jättefint för det känns alldeles för ansträngt och fejkat. Menmen =) Alla tycker olika..

Har pluggat också! =) Eller skrivit ner stödord och läst på inför min fördjupning i samhällskunskap imorgon. Ska prata om gaskriget mellan Ryssland & Ukraina. Något jag faktiskt tycker är intressant. Brukar aldrig tycka att nyheter är intressanta annars, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen sätta mig lite med antingen engelskan eller dvd-fodralet. Börjar fan 8:2o imorgon & slutar 16:1o.. Ska till brorsan typ direkt efteråt och kommer komma hem sent. Måste låna lite grejer inför fjällen nämligen =)

Uppdaterar säkert en gång till ikväll =)


Ny design!

2009-01-14 @ 11:41:57 Schooltime Kommentarer (4)
Nu är den nya designen uppe =) Eller jaa, headern är ny, tagen likaså och färgerna har blivit mer chockrosa. Dom var ju så dassiga & bebisrosa innan typ.. Nöjd är bara förnamnet =)

Har projektarbete nu. Jobbar jag? Nej fan.. Är sååå hungrig & vi har ugnspannkaka. Vad är det för mat egentligen? Ofta jag får tillräckligt mycket energi och allt som behövs från det..? Men mat som mat och mat behövs alltid ; )


Godmorgon!

2009-01-14 @ 08:12:51 This is my life Kommentarer (2)
Haha äter frukost nu medan jag har en snubbe i badrummet som fixar kranen ; ) Inte min snubbe då alltså utan fastighetsskötarn.. Han ska fixa den & så våra fönster som det blåser seriöst rena rama orkanen från..

Anyway. Idag har jag två lektioner & på den ena jobbar jag inte ändå (projektarbete) och på den andra sover jag (svenska) för vi ska nog kolla en skittråkig film om folk från 17oo-talet eller något sånt. Känns ju kul att masa sig iväg då!? Hade kunnat stanna hemma istället och verkligen jobbat med mina uppgifter jag måste göra innan Torsdag/Fredag istället för att sen när jag kommer hem kommer jag vara så trött så jag säkert somnar igen..

Jaja =) Ska bli klar med frukosten & fixa mig nu.. Ha en bra Onsdag =)

Puss!

Boy, your love's enough with words unspoken

2009-01-13 @ 22:01:01 This is my life Kommentarer (3)
Lagom trött idag, sov till och med två timmar i soffan förut, hah! Somnade såklart sent inatt igen & kom därför 15 min försent till skolan, jaja ingen fara ändå. Vi hade filosofi & jag knäcker mig. Tror att filosofi är värsta pluggämnet också.. Fattar iiiinte hur vi ska hinna allt på så kort tid. Från & med imorgon är det EXAKT 2o veckor till studenten!!

Läskigt eller vad? Pratade lite i skolan idag om framtidsplaner.. & jag kom på en sak. Jag har ingen 1oo% klar b-plan om jag inte kommer in på KY. Vet inte ens om jag verkligen vill gå KY & när jag vill göra det.. Till hösten, till våren eller tills hösten 2o1o!? Tiden känns knapp nu och jag börjar sakta bli småstressad. Jag vet ju verkligen inte om jag vill plugga vidare eller ta ett år ledigt, jobba lite & som Emma sa: åka till USA, det är ju min dröm! Iaf få testa på att bo där lite, hade varit hur skönt som helst, vilken erfarenhet liksom!


Något inträffar som får dig att vilja ändra på redan färdiga planer - möjligen rör det sig om en resa.
- Mitt horoskop som var igår. Lite läskigt är det ju för jag har två teorier om vad det kan vara. Sen tror ju inte jag på horoskop till 1oo% men man vet aldrig ; ) haha!

Nu ska jag läsa andra bloggar & försöka varva ner lite =)

Puss!

Some new stuff

2009-01-12 @ 20:22:55 This is my life Kommentarer (3)

I ungefär 4 timmar har jag suttit här.. Har inte pluggat som jag sa imorse att jag skulle göra. Utan jag har fixat en ny header och lite annat smått & gott till bloggen, lite roligare ju ; ) Men ni får inte se något förens headern är 1oo% klar & jag har tagit en ny bild. Vilket antagligen kommer dröja några dagar.. Tålamod ; )

Vill pilla mer med photoshop & bloggen men vet inte riktigt mer vad man kan göra, hmm.. Om någon ser detta som behöver hjälp med header eller något annat so feel free to write =)

Puss!


Uppe med tuppen

2009-01-12 @ 08:30:36 This is my life Kommentarer (1)
Haha nej kanske inte precis men nästan. Kunde inte somna igår natt när jag väl la mig i sängen. Så har inte fått många timmars sömn =/ Ska gå kvart i nio, tåget till skolan går 9:17 & idag väntar starten på två nya kurser, psykologi & filosofi.. Jag vill inte ha massa knas frågor om livet och blabla, blir tokig när det gäller sånt så hoppas det inte är det första vi börjar med. Annars har vi Engelska C med & även om vi får sitta framför datorerna, skjuuut mig! ; D Den kursen är verkligen superjobbig! Och inte hjälper det att lektionerna är en & en halvtimme/två timmar! Jaja, positiv nu =)

Anyway. Kul att mina händer är ungefär -1o grader förresten =/

Idag kommer jag komma hem sent & då måste jag faktiskt plugga så kommer inte bli mycket uppdatering. Hoppas ni får en bra Måndag iaf =)

Puss!

You wanna be fly like I

2009-01-11 @ 23:41:20 This is my life Kommentarer (1)

Jag vet att det är Måndag imorgon & jag har skola till 16:oo men jag vill verkligen inte sova! Kommer ändå inte kunna somna. Sitter istället & redigerar Emma som ska vara på mitt dvd-fodral =) Mycket roligare ;) Har ifs problem att få tag på någon bra krona/tiara som jag ska klistra in. Hon ska nämligen vara en prinsessa ; )

Sitter nog här ett bra tag till. Har min musik & photoshop. Får se.. Borde verkligen sova.. Jaja =)

Puss!


Crashing down

2009-01-11 @ 16:08:10 This is my life Kommentarer (1)
Haha kolla vad skolan + helgen gör med ens uppdatering. Dessutom har jag inte ens kunnat logga in på bloggen dom senaste dagarna, vet inte varför =/ Det har bara inte fungerat..

Jaja =)

Nu är jag hemma iaf & ska ta det lugnt. Idag 11:3o skulle jag egentligen ha varit på GC Troops träning men eftersom jag är en klant glömde jag att anmäla mig den 4:e så det blev inget.. Jaja, strunt samma. Hade aldrig orkat ändå. Har aldrig någonsin kunnat hålla mig till en sport för ett bra tag ändå, fast att jag trodde att denna gången skulle det blir annorlunda. Tydligen inte då jag till och med glömmer att anmäla mig, haha!

Iih nu är det en vecka kvar tills fjällen! =) Känns som att jag har ton att göra nu innan vi åker så får nog sätta igång med allt snart.. Men usch, ikväll orkar jag inte. Det är fortfarande helg och just nu tänker jag bara vila..

& igår i stan med Emma så såg vi Stina-Lee! ; D Fan att Emma inte hörde bara när jag typ viskade sönder mig att det var hon, kunde ju inte precis snacka högre.. Fick ögonkontakt med henne iaf & lite kul är det att se en bloggerska man har följt länge! =) Aja, vi försökte iaf hitta henne igen för att ta något kort eller snacka eller så, men vi lyckades inte =(

Anyway. Köpte en klänning också. Riktigt fin men tycker inte alls att bilden gör den rättvis.. Den är mycket mer färgglad & finare i verkligheten.



Puss!

Give me them bright lights

2009-01-08 @ 21:42:52 This is my life Kommentarer (1)
Första dagen i skolan var rätt okej. Bestämde lite inför FN-rollspelet som är vecka 1o, vi 3or är press. Herregud säger jag bara. Jag älskar att göra tidningar när det gäller layout, fn-rollspelsandan och flummet men jag ser INTE framemot 8:2o-22:oo dagar, tjafs (vilket sääääkert kommer uppstå) och det enorma arbetet. Menmen.. Förutom det så var det väl bara soft & att se Emma var det bääästa! ; D Världens kram och allt. Saknade henne ju så mycket!

Sen kom jag hem. Somnade i fåtöljen när jag satt upp, haha! Snacka om att vara trött då ; ) Nu ska jag äta kvällsmat iaf.. Börjar sent imorgon =)

Puss!

Last day

2009-01-07 @ 21:11:45 This is my life Kommentarer (0)
Har inte skrivit tidigare idag för har inte funnits något speciellt att säga. Sista dagen innan skolan imorgon och jag har bara varit hemma. Är fortfarande inte helt frisk så ville inte ut på stan och bli mer sjuk.. Så blev ingen provning av skor idag =/ Jaja.. Kommer ju fler dagar ; )

Har kollat på Top Model 11 nu =) Såg ju inte igår för sov haha.. Men det var iaf jättebra & ser framemot en ny säsong! & jag behöver inte ha några spoilers här nu va.. Vet redan vem som vinner ändå, så det är lugnt =)

Nu blir det duschen, sen lite småfix inför imorgon. Ska gå hemifrån 7:15, puuh! Ifs är Torsdagar den enda dagen jag kommer behöva göra det så det blir väl inte så farligt. Hade min riktigt trötta period runt 7-8 förut & höll på att somna, men gjorde inte det! Stolt är jag nu, haha! Men problemet är att jag inte alls är lika trött nu så hoppas det blir sängen innan midnatt iaf..

Som sagt, dusch var det nu..

Puss!

Hosthost

2009-01-06 @ 17:35:09 This is my life Kommentarer (0)
Fan. Jag visste det. Så typiskt mig att gå & bli sjuk 2 dagar innan skolan börjar när jag defenitivt INTE får missa en enda dag i skolan! Har ifs bara hosta, men det är ingen liten hosta. Plus att jag är helt hes så kan knappt prata =/ Men feber, snuva och allt sånt har jag inte fått. Tur i oturen helt enkelt.

Igår var det mysigt på stan iaf. Var så trött när jag kom hem så orkade inte blogga. Köpte en väska från Åhléns =) & funderar på ett TILL par skor, haha! Men jag vet inte.. Har inte provat dom än så får väl göra det imorgon..

Gick förresten upp tjugo i 4 idag, kunde inte ta mig upp tidigare överhuvudtaget. Inte att jag var trött utan pga hostan =( Den måste gå över innan skolan börjar! Grr, blir galen!

Jaja. Nu ska jag vila liter mer.

Puss!

Sängprat

2009-01-05 @ 12:56:55 This is my life Kommentarer (1)
Godmorgon!

Är uppe tidigare idag ; ) Pooja ringde mig 12 istället, men det var lika bra för nu är jag iaf uppe. Eller nja, ligger i sängen fortfarande men ändå. Ligger här & dricker varmvatten med honung, eller som jag sa igår utan att tänka på det - håning =)

Min hals har knappast blivit bättre, tack vare detta jävla kalla rummet. Nu ångrar jag mig att jag inte sov i soffan istället som mamma tyckte att jag borde göra, hon är ju iaf smart nog att fatta att jag kommer bara bli sämre om jag sover här inne. Blåser ju fan orkanstyrka från mitt fönster =(

Nu ska jag snart gå upp, ta en varm dusch, ut med hunden & fixa mig.. Sen blir det gå på stan & fika =) Blir nog inget jobb pga halsen.. Blir hes jättesnabbt & hostar fortfarande =/ Menmen.. Vi hörs senare =)

Puss!

This, I like

2009-01-05 @ 01:08:04 After hours Kommentarer (0)
Det är skoj på söndagskvällar när allt går som man vill, ens bästa vän har på camen & man får se henne för första gången på typ 3 veckor & man pratar i telefon en timma med ens bästa killkompis när han egentligen bara ringde för att säga att han har fått en sjukt snygg tröja ; D

Har egentligen inget att säga för idag har jag bara varit hemma. Skulle baka förut men glömde av det för jag hade för kul på msn & nu är klockan för mycket =/

Imorgon ska jag upp tidigt, Pooja ska ringa & väcka mig så då måste jag upp lite tidigare.. & sen blir det nog stan, fika också.. Sen på kvällen är det jobb men vet inte om jag ska dit för hostar hela tiden nu & börjar känna mig lite dålig =/ Får se hur halsen mår imorgon isf..

Nu ska jag fortsätta med mina clever konversationer på msn med Emma, bäst är vi ; )

Puss!

Jag är nog sist upp i världen

2009-01-04 @ 14:51:40 This is my life Kommentarer (1)

Varför kommer inte mitt inlägg jag skrev igår natt upp!? Hatar när blogg.se segar så här mycket..

Godmorgon iaf! =) (haha vadå godmorgon!?)

Var faktiskt uppe halv 1o och skulle kolla Blondinbella på nyhetsmorgon men eftersom att det var sjukt kallt i vardagsrummet, tog jag mitt täcke och det resulterade såklart i att jag somnade om och att jag missade programmet ; D Haha! Men det gör inte så mycket, det kommer säkert läggas ut på webben.

Jag har blivit mästare på att sova till runt 2 =) Förut blev jag ju så grinig så fort jag vaknade runt 12, men nu blir jag inte ens det minsta grinig när jag vaknar runt 2, haha!

Jaja, nu har jag lite saker att fixa här =) Hörs!

Puss!


Two weeks to go!

2009-01-04 @ 02:21:59 After hours Kommentarer (0)
OKEJ.. Idag (Söndag) är det två veckor kvar tills vi drar till fjällen. Fattar ni!? TVÅ veckor!! Längtar som en tok. & det blir fan inte bättre av att jag berättar för Robin om hur det är och allt, aaah! Lite synd att det bara är en vecka faktiskt. Men man kan ju alltid åka en vecka i taget & som det ser ut just nu så blir det en vecka där. Sen har jag lite planer som jag håller för mig själv för tillfället. Om allt går som det borde gå så kommer jag avslöja dom =)  Så det hoppas vi på gott folk!

& sen så sa brorsan att han lovade mig antingen Hemsedal eller Romme Alpin eftersom att vi inte åkte nu över helgen! Och man har ju snögaranti fram till typ, april-maj va!? Det är ju bara början av Januari så detta artar sig! =) MEN en resa till dom riktiga alperna har det även pratats om! Hoppas! =)

Ska ha ett hus eller en lägenhet någonstans i världen där det finns mycket snö när jag blir äldre. Så man bara kan dra dit & åka bräda i någon vecka eller mer! =) Jag är rätt så bra på att önskedrömma! ; D

Imorgon ska jag upp tidigt honeys.. Eller iaf runt 9! =) Vad händer sen på dagen då..? Pooja kommer hem från Skåne (äntligen!) så ska kanske träffa honom & fika! Han är ju fikamannen nr 1 haha ; )

Förresten. Jag vill shoppa. Igen. Begär? JA!! Får väl kanske dra en runda på Måndag då. Hade behövts. Yeah, överfylld garderob men det behövs ändå, haha! Får inte ens plats med mina skor som står under.. Var tvungen att plocka bort några =(

Nu ska jag dra mig mot rummet snart. Såklart med datorn, måste ju utnyttja trådlösa va..

Puss!

Lördagskväll

2009-01-03 @ 17:24:51 This is my life Kommentarer (0)

Somnade inte när jag skrev inlägget, utan snarare runt halv 7-7.. Vet faktiskt inte vad som hände, men det blev bara så.. Så ikväll blir det bara att vara hemma med tanke på att jag är lagom seg. Vaknade faktiskt runt 11 först men orkade inte ta mig upp så det blev att jag somnade om och vaknade halv 3, haha! Jaja, men detta är sista dagen jag sover länge. Ska upp runt 9 imorgon faktiskt!

Har inte så mycket att säga nu, kollar på Billy Madison på femman =) Hörs!

To the world you are someone, and to someone you are the world

Det gör fortfarande ont =(

Puss!


Get loose

2009-01-03 @ 05:39:25 After hours Kommentarer (0)
Pah, snowboardmusiken är på. Klockan är tjugo i 6 på morgonen.

Fråga mig inte varför. Blev bara att jag fastnade framför datorn & tog den till rummet.. Not good! Jag som ändå har grejer att göra idag (Lördag).. Ska träffa Ewe, talk some with her & sen får vi se vad kvällen ger..

MÅSTE göra en playlist till fjällen o9! Får börja ganska smått snart med tanke på att jag kommer ha mycket att göra innan resan.. Ska ifs ha med mig datorn denna gången så kan ju bara slänga över låtar där med.. Ska verkligen försöka fixa trådlöst nät där också, måste ju ha kontakt med omvärlden!

Fan. Jag är inte ens det minsta trött =/ Hur ska detta gå? Med start från och med Söndag, blir det att lägga sig en timma tidigare varje kväll. Har ju ändå skola att tänka på sen, ett ynka halvår kvar & det får inte förstöras!

Inget inlägg i privatebloggen idag, har haft en bra dag & mycket annat att göra så har "sluppit" tänka lite, om man nu vill uttrycka sig så..

Får se om jag ska försöka somna nu eller kanske kolla någon film eller så. Vill inte sova ensam trots allt ändå! =/

Goodnight hun's!

Puss!

Hemma igen

2009-01-03 @ 00:49:48 After hours Kommentarer (0)
Är hemma från brorsan nu =) Han ringde helt oväntat och frågade om vi ville åka dit och äta tacos. Said and done! =) Satt med Mojsan (brorsans tjej) i flera timmar framför datorn & ett av våra favoritspel så vi fick typ nackspärr och ont i ryggarna, haha! Trevlig kväll iaf! =)

If you really like someone, you kinda need to go trough some really rough times, and bounce back from those.

Just nu ska jag väl bara sitta här, läsa lite bloggar och sen får vi se. Är inte alls sugen på att sova som vanligt, haha! Allra minst att sova själv =/

Puss!

Wireless

2009-01-02 @ 15:12:40 This is my life Kommentarer (0)
Iih, har äntligen fixat trådlöst nu! =) Tog mig inte alls hundrafemtio år, nejnej. Men nu är det iaf klart! Ska testa flytta runt mig sen och så får vi se om det blir några blogginlägg från sängen 4 på natten, haha!

Håller på att föra över massor av filer från gamla datorn till den nya nu med. Börjar komma in i allt lite mer nu..

Jaja, idag händer det inget speciellt. Ska bara vara hemma & ta det lugnt =)

Puss!

My inner secrets

2009-01-02 @ 03:04:04 After hours Kommentarer (2)
En privat och lösenordsskyddad blogg har skapats istället för att göra en bloggpaus. Knappt någon kommer få lösenord. Dom som får det är ENDAST mina närmsta vänner. Och som sagt, dom är inte många men jag vet vilka som tillhör mitt hjärta och som jag litar på till 1oo%!

Nu ska jag sätta mig med Photoshop och försöka få det att fungera! ; D Klockan är ju bara 3 på natten. Ingen fara alls. Hm, står i private varför.

Anyway.. Säger godnatt nu för ingen idé att lägga ett blogginlägg där det endast står godnatt sen, haha!

Puss!

2oo9

2009-01-01 @ 23:05:27 This is my life Kommentarer (2)

Mh, vaknade runt 13 idag. Världens huvudvärk och svullna ögon. I wonder why!? Anyway. Sen vid 15 ungefär kom Mikael och Kristofer hit och hade med sig tårtbitar, sjukt goda var dom! Och så satt vi först i trappuppgången & så spontana och sjuka dom är så ringde dom på mina grannar (PINSAMT!) och bad om värmeljus. Sen satt vi där och snackade.. Dom sjöng och Kristofer körde en sjuk berättelse om någon gammal skånsk gumma och hennes hund, haha! Den berättelsen hade iaf ett dolt budskap.. Sen kom dom upp hit & Kristofer åkte "neråt" i hissen. Alltså, han ställde sig på händer i hissen så tekniskt sett åkte han ju neråt, så jävla roligt var det! ; D

Brorsan & hans tjej var här på middag, och det snackades om en resa till Hemsedal eller Romme Alpin över några dagar men dom ringde nyss och sa att det inte blir av =( Menmen, jag åker ju ändå till Sälen om 18 dagar. Fan, tror knappast jag kommer överleva där. Av olika anledningar! Hade ifs gäärna velat åka dit imorgon, få komma bort lite och få koncentrera mig på andra saker. Men jag vet inte, behöver nog tänka igenom saker här hemma också. Jaja, detta hör inte till..

It's so frustrating because I was sick of crying every day and fighting.
I didn't wanna cry anymore but now I'm crying because he's not here to make me stop.

Jaja, nyår igår. Blev inte alls som planerat. Jag tycker inte om nyår längre men nu vet jag iaf vilka som jag vill ha kvar i mitt liv. Det är få människor men dom som det gäller, det är verkligen dom mest underbara människorna!

Funderar förövrigt på en bloggpaus på obestämd tid. Ska nog ha en lösenordsskyddad blogg ett litet tag där jag verkligen kan få skriva av mig. Hade nog behövt det nu. Men jag säger till om det blir så.

Hoppas alla ni andra hade ett bra nyårsfirande igår & en bra första dag på det nya året! =)

Puss!