Money honey

2009-06-30 @ 11:05:43 This is my life Kommentarer (1)
Alltså.. Man kan ju inte precis påstå att jag är jobbsugen just nu, haha! Ångrar liiite smått att jag bytte ut mitt pass, hade gjort ett par saker lättare om jag inte hade gjort det men ayah.. Bytt är bytt & kommer aldrig tillbaka, haha! ; D

Bussen går iaf 33 så ska bara packa ner dom sista grejerna & sen drar jag.. Blir nog ett hårt pass idag men jag klarar det =) Gött med pengar iaf!
& på tal om pengar.. Loggade nyss in på mitt konto och vad ser jag.. 1o5o kr från CSN!! Inte visste jag att vi skulle få HELA vårat studiebidrag, trodde vi skulle få typ max 3oo kr eller ingenting alls med tanke på att vi slutade 3e juni, men shalala faan vad näzz! ; D Mina pengar kommer typ från himmelen, har mycket, spenderar mycket & får mycket in på kontot. Sinnes =)

Nu blev jag lite gladare igen, haha =) Jaja.. Ska sätta igång med allt så att det blir klart.

Make me thrill as only you know how...



Efter jobbet

2009-06-29 @ 21:43:34 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma från jobbet.. Känns ju som att man har världens träningspass. Ifs är det ju i princip det när man stänger för att man helt själv måste städa hela matsalen, men jaja ; ) Det är bara gött.. & sen även att springa till bussen på 2 min precis efteråt känns också gött, haha!

Bytte ett pass med en tjej imorgon, så istället för att jobba 15-21 jobbar jag nu 12-21. Lär vara död imorgon, haha! & inte blir det hem och vila heller. Men jag klagar inte =) Just det efteråt har jag ju längtat efter i två veckor, miih =)

Nu ska jag iaf koppla in tv:n (mammi har målat igen), sätta mig där & softa. Om inte det finns något där så får det väl bli någon av mina kära amerikanska serier att kolla på =)


This is not how I wanted to wake up

2009-06-29 @ 11:47:39 This is my life Kommentarer (0)
Har vaknat på ett lite dåligt humör. Tror jag vet vad det beror på men det skiter vi i att ta upp här =)

Nu ska jag ut med hunden, sen äta. Jobbar 17-21 idag. Uppdaterar kanske sen när jag har kommit hem.
Låt det bara bli fkn tisdag kväll, nuuuu!


Kortfattat

2009-06-29 @ 00:24:17 After hours Kommentarer (0)
Jag är trött, mitt öga rinner, jag har klippt mig, jag gick 4,7 km idag i 3o graders värme & jag ska få en kamera.

En helt okej dag med andra ord, hehe =) Sitter uppe en stund till men snart måste jag faktiskt lägga mig. Har ändå jobb imorgon.. Ayah, säger natti i bloggen nu iaf =)


Sunday

2009-06-28 @ 14:42:04 This is my life Kommentarer (0)
Uuh, orkar inte ens uppdatera för har inget speciellt att berätta förutom att jag är riktigt glad över att det är söndag idag.. För det betyder bara en grej - måndag imorgon! =)

Har iaf ätit typ ett ton morötter, läst bok & nu tar jag det lite lugnt. Tänkte kanske kolla vidare på Brooke knows best eller något.. Annars så kommer brorsan & hans tjej på middag runt 4 idag, så det är väl i stort sett dagens planer.


Trööött!

2009-06-28 @ 00:07:13 After hours Kommentarer (0)
Är så sjukt trött nu! Var ute på Öckerö & kom hem lite efter tio..
Hade bara tänkt slänga in denna uppdateringen, läsa lite bloggar & lägga mig. Är tung i huvudet & ögonen kliar =(

Nattinatti


Ut till vattnet idag

2009-06-27 @ 13:10:33 This is my life Kommentarer (0)
Vaknade rätt sent idag, blir så när man är uppe typ hela nätterna =/
Låg iaf ute & solade nyss och så ringde pappa och frågade mig om jag ville åka med dom ut till någon sjö/hav. Är faktiskt sugen på lite vatten så tänkte att jag kan hänga med.. Annars ligger jag ju bara här hemma själv, som alla andra dagar också.. & det är lite segt. Så allt för att det ska kännas som om tiden & dagarna går snabbare, haha! Dom kommer väl iaf runt kvart i så ska samla ihop lite grejer & sen kommer jag hem ikväll igen.. Uppdaterar då =)


Hop in bed

2009-06-27 @ 01:18:04 After hours Kommentarer (0)
Det är nog dags för sängen för min del.. Är lite trött & med tanke på att jag bara sov ett par timmar inatt så vill jag ju inte vara helt slut imorgon! Kollade självklart på dokumentären förut & efter det kollade jag på Brooke knows best, rätt bra program faktiskt =) Sjukt underhållande med hennes pappa, haha!

Lördag imorgon! =)
Time goes fast, but please make it go even faster right now.
And then, at that moment. Just stop it...



Natti natti!


Michael Jackson dokumentär ikväll!

2009-06-26 @ 20:31:29 This is my life Kommentarer (3)
Tänkte bara skriva en snabb update för er som inte vet.. 22:oo på SVT1, en dokumentär om Michael Jackson.

Dokumentär från 2004. Med anledning av Michael Jacksons plötsliga bortgång visar SVT i kväll en dokumentär om "The King of Pop". Filmen speglar Michael Jacksons karriär på 1980-talet, hans musik, dans och kreativa genialitet. Det blir bilder från olika framträdanden, videoklipp och stillbilder, intervjuer med familj och kända kollegor. En film av Steve Cole. Från 2005. Även 28/06 i SVT2.



Just nu håller iaf mammi på att måla i vardagsrummet.. & jag hjälper till lite & kollar så att allt blir jämnt och bra.

Förövrigt så vill jag bara ha hem dig nuuu!


Alekk & my day

2009-06-26 @ 18:22:21 This is my life Kommentarer (0)

På önskan av en bloggläsare (Dog News);





Man ser inte så jättebra - mobilkamera i all ära haha.. Nää, men han har mycket hår annars, så man ser väl vid halsen där övergången mellan det vita & svarta att det är kort =) & så posade han så snyggt med tassen upp för mig med när han såg mobilkameran ; ) haha!

Annars så är läget soft. Blev trött på solen rätt snabbt & borde ta det lite lugnare. Så varvade med att ligga i solstolen & läsa med att sitta inne & se Daddy's girls =) Hade varit perfa om man såg något förutom sig själv om man hade datorn ute, hade lätt suttit där hela dagen & kollat på alla mina hundra olika serier jag följer, haha! & of course är a-l-l-a från the US and A! ; D

Måste börja plocka upp i mitt rum, ser ut som ett bombnedslag! Småprylar över heeela skrivbordet & klädhögar överallt och självklart är sängen obäddad & mitt täcke är spårlöst försvunnet (!?) haha!
Jaja, time to start maybe baby..

Uppdaterar sen!


God(?)morgon

2009-06-26 @ 09:26:37 This is my life Kommentarer (3)
Det är verkligen med sorg i hjärtat jag vaknade idag. Sjuka var att jag inte alls kunde sova, och tro mig. Jag la mig riktigt sent (tidigt). Vaknade upp konstant & jag vet att det har med hans bortgång att göra, uss! ='(
Rest in peace...
You will be missed but not forgotten

& vad fan gör jag uppe såhär tidigt nu då..? Jo, dom håller på att renovera vägg intill & såklart tar dom fram verktyget som låter allra mest kvart i nio på en fredagsmorgon - tack! =) Har sjukt ont i huvudet & kommer förmodligen somna till ute i solen sen, om inte det så iaf som igår. Gick & la mig för att vila lite i sängen.. Somnade och sov en timme & snoozade en extra halvtimme, haha! Det var verkligen välbehövligt iaf..

Funderar på vad jag ska göra nu, kanske lyssnar på lite mer amerikansk radio, & mina naglar som jag påbörjade inatt är inte klara än för jag orkade inte pyssla mer. Så kanske fortsätter med dom.. Får se, får se =) Ett par timmar kvar tills jag ska ut iaf.

Förövrigt klipptes min hund igår & jaa han ser ut som en valp igen (förutom storleken), älskar det! Så sött! =)




King of pop - död

2009-06-26 @ 00:30:32 After hours Kommentarer (2)
FYFAAAN!! Jag visste flera år sen att jag skulle börja lipa när detta hände.. & nu har det hänt.
Michael Jackson är död! Han drabbades av hjärtstillestånd i sin lägenhet & när ambulansen kom så andades han inte. Trots att dom tog in honom till sjukhuset så fungerade det inte..

='( Har vuxit upp med honom & hans musik! Precis så som så många andra, fyyy!

Fatta vilken chock! Har kollat upp flera olika källor & det stämmer. Ingen mer musik från världens bästa artist! Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas att ha sett framemot att se hans konserter i sommar, och helt plötsligt inte få göra det. Jag lovade mig själv för x antal år sen att jag någon gång skulle gå på en av hans konserter. Men det blir visst inte så ='(





      


Update

2009-06-25 @ 14:31:51 This is my life Kommentarer (1)
Är inne just nu för blev riktigt hungrig & som tur är så gör mamma en jättegod polsk rätt, plättar med äpplen.. Tur bara att man ska ha florsocker till (är svingott, tro mig!) & florsockret befinner sig just nu i en annan lägenhet, hahaha! ; D

Annars så är vädret megaskönt & det blåser riktigt mycket med. För en gångs skull är det inte kalla vindar iaf utan man blir bara mer svalkad av dom, skönt! Har legat ute & läst ett bra tag nu! =)

Aja, ville bara uppdatera en snabbis.. Ska äta nu snart.


Godmorgon

2009-06-25 @ 10:39:51 This is my life Kommentarer (0)
Åååh jag är så äckligt trött! Mina ögon kliar & jag vill bara somna om.. Känns inte som att detta kommer bli en bra dag - har nog vaknat på lite fel sida.. Men det får dagen utvisa. Orkade förresten inte uppdatera igår kväll igen för var så fkn trött..

Ska fixa mig lite & lägga mig ute i solen idag igen, mys! Har precis börjat läsa om en bok för jag kommer inte ihåg vad som hände senast där jag slutade vilket var i augusti förra året typ, så därför börjar jag om istället =)

Hörs nog senare.
Ha en fin solig dag idag med! =)


Ge mig nya bloggar!

2009-06-24 @ 22:54:02 This is my life Kommentarer (2)
Alltså ursäkta, men blogg.se startsida - helveteee vad ful! Den ser typ amatörgjord ut & den innan var hundra gånger bättre! Byt till en snyggare eller åtminstone byt tillbaka, haha! ; D

& förövrigt har jag skiiiittråkigt här i svenneland, helt ensam. Så jag vill ha nya bra bloggar att läsa!! Tips!

Idag har jag varit mycket duktig.. Solade, sen softa jag i solen & läste både tidningar och bok. Sen fick jag vääärldens tråkangrepp & bestämde mig för att gå ut en runda med hunden.. Inte visste jag att när jag väl kom ut så blev jag sjuuukt sugen på en långrunda (händer ungefär en gång per halvår, haha!) så jag gick och gick.. Försökte hitta vägen genom skogen (på motionsspåret of course) till sjön, men det blev inget bra.. Var rädd att jag skulle skrämma upp ett par som solade där så vågade inte smyga mer, haha! & sen så orkade jag inte gå längre bort för då hade jag redan varit ute och verkligen powerwalkat i typ 4o min.. Så jag vände hemåt.. Sjukt skönt var det iaf! =) & svaaalt och härligt det var i skogen - ska göras om!

Sjukt idag förresten. Världens olycksdag..
Hörde världens sirener förut från 3-4 bilar (vet inte vad som hade hänt), & sen så på promenaden var det två stycken bilar som hade krockat på vägen precis nedanför mig - tydligen så hade någon blåst positivt för alkohol..
& sen när mammi kom hem, läste på gp.se att det hade varit en allvarlig olycka typ 2 min härifrån. En mc-olycka där föraren, 29 år hade kopplingar till Hells Angels, inget körkort, vapenbrott, känd hos polisen tidigare, drogpåverkad osv, hade vurpat (??) med sin passagerare - 16 årig flicka. & dom togs snabbt in till sjukhuset men flickan dog nästan omedelbart! =( Så jäkla tragiskt! Man vet ju ifs inte vad dom hade för kopplingar till varandra men att ens liv ska tas ifrån en när man är 16 år!? 16 fkn år!! Helt sinnes! =(

Aja.. Inga mer tragiska saker nu, blir snart helt nere! Får tänka på att det faktiskt är Torsdag imorgon, snart så!! Can't wait! =)

Uppdaterar nog senare igen!


Pause

2009-06-24 @ 14:30:27 This is my life Kommentarer (0)
Tog en liten paus från solen & gick in för att äta.. Såklart blev det pannkaka med vispgrädde & drottningssylt, nam nam! ; D

När jag låg ute i solen & sträckläste alla tidningar jag har missat, den nya kom även med posten förut, kände på mig någonting, gick ut & kollade och pah; där låg den! =), så kom jag & tänka på det som Kenza skrev i sin blogg, något i stil med att vad man egentligen gör resterande året? Sommaren är ju lätt den bästa årstiden, man är ute jämt och solar, softar, badar, grillar, hänger med folk - ALLT!
Även om jag har min älskade bräda & min älskade snö så klår inte det sommaren, faktiskt! =)

Ayah.. Nu ska jag nog ut i solen igen, ska bara kolla upp två saker här först.. Hörs sen! =)


Oh sunny day # 2

2009-06-24 @ 10:47:05 This is my life Kommentarer (2)

Godmorgon!

& sjääälvklart är det sol idag igen! =) Ska ut också, måste ju passa på! Man vet aldrig om solen försvinner & det blir regn resten av sommaren - det är ju fortfarande Sverige, även om det inte känns så idag haha! ; D

Aja.. Ville bara lägga en snabb update, ska ut med hunden nu och sen äta..


At home

2009-06-23 @ 22:18:03 This is my life Kommentarer (0)
Hemma från jobb nu & guess what.. Jobbar inte förens den 29e igen! =/ Helt sinnes! Jag som hade tänkt jobba asset av mig nu när alla ändå är borta.. Men istället så får jag sitta här hemma ensam med mammi tills dess att någon kommer hem, allra helst sötisen då!
Får väl bli softa dagar då, det negativa är ju bara att dagarna kommer kännas mycket långsammare & det är det sista jag behöver nu!

Today:
On the outside - i'm smiling, laughing and i'm happy.
On the inside - im crying, screaming and i'm sad.


Dags att tvätta bort sminket (tidigt för en gångs skull, haha!) & kolla lite på tv eller The Simple Life 3, har ju ändå inget bättre för mig.


Godmorgon!

2009-06-23 @ 11:13:05 This is my life Kommentarer (0)

Har varit uppe snart 4o min & ringt lite telefonsamtal som jag inte gjorde igår.. & medan mammi sätter igång att måla i vardagsrummet så sticker jag ut på altanen & solar innan jobbet, hähä ; )
15-21 är det som jag redan har sagt, funny bunny =)

Ayah.. Nu ska jag få i mig någonting & sen fixa till ute & lägga mig där.. Hörs efter jobbet!


Done and done

2009-06-23 @ 00:22:01 After hours Kommentarer (0)
& så var säsong två av The Simple Life avklarad för typ hundrasjätte gången, haha! ; D Men det är faktiskt med en liten tår i ögat när man inser att dom två inte alls är likadana mot varandra längre & Nicoles sjuukt stora byte av livsstil. Såklart älskar jag henne nu med (har alltid gjort!) men jag saknar ändå hur hon var förut. Typ I-landsproblem ; D

Ayah.. Bra förresten att jag sov i två timmar förut!! Är inte alls trött nu, bara seg.. Men jag borde verkligen verkligen sova med tanke på att jag har jobb imorgon 15-21 & det innebär då också att jag stänger - vilket är lite segt faktiskt.. Speciellt om jag ska ta matsalen & det LÄR jag få göra!
Fkn.. Har inget mer att kolla här på nätet & på tv:n finns det inget så kan inte sysselsätta mig så bra nu.
Väntar mest på en sak, men det händer ju aldrig =/ ...

Kanske ska börja kolla på säsong tre..? Haha! ; D

Hade gärna velat vara såhär trött nu, haha!


Natti natti iaf


Hemma

2009-06-22 @ 18:34:58 This is my life Kommentarer (1)
Blev en rätt händelserik dag ändå.. När jag låg & solade så frågade mammi om vi ändå inte skulle åka till coop som vi hade tänkt tidigare. Sagt & gjort.. Hade en del saker jag ändå ville ha så lika bra att åka dit direkt, har inte precis tid imorgon för har jobb & sen i veckan kommer jag säkert inte palla.

Nu gör mammi pannkakor dessutom, som ska ätas med hallon & trädgårdsbär (björnbär, hallon & blåbär) & vispgrädde, nam nam!
Är sjukt trött nu efter allt spring.. Efter coop åkte vi till maxi också & sen efter det till apoteket och massa.. & dessutom är jag snuvig (!?).. INTE bli sjuk nu!

Ayah, nu ska jag läsa bloggar & se om det är något på tv.


Oh sunny day!

2009-06-22 @ 11:16:12 This is my life Kommentarer (0)
Ligger just nu på den inglasade altanen & gottar mig i solen =) Öppnade upp den helt så visst kan man ligga här inne & sola med. Perfekt när man inte vill visa för mycket av asset ute haha!

Annars är dagens planer inte stora, bara vara hemma & ta det lugnt.. Ringa några telefonsamtal & det är allt.. Kan ta kort på det jag köpte igår med =) Lägger upp det senare då..

Aja.. Nu ska jag fortsätta gotta mig & kolla på The Simple Life =)




Ny design!!

2009-06-22 @ 02:08:09 After hours Kommentarer (2)
& som alla kan se..
TADAA, ny design! =)

Är rätt så nöjd! Kanske inte var en överdrivet stor omväxling men rätt så ändå.. Menyn är flyttad, hela headern & det konceptet är nytt, bakgrunden, färgerna (annan rosa nyans) & typsnittet.

Jag var helt kär i min förra design så ville aldrig byta, fast ändå ville jag byta. Men nah, orkade inte ha exakt samma hela tiden så nu är jag glaad! =)

Äter mackor just nu, läser klart några bloggar & sen ska jag sova.. Sa ju att jag blev pigg igen, fan också! ; D


Nattprat

2009-06-22 @ 00:03:23 After hours Kommentarer (0)
Jag insåg precis en grej...
imorgon (23e) - en månad kvar

Är trött men som vanligt så blir jag alltid piggare när jag ska tvätta bort sminket (typiskt!).. Man får ju nästan börja göra det tidigare på kvällen så att man inte piggnar till sen mitt i natten, haha! & på grund av att jag blev pigg och har skittråkigt så hade jag tänkt börja med designen igen kanske.. & så är det hemsökta hus nu snart på tv. Får se om jag kollar på det..
Annars skriver jag imorgon =)


A lot going on

2009-06-21 @ 17:48:08 This is my life Kommentarer (3)
Nu är jag hemma från allt ståhej denna dagen.. Är äckligt trött, somnade till och med på spårvagnen. Utgången igår var heeeelt sinnes bra! Så jäkla nice allt typ! Först satte vi oss på Chez & tog cider och vin. & vi skulle ju som sagt till Trädgårn' men när vi kom fram så eeh, var det stängt..!? Så vi drog till Bryggeriet istället - och tydligen så var alla klubbar stängda. Alltså bara krogar som var öppna..
Jag har iaf aldrig varit på Bryggeriet men det är fan inte sista gången jag drar dit, det var hur näzz som helst! =) & jaa.. Vad behöver man säga när man vaknar & märker att man fortfarande är full, hahaha! ; D Helt sinnes!

Sen var det jobb för min del - skjut mig. Två fetstora beställningar gick åt helvete. Den ena blev arg, fick pengarna tillbaka, & den andra fick en meny & massa annat smått för mycket. Fkn idiot var han med! Trots att jag sa nej & ba vänta, detta stämmer nog inte så drar jäkeln iväg med brickhelvetet & börjar äta maten och då kan man såklart inte ta tillbaka/ge det till en annan kund.. Argh! Var inte alls koncentrerad när jag tog emot beställningarna vilket ledde till att jag låste mig & allt blev fel =(
Annars var jobbdagen bra - precis som alltid! =)
Efter jobb så åkte jag iaf en snabbis till stan, skulle kolla på väskan som jag bloggade om tidigare men den var såklart inte på rea, så som jag sa då alltså. Så istället köpte jag ett armband & ett par shorts från BikBok som jag har velat ha ett bra tag, 5o% på dom nu iaf! ; D Sen skulle jag hem igen, handlade lite smått på ica maxi på vägen, och nu är jag här hemma & väntar på maaaat! Har bara ätit en liten yoghurt & en liten skål med flingor & mjölk till frukost - braaa suss! =/

Nu ska jag vila, somnar snart igen haha!

You're always in my thoughts baby


Utgång

2009-06-20 @ 20:25:00 This is my life Kommentarer (2)
Yes, det blir utgång som sagt.. Trädgårn' med ewe & linn & nu har jag fett bråttom så det blir ett snabbt inlägg, hehe! ; D Hörs imorgon någon gång, har jobb också självklart men det ska jag klara, haha!

Pussar!


Home

2009-06-20 @ 17:04:22 This is my life Kommentarer (0)
Kom precis hem från jobbet & mitt första långa pass. Dom släppte mig ändå en halvtimme tidigare för det var knappt något folk där, så jag räknade kassan & drog. Passet gick iaf jättebra! =) Lunchen var inte alls så hektisk men förmodligen så beror det på att det är midsommardagen och allt annat i princip är stäng plus att folk är bakis, haha!

Kanske utgång ikväll som jag redan har skrivit.. Har inte fått tag på ewe & linn än så vet inte säkert, men förmodligen =) Är lite småtrött & har ont i huvudet, så blir det värre så skippar jag nog men just nu ser det okej ut.. Ska läsa lite bloggar nu, vila lite & skriver nog sen igen =)


Feelings

2009-06-20 @ 08:38:52 This is my life Kommentarer (0)
Jag hade kunnat skriva tjugofem miljoner blogginlägg om mina tankar, mina känslor & mitt humör. Men jag låter bli =) Jag vet att allt det negativa och sånt som jag tänker nu bara är min jäkla pms som spökar. Nu kommer jag ihåg ytterligare en till anledning till varför jag alltid hoppar över denna veckan varje månad, haha!

& damn, jag är ruskigt trött! Jag har sovit ungefär 7 timmar inatt så jag borde inte vara överdrivet trött men joo det är jag =/ Ska ta bussen o9:o1 & börjar o9:3o.. Uppdaterar när jag har kommit hem igen, hoppas nu bara att jag orkar med utgången! Jag vill ju träffa tjejerna, men jag har så sinnes ont (värre än igår!) & jag har ändå jobb imorgon också. Får se sen..

Ayah, hörs sen som sagt =)


Pain

2009-06-20 @ 00:27:38 After hours Kommentarer (0)
& så har en till dag passerat rätt fort.. Känns bra! =) Längtar som en tok och om tiden fortsätter gå såhär fort så lär det inte bli några problem.. Det är ju redan Lördag imorgon!
På tal om Lördag.. Jobbar imorgon (idag) 09:3o-17:oo! & efter det är det utgång planerat med ewe & linn.. Lär vara trött, haha!

Just nu har jag sinnes ont i magen, that time of the month you know =( Har ifs inte haft det på x antal månader så ska inte klaga. Det är jag värd eller något (åååh!) Hoppas iaf att jag inte har lika förbannat ont imorgon! Fast pga av tempot på jobbet & allt man måste ha koll på så lär jag inte ha tid att ha ont, kommer säkert inte ens tänka på det haha! Fast dock så vill jag ju inte känna av det på utgången.. Har hört att motion ska bota värken, dvs dansa som fään! ; D haha!

Började fixa med designen igen, fast nu på ett annat sätt & det gick mycket bättre! Lite småsaker & ändra fortfarande men det tar jag när jag har tid & lust.. Just nu kände jag mig bara så äckligt trött & jag ska faktiskt upp rätt tidigt så det är nog dags att hoppa i säng..
i don't wanna sleep alone anymore...

Nighty
& BIG kiss to you


Designhelvete

2009-06-19 @ 21:06:07 This is my life Kommentarer (0)
Började pilla på en heeelt ny design till bloggen nyss, men så fkn otålig som jag är så pallade jag inte när det inte funkade på första försöket haha! ; D

Ayah, nu ska jag äta tonfiskröra med pasta, nam nam! =) Vem fan kunde tro att jag började gilla tonfisk!? Helt sjukt! Eller jag gillar det ifs bara såhär, när jag knappt ser att det är tonfisk och känner den riktiga smaken haha.. Tänkte börja kolla på säsong två av The Simple Life till maten =)
Hörs sen! Kanske ger mig på ett nytt försök med designen..


Rainy day

2009-06-19 @ 13:30:48 This is my life Kommentarer (1)
Midsommar idag! Tror inte någon har missat det ifs, haha! Men vad är det egentligen? Jag har aldrig firat det på något speciellt sätt, dels för att jag inte är svensk och dels för att jag ser ingen mening med såna högtider (är det en högtid?) haha så mycket vet jag! ; D

Idag var planerna att åka med mammi till coop och handla lite saker, och sen hade jag tänkt åka ner till stan för att kolla om den väskan jag bloggade om är på rea. Men tydligen så stänger Nordstan 14:oo som dom ALDRIG (!!) gör annars!? & sen så fick dessutom mammi sms om att hon kunde åka till några bekanta i eftermiddag om hon ville. & eftersom hon i princip aldrig är hos någon, är alltid hemma eller åker iväg till affärer så sa jag att hon borde åka. Midsommar betyder ändå inget för mig så jag kan vara hemma, lungan! =)
Såklart att jag hade stuckit om en viss person var hemma men eftersom läget inte är så, så kommer jag softa hemma istället =) Kan vara mys det också..

Ayah.. Nu ska jag kolla vidare på Ellen show & läsa bloggar. Hörs sen & hoppas alla ni får en bra midsommar oavsett vad ni gör =) & ta det lugnt. Man behöver inte supa skallen av sig för att ha kul! Oerhört viktigt just idag när detta är i princip den inofficella supardagen i svenneland, haha! ; D

Miss you like crazy hun'


Nya framtidsdrömmar utvecklas

2009-06-18 @ 22:09:44 This is my life Kommentarer (0)
Tro mig, jag älskar mitt jobb & jag älskar att jobba med service. Jag VISSTE innerst inne att detta är ett typ av jobb jag verkligen vill ha. Ett med service, där man möter människor och tempo!
Funderar faktiskt på att byta inriktning när jag ska söka vidare.. Det jobbiga är bara att jag aldrig kan bestämma mig & min mamma tjatar snart hål i huvudet på mig. Kommer jag bli nöjd med det jag söker vidare på? Vad det kommer bli får iaf bli en hemlighet ett tag..

Gick som sagt skitbra idag också! =) Fick städa för första gången och snacka om att jag får träning! Tänk er själva att borsta, skura, moppa, torka av & allt sånt i en stoooor matsal! Mina armmuskler lääär bli feta - no fkn gym här inte, haha! ; D

Nu är jag iaf sinnes trött och väntar på mackor. Ska kolla på sista avsnittet av The Simple Life & sen är det tre Sex and the City avsnitt på raken på 3an! =)


Jubbjubb

2009-06-18 @ 15:56:54 This is my life Kommentarer (0)
Har precis fixat klart mig nu & även sett klart första säsongen av The Simple Life.. Har bara finalavsnittet kvar där dom träffar familjen dom bodde hos igen & pratar om alla händelserna, men det tar jag ikväll =) Sen är det säsong två, vilket LÄTT är den bästa säsongen utan tvekan! Jag älskar alla säsonger (lite mindre säsong 4 där dom filmade separat för dom var inte vänner), men inget kommer slå säsong två någonsin! ; D

Bussen till jobbet går 16:33 så jag är där typ kvart i, måste ha tid & byta om och sen stämpla in 17:oo så att mina timmar blir rätt.. Är inte säker om jag hinner om jag tar bussen som är där 16:5o annars..

Aja, nu ska jag äta. Slutar som sagt 21:oo så uppdaterar väl senare ikväll när jag är hemma igen.
Joooobb! ; D


3e gången gillt

2009-06-18 @ 12:50:10 This is my life Kommentarer (0)
Jävla bloggskit. Skrev ett APlångt inlägg igår, skulle spara & sen publicera. PAH, så ser man bara första stycket. Näzz alltså.. Allvar, fick rycket. Skrev ett till. Lite kortare & mycket argare. Borta det också.. Sen sket jag i allt som har med ordet blogg att göra!
Så nu idag testar jag igen..

Har inte gjort så mycket än. Somnade igår tidigt på kvällen - förmodligen för att jag har så fkn tråkigt när jag är själv så jag blir trött.. Ayah, sov 4 timmar & det resulterade såklart i att jag inte kunde somna på kvällen. Kollade på 5 avsnitt av The Simple Life på natten (ska ha maraton nu igen!) & så tvingade jag mig själv att stänga av efteråt och försöka somna.
Vaknade fan kvart över tio & det första jag tänkte var; åh jag lyckades somna imorse! ; D

Nu sitter jag iaf här.. Jobbar 17:oo-21:oo idag! =) Ska bli kul att få jobba första kvällspasset, har ingen aning om hur det ser ut där på kvällen så ska bli spännande. Vi stänger egentligen 2o:oo men passet slutar inte förens 21:oo. Städa & sånt you know..

Aja.. Nu ska jag kolla vidare på tv & softa innan jag börjar fixa mig för jubb =)


Midnight

2009-06-16 @ 23:58:41 This is my life Kommentarer (3)
Being without you, its makin me ill



Mmh, som jag sa. Kollade på hela 4 avsnitt av Desperate! Först två på datorn & sen visade det sig att dom sände dom två sista avsnitten på tv, me likey! =) & jaaa, det blev som jag alltid har velat! (spoiler för er som inte har sett!!)
Dave åkte in på mentalsjukhus, MJ överlevde & Susan & Mike got married, happiii!

Sitter just nu & mumsar på en cheescake med jordgubbskräm och läser bloggar. Mys till tusen. Saknas bara en enda sak & damn, I feel for you...

Imorgon är jag ledig (har jag redan skrivit det..?) så antingen är jag hemma och chillar eller drar en runda på stan. Blev supersugen på en väska (bilden) helt plötsligt som jag har kollat på ett litet tag.. & så surfade jag in på affärens hemsida & vad ser jag..
Rea på väskor - 3o-5o% PLUS 1o% extra rea för medlemmar! & gissa vad jag är, miih! Hoppas nu bara att rean gäller den väskan också, ehehee..
"It's just money, you can't take it with you..."

Ayah, dags att läsa klart resten av bloggarna och sen kanske sova..?




I'll take off from where i finished last time

2009-06-16 @ 19:27:54 This is my life Kommentarer (0)

Bion var näzz! Riktigt rolig film & har man någon som knäcker sig bredvid en så gör det bara allting bättre =) Sen blev jag iaf hemskjutsad - lite sad men jaja. Tiden går fort så ska inte vara nere =)


Idag var det som sagt tandläkaren i Alingsås & vadå onödigt besök!? Fatta att det tog mig ca 1 ½ - 2 timmar att ta mig dit (bor skitlångt bort) & så var jag där i tio minuter. Fan vad härligt alltså, PRECIS det jag hade lust med. Aja, fick ändå svar på två frågor.. En gick åt helvete (måste ringa Lerum; note to self) & den andra tar vi upp igen i augusti förhoppningsvis..


Sen var det hem igen, eller jag åkte till stan då & köpte med mig sushi =) Sen var jag hemma i en timme typ, åt och chillade. Sen jubbjubb - kuuul! Gud vad jag trivs där! Blir lite småstressigt from time to time men jag håller fortfarande på och lär mig & just nu är det bara skitkul och jag nästan längtar tills nästa arbetspass! =) Dock brände jag mig på pommesen med pekfingret =( Men ääh, big girls don't cry ; D


Snart kommer en snubbe som ska installera vår tvättmaskin, funny bunny. Sen hade jag tänkt typ tvätta mitt smink kanske (?) & kolla på alla de avsnitt av Desperate Housewives och Gossip Girl som jag har missat, pah! Eller nä, börjar med att kolla på Desperate. Har två avsnitt, 21 & 22 innan avsnitt 23 börjar ikväll 21:oo. Så dags att koppla in datorn till tv:n..

Kisses & hugs


Workwork & movie night

2009-06-15 @ 18:46:02 This is my life Kommentarer (0)

Haha jobbade första dagen idag! =) Var askul! Ser verkligen framemot att få jobba mera! Börjar 14:oo imorgon också så det är gött. Fick iaf stå i kassa och hade utbildning.. Gick rätt bra, även om det tar ett litet tag att lära sig att samtidigt ta hand om kassan och packa maten. Men hade iaf back-up idag som alla får första dagarna =) Kassan är iaf riktigt rolig! & tydligen så var jag vääldigt duktig för första dagen, iih! =)

Annars..?
Nu är jag hemma, har bokat biobiljetter till filmen Baksmällan.. Ska gå med sötisen & drar om ungefär 3o min =) Sen är jag all alone i 1-2 veckor, snyft! Ska se till att jobba massor då så att jag får cash & jag har ändå inget att göra när jag är helt själv hemma.

Har tandläkare i Alingsås imorgon innan jobbet. Så ska gå upp tidigt, åka dit & sen hem förmodligen och sen till jobbet då =) Lär vara helt jävla slut imorgon kväll, haha!

Nuu ska jag fresh up lite & vilaaa, trött!

Pöss!


The day after

2009-06-14 @ 14:57:18 This is my life Kommentarer (0)

Morsning korsning!

Nää, har faktiskt varit uppe ett tag. Vaknade tolv efter partyt igår & så chillade jag & Emma här lite. Sen så åkte hon vid halv 2 & sen har jag bara suttit här, läst lite bloggar. Såg att Stina-Lee är gravid! =) Very cute!

Idag fyller korven 4 år så hade tänkt göra en liten hundtårta sen, haha!
& så ska jag väl förmodligen fixa mig lite nu. Ska förhoppningsvis iväg till sötisen sen ikväll! =)

Ayah, duschen nästa!


Party tonight

2009-06-13 @ 19:53:19 Pardey Kommentarer (0)
PARDEY PARDEY










At home

2009-06-13 @ 16:14:37 This is my life Kommentarer (1)

Kom hem för en stund sedan från sötisen =)
Bion igår var helt wow, storyn i filmen var bra & effekterna asnice =) Folk skrek och applåderade, haha! När alla skrek av rädsla skrattade jag typ ; D Så sjukt haha! Fast jag tycker faktiskt att det är lite löjligt att applådera åt personerna i filmen när de gör vissa saker.. Men jaja, bra var det iaf! =) Lätt värt varenda krona! Vi satt i mitten, med extra stora stolar & benutrymme, hur soft som helst. & jag slukade nästan en stor popcorn själv, hahaha! Var heeelt inne i filmen så jag bara åt och åt utan att tänka på det ; )
& det var förresten my bloody valentine filmen hette för er som kanske vill veta det =)

Nu är jag iaf hemma. Utgång ikväll med Emma =) Typ en hejdå-utgång kanske man kan kalla det =/ Kommer ju inte ses på 2 månader. Eller jo, kanske någon dag mellan den 15e och 23 juli men tills dess & efter det!? =( Älskling!!
Nää, men nu ska vi inte bli ledsna för vi ska ha kul ikväll! =)

Känner mig helt skabb & har no idea vad jag ska ha på mig ikväll så ska fundera på det nu..

Love


Biobiobio

2009-06-12 @ 19:38:16 This is my life Kommentarer (0)
Har varit i Bäckebol med mammi nu & på tisdag kommer tvättmaskinen. Intresseklubben sprängs typ ; )
Har även ätit mat hemma och nu ska jag fixa till mig det sista och sen tar jag bussen som går 59 & iväg mot centralen, blir upphämtad & sen bio! =) Ska bli riktigt spännande att se hur 3D-bion här i Sverige är. Har varit på sån bio miljontals gånger i Polen så det är inget nytt för mig, men kul iaf! =)

Hörs imorgon förmodligen, puss!


Godmorgon och allt såntdär

2009-06-12 @ 13:04:41 This is my life Kommentarer (1)
Äter frukost & har ont i huvudet.. Varför gillar jag & sova så länge helt plötsligt? =/ Börjar ju fan jobba på måndag.. Som tur är så är det inte förens 14:oo men såna tider kommer jag inte ha sen. Hatar att sova för länge också, är alltid så jäkla seg så jag missar så mycket av dagen!

Aja.. Som jag skrev igår, ska med mamma till MM för tvättmaskin & något annat förmodligen.. Sen blir det bio ikväll, perfa när det är sånthär väder! =)

Åååh jag vill bara sova nu, tröööött!
& nu blev jag riktigt jävla pissed med!
FAN vad jag är sugen på att flytta ifrån allt! Har inget emot att byta stad - faktiskt!


Goodnight

2009-06-12 @ 01:30:30 After hours Kommentarer (2)
En blogg kvar & musiken som jag laddar ner (från tuben) står på snart 65%, sweet..

Börjar bli lite småtrött så ska in & tvätta bort sminket, borsta gaddarna och sen hoppa i säng. Sova själv? Nejtack.
Ayah, en natt ytterligare dör jag inte av..
Imorgon;
3D-Bio med sötisen!

& så ska jag med mammi till MM för att köpa tvättmaskin. Vi har inte tvättat sen innan den 15e maj, FATTAR ni hur jävla mycket kläder man har då om man bara använder skiten en gång!? jeez...
Men så kan det vara när man shoppar utan att tänka på prislapparna =) höhö...

Nighty peeps!

Såhär ska jag också sova ; )
älsklings-alekk
(ett av många smeknamn)



Just chillin'

2009-06-11 @ 22:22:04 This is my life Kommentarer (1)
Lite holidaydäpp (dipp) & görka på en ledig bloggläsande kväll kan ALDRIG vara fel! Sanna mina ord!
Efter det hade jag tänkt läsa lite tidning eller spela. Tjejversion eller killversion ikväll..? ; D

Skönaste;
mammi - du ser väldigt trött ut, sov du inget inatt igen eller?
jag - äsch, jag är ung. sova kan jag göra sen.
...höhö

& jag har även ny frisyr - nästan mittbena.. Trivs inte med mittbena & är sick'n'tired på snebena så därför kombinerade jag dom två, fett näzz =) Kan visa bild när jag fotar någon dag..

pöss


Something this strong, gotta be real ♥

2009-06-11 @ 19:46:52 This is my life Kommentarer (0)
Skulle ha varit en lagom näzz dag/kväll men nah.
Things change.

MEN nu ska vi inte vara negativa & nere här. Man ska faktiskt komma ihåg att;
nothing stays the same forever
but some things
just get better...

Hmm okej, vad gjorde jag igår då? Hann inte uppdatera något för så fort jag vaknade (sent) var det frukost, telefonsamtal & planering av Polenresan.
Fan så jobbigt det kan vara att ha skilda föräldrar & alla ska dit och hit + en hund hemma.. Men det har nog löst sig nu =) Återstår bara att boka 2 tågbiljetter & en flygbiljett hem för min del, iih! =)
& efter allt detta fixade jag mig, åkte in till stan för att träffa Emma ♥, gick runt i stan & satte oss och hade picknick haha ; D & så efter det åkte jag till sötisen =)

Kom hem idag, lagom förbannad & ledsen. Men det gick över, thanks for the call =)
& så har jag i princip suttit här hela dagen. Hittade ett nytt spel i en serie jag alltid har spelat & älskar så spenderade ett par timmar med det, varvade såklart - vad annars? ; ) haha! & nyss småläste jag lite bloggar..

Snart är det tv - Design: Simon & Tomas =)

- ireallylikeyoubaby


Öh godnatt..?

2009-06-10 @ 03:12:02 Shopping is my drug Kommentarer (5)
Haha vafan gör jag uppe nu!?
Har fixat med mina naglar med sån gelé-grej senaste 3 timmarna. Fan det är ju första gången & för att vara första gången så ser det helt okej ut, ska inte klaga. Men damn, drömmen om att utbilda mig till nakelteknoglog har ALLTID funnits & den blev inte precis svagare nu, hehe. Liten grej folk inte vet om mig faktiskt =) Har jag pengar & tid i framtiden så..
Vi får väl se, vi får väl se ;)


Anyway. Shoppat i massor har jag gjort senaste två dagarna;

Skor (mitt skohjärta slår dubbla slag) - DinSko
Super-glittrigt rosa nagellack - Depend
Rougeborste - H&M
Orkesterjacka - GinaTricot
Bh & korsett liknande grej (vet inte vad det heter) - H&M
Bh - H&M
Två par trosor - H&M
Gelé-kit - Depend



HAHA måste berätta om orkesterjackan! Såg den inne på Gina för ett jävla tag sen, blev helt kär men kollade på prislappen - 5oo:- , aldrig i hela mitt liv ungefär. Visst att den var snygg men INTE värd 5oo:-!

Sen så gick jag dit igen några dagar senare, såg den på rea-ställningen, sprang dit & tyvärr var det en storlek 32, MEN med 5o% rea! Provade ändå & det kanske skulle gå. Vissa få plagg drar jag faktiskt 32 i, men denna var väl på gränsen. Bestämde mig iaf för att hänga in den, kom nästa dag och tog ut den. Så ser jag en likadan jacka bakom expediten i kassan, frågar & det visar sig vara en storlek 34.
& så säger jag ba: ja okej, men kostar den också 25o:-? Hon blev helt paff och sa att inget av dessa plagg ska vara på rea, men så förklarade jag att igår så sa någon i butiken att det var sista & därför kostade den 25o:- (sant!) & hon frågade sin kollega. Sen så ba: hmm egentligen får jag inte göra såhär men äsch, du kan få den för 25o:-! Höhö ; )
1 poäng till mig, o till GinaTricot! ; )

Det var lite näzz!
Ayah, nu ska jag sova iaf.. Har en lång dag imorgon =)

Köss


Update

2009-06-06 @ 21:52:37 This is my life Kommentarer (2)
Har suttit i x antal timmar och läst igenom de 4oo blogginläggen jag hade. Har bara två bloggar kvar nu & passar på att äta chokladöverdragna nötter & dricka fanta till, nam nam!

Kvällen hade ifs kunnat se heelt annorlunda ut! Hade tex varit på väg in mot stan nu för att föra & sen vidare på gayklubb med Emma, Fridah, Håkan & hans syster + pojke. Men neej, pallade inte & det gjorde Emma inte heller så vi struntade i det. Får väl bli utgång nästa helg istället, har ändå pratat om det ett bra tag nu. Var längesen! =)
& så hade jag kunnat ha en myskväll med men nähä inte det heller...!

Så nu sitter jag bara här & är helt whatevuuuur typ ; )

Aja. Som sagt, nötter, fanta, blogg & snart film som kvällens sällskap.
Funny bunny.

Shoppingen kommer i nästa inlägg - näzz!


journalistik - media, vi har lärt oss allt från wikipedia!
so true, so true! ; D




STUDENTEN!!!

2009-06-06 @ 14:13:29 This is my life Kommentarer (1)
FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!

Det känns fortfarande heeelt overkligt men nu är det gjort & fy så underbart det var! Hela dagen är som en dimma (speciellt utspringet) & nej jag var inte full, utan mer att det är så dimmigt för att alla känslor och hela jag åkte berg och dalbana, haha! ; D Men åååh så lycklig jag var den dagen & jag är fortfarande helt i extas så fort jag tänker på det! =)

& sen studenten har jag inte haft en lugn stund.. Eller jo det har jag väl men ett exempel är att jag har inte sovit hemma på 3 nätter ; ) haha! & egentligen har jag bara en lugn stund när jag sover hemma, men ifs klagar jag inte. Jag gillar att ha massor med grejer runt mig & vara överallt! ; D

Ayah.. Nu ska jag fööörsöka börja gå igenom mina nästan 4oo inlägg på bloglovin' =/ Bull! Sen så har jag köpt lite nya saker med =) Kan visa allt senare!

FYFAN VAD VI ÄR BRAAAAAA!




Hejdå skolan!

2009-06-02 @ 12:54:30 Schooltime Kommentarer (0)
Sista inlägget någonsin. Från lilla redaktionen också.. Helt sinnes! Kan knappt fatta det, iiih! =)

Har inte många minuter på mig nu, ska leta upp en lärare och sen har jag min sista lektion någonsin - självklart i polska! Vad annars? ; )

Sen blir det stan en snabbis, måste köpa väska, strumpbyxor & comviq amigos =) Sen ikväll åker jag till sötisen så blir kaaanske ett inlägg hemifrån, om inte =
= IMORGON SMÄLLER DET!!! AAAH! hahaha!! ; D


Hard work work!

2009-06-01 @ 16:01:34 This is my life Kommentarer (0)
JAG HAR FÅTT JOBB! ;D ;D

ÄNTLIGEN ungefär! Så jävla lite pengar jag har levt på under de sista månaderna och så som jag har letat efter jobb. Kan bara strunta i allt sånt nu, jobba & tjäna FETT med stash! hahaaa ååh så härligt! Är helt i extas nu typ ; D
PLUS att nu är det sista grejen med skolan, bara skriva klart skiten - skicka in (förhoppningsvis räcker det!! Peppar, peppar ta i trä!) & så STUDENTEN på onsdag!

Skolan är över - jag har ett jobb!
DAMN jag kommer vara lycklig! ; D

& nu vankas det mat. Och jag har fått pengar idag - dagen kunde inte bli bättre! =)


2 dagar kvar!!!

2009-06-01 @ 10:41:12 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter just nu i skolan, helt trött & jag och Emma frågade filosofiläraren om vi var tvungna att gå på dagens lektion - vi skulle ju ändå bara lyssna på redovisningar & vi måste skriva klart ett arbete. Sista dagen idag liksom! & det fick vi, så nu sitter jag här. Tar en liten paus från arbetet, hehe..
Menmen.. Är nog klar snart, eller inte ; )

Kom iaf hit förut och då säger alla att både klassrådet och svenskan är inställt så vi börjar typ 12 - hääärligt! Kunde fan ha sovit lite till! Nej men iaf, så flyttade läraren fram lektionen (eller bak kanske?) och därför är alla där inne och vi två här.

Nää.. Fan vad jag skriver om ointressanta grejer. Ingen idé att skriva här om jag inte har något att berätta.

Ska iaf på snabbintervju sen klockan 3 på donkan! =) Hoppas jag får jobb - behöver VERKLIGEN det! Både för kassavana, erfarenhet och money honey ; D

Dags att återvända till uppsatsen!