Shoot me

2009-03-31 @ 23:32:57 This is my life Kommentarer (0)

Mailade precis över hela mitt projektarbete i både indesign & pdf så jag enkelt kan skriva ut det imorgon! =) Trodde aldrig i hela mitt liv att jag på något sätt skulle lyckas pussla ihop allting och få ett resultat. Men pah, förvånar visst mig själv haha! ; D

Känns SJUKT gött! Men det kommer kännas 1ooo gånger bättre imorgon efter nationella skriftliga i svenska b & när jag har lämnat in projektarbetet! Längtar till den känslan, haha.. Men yes.. Har fortfarande nationella kvar. Hjälp är mitt enda ord =/ Känner mig inte överhuvudtaget säker på något jag ska skriva om eller vad som helst.. Herregud.. Vet inte alls hur det ska gå. Får väl tänka: it is what it is!

Iaf så gick det bra i Alingsås idag. Var där 8:5o, fick komma tillbaka halv 4 & pröjsade 29o kr. Helt okej med mig. Fast såklart att det är lite surt att dom där 29o kronorna hade kunnat ligga i min ficka istället & bli spenderat på annat. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget när sånt händer.. Är ju som sagt tvungen att ha den grejen för mina tänder så kan inte klaga emot precis..

Men ayah, nu ska jag tvätta bort sminket, byta om & lägga mig i sängen snart.. Hoppas jag somnar inatt, men det tror jag nog hehe.. Så trött som jag är.. Talk to you tomorrow! =) Goodnight!


Nattblogg

2009-03-31 @ 02:37:48 After hours Kommentarer (0)

Vill ha sommar när jag hör denna låten ♥
Låter bara så mysigt somrig, & eftersom det är nicoles pappi och akon så gör det ju inte låten sämre!

Kan inte sova, så typiskt mig haha! La mig i sängen men det enda jag kunde tänka på var projektarbetet & min header här på bloggen. Eftersom att jag knappast kan göra något på projektarbetet nu så ändrade jag headern istället =) Blev helt okej, pallade inte ha 5oo bilder som jag hade innan. Även om drinken, Christian Louboutin skorna & småbilderna var fina så kan jag lika väl lägga upp dom i inlägg istället =)

Vad ska jag göra nu då? Är lite småtrött men känner mig själv och det räcker inte för att jag ska somna.. Får väl se om jag kan knåpa vidare på projektarbetet eller om det finns några bloggar att läsa. Tror knappast det för läste massor precis innan jag stängde av datorn förut. & med tanke på att det faktiskt är vecka så tror jag inte att många uppdaterar. Folk har ju jobb & skola.. Grr, haha!

Nej okej, ska skärpa mig & lägga min INOM en halvtimma.. Promise!





Effektiv dag!

2009-03-30 @ 23:38:38 This is my life Kommentarer (1)
Man kan lugnt säga att jag har fått gjort mycket idag! Ändrade hela mitt projektarbete från a4 till a5, vilket blir bättre! & så har jag bara framsida & en vanlig sida kvar! =) Så det får göras klart imorgon. Tankarna & inspirationen stannade upp helt runt 22-tiden, som alltid, så kom inte längre.. Men jag är nöjd, helt klart! =)

Ska till Alingsås imorgon också ju så måste kolla upp tåg & bussar nu.. Ska snart lägga också mig hade jag tänkt, är lite trött & så är det upp tidigt imorgon som gäller..

Nattinatti! ♥


Godmorgon!

2009-03-30 @ 12:01:12 This is my life Kommentarer (0)

Har precis ätit frukost.. Känner mig inte alltför kry idag.. Hoppas det inte är någon förkylning på g. Hade inte orkat det denna veckan plus att nästa vecka är det ju lov och då vill man ju verkligen vara frisk! & dessutom har jag projektarbetet kvar så jaa.. Är hemma istället. Var även tvungen & ringa till Alingsås om mina tänder. Så har tid imorgon 8:5o! Hon sa att jag skulle vara beredd på att få vänta. Så kommer säkert vänta flera timmar, kuuul.. Men det är mitt eget fel så kan egentligen inte klaga. Skönt iaf att jag fick tid såpass snabbt! =)

Aja.. Dags att jobba vidare nu iaf..


You can be a sweet dream or a beautiful nightmare

2009-03-29 @ 17:31:59 This is my life Kommentarer (0)
Kollar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen". Sjukt kul program! =) Dom hypnotiserar i så roliga situationer & personens svar är ju bäst.. Som förra veckan.. Haha, han spelade golf fast med innebandyklubba, tog sats och smällde iväg bollen.. Sen kommer jag inte ihåg om han träffade något/någon eller hur det var. Men han gömde iaf klubban under mattan typ, haha! Såg så sjukt kul ut! Eller när han skulle sjunga på ryska & kunde ingenting, sjöng vodka & sånt istället haha! ; D

Nu måste jag börja skriva mer på projektarbetet. Kommer bli många sena nätter fram tills Onsdag, men vad gör man inte? Det är ju ändå påsklov nästa vecka så man får väl lägga extra krut nu, haha! Men det går iaf bra! =) Längtar bara så sjukt mycket till lovet! Allt kul händer ju då och man har all tid i världen på sig. Gå upp sent, inga måsten, inget plugg, bara umgås med personer man tycker om & förhoppningsvis massa sol! =)

I was lonely only I didn't know it
I was so sad only I didn't show it
You came like the sun breaking through the clouds
And I found you're what I couldn't live without

Aja.. Nu ska jag börja med projektarbetet iaf. Har haft mitt roliga i helgen & nu är det tillbaks till verkligheten.. Trååkigt!


That doesn't matter, it's good anyway

2009-03-28 @ 16:28:31 This is my life Kommentarer (2)
Hejhopp.. Är hemma ett par timmar nu, sen bär det av igen till sötisen för att kolla på match =) VM-kval mellan Portugal & Sverige ju. Tradition! Kan inte tänka mig att missa matchen! Alla gamla minnen som blommar upp, ååh =) Fan. Nu saknar man huset och pirrefirre, haha! Somrarna vid huset alltså... =) ♥

& nu är det tacos, såklart! ; D Sen ska jag ut med hunden. Vi är vänner idag igen. Fyfan igår alltså. Precis innan jag skulle iväg. Höll på att slå ihjäl skiten.. Haha nej okej jag skulle aldrig någonsin kunna göra det mot honom, men faaan vad arg jag var! Tårarna bara sprutade och svärorden flög ut ur munnen som aldrig förr! Trodde allt skulle gå åt helvete med mina tänder och allt igen. Men ayah, ska kolla hur dom beter sig nu tills på Måndag och första grejen jag ska göra är att ringa till Alingsås och be dom fixa det igen. Sen hur lång tid det tar & eventuell betalning får man väl bara acceptera.. Jävla surt läge bara. Är mest arg på mig själv ifs.. Men nej, nu är det bara positiva tankar & känslor! Igår var igår..

Sen efter maten ska jag ut med honom i solen & så köper jag godis till ikväll, nam nam! Ha en riktigt bra Lördag! =)

No one else will have me like you do
No one else will have me, only you




Freeeydaaj

2009-03-27 @ 17:47:53 This is my life Kommentarer (0)
I'm good today! Stannade hemma från skolan för att kunna jobba med projektarbetet.. & vad har jag gjort!? Jobbat massa med det! =) Så jag är nöjd och ser äntligen en utväg på det hela haha.. Gäller bara att inte ligga på latsidan ; D

Sen så har jag duschat också.. I typ en timme!? & nu äter jag och väntar på mer mat, typ plättar med äpplen är det =) nam nam! Sen blir det some fixin' & iväg till sötisen! =)

Tacka vet jag rutiner, haha!

your head tells you what to do, and your heart tells you if its right or wrong ♥

Nu ska jag iaf läsa andra bloggar, sen blir det mer mat.. Så skriver väl imorgon. Ha det bra nu! =)


I don't wanna do this

2009-03-26 @ 12:16:05 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan & ska börja pilla med ett kreativt cv. Lite smårolig uppgift men hade jag varit arbetsgivare hade jag inte velat se massa bilder och olika färger & former på någons cv. Ett cv ska ju vara rätt enkelt att läsa, det ska gå snabbt att kolla igenom. Stilrent helt enkelt. Ayah =) Vi får se hur det blir..

Ååh jag hatar såna morgonar som denna idag. När man måste pallra sig iväg till skolan istället för att ligga kvar hos någon.. Är så sjukt trött på skolan så det finns inte.. Vill bara skriva klart mitt projektarbete, lämna in det & sen ta studenten. Kan man få göra så? Typ ta snabbkurs, haha! Men 69 dagar borde väl gå fort, eller hur? =) & så dessutom är det påsklov om mindre än två veckor. Det gillar vi! Jag vet iaf redan nu hur den ska spenderas! Ser framemot det riktigt mycket! =)

Förresten så var jag off för hade världens springdag igår, haha.. Först var det ju skola som gällde, hade mitt nationella i svenska. Gick jättebra =) & efter det och skolan åkte jag till sömmerskan. Min klänning är heeelt underbar! & den är inte ens klar än.. Sitter som en smäck, färgen är perfa & modellen likaså! Det som ska fixas nu är urringningen, längden & urringningen med bandet i ryggen + pärlor på bröstet =)
Efter sömmerskan var det solarium som gällde, SUPERskönt! ; D Jag älskar verkligen att sola! & efter det så åkte jag in till stan. Gick där typ en halvtimme & sen åkte jag till sötisen! =) Perfekt!

Men nu måste jag pilla vidare med mitt cv. Stilrent, enkla ljusa färger ska det iaf vara.. Sen är jag nöjd!


Freak with you

2009-03-24 @ 23:50:00 This is my life Kommentarer (0)

För första gången sen typ.. december (?) har jag målat mina naglar i en annan färg än svart! Blev någon skum rosa färg som för tillfället får mina händer att se sjuka ut. Precis som rosa ögonskugga får hela mig att se sjuk ut, haha! Men det är ju ifs en vanesak.. Men nu går vi mot ljusare tider - SOMMAREN.. Okej då. Först kommer våren.. Men iaf ; D Så ljusare tider = ljusare kläder, hår, naglar, humör, tänder, you name it! Allt förutom huden ska vara liiight! =)


pretty bitch, lights o n
ugly bitch, lights o f f


Märks det att jag är glad nu? Haha! Var ju som en tjej skrev i en blogg.. Man kan vara jätteledsen och bara gråta över absolut ingenting speciellt vissa dagar.. Helgen & förut idag var en sådan för mig. Men sen så kan man ju också vara superglad över ingenting speciellt också! & det är vad jag är nu.. Eller ifs, det är nog småsaker som gör mig såhär glad. Me likey! =)

Våffeldagen imorgon förresten! =) Blir våfflor i skolan & jag och emma ska äta minst två gånger för det, haha!

jadyn maria ft flo rida - villain ♥
ALLA nuvarande låtar från flo rida är grymma så var beredda på ett sjukt bra album som släpps snart! april tror jag det var =)

Nu; softa runt lite mer på nätet, ta bort mitt smink, borsta gaddarna & dra mig till sängen.. Nighty! =)


DJ - show me some sympathy



Seg och pluggfylld kväll

2009-03-24 @ 20:49:41 This is my life Kommentarer (0)

Sitter med svenskan nu ikväll igen, såå jobbigt! Har lyckats få mitt tal att bli ca 3:5o nu men det behöver ju vara mellan 4-6 minuter.. Good luck chuck =/ Skriver på mitt PM också, fett jobbigt.. PM är äckligt svårt & nästan svårare än själva talet, haha! Ayah, men det kommer säkert gå bra...
... NOT!

Så hur var dagen idag då? Helt okej. Började sent, hade filosofi (salaklärare), sen lunch som var min frukost. Gott med falukorv och potatismos till frukost, haha! ; D & sen så brukar vi ha psykologi men idag fick vi jobba med projektarbetet istället vilket resulterade i katastrof för mig. Min data som jag så fint låste det första jag gjorde på morgonen, var "avstängd" så någon annan tog den. Fanns aboslut ingen annan data heller för tvåorna hade redaktionsdag & mediaverkstan var fullknökad. Iaf så fick jag en data tillslut men eftersom att den var i mediaverkstan kunde jag inte jobba alls för alla skriker halsen av sig där & dessutom jobbar jag sktikasst i skolan.. Sen tog jag min polskalektion en halvtimme tidigare. Sen hem! & så mötte jag upp en biljettsäljare på stan och köpte 3 biljetter till Club Deep Pulse som ska vara i april! =)

Slutsats: imorgon tar jag med mig min EGNA dator till skolan, haha!

Ayah.. Desperate Housewives om ca 1o minuter så ska kolla på det. Sen ska jag försöka skriva mer på talet & sen försöka lägga mig =)


Bara 72 dagar kvar av detta!

2009-03-23 @ 21:46:45 This is my life Kommentarer (2)
Är man på toppen av lathet när man använder tab-knappen på tagentbordet för att få fram det man vill ha på internet istället för att använda musen!? ; D Isf så vann jag precis första pris, haha!

Har iaf skrivit lite mer än två minuter på mitt svenskatal. Och nu har jag kört fast, såklart =/ Jag tyckte det var rätt bra och lagom långt.. Så tog jag tid på mig själv när jag läste igenom det och så blev det ju då två minuter. Hur fasiken blev det så lite!? Fan också. Tur att jag har mer av kvällen och imorgon i skolan och lite tid efter skolan också på att skriva klart det.. Ifs har jag onsdag morgon/förmiddag med i värsta fall! Men det blir nog klart inatt eller imorgon iaf, så det är lungan! =)

Nu tog jag iaf en liten paus eftersom att jag körde fast, har på 2 ½ män i bakgrunden och väntar till klockan ska bli 22:oo så jag kan fixa gurka med dipp & sätta mig framför project runway =)

Some of my feelings keep escapin'
so I make it a joke
Nonchalant I keep on fakin'
So my heart dont get broke


You pulled the trigger of my love gun

2009-03-23 @ 18:43:19 This is my life Kommentarer (2)

Nu är jag glaaad igen! =) Denna dagen var lite småjobbig.. Bland annat på filosofin (salaklärare), & sen så tänkte jag på vissa saker då och då, det oförberedda engelska c provet - vilket ifs gick rätt bra.. Men jaja, nu är allt som bortblåst och jag är glad igen! =) Så nu hoppas man bara att allt annat denna vecka går vägen, haha!

Måste skriva mitt tal som jag ska ha på onsdag, har ju nationellt prov i svenska b. Så segt =/ Men det måste ju göras, även om ämnena är tråkiga och jag inte har någon aning om vad jag ska skriva.. Ayah. Sätter igång med det snart.. Kan bara inte sluta tänka på en sak, ååh! ; )

Har kollat mycket på Johan Glans under helgen & här är en grej som fick mig att skratta hur mycket som helst, ifs skrattar jag hysteriskt åt alla hans skämt men detta i början tar fan priset.. Haha & sen när han står där & typ pratar med sig själv ; D




Nepp, men svenska var det som sagt..


I lost myself in us

2009-03-22 @ 22:01:38 This is my life Kommentarer (4)
Inte gjort så mycket idag & därför har jag inte så mycket att berätta.. Men brorsan & hans tjej var iaf här idag. Tog det bara lugnt & så gick dom ut med Alex i typ.. 2 timmar!? Helt sjukt, haha! Men bara gött för mig ifs ; ) Mm & så blev det tvtittande idag.. Desperate Housewives & Gossip Girl och ååh så spännande allt är, haha!

Du vill ha någon att se upp till och analyserar noga innan du går till beslut.
Ofta signalerar du inte ut dina känslor så tydligt, utan du kan brinna av förälskelse utan att det syns.
 - jungfrun (kärlek)

Aja.. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, orkar egentligen inte men kan ju inte vara smutsig ; D & sen lägger jag mig väl i sängen och kollar vidare på zeitgest. Mycket bra film det där! Får se när jag somnar inatt, haha!


Godmorgon!

2009-03-22 @ 13:47:33 This is my life Kommentarer (0)
Ääh fy, fattar inte varför jag sov så länge..? Vaknade först 12 av att mamma kom in i rummet, sen somnade jag om och vaknade kl 1.. La mig ändå runt 3 tiden så fattar inte varför.. Aja, bra att jag har ont i huvudet nu av det =/ Grrr... & såklart drömmer jag mardrömmar som alltid varje gång när något är lite annorlunda. Men snacka om att det var skönt att vakna och inse att allt var en dröm! Bästa känslan typ, haha!

i want you to know that its a little fucked up

Nu ska jag äta frukost.. Eller "frukost" snarare, haha.. Ha det bra!

update; & nu ringde precis min bror och kommer med sushi! GOTT! ; D


Goodnight

2009-03-22 @ 00:42:54 After hours Kommentarer (0)

Är fortfarande trött.. Har iaf kollat på American pie 2 & bara segat mig i soffan.. Så ingen sådär speciell wowdag, men helt okej. Tänkte iaf gå & lägga mig nu, hoppas jag somnar snart haha!

Nattinatti! ♥


Händelserik dag!

2009-03-21 @ 18:45:27 This is my life Kommentarer (0)
Vad har jag gjort idag då? Jo, sovit...

Herregud vilken rolig lördag. FAN! Är lagom pissed för en annan sak också som gärna hänger ihop med helg, men det tar vi inte här! Positiva tankar & då menar jag BARA positiva tankar! =)



Jag är lite småhungrig & sugen på typ... tacos? Haha fan vad oväntat! ; ) Nej men seriöst. Det värsta är att jag faktiskt är riktigt sugen på det. & så dipp med gurka, vindruvor, kex med ost och lite sånt småplock. Vart försvann godissuget? =/ Blir faktiskt lite rädd här nu va, haha.. Åt ju ifs både kexchoklad & kitkat i skolan men det var bara då jag kände ett sug efter den slemmiga fisken.. Haha, vad händer!? ; D

Men aja.. Ska kolla i kylen vad vi har & så hoppas jag på något gott..

Ha en bra lördagskväll vad ni än gör, spenderar den med vänner, pojk/flick-vännen, festar eller sitter hemma ensamma eller med familjen!


Dagen efter

2009-03-21 @ 14:39:58 This is my life Kommentarer (1)
Oookej, vadå trött? Var hemma i okej tid igår natt, innan 3.. Hade det sjukt ball! Snacka om minnen från förra gången - afasi & filthy! Men varje gång har sin charm.. Igår var nog det värsta att vi fick vänta i typ två timmar (mer?) på att dom skulle öppna dansgolvet & baren där nere..? Sjukt segt!! Men sen när vi kom ner var det iaf jättekul! =)

Hahaha & den tjejen som kom fram tills oss & sa; hej tjejer, jag ser att ni inte dricker något så här har ni och blablabla.. Min pappa dog när jag var 1o & han var typ miljonär så jag fick ärva massor så vill ni ha något bara säg till! Helt störd var hon ju.. Men aja, finns det såna människor som vill spendera alla sina pengar på utekvällar (om det ens var sant) så varsågod.. Vi behövde inte henne under kvällen iaf.. Bartendern var ju riktigt schysst och gav oss tre shottar var gratis, utan att vi ens sa något!? Lite skumt var det allt, haha.. Men aja.. Ingen fara skedd =)

Så vad händer idag då? Lite segt att jag måste vara hemma och passa hunden. Känns som sagt fkn konstigt att vara hemma en helg. Har ju inte varit det på flera månader! Men hunden måste passas för mammi är hos sin kompis & firar henne.. Det jobbiga är ju att det är 1o grader i skuggan ute & jag har ingen som bor nära mig som jag bara kan dra ut med, antingen på stan eller i parken eller vad som helst. Lagom trist =/ & själv vill jag ju inte gå.. Grr.. Så får väl helt enkelt vara hemma en fin dag som denna, KUL!? Äh denna helgen känns ju fucked up förutom utgången igår! Hade det inte blivit någon utgång så hade det varit ännu värre.. Jag vill bara en enda sak just nu men nejneej, det går ju inte =/

Gonna button my lip so the truth dont slip ♥




Parteeey!

2009-03-20 @ 20:58:36 Pardey Kommentarer (2)

Hahahahaha faaaan vad mina grannar kollar in mig.. Kommer ju kamerablixtar från mitt rum hela tiden & så kollade jag ut bara för att liksom & så ser jag att BÅDA TVÅ stirrar som dom aldrig har sett en människa innan!! ; D HAHA! Fan så pinsamt eller, herregud hahaha ; D

Ayah.. Here am I for the night iaf.. Pallar inte redigera bilden så har röda ögon och allt, haha!



& här är outiften, äkta sommar typ..



Ha en sjukt bra fredag! =)


Ett steg närmare STUDENTEN!!

2009-03-20 @ 18:14:58 This is my life Kommentarer (0)

Hittade min studentklänning idag!! =) Gick förbi monsoon i stan & så hängde den lite halvgömd, såg inte ens mycket av den. Tänkte att jag kollar in den senare.. & så mötte jag upp Emma som bestämt och så gick vi till monsoon ett tag senare. Provade den & det satt jättefint =) Kommer liksom inte hitta någon annan finare någon annanstans så lika bra att köpa den, var ju inte ens dyr!

Haha fan vad trött jag ser ut på bilden men aja ; D & så såklart åkte studentmössan på! Den har jag ju inte visat på bloggen innan.. Inte ens när jag fick den, haha. Men det står iaf; Suss * Jm 2oo9 .. & det är blommor på klänningen som
man ifs inte ser så bra på bilden, & så ett sidenband en liten bit under brösten =) Nicenice..

& så hittade jag ett par skor jag har haft hemma ett tag men knappt använt. Dom ska jag också ha på studenten. Gött att jag hittade dom så jag slipper leta efter sånt. Dom passar både mina fötter och till studenten jättebra så det är ju skönt. Sen så ska jag även köpa mina balskor i veckan hade jag tänkt! =) Så ja, nu är typ allt klart.
Mössa, studentklänning, studentskor är klart.
Balklänning (håller på att sys upp), balskor (ska köpas nu i veckan), balbiljett (köps på måndag), studentfestbiljett (köps senare när dom har släppts).

Ayah.. Men nu ska jag försöka få tag på ewe & linn. Parteeey ikväll ju så måste bestämma vart vi möts upp osv =)



Morning!

2009-03-20 @ 10:44:58 This is my life Kommentarer (0)
Godmorgon kissekatter (hahaha!) ; D

Blev riktigt sent för mig igår, tog datorn till sängen och kollade på Stockholm Live - älskar verkligen det programmet haha! Så slutade med att jag råkade somna runt 3-4 tiden framför datorn.. Sen så vaknade jag iaf, stängde av allt och somnade om.. Vaknade runt 6 tiden av all megastark sol som lös in, mys!

& nu gick jag iaf upp, dricker morgonkaffe (vadå en vana på helger?) och tänkte ta en runda med lillskiten. Stackarn börjar ju pipa snart.

Haha märkte nyss att jag skrev helg.. Det är ju ifs Fredag men jag har studiedag så det känns som helg. Lagom förvirrad ; D

Men ayah, skriver senare! =)


Dagens outfit - som alla andra har haha!

2009-03-19 @ 22:43:19 This is my life Kommentarer (1)
Ville lägga upp bild på det färdiga resultatet, which looks stunning! Meeen såklart har jag sovit i x antal timmar & ser förjävlig ut i cam så blir ingen bild nu. Imorgon iaf! Promise! =)

Såg iaf ut såhär 6:15 (haha!) imorse när jag åkte hemifrån;

 
Skinnjacka; monsoon
Svart top; h&m
Jeans; gina
Sjal; gina
Skor; från polen ett par år sen

& nu ska jag äta mackor och läsa bloggar.. Lätt att det är min andra favoritgrej att göra på kvällen, nummer ett innehåller mig själv plus en viss person till =)


Äntligen är den borta!

2009-03-19 @ 13:41:54 Schooltime Kommentarer (0)
Light me up, put me on top let's falalalalalalala..

Mina tänder är så fina och släta, känns helt sjukt!! Det är alltså tandställningen som är borta!! Var så pirrigt när hon knipsade av allt, ååh! Men nu är det gjort. Ska ifs tillbaka dit vid 15:oo för att fixa en till grej. Har ju ingen tand på ett ställe så ska få en tillfällig lösning innan dom fixar allt på riktigt i Borås.. Lite jobbigt kanske att åka dit igen, det är ju inte precis nära. Man får först ta tåg och sen buss.. Men iaf, lika bra att åka dit och få det gjort! Tar ju ändå inte lång tid så kommer komma hem tidigt med =)

Har som vanligt inte gjort något idag i skolan. Sa ju att jag kan bara koncentrera mig när jag är hemma. Har extremt svårt för det i  skolan =/ Tyvärr..

Ayah.. Drar med tungan över tänderna hela tiden, haha! Kan inte låta bli, känns så konstigt..

Okej, detta blev ett fkn tråkigt inlägg men jag har inget speciellt att säga.. Ska iaf dra mot tåget nu =)


Mista DJ

2009-03-18 @ 22:43:59 This is my life Kommentarer (0)
Alltså.. Jag har inte fattat det än. IMORGON ÄR DET DAGEN MED STOOORT D! Seriöst!! Fkn dagen jag har väntat på i ett år & tio månader!! Helt sinnes, allvar.. Ni som har some braincells borde fatta vad det är jag menar, finns ju en liten nedräkning här till vänster som hint annars.. Tänker ändå inte skriva ut det än för jag vill ha det på bloggen det datumet det verkligen händer. Men det är helt sjukt. Har vant mig jättemycket vid min frenemy, så det kommer nog kännas både jäkligt skumt och underbart samtidigt imorgon.. Ayah, I'll keep you updated!

untz untz!

Egentligen borde jag sova med tanke på att jag ska gå hemifrån 6:15. Men jag vill inte sova, haha! Så typiskt mig.. Har ifs gäspat skitmycket idag, men vill inte sova för då kommer jag få en riktig realitycheck & det vill jag inte ha! Sitter istället & rensar bland all musik jag har laddat ner det sistone. Laddar ju ner minst 1o låtar per dag tack vare UwantiT! Ibland finner man guldkorn, ibland inget alls.. Så mitt skrivbord är iaf fullproppat med olika låtar jag nu "måste" lyssna igenom, haha..

Nattinatti sötisar ♥

(om jag lyckas stänga av datorn då, haha!)


Finally, a pair of jeans

2009-03-18 @ 20:02:27 This is my life Kommentarer (1)
Hemma nu.. Gick snabbt & bra hos sömmerskan =) Provade fodret och kollade så att överdelen satt som den skulle.. Sen så tog jag tåget in till stan, kollade på lite kläder & jeans på Gina. Dom fanns inte på ena så gick till en annan Gina & där fanns typ den minsta storleken någonsin kvar, i bara två exemplar. Den ena - skitful och för mörk, den andra - fin & ljus. Så ah, hängde undan den och köpte senare med mammi.. Fattar inte vad som är grejen med Gina. Trots att det är exakt samma plagg & modell så skiljer alla sig på något sätt. Så ska det väl inte vara? Samma sak med min jeansjacka som jag köpte därifrån längesen.. Alla såg helt olika ut, skumt =/ Det är iaf dessa jeansen, dom är finare i verkligheten! =)

Förövrigt så gick min mobil sönder mitt i affären vilket orsakade att jag på en sekund befann mig i någon mobilaffär. Är SJUKT sugen på en touch av samsung - fett snygg. Men helst vill jag ju ha sony ericsson! Eller inte helst. Jag vill typ bara ha sony, men det finns ingen tillräckligt bra/snygg än. Iaf vad jag kommer på.. Aja, får spana lite till.. Än så länge håller mobilen, bara det att nu får jag välja mellan att ha den öppen eller stängd haha! Tror att det kan bero för att en viss hund trampade på den imorse ; D Men inte gör det mig något!

Every look I take makes me want you more ♥

Ayah, nu ska jag ut med grinolle här.. Alltså hunden som bara tjatar på mig. Blir galen på sånt! & jaa, det kanske är sol och skönt på dagen men det är riktigt fkn kallt nu på kvällen, usch! =/


I want hunky

2009-03-18 @ 13:55:33 Schooltime Kommentarer (0)

Aah skola.. En ren fröjd när det är sol ute & klarblå himmel.. Vill till stan nu!! Eller nej, helst av allt vill jag någon annanstans, but not gonna say where cause that's private...

Så ja, skoldagen har varit nödvändig. Blogg & msn.. Jag kan inte jobba i skolan, är så fkn kass på det. Jag måste sitta hemma med datorn i knät, tv:n på, kaffe på bordet & musik på datorn. Då kan jag jobba, haha! ; D

Pah, min sjal luktar nam nam!

- Loverville...

Nu efter skolan ska jag till sömmerskan & sen in till stan igen för att gå på öppet hus med mammi på KY-Akademin! =) Art Director, that's my thing haha! Så jaa.. & hoppas att det går att tillgodoräkna en termin utomlands, hade varit så mycket bättre! Fast även om det inte går så hade jag ju ändå åkt till the u-s and a men det blir både lättare och bättre om jag får tillgodoräkna..

Aja.. Ha en bra dag iaf, ska läsa lite fler bloggar nu haha =)


La-LA land!

2009-03-17 @ 18:01:59 This is my life Kommentarer (2)

Orkade aldrig uppdatera igår för var så arg & besviken när jag kom hem! Jag var ju lite nervös för att dom skulle fixa min tand (iaf vad jag fick höra) men när jag kommer dit så sa hon att dom bara ska kolla mig!? Vafan, fatta min blick mot henne då eller. Blev så arg så det finns inte! Och otur nog så ringde hon till han som opererade mig för att få klartecken (vilket han egentligen skulle ha gett tidigare men vene varför han inte gjorde det) men han var på semester eller något. Så ja, nu får jag vänta en vecka tills vi bestämmer när jag ska dit igen, ta prover och sen välja färg så att allt stämmer och sen så dit igen för att sätta in skiten. Argh, blir så arg bara jag tänker på det! Jag menar, jag bor ju inte precis nära Borås.. Även om jag får pengar så låter pappa aldrig mig ge honom pengarna trots att det är han som betalar för bensinen! Fast pengarna jag får räcker knappast åt bensin åt båda hållen men ändå.. Så nej, denna gången ska han ta emot dom! ; D

Ayah, sen på kvällen så åkte vi iaf till brorsan & firade honom med massa hemgjord foccacia, SJUKT gott! & så såklart en alldeles underbar tårta! Den är verkligen sjuuukt god! Björnbär & allt, nam nam..
Kom hem rätt sent och då var det bara att lägga sig efter telefonsamtal =)

& idag var skolan soft, hade bara yrkesvägledaren som pratade och sen så psykologi där jag satt framför datorn. Sen så åkte jag iaf hem/in mot stan & gick på CIS mötet som jag skulle ha.. Alltså utbildning utomlands då. & för er som inte vet har jag dille på USA, har alltid haft det, så jag ska plugga i Kalifornien! =) & nu ska jag välja mellan tre stycken, Santa Monica College, Santa Barbara City College, California State University - Long Beach.. Så jaa, ni märker ju vilket som är mitt drömställe ; ) Mötet gick bra och fick svar på massa frågor.. Så nu ska jag bara kolla upp allt med KY och sen välja kurser och om jag vill plugga på college eller university & hur jag vill bo. Sen är det väl klart =) Bara att ansöka!



Haha förresten, när jag var på väg hem förut från mötet så stannade spårvagnen vid Haga, dörrarna öppnas och in kommer två killar som skriker: Hallå gott folk! Om ni plankar så gör ni bäst att hoppa av nu för det är massa kontrollanter där borta.
& vad ser jag vid Järntorget (nästa hållplats)? MINST 4o kontrollanter & 1o ordningsvakter!!! Skojar fan inte! Blev helt sjuk seriöst.. Det var det läskigaste någonsin. Dom ville väl utföra en sån storkontroll där dom stoppar hela vagnen och man har ingen möjlighet alls att ta sig ut. Fan vad jag älskar såna personer som varnar annat folk, som dom killarna! Tur nog så var det inte den hållplatsen dom stod på där min vagn stannade, men ändå. Dom fick mig till & med att tänka efter om jag verkligen hade med mig mitt skolkort nu, haha!

Anyway, nu ska jag fixa mig lite & sen iväg till sötisen =) Hörs imorgon!


I'm leaving now

2009-03-16 @ 11:19:50 Schooltime Kommentarer (0)
Nu har alla lämnat mig =( Ingen tycker om mig, snyft.. Sitter helt ensam i redaktionen.. Haha nej, men alla har filosofi & jag ska ju till Borås nu så jaa, väntar på att lilla pappi ska hämta upp mig..

Fortfarande i chock från imorse. Så tragiskt alltså.. Menmen, life goes on!

Ayah, ska tanka på mobilen nu från comviqs hemsida, första gången någonsin jag gör det. Men jag pallar inte ta mig till någon affär & köpa så kom på att man kan göra det via hemsidan istället! =)

Uppdaterar senare idag.. Förmodligen med jätteont i munnen. Är lite nervös =/ Men det kommer nog gå så bra så.. Får iaf 8o kr för att ta mig dit, haha!

Ha en bra dag iaf! =)


This is fkn extreme

2009-03-15 @ 21:34:16 This is my life Kommentarer (0)
Daamn jag börjar bli gammal, har ju ont överallt haha! & så är jag supertrött nu men har noll lust att lägga mig! Fun with Dick & Jane är ju på trean nu men den har jag sett 1o gånger..

Tänker bara på ett par grejer, en av dom är såklart att jag ska till Borås imorgon! Why? För att komma ett steg närmre Torsdagen & lyckan jag har väntat på i lite mindre än två år! Är självklart lite nervös men det är ju bara normalt.. Vet ju inte till 1oo% hur det går till osv men det blir nog bra! Så ja, på Torsdag försvinner min bästa vän men även min värsta fiende, haha..

Ska nog läsa någon tidning eller kolla någon film/serie på datorn tills det blir lite senare så att jag kan få somna..

Time flies when you are having fun

hunkyhunky


Loverville

2009-03-15 @ 16:46:26 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma igen.. & det är V-Å-R ute!! 8,o grader i skuggan, jajemän! Blir tacos idag igen dessutom. Hade jag fått välja hade jag kunnat äta det varje dag, haha.. & så lösgodis på kvällarna. Eller.. Dipp med gurka, namnam. Nää, nu blev jag bara mer hungrig ; D

Men det fula är att jag varvar nyttigt med megaonyttigt mer & mer. Kan vräka i mig pizza, hamburgare, godis, choklad - you name it, för att sen bli sjukt sugen på tex massa grönsaker.. Vad har hänt med mig!? Haha.. Har blivit jätte lättroad också & skrattar nuförtiden i princip åt det mesta, hela tiden. Eller ja.. Kanske inte i skolan, där är jag mestadels arg på någon uppgift/prov/lärare, haha! Men ändå ; D

Neej, men nu måste jag gå till affären. Köpa lite nödvändigheter & såklart tacosås ; )

ttyn!


Better not touch

2009-03-14 @ 16:40:40 This is my life Kommentarer (1)
Nu är jag hemma efter Fredagens äventyr, haha.. Man kan ifs inte kalla det äventyr men aja =) Solade efter skolan i Fredags, sen åkte jag ÄNTLIGEN och fixade mina snowboardboots.. Dom var ju helt konstiga så fick tillgodokvitto. Så får köpa något annat där sen =) Blir ett par boots förmodligen till nästa säsong. Sen åkte jag hem. Åt världens sommarmat. Jordgubbar och allt, sjukt gott! =) & sen åkte jag till sötisen..



Nu är jag hemma ett litet tag & ska äta. Mmh, blir tacos namnam! Har som sagt fått världens dille på det så ah, & så tomater.. Äntligen får jag min sallad som jag tjatade om inatt, haha! ; )

Ayah.. Ska läsa lite bloggar och så =) & sen ikväll drar jag igen.. Så ha det gött. Får se om jag uppdaterar senare innan jag åker..


Uppskjutaren nr 1

2009-03-12 @ 18:57:24 This is my life Kommentarer (0)
Now I'm home.. Tack & lov säger jag bara. Dagen började så fint med lite sol & skinnjacka. Men övergick i snö. Hur länge ska detta hålla på!? Grr.. Hur mycket jag än vill återvända till brädan och fetmycket snö så vill jag samtidigt ha sommar!!

Aja.. Här hemma har jag mumsat på Aladdin och kollat tv. Har inte pluggat till provet som jag har imorgon, nejnej =) (Skulle egentligen ha det 345 veckor sedan..) Så duktig är jag, haha!

Hm. Vet faktiskt inte alls hur jag ska göra =/ Om jag känner mig själv så kommer jag försöka mig på en eller två sidor men inte komma långt alls pga:

a; jag kommer läsa men inte förstå något och bli arg på mig själv, vilket resulterar i att jag kastar boken åt sidan.
b; jag kommer somna med boken på ansiktet.
c; jag kommer kolla på den, skratta högt och titta lite på någon tvserie istället.

Någon som anmäler sig frivilligt till att lära mig psykologi på max en halvtimme? =) Mer tid vill jag inte lägga på den skitkursen..


Godmorgon Sverige! =)

2009-03-12 @ 10:09:43 This is my life Kommentarer (1)
Sitter i sängen och dricker mitt morgonkaffe haha.. Detta är nog det andra sättet som jag gillar mest att vakna upp på. Med kaffet framför datorn och bloggar, samtidigt som jag lyssnar på lite Voice =) Mysmys.. Men hade tänkt att dra mig upp snart och sticka till solariumet. Blev aldrig något igår för jag pallade helt enkelt inte.. Så idag istället! =) Sen är det skola och förbereda för engelska c gruppredovisningen.. Lagom segt att vi får vara helt lediga idag men man måste ändå vara där pga redovisningen. Men skönt att få det gjort ifs.. Ska nog inte klaga, för egentligen hade jag börjat 8:2o idag ; )

Nepp.. Nu ska jag dricka upp kaffet, läsa klart bloggarna och fixa mig.. Hörs senare sötnosar! =)


Spin me round again

2009-03-11 @ 22:30:17 This is my life Kommentarer (0)
Hejhej cupcakes =)

Otroligt seg dag idag, såklart med lite försovning. Har fått så sjukt svårt att komma upp på morgonen nu för tiden! Men jag har mina aningar om vad det kan bero på, haha.. Hade iaf mina två lektioner, fett trista var dom men måste man så måste man. Fan, kom precis på att jag glömde gå till engelskaläraren som skulle ge mig adressen till toffeltestet!! M-å-s-t-e komma ihåg det imorgon!

Annars då? Sitter just nu och äter mackor med nutella på och dricker te, namnam! & självklart så sov jag två timmar förut, från halv 7-halv 9. Not good! Var så sjukt trött bara, men nu är ju problemet att jag är mycket piggare och sen när jag väl ska sova kommer jag inte kunna somna! =) Bra jobbat, haha!

Jaja.. Nu ska jag kolla på The City - I'm sorry Whit..

erinerinerin!

Nightynighty ♥


Fredag - Tisdag

2009-03-10 @ 23:17:48 This is my life Kommentarer (2)
Jaa uppdatering var det som sagt..

I Fredags efter skolan & ett bitterljuvt avslut på FN-Rollspelet åkte jag & Emma till stan för att gå på CISmässan.. Var sjukt b men fick iaf med mig en massa kataloger om studier i USA =) Så nu har jag börjat kolla igenom lite och så ska jag på rådgivning med dom, för att få veta lite mer exakt var som passar mig osv. Just nu ser Santa Monica bra ut!

Sen efter 18:oo mötte jag upp Fridah & Steffi, dom kom hela vägen från lilla skåneland, haha! Längesen jag träffade Fridah så det var sjukt kul! ; D Vi drog iaf hem, åt och fixade oss. Ut på stan - chez var först med varsitt glas vitt och sen K 19 med Afasi & Filthy i sikte! & jag säger bara en grej; Jag är kär och har fått en ny favoritgrupp! Visst att jag visste att dom var bra innan men att stå längst fram och bara gunga med (hoppa snarare ; D) & sjunga med i alla låtar till deras helt underbara framträdande! Var sånt sjuuukt tryck så det var inte sant! Sen vare mat på donken för deras del, jag var helt slut så orkade typ inte ens säga ett ord.. Sen hem och sova..

Lördagen spenderades framför datorn i sängen, sov även 4o min framåt kvällen - var sjukt trött, hade inte fått tillräckligt med sömn under natten. Åt världens godaste lax, namnam! & sen åkte jag till sötisen =)

& sen i Söndags har jag bara tagit det lugnt och varit i skolan igår & idag.. Så imorgon är det skola igen. Bara två lektioner men dom är sååå sega! Projektarbete & svenska.. Tänkte dra en sväng till solariumet antingen innan skolan eller efter ifs, så det är ju gött!

skillnaden mellan vardag och helg
svaret är enkelt, igår var jag arbetslös och idag är jag ledig

 
 



Nu ska jag ta det lugnt, kolla lite tv och sen sova.. Eller iaf försöka, haha!


Yeah, still alive

2009-03-08 @ 21:20:14 This is my life Kommentarer (1)
Tänkte köra en update om dom senaste dagarna idag, men har knappast haft orken så det får bli imorgon eller något istället =) Jag lever iaf, har bara haft fullt upp med rollspel, utgång, vänner & sötaste =) Me likey..

It was a close call today. Very close...


Mr Officer

2009-03-06 @ 10:20:34 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu, försov mig såklart.. Men ingen fara skedd =) Ska iaf ner till generalförsamlingen och kika lite på vad dom gör där..

Mr Officer..
I know my baby, he's a good man..


Godmorgon!

2009-03-05 @ 08:43:31 Schooltime Kommentarer (0)

Helveteee vad trött jag är.. Ändå stressade jag inte imorse, åt frukost och allting. Verkar som att jag har vant mig vid att inte äta frukost och på något vänster blir jag piggare av det..? Haha, skumt..

Nu har iaf förhandlingarna dragit igång nere i generalförsamlingen & verkar som att jag får göra lite mer layout idag =) Är inte säker ifs, men får se.. Vill det iaf! Fast måste nog skriva någon grej till ändå.. Ayah =)

Nej, nu ska vi bestämma some stuff. Vet inte när jag kommer uppdatera igen men ska försöka att göra det åtminstone en till gång under dagen, hehe. Lagom mycket att göra nämligen ; )


FN-Rollspel

2009-03-04 @ 22:42:46 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma nu, typ äntligen eller vad!? Haha nej men jag hade faktiskt 1oo gånger roligare och bättre än vad jag trodde! Imorgon väntar ifs den värsta dagen.. Eller det borde iaf vara imorgon. Är chockad över att delegaterna gick hem efter middagen, som serverades klockan fem.. Vi satt ju kvar till sju förra året.. Ayah, deras FN-Rollspel =) Tidningen är iaf klar och fett snygg! =) Släpps imorgon..

& snacka om att det blev jättejätteflummigt de sista timmarna! Lite citat som gav oss några riktigt bra skratt även långt efteråt! :

(lilla jag) - herr och fru overhead..

(michael) - vad är motsatsen till ras?
(lisa w) - fall! (helt dödsseriös)
Han menade ras som i hundar, och Lisa sa inte ens en motsats, hahaha!

Rubrikförslag: sluta babbla din gamla hagga!
Det skulle vara till en arg krönika.

(lisa w) - vafan. *** skulle skicka ett mail men dom gör ju aldrig det!
(alexander) - slå henne.
(lilla jag) - vadå skåne? (snacka om att jag hör fel, haha!)

(linnea w) - jag har tio tips men har bara kommit på åtta.

Så det har iaf varit en riktigt bra dag! =) Nu ska jag äta upp min mat och kolla sex and the city 23:oo! Sen soooova. Sov bara fkn 3-4 timmar inatt. Not so strange kanske...


Jag & Emma honey från förra året då vi var Turkiets delegation =)



Lite småarg ja...

2009-03-03 @ 22:57:18 This is my life Kommentarer (0)
NU bröt fkn helvetet lös va! Är så arg! Seriöst. 93 dagar kvar. Jag vill sluta nununununu! & hur faan kan man behandla andra elever så!? Och att sen säga en sak till vissa elever så att dom kämpar skiten ur sig med grejer, men till andra elever. Nejnej, då är det något annat som gäller. Hur glad är jag för att jag stannade hemma idag?

- Gladare än jag någonsin varit!



Förlåt för en liten aggressiv början.. Jag är inte alls arg idag egentligen & har inte varit på flera dagar men när sånt här uppstår. Äh då kan alla idiots bara gå & gräva ner sig =) Men aja.. Kollade iaf på premiären av Desperate Housewives förut & såklart var det sjukt spännande. Tycker bara att det är lite störigt att man vet att man kommer inte få reda på orsakerna till dom grejerna som händer förens säsongsavslutningen typ.. Så är det ju alltid med Desperate.. & med tanke på att säsongen precis har börjat så är det lite jobbigt och det gäller att följa allt, hehe..

Nu börjar Sex and the city snart iaf & så har jag lite fler bloggar att läsa innan det.. Sen blir det väl sängen. Imorgon, då börjar helvetet =) haha!




Gratis kläder

2009-03-03 @ 17:50:06 This is my life Kommentarer (0)
Vill bara passa på att tipsa om GratisMode som är en sida där du på olika sätt samlar ihop poäng bla genom att värva, klicka på hemsidor och registrera dig gratis på olika hemsidor. Får du ihop ett antal poäng som behövs så kan du välja ett presentkort som du kan välja att lösa in på många olika butiker, då de använder sig av superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla - H&M, Cubus, BikBok, Din sko, The Body Shop, Gina Tricot, Åhléns osv.. Jättebra sida som jag vet fungerar! =)

Sitter fortfarande med min fördjupande. Känner mig mer & mer klar med den fast egentligen hade den behövt vara längre.. Men aja, jag satsar ändå bara på g så det borde väl snart räcka. En halv sida till kanske.. Ska se om jag kan få tag på mer information =)


Artikelhelvete

2009-03-03 @ 16:38:33 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu med min fördjupande. Mår lite bättre men även om jag egentligen borde vila så kan jag inte det, måste bli klar med den nämligen! Aja, ska skriva lite till och sen får jag väl vila en timme eller så och sen börja skriva igen.. Ändå 1oo gånger bättre att sitta hemma i lugn och ro och skriva än att sitta i skolan och bara stressa och må sämre.. Verkar iaf inte som att det är magsjuka jag har för kollade upp det och förmodligen beror det nog på något annat.. Får hoppas att dom har rätt bara!

Ayah, snart blir det paj igen haha! Mamma gjorde en ny för hennes kompis är här så vi skulle ha något att bjuda på. & såklart kommer det sluta med att jag äter upp halva ; D

Som sagt, skriva lite till var det och sen ta det lugnt =) Hörs!


A new day

2009-03-03 @ 11:17:11 This is my life Kommentarer (0)
Mmh godmorgon.. La mig inte så jättesent & det var ju bra. Enda problemet var att natten var inte fullt ut lika bra. Det enda jag kan säga är att hoppas IINTE att jag börjar få magsjuka eller något annat skumt =( Skulle vara så jävla typiskt nu under denna veckan då man typ ska bo i skolan! Eller iaf spendera sina vakna timmar av dygnet där.. Får se hur jag mår senare ikväll, nu är läget inte helt 1oo iaf..

Aja, måste ringa & fixa lite ärenden nu.. Orkar inte göra något alls ens, har världens huvudvärk. Vill bara lägga mig ner i en liten hög, haha! Hörs senare..


Till alla solarie & kaffeälskare

2009-03-02 @ 20:23:10 This is my life Kommentarer (3)
http://nyheter24.se/nyheter/udda-nyheter/145969-koffein-tar-bort-hudcancer

Kort & gott står det att en kopp kaffe om dagen minskar risken för hudcancer med fem procent! Så jag antar att jag kan sola vidare så länge jag ökar min kaffekonsumtion ; ) Gött, hehe.. Nej men sånt ska man faktiskt ta med en nypa salt.. Inte säkert att det stämmer till 1oo%, men även om det är sant så är det inte säkert att risken minskar så jättemycket. Finns en länk där vid sidan om artikeln till aftonbladet där det står om att kaffe kanske kommer finnas mer i solkrämer osv längre fram, läs gärna där också =)

Aja, nu är jag iaf hemma och är suuuperdupertrött fortfarande! =( Har läst jättemånga bloggar och bara tagit det lugnt, ätit stadig middag med efterrätt dessutom men inget hjälper.. Får hoppas att jag somnar någorlunda tidigt och är trött när jag lägger mig, och inte bara att jag är jättetrött nu och sen när jag ska lägga mig har allt gått över & så kan jag inte somna..

Från engelska c lektionen idag:
(läraren) - it seems like a lot of students are sick this semester.
(lilla jag) - ...sick of school.

Nu ska jag kolla vidare på Design: Simon & Tomas, älskar deras hundar =)

ttyn!


Hur trött?

2009-03-02 @ 14:14:06 Schooltime Kommentarer (4)

Ta mig till sängen nuuuuuuuu! Är så fkn trött så jag tror jag ramlar av stolen. Sover med öppna ögon.. Det jag läser (förutom bloggar) tar jag inte till mig, orkar knappt lyfta mig upp och var och varannan minut gnuggar jag mig i ögonen..


SÖMN!

Ååh bara för att vi har vääärldens godaste paj hemma förresten. Åt den igår innan jag åkte till sötisen =), för övrigt därför mitt bloggflöde bara slutade helt.. Aja, tillbaks till pajen. Det är hallon & blåbär tillsammans med en alldeles perfekt pajdeg och mycket vaniljsås, namnam! Fan vad jag ska äta på den när jag kommer hem.. Fast helst av allt vill jag inte hem av olika orsaker. Har inte ens någon nyckel kvar =) & vi ska tydligen flytta. Eller ja, det visste jag tidigare men igår var det klart att nepp. Nu måste vi verkligen flytta. Det är faktiskt tragiskt när man måste hitta bostad fast man inte vill. Den enda lägenheten jag vill bo i är den vi var och kollade på fast som vi inte fick.. Eller ja, någon i det området iaf för det var riktigt fint där och alla lägenheter är ju snarlika så why not? Men nene, våran vanliga otur =)

Nee fyy.. Nu sitter jag seriöst och lutar mig i ena handen och skriver bara med den andra. Hur trött? Jääävligt trött!!


Ayah, talk to y'all later! =)


School

2009-03-02 @ 10:47:58 Schooltime Kommentarer (0)
Kom till skolan för en timme sen ungefär, så sjuukt segt att gå upp imorse! Ayah.. What to do? Jag vill ju inte att personer ska bli snea på mig och vill absolut inte göra dom besvikna så bara att gå upp. Mysigt med Voice på tv:n imorse iaf, för omväxligens skull =)

Only an angel could be so unusual

Jaja.. Nu måste jag försöka börja skriva lite på min artikel iaf.. Inte så fullt skoj men måste göras någon dag iaf.

Ääh ofta jag kan lämna den sjuka msnkonversationen jag har nu, haha! NO DOUBT om att Robin förgyller min skolgång med våra flippade snack ; )


L.A. Candy

2009-03-01 @ 15:25:37 This is my life Kommentarer (0)

Nu tycker jag allt att det kan bli den 16e juni så att den första boken i en serie på tre stycken släpps! Ifs släpps den i USA den 16e men man kan ju alltid beställa via nätet =) Annars kommer det ta evigheter tills den kommer till Sverige.

Den kommer iaf handla om en 19 år gammal tjej som heter Jane Roberts och hur det är att komma till Hollywood medans man är med i en TV show. Alltså kommer den handla om Laurens liv i grund och botten, men dom byter helt enkelt ut namn osv. Samma sak med Nicole Richies bok - som förövrigt är så sjukt bra!! Var fast från första stund och kunde inte sluta läsa den! Älskar såna självbiografier av kändisar, fast dom påstår alltid att det inte handlar om deras liv fast alla vet att det gör det ändå, hehe ; )

Jaja.. Kom precis ut från duschen så nu ska jag fixa i min garderob. Sånt jäkla liv där inne eller. & angående kläder - från min & mammas konversation imorse;

(mammi) - Jag står inte ut med att ha mina kläder sådär tätt ihoppackade och att aldrig köpa nya plagg.
(lilla jag) - Jag står inte ut med att använda samma kläder tre gånger!

Haha ; D Nepp, men nu ska jag iaf fixa där och sen måla naglarna =)

Look at my shoes, watch them walk away...


Godmorgon världen!

2009-03-01 @ 12:39:13 This is my life Kommentarer (0)
Första mars idag! =) Bara en månad tills projektarbetet ska lämnas in. Hur mycket har jag gjort? Haha, jag skrattar faran rätt upp i ansiktet ; )

Nej men okej, nu är det mer officiellt att det är vår iaf! =) Synd bara att det inte är sol idag och att det tydligen blåser kalla vindar, men aja. Det blir nog bättre snart I guess.. Sitter iaf här nu och väntar på frukost & dricker lite kaffe namnam. Antar att det har blivit lite av en vana nu. Don't ask why, pah! ; )

Aja, dagens planer är inte bestämda än så skriver lite senare också..

 

Goodnight!

2009-03-01 @ 02:09:56 After hours Kommentarer (2)
Neej nu är jag fkn trött! Måste sova lite tidigare idag med, kan inte vända massa på dygnet nu. Inte inför denna veckan iaf. Heeemsk vecka som väntar! Så.. Nattinatti sötnosar ♥

- wrap your arms around me







Snyggheten själv

2009-03-01 @ 00:01:42 After hours Kommentarer (3)
L-o-v-e-l-y


Hmm, kan inte precis påstå att Mello var så bra idag. Tv:n fick knappt min uppmärksamhet förutom två gånger typ, haha! Sen var det iaf film. Halvkollade på den med.. Men det jag såg var iaf bra =) Är sjukt trött nu också, fast jag vill såklart inte sova än..

Dagens must-have:
Miniväskan på Åhléns! Man får knappt plats med något men snyggt går före praktiskt!