Uppdatering..

2007-09-30 @ 23:37:17 This is my life Kommentarer (0)

Skrev inte igår för att jag satt och var osocial hela dagen och sen på kvällen så åkte min syster och hennes pojkvän hem.. Har inte orkat skriva något idag heller. Har inte haft något kul att berätta ändå så det spelar ingen roll..

Nu har helgen iaf varit och den typ sög. Har haft jättetråkigt och nästa helg kanske bli likadan om inte jag och älsko ses. Fan.. Aja, ska antagligen till Fridah <3 den 12-14 så det blir ju skoj =) Saknar ju henne..

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. Är riktigt trött och har så jävla sjukt tråkigt så det finns väl inget annat att göra ändå.. Natti, natti..

Puss!


Sjuk igen!! =(

2007-09-28 @ 13:30:58 This is my life Kommentarer (0)
Gick inte till skolan idag. Har blivit sjuk igen. Jag orkar inte. Jag var ju precis sjuk. Fan också.. Aja, men så kan det väl vara. Inget att göra åt precis..

Aja, vi ska till stan idag iaf. Vi är alltså jag, mammut och min syster och hennes pojkvän som är här och hälsar på! Hoppas jag hittar något jag gillar som inte kostar för mkt! =P Okej, jo jag har pengar men jag vill spara och sånt.. Faktiskt =)

Hinner inte skriva så mycket mer. Måste fixa mig och sånt.. Kan iaf berätta att jag är på gullhumör efter mitt natti sms till älsko och efter hans godmorgon sms! Fan. Saknar diiiiig ='(

Puss!

Ännu en dag har gått...

2007-09-27 @ 21:09:33 This is my life Kommentarer (0)
Jodå, idag har jag faktiskt varit rätt så duktig. Pluggat matte cuz im so, so, soooo far behind! Och det suger rejält. Fan. Jag har precis börjat fatta dom där jävla träddiagramen och börjat tycka det är kul men så kommer något i stil med "rutnät" och så har de andra i klassen börjat sakta men säkert på kapitel 2. Fan också!

Älsklingen är faktiskt i Lund nu och jag är såååå jävla avis! Jag gillar faktiskt Lund något så otroligt mycket. Dessutom så ska han köpa platt-tv och jag vill vara med! Fan. Jag saknar honom! ='( Hoppas verkligen vi ses nästa helg, annars står jag inte ut!!

Aja, egentligen så har jag inget speciellt att skriva. Min syster och hennes pojkvän kollar på film nu, En djävulsk romans. En av mina favoritfilmer, jag typ kan den i huvudet. Dessutom så får den mig att tänka på hur det var förut för mig. Herregud. Ibland saknar man faktiskt den tiden. Konstigt ändå. Men jag är iaf sjukt mycket lyckligare på riktigt nu med baby! Förut var allt bara "fejk-lyckligt". Men aja, nu ska jag inte skriva mer om det. Allt blir bara skumt då. Skitsamma. Filmen är iaf bra.

Puss!

Jonathan Elmgren  - Jag älskar dig! <3

Skolaaaaaaan....

2007-09-26 @ 12:52:05 Schooltime Kommentarer (0)
Eeh fan.. Sitter i skolan nu och helt död. Allt är så jävla segt. Vi ska ha engelska fuck snart och vi skulle liksom ha skrivit färdigt våra typ mini uppsats och ni tror verkligen att jag har gjort det eller!? Man fick ett ämne och så skulle man bara hitta på en historia till den.. Mitt ämne var "Hur jag uppfann turkisk peppar.." Ni vet det där godiset, aaaargh vad svårt! Aja, iaf så är den inte klar och läraren kommer typ bli värsta sur. Bra Suss, lyckat Suss, tvåan går ju bra Suss. Ääh, fuck it!

Min syster kommer idag =) Fast hon kommer inte stanna så länge =/ Trist.. Hon har ju varit i Norge (nej, hon har inte jobbat där) en vecka ungefär där hennes pojkvän även har varit i typ en månad. (Ja, han har däremot jobbat).. Hon har liksom typ bara 2 veckors ledighet så ja, hon åker väl hem till helgen =(

Och dessutom så vill jag resa med min älskliing någonstans nu! Fatta hur gött det hade varit, bara ta ledigt från skolan och dra någonstans! =)

Aja, jag ska nog inte skriva mera nu för då blir det bara massa onödigt skit. Jag kommer inte ta upp Word och börja skriva på min engelska uppsats och vara duktig. För jag är inte sådan. Jag är inte duktig. Faktiskt.

Puss!


image54

Har ni tips!?

2007-09-25 @ 09:36:06 Schooltime Kommentarer (0)
Jag behöver göra om min header tror jag. Jag har så sjukt mycket dötid nu i skolan ungefär fram tills 3 och jag tycker att headern är lite dyster. MEN! Jag har ingen aning om vad jag vill ha för bild & text på den! Så jävla jobbigt. Jag har liksom tänkt sedan igår men vafan.. Kommer ju inte på något! =/ Skriv om ni vet ngt bra! =P (Inte för att någon kommer göra det men aja..)

Har typ inget annat att skriva heller så uppdaterar väl senare om jag kommer på något bra ;)

Puss!

HEMMA!

2007-09-24 @ 18:21:32 This is my life Kommentarer (0)
Var hos älsko i helgen! Vi hade det riiiktigt mysigt! Hans lägenhet börjar äntligen ta form och hela lägenheten ändrade stil med den nya färgen! Det var sådan modern typ sand färg ungefär.. Så nu ska han börja dra ut golv och sen så lägga klickgolv. Typ liknande parkett/vanligt trägolv och i hallen blir det nog svart golv som ser ut som klinkers. Fast det är inte klinkers utan något som börjar på L... Kommer inte ihåg vad det heter, iaf så det inte kallt som klinkers. Längtar så mycket tills allt är klart och han börjar flytta in.. Alla möbler finns ju typ redan, det är väl mest småsaker nu. Vi köpte dessutom soffa.. Stefano från Chilli! =) Asstor och sjukt mysig! Det är en sån med divan eller vad dom heter, iaf en sån som man kan ligga ner på ena delen. Kommer iaf bli jättefint! =)

Idag hade jag dessutom en sån där ångest dag. Helt seriöst. Det var den värsta på länge! Jag orkar verkligen inte bara gå i 2an! Tänk liksom om man gick 3an nu.. Då är det bara lite mer än ett halvår kvar tills studenten och då får man göra vad man vill! Dessutom så är inte skolan lika tung då.. Är jag och baby tillsammans efter min student så kommer jag verkligen inte tveka det minsta utan jag flyttar ju till honom på en gång då! =P Längtar jättemycket.. Vill att allt såntdär ska hända nu, nu, nu!!

Mja, nu känner jag mig väldigt typ trött. Fast jag boooorde plugga matte. Men jag vet inte, jag ska ju ändå inte ha lektion förens på Torsdag och jaa, sååå mycket efter ligger jag faktiskt inte. Men aja, får väl se, hihi..

Puss!

Äntligen! =D

2007-09-20 @ 15:14:42 This is my life Kommentarer (3)

Åååh fan ja, ÄNTLIGEN är typ naturkunskapsrapporten klar!!! =D Jag har bara inledningen och slutsatsen kvar, det får jag ta imorgon i skolan med Michael, hehe =P Men iaf, det jobbigaste är klart! Näringsväven och artlistan! FAN vad glad och lättad jag är nu! =D

Dessutom så är det Torsdag och jag åker till älsklingen imorgon, wiiie!! Det ända som är lite jobbigt är ju att jag måste åka in till stan nu med tåget efter 4 och möta min brorsa och mamma för sen så ska vi åka och kolla på en till lägenhet. Den vi kollade igår var asfin fast det blir nog inget med den bara för att det kommer typ antagligen bli för dyrt..

Eftersom jag var så arg igår på kvällen när jag bloggade så sa jag aldrig att jag körde min brorsas bil igår på parkeringen utanför IKEA typ =P haha.. Det var så jävla sjukt ball! Jag har typ inte kört innan själv så jag var verkligen förvånad över att det gick så bra och att det var ganska lätt =) Ifs så har han automat men ändå, hihi! =) Så nu ska jag tvinga älsklingen att köra bil med mig! =D

Mja, nu ska jag kanske äta något snabbt eller så och sen så ska jag typ gå..

Puss!

image53

FANSKAP! =(

2007-09-19 @ 22:05:28 This is my life Kommentarer (1)
Naturkunskapen - åt helvete.
Lägenhet - åt helvete.
Klasskortet - åt helvete.
Samhällsförhöret - åt helvete.
Mitt utseende - åt helvete.
Datorn - åt helvete.
Ercan - åt helvete. (Borttappad/snodd!!)

Det jag vill säga med detta är att ALLT GÅR ÅT HELVETE!!!!! ='( aaaaaah är så jävla arg/ledsen! Fyfan.. Dessutom så bråkar jag och älsko ='( </3 , hoppas iaf att det blir bättre till helgen då vi dessutom ska ses vilket typ är det ända positiva nu!

Fanfanfanfanfan..

Uppdaterar när jag mår bättre!

Puss!



image52

KLASSFOTO!?!?! :|

2007-09-17 @ 22:04:49 This is my life Kommentarer (2)
AAAAAAAAAHHHH börjar få sån jävla ångest nu!!! =/ Jag har INGEN aning om hur jag ska se ut imorgon, vad ska jag ha på mig och hur ska jag ha håret!?!?!? Liksom ifall jag använder locktången eller krustången så kommer det försvinna under dagen eftersom vi inte ska ta kort förens kl 14:50!! Herregud, herregud.. Ångest! Jag hatar det ordet.. Var man tvungen att ge själva ångest känslan ett sådant ångestladdat ord!? Haha okej, det där lät konstigt men jaja.. Så är det faktiskt! And I DON'T like it för en gångs skull.. AH =/

Skriver imorgon! Ska dricka te nu och sen duscha - jag ORKAR inte! =(

Puss!

Findus! <3 =P

2007-09-17 @ 18:34:37 This is my life Kommentarer (0)
Nu skulle jag egentligen ha varit i skolans källare och haft lektion. I självförsvar.. Men nejnej, istället sitter jag här och typ tråkar. Gick inte för att jag är fortfarande lite sjuk så det känns inte precis bra att jag ska behöva anstränga mig jättemycket och sen kanske även bli ännu mera sjuk! =/

Lade mig dessutom ganska sent igår natt så jag har varit jättetrött hela dagen typ. Men herregud. Först nu insåg jag att klockan verkligen är halv 7. Snart är den liksom 8 och sen så är den 10 och sen så ska man sova =/ På ett sätt gillar jag att tiden går så fort bara för då känns det som att det snart blir Fredag så jag får träffa min älskling igen! =) Det är verkligen det bästa som finns typ.. När man ses och sen så skiljs man åt på en Söndag och tycker verkligen att det är skitjobbigt men ändå så vet man att man ses om ungefär 5-6 dagar =)

Skriver nog mer senare.. Redaktionstid och klassfoto imorgon! =)

Puss!

Ungefär såhär roligt har jag nu! =P

image51

All alone ='(

2007-09-16 @ 22:54:39 This is my life Kommentarer (0)
Yes. I'm all alone =( again.

Jag HATAR när du åker hem. Jag klarar inte av tanken av att jag ska återigen sova ensam i min säng.

Var på Ikea idag med älsko och köpte saker till hans lägenhet. Jobbigt men ändå skoj ju. Detta är verkligen sjukt seriöst känner man ju. Snart, faktiskt riktigt snart så har vi varit tillsammans i ett halvår. Det är rätt mycket ändå och det känns underbart! <3 Älskar ju honom!

Har egentligen inte ett skit att skriva! Såg förresten Simpsons på bio i Lördags.. Okej, jag trodde att den skulle vara liiiite roligare men jag älskar ju dom oavsett vad så haha den var ju ball, såklart!

Ska sova typ nu.. Natti, natti =)

Puss!

Hey nicole ;)

2007-09-14 @ 23:19:14 This is my life Kommentarer (0)
LOVES IT! =D Mitt hår är fint, jaja självklart! =) Ifs så har det inte torkat helt ännu och dessutom så blev överhåret inte sååå ljust som jag ville, men det är inte långt ifrån! Så därför så ska jag låta det vara och sen så färga det igen om ett tag med en ännu ljusare blond. Fast nej, jag ska absolut INTE bli plastic!!

Nu är det inte aaaaaalls många timmar kvar tills älsko kommer! Åh, vad jag saknar honom! Ska typ sova snart och sen så är det ju morgon och den kommer ju gå fram på något sätt iaf! Sen så kommer han! =D <3

Har egentligen inget att skriva så nattinatti! Bilder kommer väl när jag kan ta dom! =)

Puss!

Godmorgon!

2007-09-14 @ 10:41:37 This is my life Kommentarer (1)
Jappjapp. Ni ser rätt. Jag är uppe klockan halv 11 på en studiedag. Ja, faktiskt så gick jag till och med upp halv 9 bara för att ringa älskling på hans rast på jobbet. Cute va!? Fast jag känner att det är oerhört jobbigt nu. Jag orkar inte sätta igång med något så därför sitter jag bara här eller i soffan och degar.

Ska iväg senare idag vid 4 ungefär till min brorsa för att färga håret och även sova över där! =) Sen så kommer älsko på Lördag typ runt 3 så jag möter honom i stan! Mys, mys, mys <3

Men jag är fortfarande helt död just nu, det är verkligen ingen idé att gå och lägga sig igen. Jag har faktiskt saker jag måste göra men jag är helt enkelt för lat för att börja.. Ingen större skillnad då..

OCH!! Jag trodde att den där jävla naturkunskaps rapporten skulle vara inlämnad igår men vi hade ju förlängt tiden till nästa vecka någon gång! =D Okej, ja jag vet att jag ändå kommer sätta igång med den typ dagen innan inlämning men ändå. Jag slipper iaf stressen just nu, skönt! =)

Nej, nu ska jag faktiskt gå och duscha. Typ.

Puss!


Min favorit <3

image50

IDOL 2007!

2007-09-12 @ 19:30:35 This is my life Kommentarer (2)
Wiiiiiiiie snart börjar det! Jag älskar att kolla på Idol när det är auditions. Typ inte sen, menmen.. Och idag ska dom ju till Borlänge. Ifs är väl inte folket så roliga där men man får väl hoppas på det bästa :)

Har ändrat banner nu. För dom som inte vet så hade jag Nicole Richie - "i pay someone to live for me!" förut och nu är det då Lindsay Lohan :) Tänkte ha svart-rosa toner så ja, därför har jag ändrat bakgrundsfärgen med!

Men! Det saknas fortfarande en sak och det är fler läsare! Okej, min blogg är väl inte precis rolig men den kommer ju bli bättre och bättre. Speciellt om ni skriver och säger vad ni vill läsa om t.ex eller bara kommenterar allmänt! Sprid vidare bloggen dessutom!

Mja, ska nog gå och duscha nu så jag slipper göra det senare ikväll. Ska faktiskt sova tidigt idag (försöka) för jag ska ju till skolan imorgon. Fast det är ju bara en dag från kl 8:20 till 14:00 ungefär :)

Puss!

Give me your look! <3

image49

Skriv, skriv & skriv!

2007-09-12 @ 16:24:34 This is my life Kommentarer (0)
Jag har äckligt tråkigt. Jag skojar inte. Jag vill ha någon rolig person att prata med eller läsa någons blogg.. Och helst någon som bor nära! Så skriv GÄRNA! Snälla, underhåll mig typ =P


Nu är älsklingen i sin lägenhet och håller på att måla och jag vill inget mer än att vara där tillsammans med honom! VARFÖR har jag så förjävla tråkigt när jag är själv!? Jag har varit ensam och sjuk i nästan en vecka så det är ifs inte så konstigt.. Men ändå, herregud. Alla mina ideér på roliga saker har tagit slut.. Hjälp!?

Puss!


image46

LÄS & KOMMENTERA!

2007-09-12 @ 14:09:46 This is my life Kommentarer (1)

Förlåt för att jag ljög igår! Jag gick faktiskt ner till mitt rum vid 3 tiden som jag skrev, men jag la mig inte i sängen förens halv 5. Haha.. Tänkte faktiskt ringa till älsklingen vid halv 6 då han går upp för att jobba, men jag orkade inte ligga där i en timma och inte ha något att göra. Iaf så somnade jag och vaknade inte förens 12. Så nu har jag suttit här i två timmar och inte gjort ett skit. Tråkigt!

Vill färga håret på Fredag.. Men jag vet inte ifall det är så jävla smart faktiskt. Om älsklingen kommer så har jag mycket att göra och dessutom så om jag ska färga det så ska jag ha hittills en eller två färgburkar med blont och en med mörkbrunt till underhåret. Kommer liksom ta typ hela dagen. Hon som färgar mitt hår är min brorsas flickvän Moi, och hon jobbar ju säkert..

Aja, får väl se hur det blir. Skriver nog sen med. Ska typ sega ännu mer nu. SEGT! =P

Puss!

image45

LIKSOM LÄS!!

2007-09-12 @ 02:38:30 After hours Kommentarer (1)
Herregud. Klockan är halv 3 och jag är typ inte ens trött. Okej, lite kanske. Men inte så trött att jag vill bara kasta mig i min säng och sova! Jag har suttit uppe nu i flera timmar och försökt fixa med min blogg. Har dock bara ändrat profilbilden en aning och lagt till en räknare. Jag tänkte göra mer men blogg.se kan tydligen inte hantera alla mina ideér så resten gick helt enkelt inte att ordna. Lite synd faktiskt. Men aja, jag antar väl att min design är rätt okej ändå.

Och nej, jag har inte bara haft 2 besökare totalt som det står nu för tillfället. Utan det är det att jag lade in räknaren nu på natten så det är inte så många som läser bloggar då liksom, hehe.. Men ja, det kommer väl öka. Hoppas jag..

Jag tror faktiskt ändå att jag ska gå ner och lägga mig. Vet inte ifall jag somnar men man kan alltid försöka iaf. Liksom, vad fan ska jag ha och göra på internet nu!? Alla sover ju så det finns ju ingen som precis bloggar eller lägger upp bilder på bilddagboken..

Puss!

Natasha Galkina - skulle ha vunnit!
image42

    
image43

11 september..

2007-09-11 @ 19:23:16 This is my life Kommentarer (0)
Mm, idag var det faktiskt 6 år sen usa attackerna =/ Fyfan.. Det var riktigt hemskt.. Vem fan i hela helvete kan leva med att ta så många personers liv!? Jag förstod inte hur man kunde göra något så hemskt då när det hände och jag förstår faktiskt fortfarande inte det!

Idag hade vi fan visning igen förresten.. Snacka om jobbigt. Hoppas nu att dom drar upp priset annars så byter vi faktiskt mäklare! Gaah, blir så arg på henne med för hon vill liksom redan skriva kontrakt imorgon. Vi har inte ens fått reda på budet ju!? Jävla pengakåta jävlar. Det är vad mäklare är. Gaaaah..

Och vad fan är det Britney håller på med då!? Hennes stora comeback blev istället hennes stora fiasko! Jag har sett framträdandet och det SÖG! Hon var helt otränad, kunde typ inte ens mima låten och det var faktiskt sjukt många gånger hon typ bara stod där eller gick 2-3 steg. Hon kunde inte ens behålla sin akryl/tipp-nagel på! Den kändistäta publiken såg liksom helt uttråkade ut. Dessutom var inte låten något speciellt. Jag hade faktiskt större förväntningar. Herregud, hon kan nog lämna plats åt andra artister nu. Hennes glansdagar är över. Faktiskt.

Jag planerar på att färga håret dessutom. Wiewie, ska bli mer åt det blonda hållet nu.. Vill inte ha sådär plastic blont utan helt enkelt lite ljusare bara.. Sedan så färgar jag faktiskt nog underhåret mörkbrunt. Jag har ju redan haft så men det skadar väl inte att satsa mer på det nu? Man såg ju inte så stor skillnad förut men nu ska man fasiken göra det! =)

JUST IN! Tydligen så har Owen Wilson försökt att begå självmord!? Eeeh okej.. Han har ju typ spelat in hur många filmer som helst.. Han har ju pengar och vadå.. Han verkade väl inte vara så olycklig!? Han vägrar liksom rehab också!? Vart är Hollywood på väg egentligen!? =/

Puss!

SHITNEY!

image42



image43

Tråkig jävla dag..

2007-09-10 @ 19:21:31 This is my life Kommentarer (0)

Okej, denna dagen var inte precis rolig heller. Iaf bättre än igår menmen. Åkte till tandläkaren förut, det gick väl bra. Sen så kom jag hem och typ sov till halv 7 =P

Ska kolla på Mean Girls snart med! =) Så sjukt bra film. JAg är en riktig sucker för amerikanska high school filmer! Speciellt med Lindsay Lohan..

Usch.. Ge mig min älskling! ='( Vill ha honom här! Hoppas som FAN att vi ses i helgen. Gör vi inte det så har det liksom gått över 3 veckor sen senast och det pallar vi inte!

Helt seriöst. Jag har ingen jävla aning om vad jag vill skriva. Känner mig inte ens på något speciellt sätt. Jag bara finns liksom. Punkt slut typ!?

Puss

image41

GODMORGON!

2007-09-09 @ 11:28:07 This is my life Kommentarer (0)
Fortfarande sjuk. Det har knappast blivit bättre. Eller jo okej, lite då. Sitter och kollar på Gilmore Girls och dricker te. Det kan faktiskt vara rätt mysigt att vara sjuk ibland! =) Funderar typ på ifall jag ska gå och köpa något gott sen.. Får se ifall jag orkar..

Idag är det Söndag. Åh denna tråkiga Söndag. Dom är ju nog värst. Fast nu i veckan kommer jag knappt gå till skolan liksom. Jag är sjuk så jag kommer nog inte kunna gå imorgon och dessutom så ska jag till tandläkaren i Alingsås och spänna tandställningen så jag kommer knappt kunna äta sen =/ Och på Tisdag-Onsdag åker klassen till Kinnekulle på typ klassresa och då kommer jag inte heller följa med och så har vi Torsdag och då kommer jag nog faktiskt att gå.. Vi slutar ju ändå vid 2 så.. Och sen så är det studiedag på Fredag! GÖTT! =D Snacka om att veckan efter kommer vara dubbelt så jobbig =P

Och om en vecka får jag träffa min älskling! =D Längtar så sjukt mycket till det! Saknar ju honom! ='( <3

Puss!

JÄTTEkul dag! =D

2007-09-08 @ 22:39:29 This is my life Kommentarer (0)
Wohoooooooooooooooo den här dagen ÄGER!!

Elr inte =) Tänkte dra ut men jag är ju fortfarande sjuk så naah, är hellre hemma och försöker bli mer frisk då! Jag har nyss kollat på TSL säsong 2 - 3 avsnitt i brist på annat kul på tv.. Jag bara älskar dom! =) Så jävla sjukt balla.. Kan man inte få byta liv mot det livet dom hade förut!? Nu är deras liv faktiskt inte liiika kul men jaja..

Hejhopp vi ska tydligen inte flytta nu heller dessutom!? Jag blir helt sjuk typ. Mäklaren var helt cp så typ hela min familj ba nej vi ska ha mer pengar för huset, haha! m2 SUGER! Bara så ni vet ;)

Just nu väntar jag på att älsko ska ringa.. Fan vad seg han är =( Den där jävla fotbollsmatchen liksom. Jag har inte kollat ngt på det men kollade bara typ resultaten då och då. 0-0.. HAHA Sverige och Danmark suger! Jag sa ju liksom inte att den matchen skulle bli roligt, lala jag älskar när jag har rätt! =)

Nej nu ska jag faktiskt göra något annat. Jag dör av tråkighet och då kommer jag bara skriva massa annat oviktigt strunt här ju..

Förresten, mina akrylisar är borttagna nu! ='( Jag har ganska fula och upprivna naglar nu dessutom men jaja det fixar jag väl imorgon eller ngt! =) Och så har jag faktiskt ont i min högra tumme bara för den nageln har upprivet ända ner till 3 lager =/ Ajaj..

Puss!

Snor 24/7

2007-09-08 @ 13:25:54 This is my life Kommentarer (0)
Åh så härligt det är att vara sjuk.. Helt omgiven bland snor och mina äckliga näsdukar.. Det ända som är positivt idag är att det är typ tre eller fyra Top Model avsnitt på raken och sen så är det väl repris på några bra tvserier och ikväll är det match! Dessutom så vill jag ha ett TSL maraton! =)

Har egentligen inget att säga mer. Kanske uppdaterar senare. Lycka till älsko på matchen! =)

Puss!

SJUK!! TRÖSTA MIG! ='(

2007-09-07 @ 19:27:06 This is my life Kommentarer (0)
Usch, jag vill ABSOLUT inte vara sjuk! Jag hatar det! Speciellt när det är helg.. Ifs ska jag inte göra ett skit under helgen MEN ÄNDÅ!?!?!?!? :| Jag visste inte ens att jag typ kunde bli sjuk och få ont i halsen!? Jag har ju liksom tagit bort mina halsmandlar.. Men jaja, nu har jag bevis på att det faktiskt går..

HAHA det är typ Lilla Melodifestivalen nu på svt 1, jag dör. Jag HATAR barn! Dom är så jävligt äckliga =/ HAHA den lilla killen nu har typ vit hatt och randig kavaj och typ halv-backslick - dessutom så ÄLSKAR han dansband och Jönssonligan.. HAHAHA herregud vad jag har tråkigt!

Jag kommer dö, helt seriöst.

Puss!

ANALEX <3

image22

Jag tror jag dör..

2007-09-06 @ 19:03:19 This is my life Kommentarer (0)

Vi hade yttligare en visning idag på huset. Så jävla segt! Jag och mammut gick ut med Analex i typ två timmar =/ ASSEGT men vad fan ska man annars göra typ!? Gött iaf att det var bra väder! =)

Så nu är jag iaf hemma och har skittråkigt. Älsko är typ sur på mig och dessutom så är han på sin träning så allt är sådär superduperMEGA tråkigt! Usch på den här dagen. Förutom att jag har varit hemma hela dagen - känns som sommarlov! =)

Nene, ska nog duscha nu och sen kanske kolla på TSL =) <3

Saknar dig, kom hit och var med mig. Mys med mig! Kocham cie!! =) <3

Puss!

image8

GOD MORGON!

2007-09-06 @ 10:03:52 This is my life Kommentarer (0)
Skulle egentligen haft vandringsdag idag i skolan. Men jag orkade inte. Det är tydligen långt att gå runt Häcksjön. Jag vaknade faktiskt först vid halv 7 men somnade om igen och sen vid halv 9 hade jag ändå missat bussen så det fick bli Voice på kanal 5 med Carolina Gynning ist! Hon är så jävla sjukt ball!

Så nu ska jag typ dricka morgonkaffe och så ska jag faktiskt införskaffa mig några böcker! Jag läser typ aldrig böcker men om jag köper böcker av personer som jag är intresserad av så kanske jag kommer att läsa! Så det får bli några av Paris, Nicole's bok (tror att det ifs bara finns på engelska men det kanske inte gör ngt?), Carolinas ena bok "Ego girl" och den tillsammans med Alex Schulman! =)

Jag ska faktiskt ta bort mina akryl naglar idag tror jag! ='( Har haft dom över en månad nu och jag tänker absolut INTE lägga 400 kr på att fylla på dom.. Hellre gör jag sånt i Polen där jag skaffade dom för ENDAST ca 100 kr ist för 800!!

Jaja, men nu ska jag dricka kaffe och kolla på tråkiga morgonprogram!

Puss!

image40

SEEEGT =/

2007-09-05 @ 18:20:23 This is my life Kommentarer (0)
Maha.. Jag har JÄTTETRÅKIGT :| Väntar på brorsan med så vi kan åka någon jävla gång och handla. Jag börjar bli sådär jobbigt godissugen igen! Dessutom så ska jag kolla på en rad olika program ikväll och då behöver man kränga! Jag ska typ växla mellan Idol & Top Model, fast det blir nog Idol eftersom det är i gbg och där känner man ju igen många! Top Model kan man ju kolla på repris. Jag bryr mig inte vem som åker ut utan det är Nicole & Paris jag vill se och dom skulle tydligen vara med i detta avsnittet! =) Jaja, och sen så kl 9 börjar ju Heroes på kanal 5! Jag har ju redan sett några avsnitt men det skulle vara kul och MYCKET enklare att se det från början så man fattar allt dessutom =P

Älskling, kom och mys med mig ikväll.. Saknar dig ju! <3

Puss!

Redaktionen

2007-09-05 @ 11:42:34 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu. Skojskoj, elr inte =/ Nästan alla i klassen är i aulan och lyssnar på barnombudsmannen (kvinnan =P) Jag stack fan upp bara för att jag är faktiskt tvungen att göra klart mitt personporträtt. Okej, det är inte precis det finaste eller det bästa men whatever. Nu pallar jag inte bry mig mer om det. Ska bara ha en rubrik och sen är jag klar =)

Och jag kommer fan ha världens bull helg! Älskling kommer inte till mig.. Får väl bli typ en softar helg eller något.. Men ändå. GAH jag vill vara med dig! Det är faktiskt det bästa som finns. Du är mitt allt, älskar dig! <3

Skriver kanske sen när jag kommer hem. Det ända som är gött idag är att vi slutar 14:20! Inget annat. Finns fan inget som är bra. Jo en sak! Min blogg. Den börjar arta sig va!? ;) Jag har faktiskt lärt mig mer och jag ÄLSKAR att pyssla med den.. Förutom när det inte funkar!!

Jag har typ insett att jag inte vill förstå att det är slut med TSL.. Jag har ju fortfarande avsnitt 9 & 10 kvar av sista säsongen.. Förlåt, jag SKA se er. Fast jag är rädd för att inse sanningen och förstå vad som har hänt! </3

Okej lite överdrivet, jag vet!!

Puss!

Skola & hjärnskakning =/

2007-09-04 @ 09:36:09 Schooltime Kommentarer (0)

Mm, hade självförsvar igår på IV-valet.. Självklart så tycker jag att det är sjukt kul men ajaj =/ Vi skulle träna fallteknik och så först så satt vi på huk för att vi skulle få in tekniken. Det var en tjej som var sjukt nära mig och först så gick det bra men helt plötsligt så råkade hon slå till mig mitt på huvudet. FAN SÄGER JAG BARA! :| Ont elr!? Man skulle liksom smälla i armen ASHÅRT i mattan men den träffade mitt huvud ist så jag typ dog. Sen så ramlade jag fel 2 ggr och det gjorde det hela bara ännu värre =/ Och sen igår har jag haft ont hela tiden. Så fort jag böjer mig ner eller lutar mig bakåt så känner man typ sån kolsyra liknande sak i huvudet och jag kommer ihåg när min brorsa fick hjärnskakning så hade han precis samma sak =/ hjälp typ.. Aja, jag dog inte inatt iaf =)

Menmen, sitter i skolan nu med min hjärnskakning och skriver en artikel. Går väl helt okej fast jag trodde att det skulle gå åt helvete =P Jag ska nog bara göra klart artikeln fort och sen göra layouten i indesign och sen drar jag nog. Gör ont heeeeela tiden ='(

I miss my baby! Vi hade en superduper mysig helg och fan. Det bästa hände! =) Vi har faktiskt sagt älskar dig till varandra! =D =D =D <3 <3 Och jag har verkligen tänkt på det i flera månader! Iaf så har jag sett hans lägenhet och det ska nog bli bra! Han ska bara börja måla om och så, sen ska jag hjälpa till med alla möbler och sånt =)

MEN NU MÅSTE JAG FAKTISKT FORTSÄTTA MED DET HÄR JÄVLA PERSONPORTRÄTTET!!!!!!

Puss!