OKEJ, jag erkänner!

2008-04-29 @ 23:20:50 This is my life Kommentarer (0)

Jag SUGER på att uppdatera men förlåt! Grejen är den att jag har typ pluggat matte varje dag efter skolan och så.. Har kommit hem sent och sen direkt ner i sängen.. & ska till Halmstad imorgon också så kommer inte bli så mycket uppdateringar tror jag.. Får se, beror ju lite på vad vi ska göra..

 Nej nu kan jag inte skriva mer! Har asmycket att göra & det är redan sent ju =(

Natti, natti!

Puss!


Sunday evening

2008-04-27 @ 19:52:55 This is my life Kommentarer (0)
Kollar på reprisen just nu av Top Model & sen ska jag spela =D Fick flipp förut när jag trodde xboxen var sönder!! =( Som tur så glappade bara sladdarna - puuuh! =P

Tänkte vara duktig förut & skriva engelska grejen men satan vad svårt det var!! Så sket i det ;) Får väl lämna in nästa vecka istället eller något..

Aja, ska kolla klart nu!

Puss!

I'm back!

2008-04-27 @ 13:26:17 This is my life Kommentarer (0)

Nej nu får jag allt skärpa till mig ändå eller! Har inte mått precis bra dom senaste dagarna och har verkligen ingen lust att berätta varför här, tyvärr.. Är inte riktigt redo för det än.

Menmen.. Har knappt något att säga just nu, har inte gjort precis något speciellt senaste dagarna. Längtar bara tills Tisdag/Onsdag för då börjar allt det roliga ;) Åker till älsko & även Ewe och Linn åker ner, dvs fest ;) Första gången man får testa på Halmstads nattliv haha.. & sen så är det upp till Göteborg igen och festa här =) Fira Ewe som fyller 18!

That's about it.. Skriver väl senare idag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än.. Kommer bara ta det lugnt iaf..

Puss!


I'm sorry...

2008-04-25 @ 13:31:05 This is my life Kommentarer (0)
Okej förlåt för den sjuukligt dåliga uppdateringen.. Men har varit upptagen till 1000, både av problem och plugg.. Livet känns ju bra nu ja..

Äsch.. Skriver sen någongång när jag har lust..

Förlåt..

Puss!

Skolan - som alltid =(

2008-04-23 @ 11:45:44 Schooltime Kommentarer (0)
Jaha.. Så var skoldagen över liksom?? Hade lektioner till 11 typ & hade prov fast jag knappt hade pluggat något. Men det gör ju ifs inget för vi fick sitta framför datorerna och skriva om vi ville & då passade man ju på att kolla upp lite frågor om man hann ;) Fast jag hade nog kunnat luska ut svaren själv ändå men varför inte ta chansen när man har den?? Får nog iaf G! =P

Idag fyller lilla Michael år =D Hela 17 år! Stor pojke haha
GRATTIS! =D

Mm, var på GP - Göteborgs Posten igår iaf.. Det var väl kul.. Sen gick vi runt i stan & så köpte alla vi tre varsin sak, jag köpte iaf nya solglasögon - älskar dom! Äkta stora a la Nicole Richie haha =D

Puss!

hahaha =P

2008-04-20 @ 20:48:29 This is my life Kommentarer (1)

KATTEN OCKSÅ!

image107

Älsko lever =(


Haha neej skoja bara! Älskar dig älskling ;)

Puss!


Men bara för att jag är så duktig..?

2008-04-20 @ 17:41:04 This is my life Kommentarer (0)
Har haft jäääättetråkigt hela dagen vilket har resulterat i att jag mer eller mindre har skrivit klart mitt arbete till teorin i matlagningen som ska inte ska in förens på Torsdag och dessutom så tänker jag faktiskt sätta mig med matteböckerna nu en timme eller så för att sedan hoppa in i duschen osv =) Matten är dock inget frivilligt utan MÅSTE göras för vi har np-prov om två-tre veckor så lika bra att jag gör det nu när jag verkligen har tid!

Skriver sen..

Puss!

Fransk balkong

2008-04-20 @ 14:18:53 This is my life Kommentarer (0)
Det går faktiskt att sola på en fransk balkong ;) sätt lite kräm på armarna och sätt dig på fönsterbrädorna som finns vid sidan om. Har jag gjort iaf & det funkade utmärkt ;) haha.. Lite trist bara att solen försvinner och kommer tillbaka hela tiden =( Men det går iaf =D

Puss!

Uppdatera snälla någon!

2008-04-20 @ 12:34:02 This is my life Kommentarer (1)
Argh.. Har kommit på en grej som jag hatar med helg.. Att folk inte uppdaterar alls! Okej, det är väl fortfarande tidigt men vadå? Inte ens ett godmorgon liksom..? Och dessutom får jag inte tag på älsko.. Vette fan om det är något problem med hans nät eller om han fortfarande lever..? =P Nej förlåt, man ska inte skämta om sånt så man får väl hoppas på att det är nätet..

Tänkte att denna dagen får bli lite av en ta-hand-om-mig-själv dag eftersom att jag ändå inte har något speciellt att göra..

Puss!

Godmorgon =)

2008-04-20 @ 11:05:08 This is my life Kommentarer (0)
Vaknade för ett tag sedan & har nu ätit och gått ut med hunden.. Har absolut noll planer för idag & det känns lite hemskt! Verkar som att jag börjar vilja ha massa grejer att göra hela tiden.. Eller okej, sjukt skönt att bara ta det lugnt också men inte på en helg när det är värsta fint ute.. Aja.. Jag hittar väl på något inom de närmsta timmarna =P

Eftersom att jag har inget att göra idag så blir det nog mycket bloggande, fast just nu har jag ändå inget vettigt att säga haha

Puss!

Godnatt!

2008-04-20 @ 01:07:07 After hours Kommentarer (0)
Kollade på film förut, Helens små underverk hette den & var precis så som jag alltid har trott ganska bra! Har kommit på att jag gillar Kate Hudson sjuuukt mkt =)

Ska sova nu.. Ensam igen =(

- let her fall asleep in your arms

Puss!

Min dag =)

2008-04-19 @ 20:01:19 This is my life Kommentarer (1)
Kom hem ett sjukt bra tag sen men mitt internet har varit helt fuckat så har inte kunnat skriva något =( Aja.. Kul hade jag iaf på stan i vääärldens sommarvärme! =D MINST 15-17 grader! Härligt som tuuuusan!

Aja.. Köpte iaf den vita tröjan =D Fanns bara två kvar & båda var vita, en var S (tuuur!) & den andra var L & den passade inte på Emma, fan vad synd =( Menmen.. Man får väl vänta tills augusti för då kommer dom in igen haha Lägger upp bild på tröjan någon gång..

Men nu ska jag nog göra något vettigt, skriver seeen..

Puss!

It's time to hit the town =P

2008-04-19 @ 12:06:14 This is my life Kommentarer (2)
Ska träffa Emma snaaart =) Nu sitter hon på tåget in till stan & sen ska vi en snabbis till Frölunda, checka affärerna där & sen till stan igen.. Myyyysväder med världens bästa tjej =D

Skriver ikväll när jag har kommit hem =)

Puss!

Beslutsångest till max =(

2008-04-18 @ 23:57:06 This is my life Kommentarer (1)
Men JA jag har sjukt tråkigt =( Vet inte alls vad jag ska göra.. Är så sjukt trött men har ändå noll lust att gå och lägga mig.. Känns så onödigt tidigt på en Fredag liksom..

Men säger nog godnatt här ändå.. Ska faktiskt sova..

Puss!

Den tröjan SKA bli min oavsett vad!! =P

2008-04-18 @ 21:16:08 This is my life Kommentarer (0)
Yeah favorit reklamen är på tv nu ;) så fult ba: pesto, peppar, ekoöl =P

Aja.. Kör inget speciellt nu iaf.. Har riktigt tråkigt typ & har såååån lust att göra något, typ festa! Säger bara valborgsveckan! Ska peppa faan hela veckan ;)

Var sjukt fint väder idag, äkta sommar nästan.. Man blev så glad av att bara vara ute! Ville inte dra hem när det var så fint juuv.. Men var hungrig så var tvungen =( Aja.. Stan imorgon igen kanske!? =D Ska till Rut Mlf i Frölunda också Emma!! Hittade den där tröjan på Rut's hemsida, kostar 399 =) KÖPA!! Kommer typ vilja ha både svart & vitt ;) Äsch.. 800 kr är inte så mycket =)

Skriver väl senare =)

Puss!

Kära lilla trea med dålig musiksmak =)

2008-04-18 @ 14:02:40 Schooltime Kommentarer (0)

Ja och sen kan man ju spela BRA musik också? Argh! Sitter i redaktionen nu i skolan och en trea spelar så jääävla kass musik.. Sjukt högt också så nu satte Emma på low ;) haha

Aja.. Har lektion snart =) Sista lektionen.. Sen blir det godis & stan med Emma & Michael =D

HAHA & den sjukebussen imorse eller.. Så jävla fult var det.. Satt i en buss iaf och så stod det en annan bakom. Så skulle min buss köra och istället för att åka framåt åker hon bakåt.. Gissa vad hon gör? Kör in i bussen bakom hahaha =D Två gånger också så hela framrutan på bussen bakom sprack =D Skratta som fan och hoppade ut och bytade buss bara för annars skulle vi ha väntat aslänge =P

Skriver senare ikväll..

Puss!


Knapra på frukt & grönsaker all day long =P

2008-04-17 @ 15:38:56 Schooltime Kommentarer (0)

Har äntligen slutat fast nu sitter jag & väntar på att klockan ska bli tjugo i så jag kan gå till tåget och åka hem.. Sitter och mumsar päron haha.. Fick lära mig att jag måste äta dubbelt så mycket C-vitamin än alla andra, och någon annan som jag inte kommer ihåg vad den hette pga håret och B-vitamin för psykisk hälsa.. JISSES =P Mycket man ska knapra på nu då, typ råa morötter & annat skit och man får inte äta typ tabletter eller kosttillskott heller utan det måste vara äkta vara! Aja.. Det ska nog gå.. Lovar att jag kommer må mycket bättre efter det! =)

Måste sticka nu iaf!

Puss!


Fett ovärd dag - som alltid ;)

2008-04-17 @ 13:25:04 Schooltime Kommentarer (0)

Är i skolan som vanligt och har VÄRLDENS ovärdaste dag! Först hade vi matte, fattade INGET! & sen skulle vi ha rast i 40 minuter som blev till typ 60 minuter för att kolla på 3ornas projektarbeten.. Okej, det var bättre än gympa iaf.. Sen så hade vi rast aslänge & sen matte igen som man fortfarande inte fattar ett skit av =( och nu har jag rast fram tills halv 3 då det är matlagning - teori och vi ska lyssna och anteckna om vitaminer =( Jag som trodde att jag skulle få sitta framför datan och göra mitt arbete, snyft..

Aja.. Är sjukt trött och vill ha helg nuuuuv!

Skriver väl senare.. Har lust att hitta på något idag med någon men ingen aning vad och vem bara =(

Puss!


FN-prov

2008-04-16 @ 09:16:30 Schooltime Kommentarer (2)
Wiie vi är bara typ 1-2 månader försenade med det men det är lugnt =) Haha.. Nej men pluggar lite nu så wish delegaterna Emma och Suss från Turkiet luck ;)

Puss!

Godnatt!

2008-04-15 @ 22:21:38 This is my life Kommentarer (0)
Ska sova nuuuv.. Är trött & har mycket att göra imorgon.. Fixa till min krönika + reportage och sen går jag i skolan till 15:00 istället för 14:20 eftersom jag var tvungen att flytta min polskalektion, bull! & sen efter skolan ska jag hem till min brorsa & plugga matte, kmr bli sent och jag kommer typ att dö på något ungefär =) Haha nej men aja.. Godnatt iaf! Sov så sött ;)

Kom förresten på att jag HATAR att sova själv =(

Puss!

Touch me, feel me. Then you will find, we are meant to be..

2008-04-15 @ 19:50:07 This is my life Kommentarer (0)
HAHA vilka ovärda inlägg jag har skrivit idag eller!? =P Aja.. Precis så ovärda som dom var så känner jag mig idag av någon anledning =( Eller.. Jag vet inte alls usch.. Har personer runt mig som får mig att må så sjukt bra & vara nöjd med mig själv men det finns så mycket tankar kring allt och så.. Aja.. Det löser sig nog iaf!

Måste plugga FN nu.. Trodde det var tills idag men det var tills imorgon, sjuuukt jobbigt iaf! Menmen.. Måste man så måste man!

Puss!

Tråkskola =(

2008-04-15 @ 14:46:13 Schooltime Kommentarer (0)
Har precis gjort mitt mediakunskapsprov om TV.. Sjukt svårt var det faktiskt. Massa frågor som man typ inte ens skulle kunna!? Haha helt cp var det.. Aja skitsamma.. Jag har nog klarat det iaf =)

Slutar om en kvart typ =) Ååh vad jag längtar tills det haha

Heelt jobbig & typ ovärd dag nästan men aja.. Äsch.. Hade egentligen inget speciellt att säga..

För övrigt så har jag ungefär 500 får som hoppar runt här =D på skärmen alltså.. Inte i rummet!

Puss!

Vill ni ha bevis på att jag har tråkigt? =) Varsågod..

2008-04-15 @ 12:50:16 Tidsfördriv Kommentarer (0)
Hur sömnberoende är du egentligen?

Du har minst en gång:
(x) Somnat på en lektion.
(x) Somnat i en buss.
( ) Somnat på en fest innan 24.00
(x) Somnat på en föreläsning/gudstjänst.
(/) Somnat på en bio/teater. - nästan på en bio..

(x) Gjort något riktigt skumt i sömnen.
( ) Pratat i sömnen
( ) Ringt upp någon i sömnen.
(x) Pratat i telefon i sömnen.
(x) Skällt på någon i sömnen.

(x) Försovit dej.
( ) Gått till skolan/jobbet i sov kläder.
(x) Vaknat mitt i natten å undrar vart fan du är.
( ) Sovit mer än 20 timmar i sträck.
(x) Låtsats vara sjuk för att få vara hemma och sova. - självklart ;)

( ) Släpat med en kudde till något onödigt bara för att du inte klarar dig utan den.
(x) Missat något väldigt viktigt pga att du sov.
( ) Somnat innan 12 slaget på nyår dom senaste 5 åren.
(x) Väckt någon som snarkar för att du ska kunna somna.
(x) Blivit tvingad att stiga upp helt i onödan.

(x) Hällt i dig en massa kaffe för att klara av att vara vaken.
(x) Vaknat och fått för dig att det du drömt faktiskt hänt.
(/) Önskat att du kunde stannat kvar i en dröm för alltid.
( ) Vaknat vid 12 på dagen och vänt dig om för att sova längre för det är för tidigt att vakna.
(x) Nästan somnat av att fylla i den här listan.

Resultat: 16

0-7 Du är PIGG!! Men mår du ärligt bra av att vara så pigg?

8-15 Du är rätt pigg, och har antagligen väldigt bra sov vanor

16-20 Du är rätt normal när det gäller sov vanor, fortsätt som
vanligt, fast de skadar ju inte att stiga upp före 12 på en helg nån
gång ibland.


21-25 Du är definitivt FÖR trött, när du är vaken är du säkert över
trött och väldigt flamsig i det du gör å säger, lämna dröm landet å
kudden och sluta vara en zombie

Puss!

Skriiiiiiiiiiiv :|

2008-04-15 @ 11:53:44 Schooltime Kommentarer (0)

Men kan ingen uppdatera eller? Nu tycker jag att alla får gå hem och uppdatera sina grejer så jag kan ha något skoj att läsa =D

Jag har trååååååkigt! =(

& så tycker jag att folk som är 20 kan göra mig och Emma en tjänst eftersom jag har varit en sån duktig flicka! ;) haha eller hur, du personen..? du vet vem du är ;) haha

Jaja.. Nu får jag nog göra något spännande =)

Puss! 


School

2008-04-15 @ 09:10:39 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter i skolan nu.. MÅSTE skriva klart mitt jävla reportage och krönika som faaan aldrig blir klart för att jag inte pallar ta tag i det! =P Men nu så kanske haha..

Aja, skriver senare..

Puss!

Home again!

2008-04-14 @ 19:20:05 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma igen från skolan.. Det var inte såå jobbigt idag som jag trodde att det skulle vara.. Fick sluta en halvtimme tidigare också fast det gjorde knappast så att jag kom hem tidigare.. Träffade Stefan & hans polare på centralen & sen kom Ras-mus =D Fast att någon lackade.. Haha nej förlåt, skoja bara =) PUSS! Var inte sur på mig haha

Ska inte sitta här så länge till, har egentligen apmycket att plugga/läsa ikväll så ska sätta igång typ nu.. & FN är först ut, sen typ läsa lite reportage och sen blir det väl mediakunskap & sen FN igen.. SKOJ!? =(

Aja.. Ska äta lite vindruvor nu & äpple och sen så blir det plugg.. Lovar! haha

Puss!

11 timmar skola =D typ..

2008-04-14 @ 10:58:00 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & har haft min första extra gympa lektion.. Det var rätt soft faktiskt, vi var tre stycken & vi spelade badminton =) Menmen.. Nu ska jag nog äta lite maaaat <3 innan den vanliga gympan..

Har inte uppdaterat något bara för att i Lördags så kom ju baby & så gick vi på bio på kvällen och såg 21.. SJUKT bra film! Snacka om att dom fick cash eller, guuud vill lära mig räkna kort jag med hehe ;) Aja.. Sen så åkte han typ 12 på Söndagen bara för att åka hem med hans mammut så man sparar lite pengar, smaart =) iaf så drog vi till Ikea & det var soft, tjacka korv haha =D

Aja.. Uppdaterar kanske inte ikväll.. Kommer hem sent & har mycket att göra! Men iaf imorgon om något =)

Puss!

Pedant? Oh yes I am!

2008-04-12 @ 12:15:11 This is my life Kommentarer (2)
Har fixat klart mig nu & även fixat med kläderna och så i garderoben i hallen, joooobbigt! FAN hur mkt kläder kan egentligen två personer ha!? Trodde ALDRIG att jag & min mamma hade så mycket skit haha.. Hittar bara mer & mer varje dag typ! Måste till Ikea NU & köpa såna där jävla lådor så man får plats med allt skiiiit.. Längtar tills vi rensar bort allt för folk som känner mig VET att jag typ inte kan leva om jag vet att det är stökigt och så överallt.. Alltså det är helt sjukt. Jag måste typ ha grejer hängades efter färg & storlek.. Oftast då. Heeeelt störigt men det får man väl leva med =) Går inte att göra något åt det ändå..

Aja.. Ska typ iväg snart så fort älsko ringer mig.. Han är på sin brorsas typ diplom-utdelning eller något sådant på Chalmers & sen ska han vara med miiig =)

Puss!

Bästa reklamen någonsin! =P

2008-04-11 @ 21:20:40 Music ♥ & videos Kommentarer (1)
HAHA finns ingen reklam som slår denna!! ;)

Smör, potatis, peppar, rötter.
Cider, flingor, cashewnötter.
Bulgur, bondbröd, sallad, sill.
Müsli, timjan, dadlar, dill.
Olja, yoghurt, äppeljuice.
Rågmjöl, pasta, äppelmos.
Skorpor, ströbröd, sojamjöl.
Pesto, peppar, ekoöl.
Morot, lättmjölk, välling, te.
Honung, socker, saft, sorbé.
Sirap, sylta, sesamfrö.
Couscous, kaffe, knäckebröd.



Puss!

Entertain me, please!?

2008-04-11 @ 19:45:50 This is my life Kommentarer (1)
Hemma igen =D & guud vad jag önskar att jag hade roliga planer för ikväll än att sitta hemma & kolla på film.. Okej, det är ju också mysigt men vafan.. Känner att jag behöver gå-ut-kvällar/nätter igen! =P

Aja.. Som sagt.. Sin City 22:15 på Kanal 5! Bra film men tror inte jag kommer palla & kolla på hela.. Det är alltid annorlunda när man sitter hemma och kan när som helst gå iväg än vad det är på biografer..

Ja, jag har tråkigt! =( Underhåll mig!

Puss!

Helt sjukt ovärd dag!

2008-04-11 @ 13:48:07 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter i skolan nu & har en lektion kvar.. & vi ska kolla på film på den lektionen.. Snacka om ovärt? Menmen.. Lika bra att vara kvar & se filmen för vi ska ju tydligen skriva något om den i två ämnen och jag behöver närvaro dessutom så aah..

Imorgon kommer älsko =D Fan hoppas bara det inte regnar för vill ju kunna gå på stan & typ restaurang eller bio eller något. Vi gjorde ju inget för att fira vår 1-årsdag! =( Ifs så sågs vi inte då för det var i veckan men ändå..

Aja.. Har inte så mycket mer att säga nu.. Skriver senare!

Puss!

Skolan

2008-04-10 @ 14:47:22 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter i skolan & har matlagning nu, alltså teori =P Vi ska skriva ett arbete om olika typer av sjukdomar som gör att man måste ha en annorlunda diet & jag har valt laktos och diabetes.. Har redan börjat skriva på diabetes så det känns bra =)

Menmen.. Är så sjukt trött idag & mår typ inte alls bra.. Tänderna värker verkligen hela tiden =( Tog en tablett imorse i hopp om att den kanske skulle lindra lite iaf men nene, inte det..

Aja.. Ska nog skriva mer nu på arbetet..

Puss!

Godnatt!

2008-04-09 @ 21:59:31 This is my life Kommentarer (0)
Har precis kollat klart på Top Model, sjuuukt bra & mitt hjärta slog verkligen när Chantal var nära på att åka ut! Tack & lov gjorde hon inte det! =)

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för ska gå ut med Alex nu & sen sova, har ju knappt sovit något inatt så måste få vila ut!

Såå.. Uppdaterar imorgon =) Natti natti


Puss!

Paaaiiin =(

2008-04-09 @ 18:27:11 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma nu & har ooooont i mina tänder =( Dom spände tandställningen så sjukt hårt va! Snacka om att man typ redan märker skillnad när jag biter ihop, menmen.. Ska inte klaga! Tänk på hur fint det blir sen iiih ;)

Har tvättat lite & så nu som jag skrev innan.. Har inte gjort så mycket mer än det sedan jag kom hem heller.. & längtar tills Top Model ikväll! =) Såg inte förra veckan men då var det tydligen bara återblickar & sånt så snacka om att jag hade tur att välja rätt avsnitt att missa haha

Puss!


image105

Schalla schalla =)

2008-04-09 @ 09:09:52 Schooltime Kommentarer (6)
Haha har inte uppdaterat sedan Måndags.. BRA ;) Har iaf inte gjort något alls typ.. Var i skolan igår & sen så var jag med Stefan på kvällen =)

Iaf.. Idag ska jag till tandläkaren  60 000 gånger haha =D & sen hem och tvättaaaa.. Roligare dag kan man inte ha =) haha

Skriver väl senare iaf..

Puss!

Måndag, skoj. Not =(

2008-04-07 @ 20:19:22 This is my life Kommentarer (1)

Har egentligen inget alls & säga typ bara det att jag har varit i skolan hela dagen & haft det extremt bull, iaf på lektioner där lärarna är heeelt skadade! Menmen.. That's life. Klarar väl ett år & två månader till, right?

Huumf.. Ska inte göra något mer nu ikväll. Är lite trött & har ont i huvudet så ska duscha snart & försöka sova tidigt =) Måste verkligen skärpa till mig med mina sovtider!

Menmen.. Ska väl äta något nu & kolla på tv =)

Puss!


Hemma nu igen

2008-04-06 @ 18:52:35 This is my life Kommentarer (0)
Kom hem för ett bra tag sedan från Sisjön & har ätit och så nu.. Var ett riktigt helvete att ta sig dit med buss. BRA att dom har skrivit helt fel buss osv på köpcentrumets hemsida & dessutom hade dom inte ens lagt upp en karta för hur man skulle gå =/ Men det gick iaf!

& här är mina nya byxor & tröja =) - kanske inte precis bästa bilden för man ser ju inte precis allt men äsch =P

image104


Ska kolla på LA Ink nu iaf =)

Puss!

Jobbigt det där med rubriker usch!

2008-04-06 @ 12:51:08 This is my life Kommentarer (1)
Har precis ätit frukost nu & duschat.. Ska iväg med mammut till Sisjön för hon ville köpa någon jacka där fast jag skulle inte möta henne förens efter 2 så det är lungan =) Har på mig nya tröjan nu med, tänkte att jag skulle fota efter att jag har sminkat mig och så haha.. Så lägger väl upp bilden här sen =)

Menmen.. Skriver senare när jag kommit hem =)

Puss!

Everybody's dancing and they're dancing for me

2008-04-06 @ 00:49:21 After hours Kommentarer (1)
Meeh skrev precis världens finaste kommentar till Emma  & så kommer inte ens halva fram!? ARGH!!

Aja, ska sova nuuuuv fast jag vill egentligen inte men måste juu typ.. Inte bra & lära sig lägga sig sent när det är massor med veckor av bögskola kvar! =( nighty!

i'll be burnin rubber, you'll be kissing my ass ;)

Puss!

Efterfesten...

2008-04-05 @ 22:44:26 This is my life Kommentarer (3)
...finns ingen sida som jag hatar mer än den! Den har bara fört olycka med sig & den är helt konstig. Kan ALDRIG göra något på den sidan.. Får massor med besökare där. Hade varit glad om det var BRA besökare & såna som för en gångs skull vågade skriva till en.. Men dom ända besökarna jag får är såna som stalkar en & vill ha något man äger. Som tex ens pojkvän eller så. Inte så värst kul alltså. Funderar starkt på att avsluta mitt medlemskap där, vill aldrig se den sidan igen!! Men då kan jag ju inte hålla koll på min bf. Han stalkar ju dom som stalkar mig. Finns kanske en liten connection där? Eller hur ligger det egentligen till Jonathan Elmgren..?

Puss!

Ullared roadtrip haha

2008-04-05 @ 19:06:35 This is my life Kommentarer (1)
Har precis kommit hem från Ullared med Emma, hennes syster & hennes mamma =) Det var kul hehe.. Köpte typ för 300 dvs inte så mkt och det är jag glad över för ska som sagt spara. Även om det var mammut som sponsrade hehe.. Köpte bla en asfin tröja =) Typ vit, lite längre än vanligt med texten "All is not gold that glitters" i guld då självklart, my favorite colors ;) & så en rosa bandana precis som Emma för vi ska ju vara twins =) iih

Såå nu är jag en aning trött & ska bara ta det lugnt =)

Puss!

Skolaaaa...

2008-04-04 @ 13:34:24 Tidsfördriv Kommentarer (0)
Blommigt | Enfärgat
Matchat
| Missmatchat
Stjärnor | Döskallar
Stuprör | Bootcut
Peacesymboler | Nitar
Ballerinas | Gladiator
Svart | Färgglatt
Upprullat | Orullat
Pyton | Leopard
Miu Miu | Prada
Tyll | Fjädrar  - inget alls =P
Modemagasin | Modebloggar
Nitskärp | Flätat skärp
Skärp under brösten | Skärp i midjan
Chanel
| Dior
Nagellack | Tålack
Hudvård | Smink
Victoria's Secret-modevisning | Prada-modevisning
Victoria's Secret-modeller | Prada-modeller - ingen av dom haha
Projekt Runway | Top Model
Långt hår
| Kort hål
Brunt hår | Blont hår - har ju både och ;)
Converse | Kängor
Randigt | Rutigt
I love NY | I love PARIS
H&M | Gina tricot
Sjal
| Halsduk
Kortärmad | Långärmad
Naturligt | Fixat
Sminkad
| Osminkad
Brun utan sol | Solarium
Läppsyl | Läppglans
Rock | Pop
Kate Moss | Naomi Campbell
Hilary Duff | Nicole Richie
Ashley Olsen | Mary-Kate Olsen - hatar båda!
Klänning | Kjol
Jeans
| Shorts
Skjorta | Tröja
Baddräkt | Bikini
Skinnväska
| Tygväska

Puss!

Goodnight sweden!

2008-04-03 @ 22:55:47 This is my life Kommentarer (0)
Jaja.. Ska typ lägga mig nu, är astrött & måste få sova.. Börjar ju 12:55 imorgon så det är ändå lugnt & gött =)

Good night, sleep tight
Don't let the bedbugs bite
And if they do
Then take your shoe
A nd knock ?em ?til
They're black and blue!


Puss!


Something about your style got me freakin' out

2008-04-03 @ 14:40:42 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma nu =) Åkte hem tidigare från skolan.. Pallade inte vänta på min lektion i två timmar & dessutom så var det teori i matlagningen så aah, orkade helt enkelt inte. Har knappt sovit inatt så kanske inte precis bästa dagen att både plugga till prov & ha prov på..

Har egentligen inget speciellt att berätta nu, ville bara säga hej typ för skrev ju aldrig igår. Åkte till Allum efter skolan & sen hem & sen till centralen för att möta Stefan och sen drog vi hem till honom.. Kollade på tv & sånt, det var kuuul =)

Får se lite vad det blir & göra idag.. Det är sjuuukt gött väder idag (regnade apa igår!!) så man känner ju för en liten tripp ner på stan men tror faktiskt att jag inte orkar! Är så sjukt trött & måste få vila ut mig efter Helga Patakis lektioner idag =P

Puss!


Helga Pataki - vår lärare =)

image103

Shopping & insändare

2008-04-01 @ 20:27:02 This is my life Kommentarer (0)
Har så otroligt tråkigt & är liiite lack för en nästan misslyckad dag på stan.. Eller Allum snarare. Fanns absolut INGET på tex Gina & i stan är det ännu värre. Hatar det. Alltså jag tror inte jag hade köpt något där ändå men fanns ju grejer jag ville visa mammut som fanns på Väla i Helsingborg. Skumt det där med Ginas affärer, allt skiljer sig & det tar 2 minuter och sen är allt slut..

Hittade iaf ett par byxor men kan tyvärr inte lägga ut dom i bloggen för jag har ingen bild på dom, finns inte ens på affärens hemsida! =/ La iaf undan dom tills imorgon så ska dit igen & prova dom.. Dom är typ lite baggy & det vill jag faktiskt ha nu känner jag! Jag har ju typ bara tajta byxor & dessutom så köper jag verkligen ALDRIG byxor längre så det gäller att passa på när man hittar ett bra par! =) Hoppas det funkar, ska fota dom imorgon iaf & om jag är osäker igen så kanske jag kan lägga undan dom en dag till haha =P

Menmen.. Gör inte speciellt mycket nu, har sjukt tråkigt & är jättetrött =( Försöker komma på ett bra ämne man kan skriva en krönika om men kommer inte på något som vanligt, argh!

Förresten: http://www.lerumstidning.com/visa_merlerumsventilen.asp?id=6995

Stämmer så sjuuukt bra då jag & mina kompisar själva fan har blivit utsatta för detta!

Puss!

Men åh redan!?

2008-04-01 @ 11:07:42 This is my life Kommentarer (1)

BRA att det tog världens längsta tid för blogg.se att uppdatera allt..? Kunde dom inte gjort det medans jag var borta? Nu har liksom typ alla intryck från jobbveckan i Halmstad försvunnit, bra =/

Aja.. Fick gött med pengar iaf & hade rätt så kul =) Jobbigt bara att åka hem och inse att det är skola nu igen. Usch! Är hemma idag för har ont & mår fan inte bra. Klarar typ inte av all stress & press mer. Lite läskigt är det allt..

Menmen.. Idag är det förresten min & älsklings ett årsdag! =) iiiih, älskar dig sååå mycket! ♥ - Har längtat efter denna dagen i evigheter, närmare bestämt exakt ett år ;) haha

Skriver senare! Måste vila nu så allt blir bättre!

Puss!

Önskar bara att jag kunde få vara med dig idag, Jonathan Elmgren

Jag & älsklingen