Newfucked!

2008-05-30 @ 19:22:26 This is my life Kommentarer (1)

Är i Halmstad nu.. Har inte gjort så mycket, var på donkan <3 förut & åt VÄRLDENS godaste Big Mac, shiiit jag skojar inte.. & sen så stack vi till havet, gick runt lite där. Var lovely! Blåste så sjukt härligt.. & så har jag sjungt på världens volym haha.. Jag som inte ens kan sjunga =D BRA!

Nu väntar vi iaf på Alex & Nathalie, dom ska kolla på talangfinalen men jag ska göra något annat. HATAR talang! Okej, jag skoja.. Jag ska också kolla på det men kommer inte intressera mig ett skit. Är bara med dom & kollar på det för att hålla dom och mig själv sällskap och vara trevlig..

Club Nordic, iiih! Längtar så sjukt mycket. Vill dansa nuuuuv! Ska ligga under skummet med någon! ;)

... Alltså med Emma då ;) hahaha

Puss!


Godmorgon bloggen!

2008-05-30 @ 09:51:35 This is my life Kommentarer (0)

Yttligare en värmebölje dag? Helt sinnes, när klockan var typ halv 8 så var det 19 grader!! Lite synd faktiskt att jag ska sitta på en buss när de bästa soltimmarna är men aja, det gör väl inte så mycket ändå?? Måste ändå akta mina ben & rygg för joo självklart så brände jag mig där igår =( Gör alltid det.. Men blir ju brunt sen iaf =D Fast det är jävligt skadligt att bränna sig först men äsch, sååå mycket var det inte..

Aja, har typ packat klart nu och det är så sjukt gött att bara ha med sig typ linnen, kjolar och sådär! =) Jag bestämde redan innan jag packade att jag inte ska ta med mig några jeans alls! Inga tjocktröjor heller haha.. Det kommer liksom knappast bli kallt, blir bara varmare & varmare för varje dag & i Halmstad är det ju helt sjukt, dom har typ iaf nästan alltid bättre väder än i Göteborg.. Menmen.. Göteborg är ändå bäst, ingen protest! ;) haha

Nej, nu måste jag packa resten, fixa klart mig, gå ut med korven & äta! Ska gå typ 11:15 eller något!

Skriver om jag har tid i Halmstad! Ha det bra alla iaf! =)

Puss!


I'll take you higher

2008-05-29 @ 22:01:20 This is my life Kommentarer (1)
Haha har inte gjort något av det jag tänkte göra förut, alltså duscha, skriva på mina engelska och svenska grejer eller kolla på lägenheten. Kom nämligen på att det är smartare att duscha imorgon på morgonen för då vaknar man bättre, plugga kan jag göra någon annan dag (Erhm, vilken? Inte många dagar i skolan kvar haha) & lägenhetsvisningen blev inställd för min brorsa var fortfarande kvar i Stenungssund där han jobbade idag, illa.. Men ändå lite skönt att få vila iaf.. Ska ner snart & hämta väskan.. Ska börja packa imorgon på morgonen istället & försöka lägga mig tidigt idag. Måste bara boka biljett!

Jag ÄLSKAR min nya foundation! Den är helt stunning & ett plus är att den inte är från något dyrt märke utan helt enkelt Nivea. Så tur att jag äntligen vågade gå & fråga dom på Åhléns om tips på foundation för min hy. Man vinner mycket på det! Att jag inte gjorde det förut, rent av idiotiskt! Iaf så är det Nivea Beauty Lift nr 30



Nepp, nu ska jag faktiskt hämta väskan.. Ingen skola imorgon, 3orna tar ju studenten!! =D Grattis! Bara ett år kvar nu för mig & sen blir det rena rama partyveckorna både innan balen & studenten och efteråt! ;)

Puss!

Det spelar ingen roll att jag går JM, jag är ändå sämst på att sätta rubriker!

2008-05-29 @ 16:34:45 This is my life Kommentarer (0)
Kom in från solen ett tag sedan, har bara suttit här & vilat.. Men visst blev jag lite brunare.. Även fast jag har mäktigt svårt för att bli det så gick det ju iaf! =)

Ska åka iväg ikväll igen 19:00 för att kolla på en lägenhet så tills dess ska jag ha duschat & gärna skrivit lite mer på engelskan och svenskan, huuumf..

Puss!

Snabbis

2008-05-29 @ 12:47:48 This is my life Kommentarer (1)
För er som tror att jag inte tycker det ska bli skoj att åka till Halmstad.. Klart jag tycker det ska bli skoj & så men jag kommer kanske ändå vara lite nere/ledsen så det är det som inte kommer bli roligt.. Missförstå mig inte!

Aja.. Ska sola nu iaf! Går ner om några minuter.. Riktigt skönt väder & det ska bara bli varmare & varmare! Är dock fortfarande rädd för att det kommer vara jättevarmt nu och om några veckor så blir det pissväder precis som förra sommaren, peppar peppar ta i trä!!

Puss!

Hemma idag!

2008-05-29 @ 10:37:54 This is my life Kommentarer (0)
Hade världens jobbigaste natt alltså =( Orkar inte gå in så mycket på detaljer men jag kom iaf inte upp i tid idag & när jag vaknade så skulle jag ändå missa idrottsprovet (som var det viktigaste idag i skolan), hoppas jag får göra det en annan dag.. Jag menar, man har ju alltid rätt till det? Kan inte bara vara jag som missade det liksom, så är det aldrig i klasser haha..

Har inte skrivit sen Tisdags för har haft mycket att göra.. Kom hem typ halv 1 på natten i Tisdags för det var en olycka & så vid Sahlgrenska sjukhuset, någon tjej som var sjukt full på spårvagnen så hon var helt medvetslös och sådär. Lite läskigt ändå.. & sen så gick jag till skolan igår då och efteråt så när jag kom hem solade jag en stund & sen så stack vi för att kolla på lägenheter. Dom var väl sådär.. Men idag är jag iaf hemma så kan blogga igen =) Ska försöka ta lite kort också, har ju köpt nya kläder & sådär som jag kanske kan lägga upp, och dessutom så har jag ju färgat håret! Luktar så sjukt gott, trots att det var två dagar sedan, sinnes!

Ska nog till Halmstad imorgon också.. Åker klockan 12 antagligen.. Humf.. Har ju grejer där nere jag måste hämta & lite andra grejer att reda ut. Blir nog... skoj...

Puss!

Bästa dagen!

2008-05-27 @ 13:55:38 Schooltime Kommentarer (2)

Som Emma precis sa, att Sean Banan överträffar förra veckan då vi satt vid kondom.nu osv! Lätt att det gör hahaha.. Tänker på det han säger/sjunger hela tiden och så får man höra då och då från andra ba: Rooompaaah hahahahha förlåt men det är så jävla kul =D =P

BRA dag idag! =) Ska gå en halvtimme tidigare och träffa Nilla vid skolan för att åka in till stan tillsammans, ska gå runt ett tag och som jag skrev innan så ska jag köpa lite saker, alltid trevligare med sällskap! =) & sen ska jag ungefär lite innan 4 till min brorsa och hans tjej, hon färgar ju mitt hår.. Kanske inte kommer bli mycket skillnad men skitsamma, testa kan man alltid göra!

& en till sak som gör dagen till den bästa på detta århundratet! KING funkar... JAAAA =D Alltså ni fattar inte. Vi satt ALLTID och spelade på king.com i ettan jämt! Så blockade dom det tillslut så vi kunde inte spela mer =( Men nu funkar det igen!! =D

Nej nu måste jag dra! Ska googla fram svar åt Michael på www.oxie.com ;)

Puss!


"Kött fiiifaaan" hahaha

2008-05-27 @ 11:28:13 Schooltime Kommentarer (0)

HAHAHA alltså jag har knappt några ord att säga, så jävla fuuul =D Sätter typ i halsen.. Haha lyssna på slutet, bäst!





Riktiga videon: http://Supergirlemma.blogg.se  , asbra ;) haha

Puss!

Jag är kär, iiih.. I materiella ting då ;)

2008-05-27 @ 10:01:45 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & har tråkigt.. Ovanligt? Nej du haha.. Har förresten seminarium snart, kan ingenting.. Ovanligt? ;)

Har shoppat lite nu & ska bli mer idag, miiih =) Köpte skjorta, skärp, fodral & linne igår och idag blir det smink och sådär.. Inga stora grejer men ändå =) & på Onsdag blir det antagligen skor..

Var med Stefan igår, mysigt som alltid =P & ja han är typ världens jobbigaste! Haha skoja ;) Eller okej lite haha.. Aja, vi gjorde iaf inte så mycket. Var i Allum innan & där hittade jag mina skooor som jag har velat ha i typ 4 år!! Fast vene om jag ska köpa dom, vill ju ha mjuka skor typ för man vill inte ha skoskav när jag ska använda skorna typ varje dag! & det är ändå mer fest skor. Menmen, vi får se. Ska kolla där igen någongång..

& idag ska jag färga håret!! =)

Fan, hinner typ inte skriva mer nu! Har seminarium nu eller något annat skit =(

Puss!

You think and dream of me

2008-05-25 @ 22:22:32 This is my life Kommentarer (0)

Ska sova nu typ! Har som vanligt ingen lust men måste annars kommer jag aldrig palla skolan imorgon.. Jävla salak skola =( Såååå tråkigt & det är ändå 11 dagar kvar om man räknar med imorgon & den 10:e då vi slutar! Jobbigt..

Godnatt!

Puss!


Klippa mig??

2008-05-25 @ 18:53:32 This is my life Kommentarer (1)

Är hemma nu, fast med min brorsa & hans tjej och deras kompis.. Ska käka tårta snart =) Fast den är typ förstörd med jävla sprit fan också.. Kan ju bli gott men tror knappast det, argh!

Färgade aldrig håret, vene varför. Dom var så jävla sega bara haha men ska iaf bli på Tisdag, aja gör ändå inget för då håller det ju bara längre ;)

& just det, jag ska nog klippa mig! Fast det ska inte bli än, miiih.. I så fall blir det såhär kort tror jag!! Så sjukt stor förändring men alltså, jag vet inte.. Fan.. Kommer bli mördad av vissa om jag ens rör mitt hår 1 cm ;) hahaha



     


Puss!


Vänersborg

2008-05-24 @ 12:22:48 This is my life Kommentarer (2)
Måste snabba mig nu! Pappa kommer om några minuter & hämtar mig, så drar vi till Vänersborg! Vet inte när jag kommer hem till min brorsa så vet inte när jag kommer skriva, men ha det bra!

Synd att jag inte kan mobilblogga =( Eller jag tror iaf inte att jag kan det..

Puss!

I'm not trying to hide it

2008-05-24 @ 01:16:40 After hours Kommentarer (0)
I'm the teacher, you can learn
Watch your fingers, boy
You might get burned


- sitter på msn & har heeeta konversationer, loves it <3

Tror knappast Britney sjunger om dans i "I'm a slave 4 u" ;)

Puss!

What we got is between me and you

2008-05-23 @ 21:19:29 This is my life Kommentarer (1)

går kärleken bra då?
- åhja, det går så bra så

myass

Whatever.. Har inte gjort så mycket idag, skrivit skolgrejer & stack ner sen till stan för att träffa mongot ;) & lämna hans kort.. Träffa några andra med, typ Gisela & Linnea från klassen som skulle till stan/liseberg! Hade gärna hängt på ifs men känner att det inte är så smart när man inte har så mycket pengar.. Får bli en annan gång helt enkelt..

& imorgon är det Vänersborg, grillning & Eurovision hos brorsan! Inte Vänersborg då alltså =P Ska dit med pappi & plastmammi för att kolla på någons konfirmation.. Ska sova hos brorsan sen för att färga håret på Söndag! Kanske ifs lite tidigt, kan ju faktiskt bli utväxt till skolavslutningen & sånt men skitsamma då, kommer nog ifs inte bli utväxt för det är ju toning.. Aja, får se =)

HAHA min hund är pimpad med blingbling armband på nosen and he like's it ;)

- Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one

With a ribbon on it


Puss!


My song haha

2008-05-23 @ 14:47:33 This is my life Kommentarer (0)
Iiih jag har faktiskt varit duktig & skrivit mina grejer i engelskan och sådär! =) Jag kan när ingen pressar mig till det!

Sitter & snackar på engelska på msn just nu, rätt kul faktiskt men shiit vad man kan bli trött efter några timmar haha.. Snackar med Emmas kille Akin, som förresten undrar vart hon är =P & Robin i Holland som jag har haft som kontakt ett bra tag, schysst kille det där =)

susscutieeeeeeee.. she's such a beautyyyyyyy.. she's so cute and so fiiiiine.. wish i could make her miiiiine.. and like allways she's so niiiiiice.. wish she would be my priiiiiiice (8) nanaaaaa nana na nananana :P

Robins låt tillägnad mig då ;) HAHA

Puss!


I just wanna have some fun

2008-05-23 @ 11:32:35 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu i en sinnes  telefonkö med nummer 129, haha & detta ska gå på 11 minuter säger dom.. Aja, senast jag ringde så gick jag från nr 80 till 1 på 10 minuter!

Annars då? Har inte precis hänt så mycket. Skippade skolan idag för att jag har bara en lektion & den är sjukt kort så pallade inte gå på den, vet att jag kommer jobba bättre hemma ändå! Slösar liksom nästan två timmar på att bara åka fram och tillbaka till skolan, så hellre jobba hemma i två timmar och bli helt klar med saker!

Kan inte skriva mer nu, har massor med saker att göra som sagt..

Puss!

Ofta =D

2008-05-22 @ 12:23:54 Schooltime Kommentarer (0)

Jaha, så var man fast i tråååkskolan igen =( Fast vi slutar om 20 minuter!! Så sjukt tidigt & äntligen wiiie =D Ska snabba mig hem, skiter i att äta i skolan för annars hinner jag inte med tåget..

Ska skriva min novell, ofta =)

Var & kollade på balen igår då som sagt, kuuul & alla var jättefina =) Ville ju ha inspiration till nästa år men nu är det bara ännu svårare för man tycker ju att alla stilar är fina, argh! Synd ifs bara att det inte var fler man kände där igår men aja..

Nej nu ska jag faktiskt skriva min novell...

... Ofta =D

Puss!


En ursäkt för att inte plugga

2008-05-21 @ 14:04:04 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter och försöker skriva min engelska.. Alltså det är sjuuukt svårt, kommer aldrig på något ju =( Men det måste göras så får väl bli skitdåligt resultat då, åååh..

Kom precis på att jag har en lektion till efter denna! Hade totalt glömt av det.. Orkar inte!

Men åh! NEJ nu får det fan vara nog om skolan & skit. Blir GALEN på allt nu.. Vill så jäkla mycket saker jag inte kan få.. Alltså, eller få & få. Jag vet att jag har dom sakerna men det är fortfarande inte tillräckligt, faktiskt. VARFÖR kan jag inte nöja mig med det lilla jag har när jag vet att det finns många som skulle kunna döda för att få vara i mina skor..? Hoppas verkligen att denna svackan går över snart! Förhoppningsvis är det just bara en simpel liten svacka.. Fast även om det är det så känns det hemskt när man inte mår så bra och inte vet vad man ska göra åt det. Jag tror faktiskt ändå att jag bara behöver lite ledighet och få kunna vara med vänner & familj jag tycker om. Sommarlovet kan inte komma mer passande än nu!

Aja.. Bal ikväll då för Lerums gymnasiums treor! =) Ska nog dit med Emma, hoppas bara att det inte regnar & är sjukt kallt.. Vi ska ju stå ute & kolla på allas klänningar och sådär. Synd bara att det är knappt någon man vill se =( Mycket roligare förra året då det var massor med folk man "kände" ;) Åh! & varför gick man inte året innan liksom? Helt sinnes, vad fan tänkte jag med då? Blir arg på mig själv faktiskt.. Hoppas iaf att det inte är pissväder på våran bal =) Då kommer jag veeerkligen lacka! Har varit skitväder nu två år i rad ändå haha..

Nej, nu måste jag faktiskt försöka mer på engelskan.. Wish me luck ;)

Puss!

Jag vill inte vara häääär =(

2008-05-21 @ 08:24:58 Schooltime Kommentarer (1)
Har precis kommit till skolan & man känner verkligen att man tappar lusten mer & mer för skolan för varje dag som går.. Orkar inte göra något alls..

Aja, skriver väl senare haha..

Puss!

Sexualkunskap

2008-05-20 @ 12:08:59 Schooltime Kommentarer (0)
Om inte skolan erbjuder sexualkunskap får man väl ta & lära sig själv! Har suttit med Emma i typ en timme & kollat runt på massa sidor typ som, mittunderliv.nu (äckligaste bilden någonsin), kondom.nu, preventivmedel.nu and so on.. Haha skiiitroliga frågor på kondom.nu som typ: Hur blir man kåt & när får man hål i musen? =P =D & dessutom klumpar i sperman (typ som fruktbitar i sylt)

Uuuuusch!

Förövrigt gör vi inget speciellt, det är såhär vi får tiden att gå på våra lektioner ;)

Puss!

Kissie & Fanny

2008-05-19 @ 22:30:02 This is my life Kommentarer (1)
Alltså.. Snälla tjejer, visa fan att ni inte är 12 år längre! Det som ni håller på med är verkligen heeelt sinnes. Tjafsar som fan om inget alls egentligen =/ Synd ifs att folk ska behöva ljuga maximalt om allt i sitt liv men har man valt att göra det så får man väl ändå skylla sig själv sen när alla vänner lämnar en & man står ensam kvar?? Aja, sak samma. Jag kommer iaf fortsätta läsa bådas bloggar för jag tycker dom är underhållande på olika sätt. Synd bara att vänskap ska behöva sluta på ett sådant hemskt sätt.. Snackar såklart om Kissie & Fanny för den som inte förstått det..

Aja, detta tog upp ganska mycket tid att läsa igenom ungefär över 300 kommentarer på bådas bloggar men hade inget bättre för mig ändå haha.. Finns ju inget på tv alls, usch usch.. Neej, ska snart ta & försöka sova trots att jag sov i ungefär två timmar för inte längesedan! & just det ja, SKÄRPNING med frukost! Har slutat äta den totalt typ =/ Not good.. & maten i skolan slinker inte ner så lätt heller, herregud haha.. Jaja, blir väl bättre så småningom..

Puss!

Nyvaken haha

2008-05-19 @ 21:06:15 This is my life Kommentarer (0)

Haha precis som jag trodde så har jag inte gjort något i skolväg utan somnade så fort som möjligt efter jag hde ätit när jag kom hem, braaaaaa =P Äsch..

Så eftersom jag har sovit har jag inget speciellt att säga.. Kanske finns någon film att kolla på??

Puss!


Ja, jag försöker undvika sängen & alla måsten haha

2008-05-18 @ 23:25:02 This is my life Kommentarer (2)

Haha har fortfarande inte gått och lagt mig, sinnes.. Har verkligen noll lust till det men jag vet att jag ändå måste för det är ju trots allt skola imorgon.. Blää, orkar inte =P

Sitter & dricker vääärldens godaste te just nu, smakar precis som i Polen & längtar så mycket!! Det första jag ska göra när jag kommer dit är att fixa naglarna! Kommer kosta ungefär 200 kr & det innebär förlängning av antingen gelé eller akryl + dekorationer ;)

Pratade med Emma förut med & det är skumparty i Slottskogen (Slottsskogsrinken) den 5:e juni, Club Nordic arrangerar detta & sjääälvklart ska vi gå! Ingen tvekan! Sen får vi se om det blir 30:e maj (Kullaberg) & 14:e juni (Club Passion) dessutom.. Mycket på gång nu, and i love it!

På tal om love(s) it, längesedan man såg Simple Life.. Får köra maraton snart igen va! =P

Näpp, nu blir det nog sängen.. I think ;) Äsch.. Får skylla mig själv om jag är trötter imorgon.. Natti natti iaf.. För eller senare haha..

Puss!


Söndagens äventyr haha

2008-05-18 @ 20:54:57 This is my life Kommentarer (2)

Sjukt snabbt Söndagen gick! Ifs så är det väl inte så konstigt när man hade massa Gossip Girl avsnitt & titta på samtidigt som man fixade massor med datan, hehe.. Men jag är nöjd med dagen idag, gick ju ut på att vila & vad har inte jag gjort i extremfall? Haha.. Hmm, imorgon. Usch ja.. Tidig dag as usual men dagen börjar iaf med ett yoga pass, TACK vikarien vi hade förra gången som ska säga till den riktiga läraren att vi hade spinning fast vi inte hade det ;) haha

Gör inget speciellt nu, halvkollar/lyssnar på Power of 10, men så fort Sanningens ögonblick kommer ska jag byta kanal. HATAR det programmet! Orkar knappt gå in på varför, men alla som kan tänka logiskt borde förstå varför!

Aja.. Har iaf bokat min biljett till Polen nu.. Ska till min syster 16/6 =) Självklart i Warszawa! Ska bli jättekul, ser verkligen framemot det! Ska åka själv också.. Min syster, så söt som hon är, har redan planerat vad vi ska göra osv =)

Skriver väl senare!

Puss!


Gossip Girl maraton

2008-05-18 @ 12:12:42 This is my life Kommentarer (0)

Vaknade för inte så länge sedan av sms & det känns redan nu som att dagen blir bra =) Gossip girl är på femman heeela dagen! & jag hade tänkt ladda ner allt innan säsongen fortsätter på Tisdag 20:00 men nu slipper jag det =)

Aja.. Har inget speciellt att säga nu, ska bara ta det lugnt & så ju..

Puss!


My magic doctor made them so they always look great

2008-05-18 @ 00:40:18 After hours Kommentarer (0)

Sitter i soffan & rensar datan lite, gött med ombyte & sitta här lite =)

Kollade på Just my luck förut, sjuukt bra film. Fast ifs, säg EN film jag inte tycker om som Lindsay Lohan är med i! , whatever om hon är trash då & då. Vem är inte det ibland? ;)

                                  ; You say that I am your girl, a gourgeous million dollar pearl

Har egentligen inget speciellt att säga förutom att jag inte pallar gå & lägga mig, saknar fan nätterna då jag bara satt uppe & kollade på film, snackade med folk & larvade mig!

Huuumf, nej jag ska nog faktiskt bege mig mot sängen snart ändå för kan inte ligga & sova hela dagen imorgon ändå.. Kanske tar med mig datan och kollar på film, Paris Hilton nästa ;) & sen kör vi en Lohan-rulle till haha OFCOURSE med godiiiis, choklad, nötter, cola and so on =P

Puss!


Modellbild on meee & dagen med Emma <3

2008-05-17 @ 20:06:31 This is my life Kommentarer (0)

Ska ta vid där jag slutade skriva igår.. Efter skolan så stack jag & Emma hem till henne för att hämta saker, hon skulle sova hos mig ju efter Gbg party & så efter det drog vi hem till mig & åt och fixade oss, snygga blev vi såklart haha =) Aja, så shakade vi iaf på Gbg party & sen blev det Lördag.. Vi drog till stan & kollade på dom som sprang Göteborgsvarvet, duktiga var dom såklart. Jag blev liksom trött av att bara kolla på dom haha..

& där hände fan roligaste sakerna.. Vi går upp på Avenyn & så ser vi på andra sidan (såklart) Polly, Dumle, Tutti Frutti & Kexchoklad stånd typ & jaaa vad tror ni? Sjäääälvklart så springer ju alla på vägen mellan oss och godiset så vi kunde inte komma över =( Iaf så skyndar vi oss upp för Avenyn & ner på andra sidan för att upptäcka att vi inte kan komma över den vägen heller!! Men iaf så hittade vi en lucka och sprang över, hehe ;) Så tog vi choklad, nammi =) & sen så ser vi förresten ballonger som Kristdemokraterna delar ut & Emma ba: Haha Kristi himmelfärd =D =D hahaha knäckte mig typ!

Har ÄNTLIGEN hittat en klänning/tunika som jag vill ha! Finns på Gina & är så fin så =) Tror faktiskt jag ska ta den färgglada =)

Aja, iaf så har jag lagt över mina modellbilder nu men orkar inte lägga upp alla än, hihi.. Lägger in en av mina favoriter iaf =) Hope you like it! Kommer självklart lägga ut mer!! & såklart är upplösningen sämre nu bara för att blogg.se inte kan klara av bättre...



Puss!

Gbg party ikväll =)

2008-05-16 @ 14:53:43 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter i skolan nu & försöker skriva en novell på en sida.. Ganska svårt & börja fast jag redan har en liten idé men får se hur det blir med det haha..

Aja, var som sagt & fotade igår =D Det var jättekul & jag köpte 20 bilder fast har inte kunnat lägga in dom än för mammut snodde datorn igår & jag var sjukt trött så jaa.. Men lägger väl in dom imorgon iaf för ska ju iväg ikväll med Emma till Gbg Party ;) Ska bli sjukt skoj, vill shaka såååå mycket!! =P hahaha

Neej har inte så mycket mer att skriva nu! Slutar snart iaf =)

Puss!

Godmorgon!

2008-05-15 @ 11:30:32 This is my life Kommentarer (1)
Stannade hemma idag för har sjuuukt ont & mår faktiskt inte överdrivet mycket bättre än igår, usch =( Menmen.. Dessutom så skadar det inte att få mer tid över till att förbereda kläderna & så inför fotograferingen =P

Aja.. Så vad har jag gjort nu då? Har kollat på Desperate Housewives & ätit frukost, ska tvätta snart med..

Skriver mer sen, måste gå & fixa mina outfits.. Har redan bestämt lite i huvudet =P

Puss!

Top Model!!

2008-05-14 @ 21:53:53 This is my life Kommentarer (0)

Kollar på Top Model nu & längtar ännu mera tills imorgon då jag & Emma ska fotas =) iiih! Hoppas det blir bra bilde, ska bli skitkul & fotas tillsammans med henne, jättebra minne & allt ju =)

Menmen.. Måste sova snart. Ska gå ut en snabbis med vovven med & sen naaaaanaaaa =P Argh, hatar ifs att sova själv men man får väl ta smällen ibland =(

; Your lips, your eyes, your smile, your kiss
I must admit it's a part of me


Puss!


Kanelbullar gör vilken kass dag som helst bra igen =P

2008-05-14 @ 19:20:45 This is my life Kommentarer (1)

Iiiih håller på att ladda ner Desperate Housewives avsnittet som var igår, pallar inte vänta tills att se reprisen på Söndag. Såg ju inte igår för kollade på 13 snart 30 istället..

Mammut gör kanelbullar nu förresten, nammi =) Ska mumsa på dom ikväll sååå mycket haha..

Aja, har egentligen inget speciellt att berätta förutom att min dag inte har varit såå överdrivet bra & lite vet ni ju redan varför, skrev ju om det innan fast dagen blev ännu sämre med massa strul med bussen & spårvagnarna argh! Men äsch... Försöker inte tänka på det nu, blir bara arg då haha..

Puss!


Min oerhört pigga & friska dag

2008-05-14 @ 14:13:18 Schooltime Kommentarer (0)
Neeh, jag stannade kvar istället för att dra hem förut.. Orka göra provet en annan gång liksom. Och nu när polskan ändå börjar snart så kan jag lika väl stanna kvar, slutar ändå om 45 minuter typ så jaa.. Mm, men nationella var iaf lätt..

Har verkligen inte ätit något & håller på att svimma, kallsvetta typ och har spykänsla hela tiden + magvärk + migrän =( Stanna hemma imorgon kanske?

Aja.. Skriver senare..

Puss!

Säg en rubrik =)

2008-05-14 @ 10:55:12 Schooltime Kommentarer (0)

Jaha, är i skolan nu & bra att man mår sjukt dåligt på den dag man egentligen borde vara här för idag har vi ju nationella i engelska b & jag pallar inte göra provet en annan gång.. & efter det så har jag polska, ska ju ha mvg så borde vara med. Fast jag får nog mvg ändå men haha aja, får se om det blir bättre.. Annars drar jag hem.. Åååh heeem <3 haha

Skriver väl senare, gööööööött inget plugg iaf =D

Puss!


Ja, jag har haft huvudvärk sedan ungefär 12:00 =)

2008-05-13 @ 18:23:19 Schooltime Kommentarer (0)
Okej nu är vi nästan helt klara =) Egentligen hade vi klarat det innan klockan 18:00, men alla segade sönder på slutet.. Så nu satsar vi på 19:00..

Fan får dessutom damp just nu för är sååååååå jävla trött & trots att jag erbjuder mig själv att fixa till några saker så bryr sig typ ingen & alla bara: neeeeeeeeee det behööövs inteeeeeee.. Förlåt om någon från dagens Tajms grupp läser, det är verkligen inget personligt menat mot er bara allmänt liksom! & dessutom finns världens fulaste bild på mig i tidningen trots att jag sa ABSOLUT inte den bilden!

- whatever

Puss!

Intervju på G

2008-05-13 @ 13:50:42 Schooltime Kommentarer (0)
Ska gå om några minuter & göra en intervju tillsammans med Johanna.. Vågar inte gå själv & hatar att fota, speciellt med en helt okänd kamera som dessutom är en systemkamera haha =P Men det ska nog gå bra..

Som sagt, måste dra nu. Tidningen är i full gång iaf och det känns ganska bra =) Hoppas fortfarande på att vi får snacks typ som baguetter, godis osv från lärarna.. Fick vi ju förra gången ;)

Skriver sen!

Puss!

Dagens Tajms

2008-05-13 @ 11:56:53 Schooltime Kommentarer (0)

Är i skolan nu & har dagens Tajms.. Snart är det 6 timmar kvar innan vi ska vara klara =/ Huuumf.. Aja, men är iaf klar med en sak nu, ska bara vänta tills layouten är klar och sen lägger jag in den..

Kan som sagt inte skriva så mycket nu, men ni får ha en bra dag =)

Puss!


Godnatt

2008-05-12 @ 21:32:01 This is my life Kommentarer (2)
Namnam, äter chillinötter nu & tar det lugnt =) Ska ladda ner lite låtar nu och sen fixa mina naglar & sen lägga mig, ska försöka lägga mig tidigare idag, har ju lite sovmorgon imorgon så lika bra att sova längre än vanligt då men eftersom klockan redan är 21:30 börjar tiden rinna ut typ så man får väl snabba sig nu =P

Uppdaterar imorgon i skolan.. Natti, natti =)

Puss!

Let's pretend that I moved on

2008-05-12 @ 17:03:28 This is my life Kommentarer (0)
- jag har kommit på att jag har sjuuukt gröna ögon när jag gråter =(

Äsch.. Fick iaf reda på matte provet idag! Ville inte alls veta & mitt hjärta bankade som faan när vi skulle gå till läraren, men jag klarade mig faktiskt =) Fick 14/3 dvs 14 G poäng (gränsen för G var 12 G poäng) och 3 VG =) Har aldrig hänt innan & jag var heelt säker på att jag skulle få IG..

Har dessutom dagens Tajms imorgon fast istället för att vi börjar 8:20 börjar vi 9:30, härligt men man kommer ju få mycket mindre tid på sig att hinna klart med tidningen men det ska nog gå ändå! Jobbigt bara att behöva vara i skolan till typ 20:00, men jag kommer gå vid 18:00 för tänker inte betala min resa hem ;)

Just det, på Fredag är det feeest =D Äntligen får man dansa igen haha har längtat efter det så sjuuukt mycket! =P

Aja.. Ska vila lite mer nu för det förtjänar jag fakiskt ;)

Puss!

If you've ever been to heaven, this is twice as nice

2008-05-11 @ 22:04:23 This is my life Kommentarer (0)
Har precis kollat på Desperate Housewives avsnittet som jag missade förra Tisdagen & idag så det fick bli till att ladda ner det, hehe.. Gick så bra så & det var hemskt ja =( Ska bli riktigt spännande att se vad som händer på Tisdag!

Dagen i allmänet har varit helt okej, dock många upp&ner dalar men sånt får man väl ha ibland! Har inte lust att gå och lägga mig, vill inte till skolan imorgon men som sagt, bäst att ändå dra dit för har en obilgatorisk lektion jag måste gå på & den är precis på morgonen, dessutom är det bäst att utnyttja frånvaron när man veeeerkligen behöver det! ;) hehe

Kan inte skriva mer, måste äta & sen duscha.. Hörs imorgon, slutar tidigare än vanligt för IV-valet är ju slut, härligt!

Puss!

We look so good together

2008-05-11 @ 17:00:36 This is my life Kommentarer (0)
Du ser så kär ut..
 - ja men jag är ju det!


Miiih, har solat nu i några timmar & är röööd haha =D Eller typ till hälften iaf, är alltid blandat röd/brun, schnyyggt ;) Nej men det blir ju alltid bättre sen =) Orkade iaf inte ligga kvar där mer, borde ändå ha vänt på mig & solat ryggen och bakre benen men jag hade faktiskt string på mig & sen så hade jag ingen som kunde smörja in mig, så det får bli en annan gång.. Men tydligen inte imorgon för det ska bli sämre väder denna veckan =( Synd..

Läste ungefär 200 sidor också i en bok som jag har läst i typ 1 år eller okej, lite mindre iaf. Men jag är sämst på att sträckläsa böcker, förutom Nicole's bok ; fast det kanske inte är så konstigt?

Nej men nu ska jag ta & vila lite så får vi se hur kvällen blir.. Skola imorgon =( Få reda på Matte B provet imorgon =( Vill inte men jag kommer känna mig tvingad att gå dit - ska gå dit sist av alla så får vi se hur andra reagerar för man vet ju vilka som ligger på ungefär samma nivå som en själv. Kommer börja gråta, jag lovar!

Puss!

To the world you are someone, and to someone your are the world <3

2008-05-11 @ 13:13:53 This is my life Kommentarer (1)

Jahapp.. Såå vad jag har jag gjort nu senast jag bloggade? Varit med Stefan, solat & var med Pernilla igår på kvällen =) Det var trevligt att ses igen, pratade om massa saker & sen så spelade vi ps haha =P Så igår var ändå en rätt bra dag - speciellt om man jämför med hur dagen började imorse =( Som sagt, jag tänker inte skriva allt som händer här i bloggen för jag vet inte till 100 % vilka som läser min blogg så tänker inte avslöja för mycket privata saker, tyvärr.. Menmen.. Efter morgonens händelser försöker jag inte tänka på det utan bara gå vidare och tänka på andra positiva saker & människor som jag VET betyder allt för mig & alltid kommer finnas där utan tvekan!

Menmen, nog om sådant nu, dagens planer: sola!

Puss!


One of a kind

2008-05-09 @ 18:47:54 This is my life Kommentarer (0)

Uppdaterar inte förens nu för har varit i skolan hela dagen & sen när jag kom hem solade jag, iih mysigt =)

Har inte så mycket att säga egentligen =P Har iaf kommit på att Britney Spears är braaaa =) Har laddat ner massa låtar jag inte ens visste fanns typ.. & så sjääälvklart "Det var en gång en fågel" haha - varför får jag fest/sommarkänslor av den? Har typ inte ens festat till den någon gång, iaf inte vad jag kommer ihåg ;) haha

Nej, nu måste jag gå ut med hunden, äta något & duscha!

Puss!


Fuck me, I'm famous

2008-05-08 @ 18:37:24 This is my life Kommentarer (1)
Har solat nuuu första gången här i Linné, solade på innegården - gick finfint fast man kände sig lite uttittad ibland haha men äsch.. Skitsamma =P & så har jag bokat solarium tills imorgon 10:10, har velat sola där i tre månader nu men alltid skjutit upp det..

Gött att det är Torsdag - yttligare en vecka som snart är slut och yttligare en vecka närmare sommarlovet & två veckor i Polen med syster =)

Hade som sagt NP idag i Matte B & jag tycker inte att vi ska tala om det punkt slut!!

Ska äta nu, nammi =)

Puss!

Top Model <3

2008-05-07 @ 21:49:24 This is my life Kommentarer (1)
Iiiih kollar på Top Model nu & Chantal är lätt finast - alltid! =) Tror ifs inte att hon kommer vinna men skulle vara great om hon gjorde det =)

Har pluggat matte i 4 timmar och nu känns det lite lugnare inför imorgon! Nej men nu måste jag snabba mig tillbaka till tv:n..

- you mean the world to me <3

Puss!

Baby impress me

2008-05-07 @ 14:18:23 Schooltime Kommentarer (1)
Heidi Montag - The Hills <3
image108Gaaah alltså jag blir riktigt GALEN!! Kommer inte på ett skit jag ska skriva på engelska uppgiften & jag ligger liksom back med tre stycken.. Är stressad hela tiden bara för jag tänker på den jävla matten jag måste bevisa att jag kan sen & att det är fuckingjävlaskitprov imorgon =(

Vill hem, vill till slottskogen & soooolaaa.. Bara för jag är blekfis =( Skitpigment jag har fått haha.. Maah, ska pressa imorgon då & kanske Fredag! =D Skiter i vilket om ingen följer med haha..

Neeepp, nu måste jag faktiskt gå.. Vi slutar om några minuter & ifs har jag polska då men aja, står väl ut haha.. Ska man ha MVG så måste man faktiskt vara där =P

Puss!

Inget speciellt faktiskt =P

2008-05-07 @ 13:38:26 Schooltime Kommentarer (0)
Huuumf.. Sista lektionerna nu va.. Ska skriva något brev & en beskrivning.. Orkar inte.. Vet att jag verkligen borde göra det så det kan bli klart någongång men uuusch, vad jobbigt =(

Nepp.. Ska läsa lite andra bloggar nu ;)

Puss!

I felt his fingertips grip my hips

2008-05-07 @ 09:15:27 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan as usual & har det sjukt bull =P Om en timme ungefär ska vi ha naturkunskap + matte i 2 timmar och 20 minuter - gooosh =( jag orkar inte med mer plugg och det värsta är att jag ska plugga matte idag IGEN i typ 4 timmar.. Aja, sista gången så får man fan ta i.. Det är värt att kämpa och klara G än att inte palla göra något och få IG och får göra om allt skit igen.. Jaja, nu räcker det med skolgrejer..


He brings life to my fantasies
Sparks a passion inside of me
Find the words and I cannot speak
In the silence, his heartbeat is music to me...


Puss!

Nej, nu ska jag faan skärpa mig!

2008-05-06 @ 14:35:01 Schooltime Kommentarer (1)
Haha jaha.. Då har det typ gått över en vecka sedan jag bloggade senast.. Var ju i Halmstad Onsdag - Lördag & sen festade jag Lördagen med Emma <3 & sen softade hela Söndagen.. Så därför har jag inte precis orkat uppdatera men nu ska det bli ändring! Har ju nationella i matte b på Torsdag och efter det när jag slipper sitta & plugga varje dag kommer det bli mycket mer inlägg! Lovar! ;)

Aja.. Sitter i skolan nu iaf & har inte gjort något speciellt idag precis.. Ska hem snart & äta pannkakor och sen plugga matte - IGEN! =( Menmen, vill man klara provet första gången utan att göra omprov så får man faaan kämpa!

Så tror inte precis att jag skriver ikväll men imorgon iaf! =)

Puss!