The truth will reveal itself

2008-12-30 @ 14:54:23 This is my life Kommentarer (6)
Sitter såklart fortfarande framför nya datorn! Min lilla älskling är den nu, haha! Har inte förstått alla funktionerna än ifs men det kommer. Alla grejerna från gamla datorn ska läggas in snart också & sen blire till och ladda ner filmer ; ) Så sjukt mycket space jag har nu, haha.

Har även kollat på spin-off serien på The Hills nu, The City =) Såå bra! Man märker redan av draman och jag längtar tills nästa avsnitt! Inte många serier som lyckas göra spin-off serie på spin-off serie! Laguna Beach - The Hills - The City.. Jättegrymt verkligen!

Usch, idag orkar jag verkligen inte jobba. Funderar på att strunta i det.. Men ifs är det inte jättekul att bara sitta hemma heller. Får hoppas att något annat roligt händer! Orkar inte pallra mig ut på stan just nu heller. Skulle egentligen ha fikat med Pooja och Robban men avbokade det. & att gå på stan själv just nu är inget jag heller orkar. Tänkte hitta en clutchväska tills imorgon kväll men det får jag strunta i. Kommer väl bara ändå använda den max en-två gånger, och då är det ju lite onödigt. Har en lite större svart variant som jag kan ta i värsta fall.. Inte för att den är överdrivet snygg men man tager vad man haver ; ) Ska jag säga, shoppingfreak nr ett som jag har blivit, haha! ; D

Jaja, talk to y'all later! ; )

Puss!

Ny dator!

2008-12-30 @ 12:14:17 This is my life Kommentarer (1)
Bloggar från nya datorn nu! Iiih ; D Fick sms imorse runt halv 1o & vaknade på stört just för att jag visste att det kunde vara om datorn.. Kunde inte heller somna om så gick upp, fixade mig & gick ner och hämtade datorn! =) Så nu är den här & jag kunde inte vara mer nöjd! Så sjukt snygg och bekväm är den. Väger nästan inget och är lite mindre än min gamla så lätt att flytta omkring =) Nästa grej blir ju trådlöst och nu kommer det gå riktigt snabbt att ansluta med tanke på att det är inbyggt i datorn!

Nu ska jag äta för är riktigt hungrig! Detta borde bli en bra dag, inte som igår haha ; D

Puss!

At home

2008-12-29 @ 21:36:30 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma från jobbet nu.. Fick utbildning på ett nytt projekt, digital-tv.. Det jag har sagt innan "ååh dom har det så mycket lättare än oss på access".. Aldrig i hela livet att dom har. Okej, att det kaanske kan vara pyttelite lättare att flytta över kunder men vafan. Så mycket att hålla koll på samtidigt.. Såklart att man inte förstår så mycket första dagen men jag kommer ihåg att första dagen på access var hundra gånger lättare, där förstod man iaf något.. Lite kul med ombyte ändå =) Speciellt jag som inte orkade babbla om prisavtal idag..

Nu ska jag softa framför tv:n och äta mat, är sjukt hungrig! Hörs! =)

Puss!

Fortfarande lika seg

2008-12-29 @ 16:11:15 This is my life Kommentarer (0)
Argh, den här dagen.. Iiinte bra! Kan inte riktigt säga vad det är som inte känns bra men jag blir väl bara nedstämd av att jag måste verkligen gå till jobbet & att min lilla telefon inte ringer & säger vissa glada saker som jag verkligen skulle kunna behöva få höra just nu. Speciellt idag..

Ska dra mig om cirkus 2o minuter, först till Poojas affär för att hämta usbminne & sen till jobbet. Slutar 21:oo & är fan inte pigg på att snacka om prisavtal idag alltså. Kommer väl bli massor med nej och återkomster och kladd på pappret med feelings och skit istället.. Är egentligen en glad person men att vakna på fel sida kan verkligen förstöra allt, även om det inte ens är något speciellt som har hänt.

Anyway. Ska gå nu snart. Är klar men får väl packa ner lite gott som jag kan mumsa på när jag ringer runt, haha!

I really miss you...

Puss!

Tråkig dag

2008-12-29 @ 13:53:22 This is my life Kommentarer (0)
Såklart slutade jag inte tänka på allt som har hänt under 2oo8 och hur jag vill inleda 2oo9 igår när jag la mig, haha! Slutade med att jag somnade runt 4, halv 5.. Vaknade 1o efter mer mardrömmar (såklart). Men jag somnade om, vaknade halv 1 och nu är jag skitsur. Vaknade helt enkelt på fel sida & jag hatar att vakna sent..

Jaja, får väl försöka göra det bästa av dagen ändå. Inte för att denna dagen är så jävla rolig. Fylld med väntan bara. & jag ska förmodligen till jobbet med, orkaaar inte! Fast jag vet att jag verkligen borde! Det är bara så jävla segt där nu för tiden. Speciellt idag, då typ ingen schysst på mitt projekt jobbar..

Nu blir det duschen och försöka bli på bättre humör =)

Puss!

Riktigt djupa tankar

2008-12-29 @ 02:41:58 After hours Kommentarer (1)
Nej seriöst..

23-12-2oo7
"Det är fan julafton imorgon.. Jag kan inte förstå det än, jag är liksom van att fira julafton hemma i huset med snö utanför och oftast när min syster är med & så. Denna julaftonen kommer verkligen inte bli lik någon annan någonsin. Vi ska vara i stan, hos min brorsa. Utan min syster. Det är helt sjukt. Samma sak blir det ju på nyår. Vanliga fall har jag ALLTID varit hemma med min familj men detta året ska jag till älsklingen. Självklart kommer det bli sjukt skoj men fan, man kommer ju deppa lite med. Är inte van att åka iväg över såna stora helger =/"

- Shit vilken skillnad man har genomgått på ett år egentligen. Har spenderat någon timme eller så att kolla igenom gamla inlägg, för att jag ville sätta in dom i kategorier. Blir lite lättare då kanske. Iaf så var det ju såklart hur kul som helst att läsa vissa saker, och andra saker rätt sorgligt. Ångrar dock inget som jag har gjort för det är det som har gjort mig till den människa jag är idag! & jag är riktigt stolt och glad över mig själv. Vet att sedan jag fyllde 18 har jag blivit en sådan mycket bättre människa! Längtar nästan lite tills om några år när jag kommer läsa igenom alla dessa inlägg och tänka tillbaka. Är kul att veta vad man tyckte & tänkte så kommer nog aldrig radera bloggen. Eller iaf spara den på datorn, kanske inte på webben då alltså. Anyway.. Med natten kommer alla mina djupa tankar som ni kanske märker, haha!

Nej, men alltså faktiskt. Alla små hemlisar märks här och där i bloggen, både positiva & negativa. Hemlisar få människor i min närhet vet om.. Fortfarande inget jag ångrar och sådär.. Nu om några dagar är det iaf 2oo9 och jag kunde inte längta mer. 2oo8 är ett av mina bästa år, jag LOVAR! Men det är dags att gå vidare och välkommna 2oo9. Även om jag var lite rädd där i början av december över det nya året och att det kommer så snabbt så vill jag verkligen ha det nu och ge det en chans!

Men varför 2oo8 var ett sådant bra år, det kan jag inte svara på med en mening sådär direkt. Utan det är mest helheten. Året inleddes med världens återkontakt med mina vänner, här skedde dock ett uppbrott och jag och Jonathan gjorde slut efter lite mer än ett år tillsammans, men detta hjälpte även till att forma mig. Början på sommaren var fantastisk & såklart resten av sommaren också, sen kom min och Emmas 18års dag. Min roligaste dag någonsin! Trots vissa tråkigheter - som även dom hjälpte till att forma den jag är idag. Hösten inleddes med att börja i 3an, det bästa! Av att döma av min blogg var jag jättetrött på skolan i 2an och kunde aldrig i mina vildaste drömmar förstå hur jag skulle orka. Men det gjorde jag! & jag är så glad och stolt. Det får mig bara mer motiverad till det sista halvåret! Senhösten träffade jag en person som jag verkligen tycker om & hoppas starkt på att kontakten kommer finnas kvar och även känslorna, vilket jag personligen verkligen tror! Julen i år var rätt så bra, trots att det bara var jag och mamma så var jag ändå glad och lycklig! Nu är det bara nyårsnatten kvar. Hoppas verkligen jag får spendera den (eller nyårsdagen) på exakt det sätt jag vill. Skulle vara ett perfekt avslut på det underbara året 2oo8! ♥

- Förlåt för världens inlägg men jag måste få skriva av mig. Så skönt det känns nu med. Jag vet att jag älskar mig, mitt liv och mina nära & kära. INGEN TVIVLAN PÅ DET LÄNGRE!

Nu blir det sängen.. Hoppas ni orkade läsa igenom lite iaf, hehe ; ) Natti natti!

Puss!

Riktigt torr humor!

2008-12-28 @ 23:27:13 This is my life Kommentarer (2)
Detta är verkligen min humor ; D Så jävla dålig är jag, haha!



Kommer från http://www.oioioi.se Riktigt bra är dom faktiskt, med undantag från det första året då dom bara kör namnskämt. Men resten är sjukt fula, haha!

Puss!

Hos pappa

2008-12-28 @ 20:53:27 This is my life Kommentarer (0)
Herregud.. Är sjukt trött. Somnade på soffan här hos pappa förut.. Har inte varit här på hur lång tid som helst så idag hämtade dom upp mig och så åkte vi till något ställe, kommer inte ihåg vad det hette, men iaf.. Tog med Alex & gick en långprommis på en & en halvtimme ungefär. Var verkligen välbehövligt efter julens ätande! =) Sen åkte vi hit & här är jag nu.. Ska ifs hem snart, inte för att jag har något speciellt där att göra menmen..

Jaja.. Nej, nu får jag sluta skriva innan jag skriver massa onödigt. Kan lätt bli så att jag bara sitter här och tänker och så blir allt fel, haha!

Puss!

Shoppingen

2008-12-28 @ 00:17:19 Shopping is my drug Kommentarer (4)

Som jag lovade;

 (klicka), jag är väl kanske inte så fin på bilden, men skitsamma. Det är tröjan det handlar om.. Man ser ju såklart inget på bilden tack vare skitkameran men sjukt fin tröja med den balla detaljen dragkedjor på ärmarna =) & så mina nya örhängen också..

 (klicka), min andra älskade tröja. Har seriöst letat efter en sån i 1o år & poff, den bara hängde där rätt framför mig. Ingen annan heller så det betyder väl att det verkligen var den sista, har inte ens sett en liknande i någon affär.. & snyggaste skorna någonsin! Direkt från Poojas affär där vi förövrigt hade gängmöte idag ; ) haha! Vi var 5 pers, typ återträff. Kom knappt några kunder då heller haha, det var skoj =)

& så idag shoppades det lite också såklart.. Some underwear vilket jag absolut inte visar bild på, för det är för privat! Vet att bloggar kan visa bilder på sånt men jag tycker faktiskt inte det är okej! Allt går i rosa färger iaf, haha..

- if he got any hotter, i would seriously melt

Nu ska jag läsa lite bloggar och inte sova ; )  Sover inte bra längre på nätterna.. Somnar sent, vaknar konstant, drömmer hemska mardrömmar (!!) & vaknar jättesent.. Som idag, halv 2.. Det är så sent så det inte ens är kul. Trots det så sover jag mycket mer än 8 timmar & jag blir inte klar i huvudet när jag sover för länge. Tror jag vet varför det är så, men man kan ju bara hoppas att det går över snart. Vet som sagt ett botemedel ; ) haha

Puss!


Please, shoot me

2008-12-26 @ 22:52:51 This is my life Kommentarer (1)
Seriööööst.. Jag är sjukt trött! Funderar på att gå & lägga mig snart. Kolla en film i sängen eller något. Fast kommer väl bli att jag somnar till den, hehe.

Idag var som sagt en hektisk dag. Åkte hemifrån runt 13:oo & åkte först till Backaplan, fanns inte ett skit där. Sen vid 15:oo drog jag till Poojas affär, var där i typ en timme & köpte ett par finfina skor! Sen så drog jag vidare på stan - köpte såklart mer =) Shopping lindrar mina känslor, jappjapp. Var sååå mycket gladare med ett par kassar i handen, hmm. Inte så bra kanske.. Äsch.. Sen vid 17:oo mötte jag upp Pooja igen & gick runt med honom. Kom hem runt 19.. Fatta att jag är trött nu eller. Ska nog till stan imorgon igen, inte för att jag vet vad jag ska kolla på för jag har ju redan täckt in alla affärer men kanske finns något jag har missat, hehe.. Får se =)

Alla bilder på grejerna jag har köpt kommer imorgon eller något, för idag är jag på tok för trött! Datorn är iaf beställd nu & kommer förhoppningsvis senast på Tisdag! Ska bli riktigt skönt att "börja om på nytt".. Behöver verkligen en ny dator & att den är ganska kraftfull skadar inte ; ) & såhär ser den då ut.. Snyggare i verkligheten såklart men ändå..

Nej.. Nu får faktiskt min film bli klar så jag kan få kolla på den.. Hörs imorgon, nattinatti!

Puss!

Fit for fight

2008-12-26 @ 12:34:56 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag uppe & nästan klar.. Vaknade tidigare som jag skulle men så klaaart jag stänger av alla mina 5 klockor & snoozen funkar knappast heller, haha! Menmen.. Jag hinner ändå =) Har fixat klart mig & daaamn vad snygg jag är! Synd bara att kameran inte har något batteri & man måste ha en laddare för att ladda men tror ni jag fick det..? NEJ!!! Min poäng är iaf att jag är skitsnygg idag men jag kan tyvärr inte visa =(

Sitter & äter julmat nu till frukost som jag kommer få göra typ 3 år framåt, haha..

Fan.. Somnade typ halv 5, 5 och sov jättedåligt. Beror väl på att jag var arg när jag la mig & drömde därför en skitjobbig dröm. Varför känns det som att ett enda tema hänger ihop med allt jag gör & tänker på..? Har det hänt något jag inte vet om, eller vadå? Jag brukar ju sällan ha fel när det gäller magkänslan, men jag vet samtidigt att jag nojar för mycket. Har väldigt lätt för att börja tänka i jättenegativa banor. Av en negativ tanke kommer 1o negativa tankar =( Behöver ju verkligen inte ha hänt något och för att vara ärlig till 1oo % så tror jag inte det.. Men man vet aldrig =/

"Det enda positiva är om du kommer hem snart..."

Förlåt. Behövde bara få skriva av mig lite. Detta är ju så jävla kryptiskt ändå så det är väl max 2 personer som kommer förstå vad det handlar om..

Jaja, jag är ändå glad & lycklig så tro inte att jag är någon deppig liten jävel, haha! Snart ska jag göra stan osäker! ; D Haha okej, där tog jag väl i lite. Men ska dra till stan iaf & kolla - hoppas jag hittar något! =) Frågan är ju vem som inte ska till stan idag!? haha ; D

Puss!

I think it's all because of you

2008-12-26 @ 02:05:26 After hours Kommentarer (0)
Fan.. Jag som var trött & skulle lägga mig efter senaste filmen.. Gick ut istället & det var väl inte så jävla clever. Blev pigg men även lite småsur.. Hmph! Jaja, ska ändå inte gå ut med något här i bloggen så whatever.. Är ju tydligen så jävla söt när jag är lack så varsågod, kan ju fortsätta vara det haha! ; D

The way you kinda sing outta tune
And how you make me feel when i'm with you


Längtar tills imorgon (idag).. Blir först Backaplan för att kolla in dom lite annorlunda affärerna där och även visa mammi datorn som vi senare ska beställa! =) Sen blir det antagligen Nordstan & förhoppningsvis lite mera shopping! På tal om det ska jag nog check my bankaccount now så jag vet hur mycket jag kan spendera ; ) haha.. Jaja.. Nu ska jag nog dra mig snart mot sängen ändå. Kan ju ta med datorn & kolla vidare på filmer =)

Förövrigt gäller det i januari, den 11e i think! GC Troops! ; D

I bite my lip
But inside I am screaming
This is it, I'm about to flip



Puss!


Don't shoot me down

2008-12-25 @ 14:31:25 This is my life Kommentarer (1)
Sitter just nu & mumsar på Aladdin ; ) Vi har typ 4 stycken hemma, och massa annan choklad.. Wiener nougat, toffefee (stavning?), polsk choklad och massa blandat.. & det är ju såklart jag som har sett till så att vi har så mycket sånt haha.. Händer idag då? Bara vara hemma och ta igen sig.. Imorgon blir det ju stan, både för mellandagsrean och lite annat. Kan bara tänka mig hur knökat det kommer vara med folk.. Men sånt är kul! =) Något nytt hoppas man iaf hitta!

Hörs lite senare, ska äta mera Aladdin nu & läsa andras bloggar! Ha en bra juldag! =)

Puss!

I really want to do this. I'm 1oo up for it, I promise!

2008-12-25 @ 01:31:23 After hours Kommentarer (0)
- i wanna get away with you. i wanna have me and you time. no nobody else time ♥

& så var julafton över.. Hade rätt mysigt, fast att det bara var jag & mammi i år. Mat i massor iaf, & jäklar. Har aldrig varit såhär mätt, haha!

Anyway.. Har inte så mycket att säga just nu.. Så säger godnatt nu, även om jag inte lägger mig riktigt än ; )

GC Troops eller Gothenburg Cheer One !?

Puss!

Merry Christmas!

2008-12-24 @ 14:30:41 This is my life Kommentarer (1)

En halvtimme kvar till Klanka =) Ska kolla på dom bästa delarna, när dom är i husvagnen och allt. Sen orkar jag nog inte kolla mer, haha! Mh, vill att mamma ska öppna sin present nu. Köpte den 2 månader sen i Stockholm & jag veeet att det är något hon velat ha länge, men aldrig hittat.. Ska bli kul! =) Sen undrar man ju vad som ligger i mina paket.. Tre presenter vet jag redan om, två av dom har jag fått. Den tredje kommer om några dagar.. & det är ju snowboard, snowboardboots & data! =)

Har fått typ 1o ton sms redan & klockan är inte ens 3, haha! People like me =) & Alex är fin med röd rosett runt halsen! =)

Jaja.. Nu ska jag kolla om mammi behöver någon hjälp in the kitchen.. Ska fixa till mig det sista också..

GOD JUL! =)

Puss!


Mobilblogg

2008-12-24 @ 04:40:18 After hours Kommentarer (0)
Upptäckte nyss att det visst funkar utmärkt att gå in på bloggen via telefonen.. Så därför testar jag publicera ett inlägg också. The Hills gjorde förresten så att jag grät x antal gånger. Så sjukt fina stunder & man relaterar lätt till ens eget liv & sina egna tankar.. Jaja, nattinatti =)

Puss!

Lyckan är fullständig!

2008-12-24 @ 02:25:22 After hours Kommentarer (0)

Herregud vilken dag.. Min brorsa hämtade ju mig runt 12 som jag skrev. Fixade med hans grej han skulle ha i lite mer än två timmar. Men ÄVEN jag fick en sak som är efterlängtad! Burton snowboardboots!! För världens billigaste pris, redan nedsatt pris (outlet) & sen att halva är present! Kalla mig lycklig! ; D



Sen när jag kom hem var det dags att dra ner på stan igen, fast med mamma istället. Efter ett tag så träffade jag Pooja & Robban, gick runt lite med dom och köpte mina saker som mamma inte fick se ; ) Så nu har jag nästan alla julklappar klara. Dom som inte är klara än är ingen fara för träffar ändå inte personerna imorgon. Anyway.. Kom hem, skakade typ för hade inte ätit på hela dagen. Så åt jag, och sen sov jag. Från 2o till oo, BRA! =/ Så nu sitter jag här, halv 3 på natten - jättepigg! Har precis spelat lite nostalgispel & nu tänkte jag titta på två The Hills avsnitt. & det är även det sista! =( Fast nu är det bekräftat att det kommer en till säsong i vår! =) Mitt liv slutar inte än, haha!

Nu ska jag nog dra mig mot sängen iaf.. Trötta ner mig lite & jag har ju hmm.. 3-4 filmer att försöka somna till ; )



No moment, will be more true
than the moment, I look at you



Puss!


Godmorgon!

2008-12-23 @ 12:10:38 This is my life Kommentarer (1)

Vaknade faktiskt 9 idag som jag skrev igår! Fast var sjukt trött så somnade om en stund & sen pratade jag i telefon i en timme, så nu är jag här.. Tror inte jag drar till jobbet ikväll, blir mer tid på stan då vilket kan behövas. Även om det är sjukt mycket trängsel så tycker jag om det! =)

Väntar just nu på brorsan, ska hjälpa han med en sak - hemlig såklart.. Men vi hörs senare peeps! =)

Puss!


I'll probably be the lowest totempole on the food chain

2008-12-23 @ 02:42:09 After hours Kommentarer (0)
Mh, no i don't like to sleep by myself.
- especially not when i know that i could have your arms around me...

Ikväll har vi klätt två granar. Den stora i vardagsrummet & min minigran =) Jag har även läst 5oo bloggar och kollat på The Hills - The lost scenes.. Så sjukt ball! Skrattade konstant & man ser att dom är mänskliga, me like! Rubriken kläckte smartot Heidi när hon skulle hoppa av skolan för sitt drömjobb - honey! Liksom, vad fan har en totempåle med näringskedjan på ett eventjobb att göra!? Hah! ; D

& jag såg en skrämmande likhet mellan justin bobby & en viss sötnos.. Ifs är det en grej jag tycker om, men när justin bobby la den så eehe.. Ingen kommer fatta detta, men i don't give a f* ; )

Nu ska jag sooova.. Eller ja, försöka åtminstone! LÅNG dag imorgon! & one step closer till julafton (MATEN), presenter - vilket innebär en ny data, och en dag närmre lyckan! Fast.. KUL att jag ska upp typ 9!?

Godnatt snyggingar!

Puss!

Dagsresumé

2008-12-22 @ 21:59:31 This is my life Kommentarer (2)
Yes Man var riktigt bra! =) Gå & se den, speciellt om ni har sån torr humor som jag ; D Haha! Nej men faktiskt.. Den var jätterolig plus att handlingen var bra! Upplagd på ett jättebra sätt med! Bara att gå in på http://www.sf.se & boka! ; )

Idag har jag nog haft världens mysigaste dag. Iaf imorse & i förmiddags! =) Fast nu har myset åkt iväg & det är synd för mig =/ Jaja.. Några dagar dör man inte av. Även om jag kommer sakna han..

Åkte hem sen iaf & träffade brorsan på stan, gick & kollade lite hemliga saker och jag vet en sak jag vill ha nu.. Snowboardvantar! Jag VET att det är ett måste och får jag inte i julklapp så köper jag själv ; ) Sen jobbade jag, gick väl sådär. Men pengar är pengar & min lön kom idag.. Um. Hej, jag blev rik på en sekund!? Seriöst. Så mycket pengar har jag aldrig haft på kontot! Tusen spänn går dock till nya datorn (iiih!) & lite till julklappar, sen så läggs resten på lilla mig! =) & sparas såklart, eehe..

Nu ikväll blir det att klä granen & ska försöka lägga mig någorlunda tidigt för imorgon ska jag flänga på stan hela dagen.. Sen är det kaanske jobb på kvällen, har inte bestämt mig än haha..

& riktigt kul med alla nya besökare & kommentarer! =) Välkomma! Om det är något, så bara skriv!

Puss!

Bio ikväll

2008-12-21 @ 20:07:14 This is my life Kommentarer (6)
Nu har jag tvättat klart & fixat mig =) Ska på bio nu ikväll, ska se yes man med Jim Carrey =) Verkar vara sjukt rolig! Typ sån kass humor som jag har, haha! Jaja.. Ska dra ner det sista i väskan och sen drar jag. Hörs imorgon.. Någon gång!? Dagen är fullspäckad - as usual =/

Puss!

He betta be street

2008-12-21 @ 15:14:59 This is my life Kommentarer (3)
Är hemma från jobbet nu. Fick sluta 14:3o istället för 15:15, gick ju så jävla dåligt så var ingen idé att sitta kvar. Enda positiva är att dom har höjt timlönen ; )

Nu ska jag fixa här hemma lite.. Dra upp julgranen och massa annat, och sen blir det tvätt.. Är så jäkla trött så funderar på att lägga mig i 3o min eller så.. Vill inte vara för trött ikväll och med tanke på att jag har massor att göra nu så hade det varit skönt att få sova lite.

Jaja.. Nu har jag inte mer tid här.. Hörs! =)

Puss!

I ain't sleepin' yet

2008-12-21 @ 01:38:09 After hours Kommentarer (1)
Justin Timberlake ft T.I - Dead and gone ♥

Såklart är jag inte i sängen än, not good. Kommer ju vara övertrött imorgon, men det löser sig. Finns ifs inte mycket att vara vaken över nu, men som sagt - lov & helg kan aldrig sluta bra..

Imorgon; jobb, tvätt, bio, mys and maybe some serious shopping !? ; )


IIINTE lång tid kvar tills im surfing on the snow, 18-25 january 2oo9! Tänker typ på det varje dag, beroende? När jag blir stor ska jag ha ett hus i LA, ett till hus någonstans i europe, lägenhet i Polen & SÅKLART en fet stuga i fjällen!


 



- Yeah, like that's gonna happen. Men man får väl drömma eller..? ; D

Nu blir det.. um. Mera ursäkter till varför jag inte går & lägger mig!


it's time to make my move
u only get one shot


 Puss!

Scream your lungs out

2008-12-20 @ 23:40:57 This is my life Kommentarer (3)

Fan vad lack jag var igår när vi skulle hem från affären eller. Klarar inte av att vara där så lång tid som det tog. Men allt gick ju bra tillslut & på kvällen var jag med sötisen =) Har alltså inte så mycket att berätta för det är det enda jag har gjort idag med.

Lite segt bara att jag jobbar imorgon 12:oo-15:15 när klockan redan är så mycket. Vill lägga mig relativt tidigt för det har jag inte gjort senaste dagarna & jag måste ändå vara pigg imorgon. Har mycket att göra.. Meen eftersom att det är Lördag & lov så vill man ju vara uppe länge. I-landsproblem ; )

Nu ska jag läsa lite andra bloggar, svara på lite kommentarer & sen kolla The Hills eller någon film =)

- älskar att fånga han på kort när han skriker (gäspar) ; D haha



I cannot help myself, I'm just doing what I do,
Got my heart set, do anything that I want so thank you,
I like it and I do what I like,
And if do what I like, then you'll like it.

Puss!


Spotlight on me and I'm ready to break

2008-12-19 @ 14:26:46 This is my life Kommentarer (6)
- Tjena kexet. Står du här & smular? ; )

Yes. Jag har sjukt tråkigt.. Väntar bara på att tiden ska gå så vi kan åka & storhandla. Som tack för att jag hänger på när jag egentligen har noll lust får jag en valfri kväll ; D Haha, jag är så clever va.. Ifs får jag göra lite som jag vill annars också men ändå, man får väl passa på så man får göra lite mer haha..

Skolavslutningen var faktiskt mysig & rolig för en gångs skull, haha.. & det var inte kallt heller! Brukar vara sjuukt annars men inte i år! Jag & Emma hann inte ens med stan mer än typ 1o minuter! Hon skulle jobba så jaa.. Sista jag såg av henne på 3 veckor! =( Sen kom jag hem & sov en timme & nu sitter jag här..

NSync ft Nelly - Girlfriend ÄR faktiskt bra, haha!

Nej, nu ska jag fixa till mig lite.. Fan hade hellre varit hemma än att åka till affären, grr.. Men man får väl passa på att köpa något gott till sig själv då ; )

Ha en bra första-lovdag! =)

Puss!

It's in you ♥

2008-12-19 @ 01:43:55 After hours Kommentarer (0)
Britney Spears - Someday (I will understand) ♥

- Ska säga godnatt nu. Fast att jag knappt är trött. Vill ju inte ligga där i sängen och bara kolla typ.. Men jag kan inte sitta uppe för länge heller för lite sömn måste jag ju försöka få. Skolavslutning imorgon 8:3o & den får INTE missas eller försovas till! Sen efte det blir det stan med honey & sen hem, ta det lite lugnt och sen till sötis på kvällen! =) Riktigt bra dag!

Nattinatti folket!

Puss!

Det här är en rubrik

2008-12-18 @ 23:41:39 This is my life Kommentarer (1)

Idag var en bra dag! =) Skolan var soft och mitt prov gick sjukt bra! Skrev 8 sidor och är jättenöjd. Så nu hoppas man på ett VG ; ) Efter skolan köpte jag skoor, BEHÖVDES! & nu är jag och Emma twiins! =)

 (klicka)

Sen kom jag hem, åt & sen sov jag. BRA! =/ Tur iaf att jag har en sötis som ringer & väcker mig.. Jag som skulle kolla på 3 filmer & så somnar jag.. Grr.. Nu kommer jag lägga mig klockan 2 och ha skitsvårt att komma upp imorgon.. Skolavslutning på 45 minuter, liite onödigt ändå men såklart man går! =) Hoppas att man kommer upp bara, haha! Imorgon blir också en bra dag. Ååh, har fått så mycket positiv energi nu & känner mig pepp inför allt typ! Fast jag kommer sakna Emma när hon åker på Måndag!! ='( ♥ Ett helt lov utan henne! Vad ska jag göra? Vem ska jag gå ut med? Twiin <3 !

Tog sötaste bilden ;
Är så bra att fånga han på kort ; ) Min lilla kooorv, även hans andranamn haha!

Nepp.. Nu blir det mer nostalgi musik! =) & även dj tune ft orremannen - xmas tree , samma som gjorde bag in da box! pooja - the man ska ha cred också ; D vilka vänner jag har va <3 haha

Puss!


Goodnight

2008-12-17 @ 21:59:45 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma från jobbet nu & är trööött.. Inte överdrivet men iaf lite.. Har fet lust att bara kolla på film men jag har ett prov imorgon så därför blir det plugga nu! Fast klockan är ju 22:oo & jag börjar ändå tidigt imorgon.. Grr.. Hade inte behövt plugga men jag vill vara mer säker på allt så joo..

Jaja. Plugget blir inte gjort bara för att jag sitter här & segar..

Säger godnatt nu!

Puss!

The thing you got to realize, What I'm doing is not a trend

2008-12-17 @ 15:58:58 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma från skolan nu & väntar på att tiden ska gå.. Ska jobba 17:3o-21:oo idag. BEHÖVS både för ekonomin & att jag inte ska bli fired, ehehh.. & det var iaf ett nervöst skratt, haha! Det har varit min värsta rädsla nu ett bra tag men jaja.. Vi får hoppas på det bästa..

Idag var en bra dag. Vaknade ifs med halsont (igeeen) men det gick över efter 2 halstabletter. Kom till skolan. Hade utvärdering av engelska b & religion. Ska ha mitt prov imorgon (känn pressen ungefär) & så bytade vi julklappar.. Jag fick svart nagellack som jag hade önskat mig, en chokladtomte & läppglans och ögonskugga av söt johanna! =) Jättebra julklapp, iih! Sen var det julbord & jag tror man märkte att jag älskar lahme. Hade bara lahme på tallriken, haha! Sen skulle vi ha svenska redovisning men vi fick öva massor. & det var sjukt kul när vi övade..

Jag & Lisa skulle iaf vara två helt oengagerade elever och pilla med mobilerna & säga typ; "Palla detta, ofta vi orkar hålla på med detta".. Så mitt i "lektionen" (vi hade en lektion i redovisningen alltså) ringer min mobil och jag svarar. Alla knäcker sig men jag fortsätter prata på, som att det ingick. Nästa gång vi övade så ringer Lisas mobil på exakt samma ställe & nu kommer det roligaste.. Sen när vi redovisade för klassen & läraren så ringer hennes mobil på riktigt och båda fick sms! HAHA ; D Alltså fyfaan vad kul vi hade ändå! =) & vi hade typ fulat oss innan och sagt; tänk om dom ringer igen, blabla haha..

Jaja okej, det var liiite roligare om man var där.. Men iaf ; D Så idag är jag sjukt glad och positiv. KAN bero på igår kväll =)

- ibland har man helt enkelt världens sötaste &
mest otänksamma personer runt omkring en <3

Haha lyssnar på NSync nu, braaa dom är hahaha.. Märks det att jag är lite övertrött & glad idag!? ; )

LÄNGTAR till fredag & helgen! =)

He brings out all my good sides.
And everytime I'm with him, it's like I'm a new, better and more happier person.
He makes me laugh and feel good about myself, and that's why I like him so much and don't want to let him go ♥


Puss!

Pluggdag numero uno ; )

2008-12-16 @ 17:05:30 This is my life Kommentarer (0)
Har precis skrivit klart sista frågan på instuderingsfrågorna.. Hmm, känns inte lika lätt att få VG längre. Dels för att det är den läraren (hon är jääkligt snål med betyg) & fick höra att dom i klassen inte ens hann skriva klart. En tjej ville ha MVG men eftersom att hon bara han skriva typ en mening på första MVG-frågan så kommer hon knappast få det.. Hur fan är det möjligt!? Man ska väl få sitta så länge man vill och kunna ha chans att uppnå det betyget man vill ha? Det är ju inte personens fel att det tar lite tid att svara på mer avancerade frågor om man vill ha högre betyg.. Jaja, hoppas det kommer gå bra iaf! Såklart jag nöjer mig med ett G men hade såå gärna velat ha VG! ; D

Har laddat ner Britney Spears dokumentären som jag missade (med mening för att vara söt mot någon faktiskt!) & även en till film! =) Såg ju Madagaskar 2 igår & den var rätt bra, haha..

Ska ta det lugnt nu ikväll. Läsa lite mer religion senare ikväll men just nu orkar jag inte. Har pluggat i några timmar & båda hemtentorna är 100% klara nu! =)

Puss!

Hemma idag igen

2008-12-16 @ 13:16:51 This is my life Kommentarer (2)
Godmorgon!

Jaa, sorgligt nog så är det godmorgon efter 13:oo här.. Ska skriva klart båda mina hemtentor & maila iväg dom till läraren. Tar väl inte så lång tid. Sen blir det iaf lugn dag =) Ska börja läsa massor med sidor i religionsboken, har ju prov idag egentligen men får ta det en annan dag.. Dom sitter ju redan nu & skriver.. Undra om det är svårt..!?

Puss!

Smärta till 1ooo

2008-12-15 @ 18:49:30 This is my life Kommentarer (0)
VARFÖR vill inte min huvudvärk gå över? & vad fan har hänt med min nacke, området runt skulderbladen och mina höfter? Om det fortsätter såhär så blir det knappast någon skola alls, vilket inte är bra någonstans. Har haft ont konstant i hela kroppen hela dagen. Blir inte ens lite bättre..

Nej, nu ska jag kolla på The Hills. Kommer inte gå till skolan imorgon heller antagligen så får väl ringa läraren & prata om hur det blir med mitt prov. Har ju religionsprov imorgon & detta är sista veckan så frågan är när jag kommer få göra det. Jaja, det löser sig nog. Kan jag fan knappt vara hemma pga smärtan så kan jag defenitivt inte vara i skolan =/ & typiskt att det ska hända något sånt sista veckan!

Puss!

How you changed my world, you'll never know, I'm different now, you helped me grow

2008-12-15 @ 13:53:51 This is my life Kommentarer (0)

Är hemma idag för hade jätteont i halsen igår kväll & imorse. Nu är det ifs lite bättre men har världens huvudvärk & är svimfärdig =/ Så denna dagen får bli tillägnad plugg, The Hills och kanske även mer plugg. Ser faktiskt framemot att sätta mig med hemtentan. Inte alls likt mig! ; D & hade jag vetat att den var så jäkla rolig & intressant att skriva så hade jag gjort den när man skulle.. Smart ; )

Jaja.. Hörs senare!

Puss!


Få färgade linser HELT gratis!

2008-12-14 @ 23:08:16 This is my life Kommentarer (0)
Tack vare http://www.fargadelinser.com/ kan man nu få hem färgade linser helt gratis. Enda kravet är att du ska publicera ett inlägg där du länkar till deras hemsida och att du beställer endast "Freshlook månadslinser utan styrka". Din blogg måste ha varit aktiv mer än två månader också!

Jag väljer iaf "Colorblends True Sapphire" =)



Tack http://www.fargadelinser.com/ !

Puss!

I'll see it all in my baby

2008-12-14 @ 20:19:53 This is my life Kommentarer (0)
Har precis kollat klart Gossip Girl & ryyck att alla säsonger klipps mitt i och att de påstår att detta var säsongsavslutningen!? Orka vänta ett halvår på nästa avsnitt. Då minns man ju inget. & jag vill nog inte ens ladda ner för då blir det knas sen när programmen börjar gå på tv igen. Grr..

Har suttit med min hemtenta nu ikväll också & det går riktigt bra! Skriver om dödsstraff. Jätteintressant ämne och även att se för- och motargument. Vi ska iaf dra upp för- och nackdelar samtidigt som vi väger in våra egna åsikter och berättar vad pliktetiker, konsekvensetiker och sinnelagsetiker anser.

Måste också säga att Spotify är ett RIKTIGT bra program! Man streamar (stavning?) musik, riktigt bra kvalité och det är skönt att slippa ladda ner och leta efter torrents blablabla.. Här skriver du bara in artisten så kommer det upp många bra låtar, även många man inte har hört! =) Så ni som inte har det. Se till att skaffa en invite innan dom låser den funktionen!

Ska skriva vidare på tentan nu & sen dra mig mot sängen.. Fortfarande sjukt trist att sova ensam nu när jag inte har gjort det på hela helgen. Blir riktigt sällskapssjuk när jag vänjer mig vid att umgås med folk ett bra tag. Menmen.. Happy är jag iaf över helgen! ; D

No moment, will be more true
than the moment, I look at you ♥


Puss!

I'm stuck on you

2008-12-14 @ 16:34:58 This is my life Kommentarer (5)
Är hemma nu & ska sätta igång med att plugga fram tills Gossip Girl börjar! Har mitt äckliga te bredvid mig (fanns inget annat & detta smakar avlopp) och såklart Marabou ; )

Först ut på plugglistan är; Etik & Moral hemtenta (religionskunskap)

Hörs senare..

GALEN helg förresten! ; D

Puss!

Jag blir galen!

2008-12-13 @ 18:42:48 This is my life Kommentarer (0)
Nu. Tror. Jag. Att. Jag. Dör.

Har hänt en helt SJUK sak!! Men tyvärr kan jag inte gå ut med det än eftersom jag inte vet så jättemycket om allt ännu. Men jag lovar er, det kommer komma ut. Kan knappt tro att det är sant! Min dröm ungefär, haha!

Har köpt mina söta rosarutiga pyjamasbyxor idag & även en jättefin kofta! Hinner inte ta kort men gör det imorgon! =)

Ska dra iväg igen nu snart.. Blir bara duschen en snabbis..

Puss!

Party people

2008-12-13 @ 13:41:34 This is my life Kommentarer (0)
Uppe med tuppen var det här, haha.. Igår var det um... typ helt sjukt!? Vi gick vip med Crossfire. Riktigt sköna killar! Verkligen jordnära & grymt schyssta. Sen att en av dom är från Infinite Mass gör ju inte saken sämre. Lyssnade på dom när jag var yngre så att få träffa han är ganska ball! =)

Han längst till höger är iaf Rigo från Infinite Mass & resten är då Crossfire.



Händer idag då? Blir nog att gå lite i stan. Kan inte sitta hemma hela dagen. & jag ska nog köpa nya skor med! Inte alls dyra & jag behöver verkligen det! Sen att dom kanske också kommer gå sönder är skitsamma.. Billiga skor går sönder, & så är det bara.. Orka lägga 1ooo kr på såna fastsydda skor, haha som hon i Engelska C kursen Emma!? ; )

Nu ska jag snart gå & väcka Emma och få fart i henne, haha!

whoop whoop ; )

Puss!

Can't help it that I like you so much

2008-12-12 @ 16:05:37 This is my life Kommentarer (0)
Nej, nu är jag förfan trött på allt skit jag gör. Orkar inte mer. Vill inte tänka på det men ändå gör jag det!? Hoppas det går över riktigt snart för såhär vill man inte må över juletider.. Blir nog bra ifs.

Ska hoppa in i duschen nu & får snabba mig lite för snart kommer Emma hit & vi ska fixa oss.. Önskar bara att jag såg framemot det mycket mer än vad jag gör men såklart att det alltid blir roligare när man väl kommer dit. Lite kul är det iaf att se han live! =) Hoppas han är en bra artist live nu också. Vet ju så många som verkligen är jättedåliga live & det förstör hela artisten.

Skriver nog inte mer ikväll. Men imorgon iaf. Får se om jag orkar upp till jobbet, börjar ju 12. Lycka till ungefär, haha!

Puss!

Skolan

2008-12-12 @ 12:50:06 Schooltime Kommentarer (0)

Kollade på Lucian & åt gröt förut idag =) Lucian var väl bättre sångmässigt än vad det har varit innan, men jag har haft mycket roligare båda åren innan.. Lyssnade på Lady också för att komma igång lite inför ikväll! Vi ska ju ut på Gamleport för att se Crossfire uppträda.. Skönt iaf att jag har fått upp lusten mer nu, än om man jämför med hur det var igår kväll..

Jaja.. Enough about that..

Har varit på Allé och lämnat våran tidning också.. En sak mindre att göra! =) Nu har jag ju bara 738 saker kvar & hmm.. 4 dagar kvar i skolan!! =/ Vissa saker går dock att lägga över till nästa termin & julllovet för alla kurser slutar ju inte nu..

Hmm.. Har inget mer att berätta nu iaf. Har inte hänt så mycket speciella saker idag.. Hoppas helgen blir bra iaf!

Det snöar iaf & det är det enda positiva idag!! Bara 5 veckor & 2 dagar kvar tills jag får stå på brädan ; ) LÄNGTAR!

..Även om jag kommer tänka konstant på en sak när jag gör det..

Puss!


A moment like this

2008-12-11 @ 22:54:36 This is my life Kommentarer (0)
Är det bättre? Nepp.

Hur jävla dum får man bli, va!? Tycker INTE om mig själv nu kan jag ju säga..

Empty, empty..

Nej, lovade mig själv att jag inte skulle ta ut allt på bloggen. Skulle ju vara positiv! =)

En av skolans roligaste & mysigaste händelser imorgon, Luciafirandet! Älskar verkligen det & hela stämningen! Tror inte detta året toppar förra & förrförra av olika anledningar. Känner mig inte så up för det i år heller =/ Men det är en annan sak..

Ska iaf dra mig mot sängen snart. Tror knappast att jag kommer somna nu, men kan inte undvika den för alltid, haha.. Godnatt!

Fan, vad mina ögon gör ooont! =/

Puss!

Don't have any words to say

2008-12-11 @ 20:11:56 This is my life Kommentarer (0)

Hej..

Hade behövt få skriva ut alla mina känslor men detta är lite väl öppet så jag struntar i det. If you really care and want to know - then just ask me and maybe i'll tell you. It depends on who's asking.

Fan. Att en dag bara kan vända sådär. Var världens lyckligaste tjej innan & nu pah. Tappar bara orden. Hatar att känna mig såhär tom.

Till råga på det är min dator helt jobbig. Jag orkar inte med den. Hur kul är det att ha så lite minne kvar så du knappt kan ladda ner en låt? Okej, nu överdrev jag men det jag ville poängtera var att jag har stört lite minne kvar.

Ska kolla på The Hills snart. Deras liv är så lika mitt så det finns inte. Alla jävla personer, allt dom säger. ALLT! Tro det eller inte, men läs mellan raderna så märker ni.

Sometimes you have to take a step back and realize what's important in your life,
what you can live with, but more importantly what you can't live without.


Puss!


Sjukt bra dag!

2008-12-10 @ 15:35:55 This is my life Kommentarer (4)

Skrev inte igår kväll för stack till jobbet nästan direkt efter skolan. & på jobbet sålde jag 5 stycken och fick en chokladask värde 6o kr! ; ) Choklad får man alltid när man säljer bäst! & det är ingen skit utan riktigt go med!

& idag har jag varit i skolan och på Borås sjukhus, skulle ju kolla upp angående käkkirurgi & implantat och massa krafs.. Så yes sir, den 3 februari får jag en ny liten tand, haha! Käkkirurgi blir det nog inte - tar alldeles för lång tid. Han babblade något om två år & det orkar man ju inte. Men ska prata mer om det nästa gång.. Och nu när jag kom hem möttes jag av en trevlig händelse, MITT VISA KORT!! =D Haha! Snart blire shoppa loss ; )

Så denna dagen är muucho bra! & kommer bli ännu bättre snart! =)

Puss!


Naturkunskapsprov

2008-12-09 @ 09:21:39 Schooltime Kommentarer (2)
Har precis gjort naturkunskaps provet. Please, shoot me!? Fattar inte hur vi kunde ha så många sidor & såpass komplicerade saker att plugga på och så ehm.. enkelt prov!? Det var inte enkelt.. Missförstå mig inte, men LITE mer frågor som man pluggade mest på. Typ om DNA. Fanns ju inte ens mycket!? Grr.. Är sååå glad att jag slipper henne & den kursen för all framtid - nästan lika stor lycka som att slippa matte. Men bara näästan!

Annars är jag glad.. Gick tydligen rätt så bra på mitt nationella i engelska, får dom imorgon så får se hela resultatet då.. Men jag kanske slipper lämna in den där jääävla "Oh brother where art thou" som har förföljt mig i typ ett år! Får se imorgon som sagt. Skulle vara drömmen att slippa uppgiften iaf för den finns någonstans där i bakhuvudet heela tiden, haha!

Menmen.. Börjar nästa lektion 1o:4o, så nu har jag massor med tid.. Hörs =)

Puss!

I found you're what I couldn't live without

2008-12-08 @ 21:58:18 This is my life Kommentarer (0)
Sitter här nyduschad & med mackor och te.. Perfekt kväll. Bortsett från två saker.
nr 1; jag hade helst inte velat vara själv!
nr 2; jag måste plugga inför naturkunskapsprovet som vi har imorgon!

Har även tvättat & handlat idag, good girl! & imorgon vankas det jobb.. Har noll lust egentligen men måste ju! Speciellt efter att förra veckan inte var så bra om man ser den ur ett jobbperspektiv =/

Jaja. Nu har jag inte mera tid. Plugg som sagt & sen sängen! Hoppas att det inte blir en repris ifrån igår bara, fan det smärtade! =(

Your lips, your eyes, your smile, your kiss
I must admit it's a part of me
You please me, completely, believe me
Like a melody
Your soul, your flow, your youth, your truth is simply proof
We were meant to be
But the best quality that's hookin' me
Is that you're loving me for me


Puss!

Ett äkta Homer-moment!

2008-12-08 @ 14:25:00 Schooltime Kommentarer (0)

Seriöst. FETT begär efter donuts och cola nu! Blir gaaalen, haha! Ska lätt dricka sjuuukt mycket cola sen när jag kommer hem! Jag & Emma ser ut ungefär såhär nu: 

Projektarbetet var roligaste lektionen idag. Inte den mest seriösaste men vem har sagt att det måste vara seriöst? ; ) Verkar iaf som Alexander i klassen har dragit något innan, haha!

14:3o börjar Engelska C, seeegt! Men dagen har gått oväntat fort ändå! =) Hörs sen!

Puss!


Helgupdate

2008-12-08 @ 12:44:38 Schooltime Kommentarer (0)
Mh, ingen tillgång till dator på hela helgen. Resultat blir ingen update på bloggen.. Eller såklart jag har haft tillgång till dator men alla gillar inte när jag bloggar ; )

Iaf.. Myskvällen var verkligen jätte... eh, mysig! (Vad annars när det heter myskväll, haha!) =) Skitkul att sjunga singstar ju, har alltid hatat det lite men nu älskar jag det.. Även om jag inte är så bra så är det ju ändå bara på skoj =) Alla hade iaf stuckit vid 12 ungefär & jag och Emma var uppe till 4.. Kollade på gamla bilder & snacka om att man saknar den tiden!

Dagen efter åkte jag hem vid 5 & sen runt 7 åkte jag till sötaste & sov där. Sjukt mysigt! =) Var bara så trist att åka hem! =( Var verkligen jättetrött när jag kom hem, tappade all energi men så kanske det blir efter att man lägger sig kl 3-4 två nätter i rad plus att vad har jag att se framemot hemma..? Jaja.. Nu är jag positiv! Har ju hänt så mycket bra saker i helgen, iih! =)

& förövrigt så har jag gått ner 2-3 kilo under helgen. Vad har jag ätit? Jo, mest godis och frukt, haha! Iiiinte bra! Gjorde situps som jag har blivit tillsagd att göra för att stärka min rygg dessutom. Får bara mer och mer ont. Funderar på om jag sover jäävligt konstigt =/ Jaja.. Ska såklart inte droppa mer vikt för ligger redan på gränsen för undernärd eller vad det heter, men klarar inte heller av att gå upp i vikt.. Skumt det där! Nej, men situps blir det iaf så märker vi om ryggen kommer må bättre. Problemet är ju att jag kan knappt göra 1o situps för ryggen värker så mycket.. Menmen, jag ska bli bättre! =)

Nu ska jag & Emma gå och äta. Lite mat i magen sätter form på dagen.. Haha, vet inte ens om man säger så men äsch! Ifs har vi redan ätit men vi är alltid hungriga så kommer säkert gå upp dom där 2-3 kilona snabbt! Mat nu & nästa projektarbete..

Puss!

Kvällens planer

2008-12-05 @ 14:19:28 Schooltime Kommentarer (1)
Hejhopp..

Blir ingen utgång idag, blir myskväll hemma hos Emma med Michael, Matilda, Gisela, Johanna istället =) Vi ska kränga pizza & sjunga singstar, kolla på Idol blir det också.. Gillar ju inte Idol överdrivet mycket men det är för dom andras skull, haha! ; D

Blir ingen uppdatering iaf.. Eller kaanske senare ikväll men jaja.. Ha en bra helg iaf! =)

Puss!

I love it when you call me honey

2008-12-04 @ 23:44:52 This is my life Kommentarer (0)
Haha, jag knäcker mig! Hajpojkens tävlingar - både den förra med bilder & den som han har nu, med videobloggar.. Hajpojken är alltså storstadspojken.. Är ifs ganska lättroad ikväll men sinnes, han är faktiskt rolig! =)

Har pillat lite i Photoshop men mina bilder jag tog imorse som blev så bra var tydligen inte alls bra i kvaliten när jag väl la in dom =( Så tror jag skippar dom.. Ska lämna tillbaka kameran imorgon & låna en annan, bättre!

Säger nog godnatt nu. Kan inte sitta uppe såhär sent längre! Men BRA kväll iaf! =)

Puss!

Do I have to tell you that I miss you? Can't you see it by yourself..?

2008-12-04 @ 21:41:07 This is my life Kommentarer (0)
BRA att min mamma är så bra på att väcka mig.. Runt halv 7 sa mamma att jag skulle sova typ en halvtimme, bara för att piggna till lite. Men det ville inte jag, har ju mycket & plugga. Iaf så sa jag okej för förstod att jag inte ens skulle orka tänka fram en vettig mening, somnade & vaknar 21:oo!!!! Väckte hon mig vid 7 som hon sa? Tydligen. Vaknade jag? NEJ!!

- Förstår hon inte att jag är en sån person man måste ruska i när det gäller "somna-i-soffan"..? Grr!

Jaja.. Inget att göra åt det nu ändå. Lite läskigt att tänka så faktiskt. Det som hände då tillhör det föregångna och inget vi kan påverka längre..? Herregud vad mycket saker man hade kunnat göra annorlunda om man fick så lite som en chans iaf. Fattar ni? Inget gråt, inget lidande för man kunde ju bara ändra på allt.. Faaast sen vet man ju inte om det hade skitit sig längre fram, man kan ju inte ändra sig igen. Äsch, lika bra att ta konsekvenserna för det man gör & suck it up and be a man! ; )

Nu ska jag redigera lite bilder, iiih! Kan ändå inte plugga vid denna tiden på dygnet. Kan försöka sen, men tvekar..

Snow falls in his face
Christmas candles, him embrace
Santa dead by mace


; haiku dikt av Emma & Michael, vilka fredliga vänner jag har, haha! ; D

Puss!

At home

2008-12-04 @ 18:04:31 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma nu & käkar glass! Sjukt gott ; ) Hade tänkt plugga lite & såklart bänka mig framför photoshop sen! =)

Har inte så mycket att säga just nu. Har inte hänt något speciellt idag, så skriver senare..

Puss!

Skolan

2008-12-04 @ 09:33:01 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & borde jobba med högstadie-Tajms men orkar inte! Tycker inte att det är så roligt som jag trodde =( Blir väl roligare när man får layouta lite iaf.. Ska nog skriva över frågorna vi gjorde igår till datorn.. Får jag iaf något gjort när läraren frågar, haha!

Tänker bara på Photoshop nu & aaalla mina finfina fonter jag har hemma.. Fonter är förövrigt typsnitt för er som inte vet ; ) Låter lite fult att säga fonter. Heter ju fonts på engelska & jag bara gör ordet lite mer svensk, haha..

Nu ska jag visa Emma en grej i Photoshop =)

Puss!

Living legend, you can look but don't touch

2008-12-03 @ 23:05:25 This is my life Kommentarer (0)
Gud vad jag INTE vill sova! Kollade på klockan & den är fan över 23:oo! Skandal.. Borde gå & lägga mig nu men uusch, känns bara som att jag inte kommer somna och då kommer jag bara ligga där. Men jag har samtidigt en lång dag imorgon så borde ju sova. Dilemma, haha!

Är sjuuukt sugen på ny data nu. Ska köpas på mellandagsrean & jag ska ha förberett mig innan så jag bara kommer dit, väljer ut datorn och betalar. Palla åka runt & stressa då? Håller iaf på att kolla upp massa nu & jag är fett kräsen när det gäller sånt. Går mycket på innehåll men även på utseende, tyvärr! Lutar mycket åt en med 32o gb minne & det BEHÖVS, så jävla mycket filmer/serier jag har, haha! And it doesn't kill me that it's black too ; )

Åh, snälla ge mig slutet på Torsdag så jag kan få känna mig one step närmare helgen & underbara människor!

Puss!

Kan man vara mer stolt över sig själv?

2008-12-03 @ 21:05:08 This is my life Kommentarer (0)
Se.. Vid denna tiden hade jag i vanliga fall precis tidsrapporterat & gått ifrån jobbet. Men vad har jag gjort nu istället? Jo, har väääldigt lite kvar på ena hemtentan samtidigt som jag har fått tagit det relativt lugnt & sluppit tänka på att jag fortfarande har en jättestor uppgift som ligger hemma på mig och väntar! Nu är jag sjukt glad att jag inte gick till jobbet.. Såklart att jag hade haft pengar intjänade men just nu är det inte överhuvudtaget lika viktigt! Blir man inte klar med skoluppgifterna så ligger dom där och trycker & ger en mer och mer ångest. Sen ska jag väl inte komma & säga att min hemtenta är jättebra men nöjd är jag! Jag erkänner, jag är inte duktig på sånthär men jag har iaf gjort mitt bästa & det räcker för mig! =)

Ska ut med hunden nu, ta lite luft & sen blir det tillbaka en stund till hemtentan. Jämföra dom sista grejerna och imorgon lämnas den in!

Puss!

Jag kommer gå in i väggen.. Eller snarare springa, haha!

2008-12-03 @ 17:08:29 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma & ska inte drag my ass to work - har FÖR (!!) mycket i skolan att göra. Kom på att nu på Fredag är det exakt två veckor kvar tills julavslutningen..

- Nationella Engelska B, muntligt (gjort idag)
- Muntlig redovisning i engelska
- Uppgifter i polskan
- Naturkunskapsprov (hur stort som helst)
- Religionprov om Hinduism & Buddhism
- Fördjupning i en aktuell fråga, samhällskunskap
- Två hemtentor i religionskunskap
- Svenska, grupparbete men enskild text
- DVD-fodral
- Två engelska uppgifter från FÖRRA terminen (oh brother & musik)
- Svenska uppgift från FÖRRA terminen
- Engelska C uppgift
- Högstadie-Tajms, två artiklar

& säkert något mer som jag inte kommer på nu. Som sagt, väldigt mycket stora saker & det är dom jag är oroligast över. Så där har ni anledningarna till varför jag var hemma igår & varför jag inte går till jobbet ikväll, och antagligen varför jag kommer ta ledigt på Fredag & jobba hemma.. Får ifs se hur det blir med det..

Förövrigt har jag ätit väldigt bra idag - tre gafflar med morötter, en liiiten banan & tre bitar sushi. MÅSTE skärpa mig! Inte konstigt att jag tjatar på mammut innan hon ska till affären att hon ska köpa med sig massa gott till mig. Grr, not good! Nu stod jag faktiskt emot frestelsen & beställde bara lussekatt om det skulle finnas. But I know my hood & det kommer inte finnas i affären, haha!

Köpte L'Oreal True Match Mineral Foundation idag med, hoppas att den är bra nu bara! Blev nyansen "Golden Ivory". Eftersom att alla babblar på om hur bra minersmink är så måste man ju testa själv. & den var på rea så why not? Beställde även ett efterlängtat VISA-kort! =) Så sen blir det shopping, första grejen jag ska shoppa är på nätet. Ett armband som jag har velat ha i 1oo år men har inte velat fråga mammut om jag kan få dra det på hennes kort. Har överanvänt hennes ett bra tag nu & känns fel, haha!

Jaja.. Över till hemtentorna nu! Wish me luck!

Puss!

This is my passion

2008-12-03 @ 01:24:52 After hours Kommentarer (0)
- it's not fucking easy for me listening to my snowboard music, looking at snowboard pics and
to have my board in my room...






Puss!

Judendomen, it's so not my thing!

2008-12-02 @ 15:44:35 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu med ena hemtentan, därav rubriken. & det är fan ingen liten uppgift vi har fått! Jag valde att skriva om riter och traditioner inom Judendom, Kristendom och Islam.. Trodde det är en av dom minsta punkterna, har snart skrivit en hel sida om  bara Judendomens traditioner & är fortfarande inte klar. Problemet är att jag ska få in Kristendomen och Islam, mina egna tankar, jämförelser, ställningstaganden och slutsatser PLUS en till fråga och bara använda 2 sidor (!?).. Och det är inga små frågor, urval ; Religion vs Samhället, Jesus vs Muhammed,  Människan vs Gud.. Puuuh, kommer säkert sitta här tills sena kvällen!

Blir ett glas med iskall cola för håller på att däcka nu.. Är SJUKT trött! Wish me luck.. Jag jobbar iaf 1o gånger bättre hemma än i skolan!

Puss!

Godmorgon!

2008-12-02 @ 11:54:50 This is my life Kommentarer (0)
Är uppe & har rastat hunden nu.. Vaknade liite senare än jag trodde men när Emma ringde mig 7:15 då jag egentligen redan ska ha börjat gå kändes det som att jag hade sovit en minut. Okej, fine. Det kan bero liite på att jag satt uppe med photshop till 2 ungefär, men äsch ; D Idag blir det iaf hemtenta & photoshop of course! Kommer nog inte lägga in bilder här förens jag är tillräckligt nöjd med dom!

Frågan är om jag ska jobba ikväll..? Hade egentligen varit bra för vet inte när jag annars ska lägga mina pass.. 17:3o-21:oo svider dock lite, jaja får se!

Hoppas ni får en bra dag! =)

Puss!

Pluggkväll

2008-12-01 @ 21:17:05 This is my life Kommentarer (1)
Mitt nya photoshop blev precis klart! Hoppas det funkar nu bara.. Ska snabba mig & testa nu på direkten!

Annars så skriver jag på min engelska redovisning vi ska ha på Onsdag. Går riktigt bra & känner mig mer och mer redo! Fast mår inte så bra i övrigt. Har världens magvärk & den har inte gått över på några timmar så hoppas inte att det blir värre bara..

Nepp.. Tillbaka till pluggandet & att installera photoshop, behöve bara få en liten paus på en minut.

Puss!

Skolan fortfarande

2008-12-01 @ 16:21:34 Schooltime Kommentarer (0)
Denna lektionen har ju varit bra ; ) Fick en asjobbig uppgift & hur slutar det..? Jo, redaktionen med Emma, Michael & Alexander och massa flum som vanligt haha! Jaja.. Jag SKA göra den! Kan likaväl ta hem den eller så.. Eller nej förresten. Min lärare kommer in 19 över & säger att vi får gå.. TACK! Kunde fan ha gått tidigare när jag tänkte på det så jag hade varit hemma en halvtimma tidigare.. Fuck this jävla uppgift!

Hörs sen..

Puss!

Mediakunskap, bite me! Haha

2008-12-01 @ 14:16:28 Schooltime Kommentarer (0)

Har precis gjort det fruktade och INTE efterlängtade provet i Mediakunskap. USCH! Gick väl okej men fan, skrev ju bara så som jag tror att det är. Hade inte alls mycket fakta som jag kunde stödja mina tankar med. Men G blir det iaf.. Sen om det blir högre, njaa.. Har sista lektionen, IV-val Engelska C om 15 minuter.. Sen ska jag hem & vila!! Nej just det, jag har två hemtentor, engelska bok + engelska muntligt om den boken, svenska & lite annat skräp att göra.. It's gonna be a long day =(

Ska ta det lilla lugna nu innan lektionen börjar, för lite lugn har jag förtjänat haha..

Puss!