Orolig över preciiis allt =/

2008-01-30 @ 14:50:13 This is my life Kommentarer (0)
OKEJ! Nu måste jag verkligen ringa & boka tid till vårdcentralen för att kolla alla mina värden! Hur FAN kan man somna vid ungefär 3 för att sedan inte kunna vakna en ända gång innan 2!? :O :O Börjar bli lite rädd.. Det är alltid så med mig om jag somnar, sjukt ju =/ Mm så som ni kan se blev det då ingen skola för mig idag, lite synd ändå när vi hade så sjukt soft dag & imorgon är det värsta jobbiga dagen : matte, gympa, svenska (fuck, fuck, fuck), lunch, naturkunskap (skiiiiiiit) & dans =/

Well well, idag blir det väl en slappardag/städdag/pluggdag (?).. Måste verkligen diska nu! Haha allt bara radar upp sig på hög efter hög =P och så måste jag börja (!!) skriva min krönika. BRA att första utkastet skulle vara inlämnat förra Fredagen! Men jag sket i det för jag kom aldrig på något så jag satsar på att lämna in hela, helt färdigskriven & förhoppningsvis kanske lite på VG nivå imorgon! Men jag tror att nivån ändå kommer att lägga sig på G =/ Tyvärr.. Får väl bli att satsa på Svenska B istället! (yeah right..)

Nej nu ska jag nog ta & börja diska lite. Får ta lite i taget =P Skriver sen..

Puss!

Natti!

2008-01-30 @ 02:30:45 After hours Kommentarer (0)
Nej nu ska jag ta och nana! Det är faktiskt en dag imorgon också! & jag måste nog skärpa mig lite med all cola, chillinötter & godis! Har sååå ont i magen nu & jag är nästan bombsäker på att det är därför! Fast.. Allt är ju så gott =( Kanske blir bättre tills imorgon, hoppas det hehe..

Har sjukt soft dag imorgon iaf, först har vi redaktionstid från 8:20 till 12:20 & sen är det rast i en timme & sen är det livskraft, vilket är sjukt gött =)

Sov så sött världen!

Puss!

Thoughts

2008-01-30 @ 00:11:02 After hours Kommentarer (0)
& precis när jag skrev klart just den där meningen som jag har skrivit så många gånger förr, så händer det. just den där låten börjas spela upp & på något konstigt sätt vill jag faktiskt inte förtränga det.

alla dessa minnen, både bra och dåliga. känns som att allt upprepas igen. jag vill inte bli så som jag var då, jag vill bara att allt ska förbli äkta & sant.

; it's like i can't breathe without you ♥

Puss!

Gossip girl & Gynning

2008-01-29 @ 22:30:22 This is my life Kommentarer (0)

Vad har jag då för åsikter om Gossip girl? Okej, trodde faktiskt att serien skulle vara bättre. Ifs är det första avsnittet så den kan ju bli bättre men overall var den helt okej =) En bra grej var ju att man förstod vad som hände utan att ha läst böckerna! Hoppas det fortsätter så..


Gammal bild på Lina från Big Brother =)
image78Sen så var det ju då i huvudet på Gynning.. Har sett alla avsnitt från början & tycker verkligen om hennes program! Kanske inteså konstigt med tanke på att jag gillar nästan allt hon gör, hihi..
Men iaf så blev man ju faktiskt lite inspirerad & samtidigt förvånad över dagens program. Menmen.. Tycker det är bra att hon varvar seriöst med oseriöst med tanke på hennes förra program, då tog hon både upp aids & typ jackass, fast tjejversionen hehe.. Hoppas starkt på en säsong två, även fast sådana program inte brukar funka i flera säsonger men man kan ju alltid hoppas =)

Har förresten hittat solariumet som tar 30 kr per solning & 319 kr för ett tio gånger kort, dvs det är riktigt värt det! Jag ska inte sola så mycket & det var faktiskt rätt längesedan jag solade solarium men lite såhär på våren måste man ju faktiskt få unna sig lite =P Det ligger iaf kanske 15 min bort, dvs centralt =) vilket är gött med tanke på att jag har planerat att sticka dit på bla Fredag då jag börjar sent & "happy hour" på solariumet börjar 9:45! =) Passar mig perfekt! Ska ringa & kolla om man behöver boka tid imorgon!

Veckans to do:

[ ] Ringa & boka solarium.
[ ] Ringa & kolla upp vad fan är grejen med dubbla räkningar från tidningarna jag får hem? =/
[ ] Öva på passet jag & Michael ska ha på gympan på Torsdag.
[ ] Bestämma mig om det blir piercing eller ej, senast i slutet av februari!
[ ] Fylla på mobilen.
[ ] Köpa b-day presse till mammut.

Puss!

Gossip girl

2008-01-29 @ 19:42:02 This is my life Kommentarer (0)

Har inget speciellt att säga just nu faktiskt.. Bara det att ingen har väl missat att det är premiär ikväll kl 20.00 på femman, Gossip girl.. Ska bli kul att se om serien nu faktiskt är så jävla bra som de flesta påstår! Tänkte börja läsa böckerna men pallade inte då jag hade andra böcker att läsa!

Måste snabba mig nu, ska ner & hämta tvätten innan programmet börjar & så ska jag fixa fram lite snacks & cola (självklart) med!! Skriver väl mer senare! =)

Puss!


Rihanna..

2008-01-29 @ 10:12:35 Schooltime Kommentarer (0)
image76

Hahahaha vilken fisk! =P Fan vad jag hatar henne!

Puss!

Oh yes, shopaholic <3

2008-01-27 @ 23:08:33 This is my life Kommentarer (1)

image81

Jaha. Och så har nu ännu ett nytt plagg hittat sin plats hemma hos mig. En skinnjacka =) Inte nog med det utan jag har även skrivit en lista på vad som ska köpas. DET är creepy.. Jag börjar få cravings igen and oh, i'm scared. Faktiskt. Aja, pengar kommer & pengar går. Man måste faktiskt få leva livet lite & få shoppa. Problemet är att det oftast blir för mycket =P

Jag har exakt den skinnjackan som är på bilden, fast jag har inget skärp och istället för dragkedjor längst upp så är det två stycken knappar.. Mycket finare ;) iih

Michael & Emma sov hos mig igår natt till idag =) Det var verkligen sjukt mysigt, först när jag mötte dom irrade vi runt på stan, letade efter en pizzeria vilket verkar vara nästan omöjligt att hitta =P Sen så när vi väl hade hittat den så käkade vi & sen drog vi och köpte godis (på världens bästa godisaffär, 2 hållplatser från mig, jag skojar INTE!!! =P), sen drog vi hem till mig & började spela Nintendo, det var verkligen sjukt kul. Jag fick typ 500 skrattattacker speciellt när det var att man skulle undvika spöken, måla & gå i "labyrint" =P Bara vi som typ fattar =) iih så sjukt roligt iaf! Sen så kollade vi på film, I am legend. Jag tyckte inte att den var så bra, förutom i början. Menmen, helt okej iaf.. Dom hoppade för mycket & det var lite segt när man inte förstod vad det var snubben skulle göra & att han var ensam hela tiden nästan =/ Aja, sen så idag så gick vi på stan lite & sen drog dom hem.. & imorgon är det skola & prov - ÅNGEST! =/ Men! Jag hah' skrattar faran rätt upp i ansiktet =P Bara MES som förstår det =)

Nu ska jag nog, eeeh.. Inte sova iaf. Det orkar jag inte. Det får nog bli tv:n eller så =) Förresten blir det nog inget Halmstad i helgen =/ Det kaaan hända men det känns inte precis så. Får ta det en annan gång babe! <3 (antagligen) Fest blir det iaf med MES + en extra haha :D MESO ;) rimmar på keso =) iiih haha, nej skoja =)

Puss!



 


Something bout that cocky thing

2008-01-26 @ 11:25:42 This is my life Kommentarer (0)

Startar dagen genom att lyssna på Nicole Scherzinger ft TI - Whatever you like, riiiktigt go låt ;) Dricker kaffe med haha.. Känner mig alltid så vuxen när jag gör det men vadå? Kaffe är gott & man blir pigg =)

Idag är det MES dagen ;) Haha alltså det står ju för Michael, Emma & Suss <3 bara för vi är bäst ;) Skulle dra & möta dom vid 5 tåget ungefär & innan det måste jag duscha, fixa mig, gå ut med Alex, diska, äta frukost & kaaanske dra & köpa nya örhängen =) Det blir nog Chanel ;) Gjorde förresten ett test där jag tydligen var den lilla svarta Chanel väskan ;) hot hot hot.. Längtar sjukt mycket till sommaren då jag förmodligen ska köpa min efterlängtade Louis Vuitton väska =) Dessutom håller jag på att lägger bud & sånt på Tradera nu på lite allt möjligt, jag skiter faktiskt i om det är äkta eller oäkta, alltså såna små saker som typ sjalar, plånböcker får gärna vara oäkta =P

Åååh nu kom Beyoncé - Upgrade u på spellistan, faan =( Snacka om minnen från fjällen <3 Jag får riktig ångest..

Just det, kom på att jag måste ringa pappi & fråga om jag kan få låna en madrass till ikv =) Dom ska ju nana här & det kanske inte finns så mycket plats så det är alltid bäst att ha något extra ifall att =) Min säng är ju så liten =( Men jag + alla andra som har sovit i den älskar den ;) grrw haha

Nej nu ska jag gå ut med lillen =) Skriver nog senare..

Puss!


Festaaa <3

2008-01-25 @ 23:04:22 This is my life Kommentarer (2)
Första gånge på riktigt länge har jag äntligen kopplat in mina högtalare & bas, ursäkta mig men ljudet får mig att bli riktigt, eeehm tänd? iih haha jag bara älskar bra baser & därför kan ni ju förstå hur glad jag brukar bli under tex wave? ;)

Sitter & lyssnar på Britney Spears just nu, haha.. Hon har faktiskt gjort sjuukt bra låtar =) Har ni inte hört The hook up så ladda ner den ;) Klippte min lugg förut med, har kortare snedlugg nu, ska ha luggen platt & det håret som är på sidorna & där bak ska ha lite volym medan resten av håret, alltså längden på det (elr hur man nu än ska förklara =P) ska vara helt platt & rakt, typ så som utvikstjejer brukar ha, haha =D

Planerna för nästa helg har dessutom kanske ändrats lite =/ Jag vet inte alls hur jag vill/kan ha det längre. Jag VILL verkligen vara med Emma & typ dra ut och så men alltså. Snackade med baby förut & Olli till och med sa till mig att han verkligen jättegärna vill att jag ska komma =/ Kan ta med Emma annars så får jag både och =D Haha nej men alltså frågan är ju iaf ifall jag får åka (jag är ensam hemma så min brorsa typ bestämmer när han kommer hem), och dessutom vem som ska vara hundvakt.. Ett alternativ är ju pappi. Ska prata med honom om det  =)

; Emma, vill du hänka till Halmstad? ;) <3 haha, jag kan betala (a)


JAG VILL VARA 18 ÅR SÅ JAG KAN FÅ GÅ UT NÅGONSTANS UTAN ATT RISKERA ATT ÅKA FAST FÖR FALSK-LEG! aaaaaaaah, förlåt men jag blir faktiskt riktigt galen! Vill ha min & babe's 18-års partyparty vecka nuuuu ;) dock är det cirkus 500 år kvar tills dess =( - vad sägs som att köra en extra tidig vecka? ;)

Jag är riktigt pepp på att dansa & bara festaaa =( <3

Puss!

Gokväll =P

2008-01-25 @ 19:56:31 This is my life Kommentarer (0)

Denna dagen var väl knappast påhittig då jag inte ens gick till skolan på grund av värk överallt & att jag sov ungefär tills den tiden mitt tåg gick =P Så jag har inte gjort någonting under hela dagen förutom att kolla på tv & sitta lite framför datan då och då.. Nu är det snart Let's Dance som jag har fastnat för, konstigt ändå med tanke på att jag även fastnade för Idol 2007 när jag inte alls har kollat åren innan på både Let's Dance & Idol!? =P Menmen, jag ser framemot att det är ikväll för det händer inget annat spännande.

Imorgon kommer Emma & Michael till mig & vi ska ha Nintendo & filmkväll =) Älsko kommer nog alltså nästa helg då jag även ska vara med Emma så får vi väl se om det blir lite utgång eller så ;) Hoppas verkligen på det för jag tyckte ändå att det var längesedan sen sist, iaf med babe =)

Aja, men nu ska jag sätta mig framför tv:n med lite godis eller så och ta det lugnt..

Puss!


Test

2008-01-24 @ 12:46:23 Tidsfördriv Kommentarer (2)
GÖTEBORGSTESTET!

JAG HAR:

LISEBERG:
[x] Vart på liseberg
[x] Tappat en sko/mobil.
[x] Vart på spökhotellet gasten.
[ ] Blivigt utslängd.
[x] Tagit med egen mat istället för att äta där.
[ ] Vunnit en stor choklad eller dylikt.
[x] Vunnit mindre choklad eller dylikt.
[ ] Spytt
[ ] Sett någon annan spy
[x] Åkt Kanonen
[x] Åkt Balder
[ ] Åkt uppswinget
[/] Åkt precis allt på liseberg
[ ] Börjat gråta
[ ] Vart på 3D bio
[ ] Blivit full
[ ] Sett konsert
[ ] Uppträdit själv

Totalt: 7 ½

NORDSTAN:
[ ] Blivit utslängd
[/] Muckat med vakter
[x] Spytt
[ ] Förstört något
[ ] Slått till någon okänd
[x] Bestämt träff med någon av samma kön
[x] Bestämt träff med någon av motsatta kön
[ ] Suttit på emotrappan
[ ] Snattat
[x] Skrikit
[ ] Dansat runt julgranen i mitten
[x] Träffat en person från bilddagboken
[ ] Träffat en person som du sedan lagt till på bilddagboken
[x] Blivit av med något
[x] Vart inne på shock

Totalt: 7 ½

ÖVRIGT:

[x] Vart på bio
[ ] Smygit in på bio
[ ] Skämtrånat någon
[x] Åkt spårvagn
[ ] Vart med om en olycka med spårvagn

Totalt: 2

Allt som allt: 17


0-9 = Du bor inte i närheten kanske..?
10-19 = Göteborg i ditt hjärta.
20-29 = Fortsätt så!
30-38 = EN ÄKTA GÖTEBORGARE!!

Puss!

At home bitches ;)

2008-01-21 @ 21:01:59 This is my life Kommentarer (0)
Såååå var man hemma igen.. Jag nästan vägrade att åka hem från fjällen. FAN vilken underbar vecka det var! Typ cirkus 84 cm snö, massa brädåkning & maaaat, iiih =D <3 ; Jag önskar att jag var rik så jag kunde ha råd med att åka till fjällen PRECIS när jag ville haha.. Jag defenitivt älskar att glida fram över alla möjliga backar på lilla brädan, ska typ få en ny med iiih =D jag vill dock endast ha den om brädan + bindningarna + skorna går i färgerna; svart & rosa, vitt & rosa, vitt & guldigt och svart & guldigt. Inget annat, punkt slut =)

Erhm, nu är det cirkus 3 veckor kvar till lovet, jisses vad jag längtar! Dessutom när lovet kommer så är de jobbigaste (antagligen) proven klara & förhoppningsvis godkända.. Dvs matte & naturkunskap, just det. Även gympapasset på gympan med Michael =( snyyyyft..

Dansen är riktigt soft nu med, vi är några grupper som ska sätta ihop en egen dans med riktig koreografi, dvs musik, steg & sånt där när man räknar alla steg.. Jag är med Emma, Mia & Linnea =) Känns som att det går riktigt bra, den som vill komma & kolla sen när vi ska visa upp typ v 6 får gärna komma =P haha

Neej nu blev det alldeles för mycket om skolan, förlåt =)

Puss!

Längesedan..

2008-01-12 @ 16:24:10 This is my life Kommentarer (0)
Längesedan jag skrev nu. Har inte haft så stor lust att blogga. Men det är väl inte så konstigt. Allt jag gör går ju i perioder. Men iaf så började jag skolan denna vecka. Var inte sååå jätteskoj men att få träffa Emma & Michael igen var ju gött =) <3

Har ägnat hela dagen åt packning & koppla in surroundsystemet. Är dock inte klart med packningen än, jag orkar inte =( Jag brukar älska att packa men alltså, jag är för trött nu och jag vill bara komma iväg! Så det är väl därför det tar x antal timmar att få ihop ganska så lite (ovanligt!!) saker.. Ska äta middag snart om någon timme eller mer & sen kommer pappi & hämtar mig, ska sova där inatt för vi ska liksom åka typ klockan sex på morgonen =) FJÄLLEN & BRÄDA ♥ , finns inga ord som förklarar min kärlek, iih.. Synd bara att bebii <3 inte följer med =(

Ska nog ta tag i något nu, humf haha =).. Kommer som sagt inte att uppdatera förens nästa vecka (om jag inte gör det ikväll hos pappi), men ha det så bra people =)

Puss!

Little Loca & nattankar

2008-01-06 @ 02:33:52 After hours Kommentarer (0)
Haha kollade precis på några videos made by "Little Loca" som egentligen (faktiskt sorgligt nog) är en skådespelerska vid namn Stevie Ryan - tror jag jag iaf =P Hennes videos är sjuuukt balla! Kolla in dom på youtube ;) Skulle lätt vilja testa på livet som homegirl i LA haha..

Alltså denna månaden, det kommer vara helt sjukt. Upptagen typ jämt & bara vänta på massa som ska hända, tex så ska jag till fjällen, kanske vara ensam rätt länge för mami åker antagligen bort, vänta i hundra år på att få träffa min baby, det blir inget get wet heller för emma kommer hem från turkiet två dagar efter så då kommer man få vänta ännu längre på nästa event. Säger bara att det är riiiiktigt härligt att jag är 18 snart =) Eller ja, snart är det ju inte men tiden går fort ;) Sen så iaf kommer min syster 4-13 februari, innan det är det 10 månader med älsko & jag vill ha ettårsdagen NU! ♥ - det ända jag INTE längtar till & inte vill ha är skolan! =( uuuusch.. Men, på Tisdag börjar verkligheten =(

Förresten, detta har nästan aldrig hänt innan men orden 2008 ligger riktigt bra i munnen, dvs så borde året bli härligt! Tänk så mycket positivt ändå som händer detta året.. Tänker inte rabbla upp allt men om allt blir som jag hoppas på så kommer 2008 vara ett av mina bästa år! =)

Menmen, ska nog sova nu. Har inte så stor lust men jag måste faktiskt, både mammut & Alex nanar så jaa, får väl ta lillen till sängen och sova nu.. Ja, precis som Kenza. Min hund sover också i min säng! Jag har inte heller några problem med det! Har faktiskt haft folk som har snackat hit & dit om att det är kasst & så men vafan, han är min & känns det bekvämt så får det vara! =P

Ha det så bra & godnatt alla nattbloggare, hihi =)

Puss!

Väx upp!

2008-01-06 @ 01:42:14 After hours Kommentarer (0)
Snälla söta rara människor som ska hålla på och trycka ner andra genom internet. Hur omoget är inte det? Jag lovar att ni aaaaaldrig skulle våga säga något sådant face to face, right? Ni vet väl att sådana saker som ni skriver kan klassas som internet mobbing, dvs det är ganska allvarligt! Så sluta upp med det bara.. Varför ska ni hålla på och slösa energi och sådant när ni sitter & blir sura för något över nätet? Så onödigt.. Försök vara glada istället. Är ni det så påverkas andra i er omgivning också positivt.. Jag har själv ganska stora problem ibland med att behärska mig, men mitt tips är att om ni ser en sak som får er att bli arga, istället för att slänga iväg elaka kommentarer och skällsord så andas lite några gånger, tänk på något som får er att bli glada och bara glöm av det.. Det är faktiskt lättare än vad man tror från början! Jag är så sjukt trött på allt sånthär.. Varför kan vi (speciellt tjejer) inte bara acceptera folk som dom är och kommentera något positivt istället..?

Nu riktar jag mig inte bara mot dom som skriver små grejer från början som på något olyckligtvis förstoras upp till något ännu värre, utan även de som skriver mot de dumma människorna & ska försvara "de snälla" genom att skriva; aah du säger bara så för du är så jävla ful, tjock & äcklig!! Alltså.. What's up with that? Vad vet ni om dom? =/ Snälla, bara lägg ner!



- Var förövrigt med min älskling idag på hundmässan, var roligt faktiskt & sååå många söta hundar hehe =) Blev riktigt sugen på att börja i agility & allt sånt.. Synd bara att Alex (min hund) är typ, olydig & busig hahaha =P

Ska nog inte sova men snaaaart ändå.. Har ändå bara 2-3 dagar kvar till skolan så måste vänja mig!

Fjällen ; 7 dar! =)

Puss!

Home again!

2008-01-05 @ 00:51:10 After hours Kommentarer (0)
Och denna gången är det sorgligt, riktigt sorgligt faktiskt =( Skolan börjar på Tisdag och jag känner mig såååå ensam.. Har ganska många dagar kvar av lovet fortfarande så jag kan ju vara med folk men alltså, jag är fortfarande sjuk.. Det ända som kommer hålla mig uppe är väl det att jag kommer bara vara i skolan ca 4 dagar innan jag tar en vecka ledigt & drar till fjällen ;) & när jag kommer hem är det liksom två veckor kvar till sportlov, helt sjukt ändå =P

Det var iaf helt underbart hos baby, snacka om att jag verkligen behövde få komma ifrån allt här hemma så länge! Nyårsafton spenderades först hemma hos älsko med trerätters middag med hans kompisar & deras tjejer, dvs vi var 6 stycken, 3 par hehe.. Efter det så drog vi till Alex & Nathalie (stavning?) för att  dricka champagne och kolla på fyrverkerierna vid torget, sen säger jag bara.. Katastrof för min del men aja.. Första gången jag var bakis iaf! =P Var också sjuk så det var ju inte sååå härligt dagen efter! Låg bara & slappade heeeela dagen med baby i soffan haha..

Aja, jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Faktiskt ingenting =P Men imorgon (idag, Lördag) kommer älsko hit över dagen för Nathalie ställer ut sin hund på MyDog mässan & så ska vi väl kolla på det =)

Jag känner inte för att sova än så ska väl inte göra det men det får ändå blir snart med tanke på att jag ska upp typ, 8 eller tidigare =P

Ååååh vad jag längtar tills den 13:e ; fjällen!! =D

Puss!