Nu är det defenitivt sommar!

2009-04-30 @ 18:25:36 This is my life Kommentarer (0)
Eftersom jag har Vista på datorn har jag varit så finurlig & lagt in en temperaturmätare på sidpanelen & gissa vad den visar nu..?
23 grader!!
Jaaa helt sinnes alltså! & jag lovar! Klockan är ju ändå halv 7 så hur fan kan det vara så varmt? Var ute nyss med & det stämmer verkligen! Inget bullshit på den mätaren iaf.. Ayah, gött som fan iaf!

Var som sagt hos sömmerskan efter skolan, klänningen hänger här bredvid mig & ser alldeles perfekt ut =) Bara 21 dagar kvar nu!
Supertrevlig sömmerska, verkligen! Är såå nöjd med allt så det finns inte. Tack Emma älskling! =)

Ska äta mat nu snart, duscha & sen drar jag till sötisen! =) Så talk to you tomorrow!


School

2009-04-30 @ 13:18:01 Schooltime Kommentarer (1)
Första skoldagen för mig denna veckan.
Känns bra.
Vad har jag gjort?
Redovisat mitt projektarbete i en minut.
Känns också bra, haha!

Orkar inte sätta igång med något nu ändå, skulle egentligen iväg till sömmerskan för att hämta balklänningen vid halv 1, men min bror ringde & sköt fram det en halvtimme. Sen så ringde han igen & nu är det tydligen uppskjutet till halv 5-5. Tycker det är jävligt jobbigt och så har jag ju mina planer efter skolan samt att det faktiskt är pinsamt att ringa till sömmerskan 57 gånger & be om ursäkt och skjuta fram allting. Även om det bara tar max fem minuter att hämta klänningen.. Aja, idag blir det gjort iaf! =)

& jag veet att jag skrev igår att jag skulle uppdatera efter stan med men jag pallade inte, haha! Var så jävla trött med tanke på att jag sov typ 5 timmar natten innan och sen så hade jag inget speciellt att berätta. Hittade som sagt ett hårspänne & det är verkligen jättefint.
Kollade på ett par skor också, gladiatorsandaler, & jag har väldigt svårt för såpass öppna skor men dom var fina & inte alls dyra så ska fundera ett tag till på det.. Sen som vanligt så sov jag.. Så fkn typiskt mig & dessutom så medförde det till att jag inte alls kunde somna inatt, fast jag var ändå supertrött & jag sov inte så tidigt och länge så fattar ingenting.. Låg & vred mig i princip hela natten, kul! =/

Nej, nu får jag hitta på något skoj. Ska sitta här till kvart i fem typ.. Håller på att somna redan nu, grr..


Stan idag!

2009-04-29 @ 13:40:49 This is my life Kommentarer (4)
Blir inte att hämta balklänningen idag, brorsan kunde inte. Så vi ska ta det imorgon istället! =)
Ska till stan nu iaf, väntar bara på att mamma ska bli klar sen pyser vi.. Har äkta sommarkläder idag, men sen så är det 23 grader i skuggan med så inte så konstigt! =) Önska att jag hade någon bra kamera så man hade kunnat fota, kan testa med mobilen sen ifs..



Ska spana på en klänning i stan jag har varit sugen på ett tag, men inte vågat prova haha! Men jag blir galen av att gå runt & tänka ifall den skulle passa mig eller inte. Förmodligen gör den inte det men vi får se! =) Sen så ska vi kolla på ett fint hårspänne som jag ska ha på balen, ska testa sätta upp håret sen nämligen. Måste ju se om det blir något bra..

Aja.. Uppdaterar senare iaf! Idag är en bra dag! =)


Godmorgon!

2009-04-29 @ 09:57:44 This is my life Kommentarer (0)
I'm good! Somnade efter klockan 4, nästan halv 5 men är redan vaken nu! =) Vaknar man av ett telefonsamtal man i princip har längtat efter hela natten, så är det rätt lätt att komma upp. Ska ta det lite slow nu i början men ska sätta igång med uppsatsen snart iaf. Måste göra det!
Är ju ledig idag med från skolan, som varje Onsdag nu i slutet! =) 35 dagar kvar - nu kööör vi!


n a t a s h a  b e d i n g f i e l d - wonderful music



Ha en bra onsdagsmorgon! =)


I know in my heart what I really want

2009-04-28 @ 23:55:28 This is my life Kommentarer (0)
Har precis kollat klart på veckans avsnitt av The Hills - dramaaa! Fan vad jag älskar serien, helt sinnes. Fast sen så är jag förjävla bra på att leva mig in i andra personer & deras situationer..

Sean Paul - So fine

& att börja jobba med uppsatsen efter serierna gick väl inte så bra, haha! Struntade till och med i Desperate, pratade i telefon i nästan två timmar istället - MYCKET välbehövligt måste jag säga! Fuck skolan när man har viktigare saker att lösa. Kan likaväl sätta mig med uppgifterna imorgon, ska jag ifs göra. I mån av den tiden jag har ifs.. Ska upp tidigt & sätta mig med plugg, sen iväg till försäkringskassan med mamma & sen försöka att åka ut till Floda för att hämta min balklänning. Den har ju varit klar länge nu men har inte haft möjlighet att hämta den med tanke på att det behövs bil & har man inte körkort och egen bil får man snällt vänta tills brorsan har tid.. Får se imorgon om vi kan göra det iaf =)

Don't push me fitta!

Nu ska jag väl hitta på något annat roligt, har massor med bloggar att läsa. Gå & lägga mig kan jag ju bara drömma om.. Om jag inte uppdaterar igen: Nattinatti! =)



One down, fivehundred to go

2009-04-28 @ 19:11:39 This is my life Kommentarer (0)
Tro det eller ej, men här sitter jag & har börjat skriva på min engelska c uppsats. Den skulle varit inlämnad igår & vi har haft många veckor på oss men jag är så sjukt dålig på att börja i tid och verkligen sätta igång med uppgifter.. Men efter pratet med Emma i telefon förut fick jag ett litet ryck och bestämde mig bara för att börja. Skitsamma om det blir dåligt.. Vill bara skriva klart & lämna in allt så jag slipper ha det i bakhuvudet hela tiden! Har ju massor med andra saker också..
Aja, men som sagt. Har iaf börjat nu och det funkar väl. Grejen är bara det att jag vet att jag är rätt så bra på att vara kortfattad, även om jag försöker dra ut på saker, så funkar det inte så länge. Min uppsats kommer aldrig bli fem sidor som man skulle sikta på. Även om läraren skrev tre-fem sidor så sa hon: sikta på fem sidor, yeah right! ; ) Kommer knappt bli tre typ, haha! Men jag gör mitt bästa ändå =)

Ska ändå ta en paus snart, ska kolla på Run's house 19:3o & sen är det Hogan knows best 2o:oo & sen är det en halvtimmes plugg & sen 21:oo är det Desperate Housewives! =) Ifs kommer jag säkert sitta & skriva på uppsatsen med Hogan knows best i bakgrunden ändå, så det blir ju inte bara tv-tittande sen.. Men vid Desperate, nej fan då får ingen störa mig!! Samma sak gäller vid Gossip Girl, ni ska bara veta hur mycket jag flippar om någon stör, haha! Missar jag tio sekunder av det så fattar jag aldrig resten.. Stackars folk som måste umgås med mig när jag har dom två serierna på tv:n, haha! ; D
Kanske någon som känner igen sig ändå!?

Som sagt: tillbaka till uppsatsen en stund till iaf!


Hemma idag igen

2009-04-28 @ 12:09:25 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma idag igen, trodde jag skulle gå till skolan men mådde inte precis bättre & jag vill hellre vara mycket mer friskare än att gå ut & anstränga mig och allt för att sen vara sjuk i typ mer än en vecka.. Sådär småttsjuk som man kan vara hur länge som helst alltså..

Aja.. Så idag har jag inte gjort så mycket än, spelat lite & nu kollar jag på Run's house - rätt ballt program faktiskt, haha! Dom är lite sjuka ; D Gött att det håller på i tre timmar till, får man iaf något att göra..

Börjar bli lite hungrig nu med så ska se om jag kan gräva fram något gott =) Uppdaterar nog senare, om jag har något att berätta då..

I want, i want, i want!



Sjuuk!

2009-04-27 @ 14:29:55 This is my life Kommentarer (1)

Är sjuk idag också, har inte ens orkat sätta på datorn förens nu & det fick jag verkligen kämpa för att göra. Jag som alltid sätter på datorn det första jag gör när jag vaknar annars..

Mår lite bättre nu ifs än vad jag gjorde imorse men har fortfarande ont i halsen, snuva & så känns det som att ett band stryper åt runt mitt huvud.. Sen så har jag fått magont med, kul! =) Kanske har drabbats av den där svininflusensan, haha! Neej nu ska vi inte vara såna, har ju inte varit i Mexiko så det är lugnt ; )

Aja.. Så idag ska jag väl bara ligga här i soffan, kolla tv & ta det så lugnt som möjligt. Dricka massa te & honung och se till att bli frisk!



Update om helgen

2009-04-26 @ 12:54:52 This is my life Kommentarer (1)
Förlåt för den kassa uppdateringen men hann inte uppdatera varken i skolan i Fredags eller efteråt. Kom ju hem hit till lägenheten med tjejerna & handlade wokmat och lagade - blev skitgott! =) Sen var det bara att börja fixa oss. Utgången var rätt rolig även om den där jävla hardstyle musiken pajar allt, haha! Nej men det var ju verkligen jätte längesen vi alla tre umgicks så det var kul! =) Pratade även mycket om Marmaris till sommaren, hoppas nu bara!

Igår efter att Sara hade åkt, åt jag & Emma frukost och bestämde oss för att dra ut i solen - sagt och gjort. Solade i två timmar ungefär, var rätt varmt fast att det blåste till då och då. Sen blev det en tripp ner på avenyn & donkan. & så ville vi dra till nyöppnade/renoverade gina i kompassen men smarta som vi är så var ju klockan redan efter 17 & då stänger ju kompassen. Så det får bli en annan gång.. På kvällen kom iaf mamma hit och så kollade vi på film =)

Idag kommer iaf brorsan & hans tjej hem så måste städa undan här och sen drar jag hem ikväll. Trist nog så har jag gått & blivit sjuk med! Har ont i halsen och nu känner jag att snuvan börjar komma, fan också! Beror säkert på att vi var ute igår i solen, är alltid så.. Aja, vill man vara fin får man lida pin haha!

Nu ska jag iaf som sagt fixa här, hoppas jag orkar göra allt, & kanske få i mig någon mat & te också.. Hoppas ni får en fin Söndag iaf! =)


My true love

2009-04-24 @ 01:08:13 After hours Kommentarer (2)

Vill verkligen gadda mig!
På tal om ingenting, bara sådär ; ) Kom på ett ballt ställe man kan ha det på förut, men frågan är om jag vill ha en symbol där eller en liten text.. Frågan är bara vad för symbol/text. Det ska ju ändå representera något.. Grejen är att man inte kan ha för stor/invecklad symbol eller för lång text för själva stället på kroppen är rätt litet.. Blir bara fult om man har något blaffigt liksom. Ayah, time will tell ; )


let me tell you what we gon' do, two plus two - im gon' undress you
then we're gonna go three and three - you gon' undress me
then we're gonna go four and four - we're gon' freak some more

& jag har fortfarande inte pluggat - bad me! Satt & fixade med musiken och målade naglarna istället, lite roligare liksom. Sitter just nu och taggar också, haha. Vem fan taggar på en torsdagsnatt innan kl 1 & när man har skola dagen efter!?
Imorgon i skolan har vi stilkurs - vett & etikett inför balen alltså. Ska bli kul! =) & sen har vi det hemska provet då.. Som lär gå åt helvete! Säger ofta ordet "lär" nu.. Vet inte alls vart jag har fått det ifrån? Har bara kommit på mig själv med att säga det mycket.. Intresseklubben sprängs typ, haha!

Annars så sitter jag bara mest här, kikar på Louis Vuitton på nätet =) Det är lätt mitt favoritmärke, förut kunde jag aldrig bestämma mig men nu har jag nog det, iih! Ååh när siddan laddas - istället för den fula musikonen så byter dom mellan dom olika LV-märkena! Blir helt inne i det här nu känner jag, haha! Hittade min plånbok där & allt, vågar inte kolla på prislappen, haha! Nej men seriöst.. Alla väskor, smycken, plånböcker, klockor - allt! Ta & kolla in där. Promise?

Nu ska jag nog snart dra mig till sängen, måste faktiskt läsa igenom lite papper ändå.. Nattinatti!


Jag lovar du betyder nånting

2009-04-23 @ 21:00:22 This is my life Kommentarer (1)
Sitter just nu & mumsar på daimtårta och dricker cola, nam nam!
Har lyssnat och sjungt till massor med Kent låtar nu, tack vare cabareten haha! Nej men ärligt. Fyfan så bra låtarna & texterna är. Lite roligt att jag med min musikstil helt plötsligt ska ha några låtar från Kent i spellistan ; D

& så skolan idag - världens softaste dag. Kom dit, pratade igenom mitt projektarbete med läraren & sen hamnade jag oplanerat framför datorn med Emma och Turkietresor. Vi skulle ju som sagt ha åkt förra året men en viss person gjorde det omöjligt. Så vi struntade i det. Men nu i sommar har vi iaf kollat upp när båda kan & vi har två lediga luckor i sommar då båda är hemma och ingen jobbar. Så antingen blir det i juni, efter den 13:e & typ 4 veckor framåt - så det spelar ingen roll vilken vecka vi bokar. Eller den 13-20 augusti! =) & vi vill ju såklart till Marmaris så kollade på hotell och sånt.. Runt 7ooo kr borde flyg + hotell gå på för 14 dagar =) Låter sjuukt lockande va!? Vi får se hur det blir & hoppas att det verkligen verkligen går detta året!

Nu borde jag egentligen plugga Sveriges säkerhetspolitik. Har prov imorgon men jag orkaaar inte nu. Var en sekund ifrån att börja läsa förut men så ringde mobilen & sen efter det har jag helt andra saker i huvudet, haha!
Some things are more important

& så har jag massor här i lägenheten att göra med, skitmycket disk, packa upp allt mer nogrannt, föra över massa musik till macen & fixa med itunes där inför imorgon =) Så orka plugga ; ) Haha nej men okej, jag ska! Men det får ändå bli pyttelite senare.. Sen vill jag kolla film med, min brorsa har ju massor med bra filmer så bara välja vilken som helst i princip.

Ayah, dags att sätta igång med allt =)


Jesteś w moim sercu ♥

2009-04-22 @ 22:51:27 This is my life Kommentarer (1)
Nu är jag hos brorsan =) Fast själv då, hehe.. Att vara katt/lägenhetsvakt är bara mysigt men lite trist när man måste vara här själv hela tiden. Även om mamma var här en stund förut & kollade på film med mig. Vi såg Slumdog Millionare - jättejätte bra film faktiskt!

Nu sitter jag bara mest här med tvn på & ska läsa bloggar. Hade tänkt ta en macka & sen hoppa i sängen tror jag. Är lite trött nämligen.
& imorgon är det skola som vanligt men även cabaret igen! =) Ska bli riktigt kul att sen den igen! Ett plus är ju att den ligger på engelska c lektionen ; ) haha!

Boli mnie, aby nie być w stanie powiedzieć,
co naprawdę się podoba i myślę o tobie i o nas


Kanske uppdaterar sen igen, får se - men kan passa på att berätta nu att jag hittade världens finaste Louis Vuitton kuvertväska/plånbok förut! Helt rosa & blank är den med guldig dragkedja och perfekt storlek! Den ska jag ha på fredag hade jag tänkt =) Är ju utgång med Emma & Sara då! Var riktigt längesen vi tre umgicks så detta ska bli kul! =)


Godmorgon!

2009-04-22 @ 10:50:52 This is my life Kommentarer (1)
Vaknade för cirkus en timme sedan, fett trött. Har knappt sovit inatt.. Precis så som varje natt på sistone har sett ut, haha! & när jag väl sover så drömmer jag jobbiga drömmar, fast kan aldrig komma ihåg dom efteråt. Inte i detalj iaf.

Idag skulle klassen till GP & träffa Britt-Marie Matsson men eftersom jag inte pallade/vaknade sent så sitter jag här istället.. Ska försöka ta tag i lite grejer - ärenden, ringa runt, fixa i lägenheten & kanske någon skoluppgift också idag. Sen ska jag väl bara packa ner allt jag ska ha med mig & åka och möta upp brorsan och hämta nycklarna - sen är lägenheten min & jag bor själv i ett par dagar! ; )

Aja, nu ska jag försöka få i mig något & kolla bloggar, kanske spela lite också - sån tönt som jag är, haha!


Don't speak

2009-04-21 @ 23:56:40 This is my life Kommentarer (0)

- Efter regn kommer solsken


& jag har insett ett par saker. Allt kommer lösa sig.. Hade bara en liten deppkväll. Eller ja, liten & liten. Bråk i flera timmar är fan inget kul men det löser sig också. Får tänka på det positiva som kommer nu i veckan. Och att jag förhoppningsvis får som jag allra helst vill på en speciell punkt, hehe..


; and that thing you said - made my evening


Och nu är jag totalt bombseriös på att skriva upp mig på körskola. Listan görs bara längre & längre till varför det är nödvändigt med ett körkort. Visst, det kommer ta tid & pengar men just nu vill jag bara ha det lilla rosa kortet i min rosa plånbok & en rosa bil parkerad utanför.. Haha nej fan, vem fan vill ha en rosa bil - skoja ju bara! Den ska givetvis vara någon sån "tråkig" (enligt mig fräsch) färg i typ svart , mörkblåa toner, eller röda toner. Eller något sånt. & jag har inte bestämt mig än om jag vill ha cab eller SUV, hum.. Aja, sånt kan man ju bestämma EFTER körkortet. När beviset faktiskt ligger i min plånbok, hehe.. Jag är iaf bra på att drömma - that's for sure! ; )


You and me

We used to be together

Everyday together always

I really feel

That I'm losing my best friend

I can't believe

This could be the end

It looks as though you're letting go

And if it's real

Well I don't want to know


Don't speak

I know just what you're saying

So please stop explaining

Don't tell me cause it hurts

Don't speak

I know what you're thinking

I don't need your reasons

Don't tell me cause it hurts


Our memories

Well, they can be inviting

But some are altogether

Mighty frightening

As we die, both you and I

With my head in my hands

I sit and cry





En undran vem som svek vem först

2009-04-21 @ 20:53:26 This is my life Kommentarer (1)

Då var det dags för den vanliga uppdateringen man gör varje kväll efter skolan. Snacka om att jag känner mig ovan, haha!

Skolan var väl okej idag, hade filosofi - skjut mig. Vi ska ha seminarium (prov) på existensialismen snart & jag förstår verkligen ingenting! Spelar ju ingen roll om man frågar läraren för hon gör ju inte det hela bättre precis. Min skoltyp är såhär: Här har du punkter på EXAKT vad du ska kunna, här har du bok + papper - LÄS & lär dig det! Inte fan sätta mig in i gamla texter, förstå hur filosofer tänkte för hundra miljoner år sen & kunna tänka och reflektera själv.. Därför är filosofi inte mitt ämne! 43, 43, 43 dagar kvaaar!

Efter skoltid gick vi & kollade på cabareten, så sjukt bra var den! & jag är riktigt arg på mig själv att jag inte har någon sådan talang överhuvudtaget! Jag kan inte agera, sjunga, dansa eller liknande.. Trots det sjunger jag alltid (fast för mig själv) & med dans menar jag inte så som man dansar vid fest, utan "riktig" dans om ni förstår.. Men wow, cabareten var verkligen underbar & fick kämpa för att hålla tårarna inne vid ett par tillfällen. Så fint så. Nästan så man får lust att gräva upp gamla Kentlåtar & lyssna på dom. Låtarna dom sjöng var alltså från Kent, låter helt emo/estet men det var verkligen fint! & tro mig, är det något jag inte är så är det emo/estet, haha!

Sen kom jag hem - mindre kul. Kunde nog inte ha funnits en värre början på kvällen. Ska bli riktigt skönt att få komma ifrån detta från & med imorgon eftermiddag/kväll iaf..

Lösenordsskyddad blogg


Nu ska jag iaf kolla på Desperate Housewives snart, enda nöjet ikväll förutom The Hills =)


Jag är tillbaka igen!

2009-04-20 @ 22:21:12 This is my life Kommentarer (1)
I'm back babes!

Mår bättre nu även om jag fortfarande får chocker & tårar i ögonen (som jag desperat håller inne för att inte släppa ut på offentliga platser). Vad som hände tar jag inte upp här & inte heller i privatebloggen. Inte nu i alla fall. Är det ett tecken på att man mår riktigt förjävla dåligt när inte ens privatebloggen får ta del av vad som har hänt? Svar: ja.

Så vad har jag gjort från mitt senaste inlägg? Förutom att verkligen få tid att tänka & reflektera över tankar & känslor så har jag faktiskt inte gjort så överdrivet mycket.

Hade två dagars prov i Grafisk Design tors-fre & det gick väl okej. Hängde med Emma till stan & hon shoppade loss. Jag kollade mest runt på grejer - broke! & så hittade jag 5o kr mitt på golvet i en butik. Köpte ett skärp för 1o kr på Rut m.fl, så jag tjänade 4o kr ; ) Haha! I Lördags åkte jag & mamma ner till stan - fick min klänning & ska lägga upp bild på den så fort jag får möjligheten att ha på mig den, den är nämligen en mer utgång/sommarklänning så vill inte bara slänga på mig den, utan vara extra fin =) Fick tyvärr inte mina skor som jag dessutom hade 5o kr rabatt på. Har velat ha dom 2-3 månader nu men nehepp. Får se om jag beställer dom sen, lär ju inte ha någon rabatt då iaf - trist! Men jaja. Sen var det hem till brorsan & hans tjej och så gick vi på cirkus. Var rätt kul! =) Sen gick vi hem till dom & gjorde mat och asgod efterätt som jag funtar att fixa till någon mer speciell dag ; ) ...
Igår gjorde jag absolut ingenting, bara tog det lugnt & idag var det som sagt skola. På onsdag är det 6 (!!) veckor kvar till studenten, och ALL min lust & ork till skola/uppgifter/prov har tagit slut till max! Nu sitter jag iaf här, har lyssnat igenom massor med musik på datorn & rensar bland den och äter nutellamackor till - vad annars? ; )

Fick dessutom reda på förut att jag får som jag vill!
Ska passa brorsans katt (lägenhet) 22e-26e! Ska bli skönt att få komma ifrån lite och testa på livet som ensamboende, haha! & på tal om lägenhet. Vi ska flytta. IGEN! Helt sinnes. Fick lägenheten förra veckan & visst jag vet att vi måste göra det och på ett sätt ser jag framemot det men vafan. Lägenheten ligger så jävla off & nu bor vi mitt i smeten liksom. Jag absolut älskar min gata & mitt område, men jaja =) I framtiden ska jag ändå bo någon annanstans så vafan.. Ingen idé att fästa sig till denna platsen nu.

Blev lite långt inlägg nu men det är ju naturligt efter en bloggpaus. Även om den inte blev så långvarig så har jag inte saknat min blogg så speciellt mycket. Har haft annat i tankarna. & dessutom så lovade jag mig själv att uppdatera när jag mådde bättre och det gör jag nu, lite iaf, så ja. Naturligt som sagt.. & man märker på mig att jag mår bättre när jag sjunger högt för mig själv igen, haha! Har saknat det - har ju fan inte gjort det på en vecka. Hur har jag klarat mig!? ; )




Det är inte lätt när någon så nära är så långt bort

2009-04-15 @ 13:13:23 This is my life Kommentarer (1)
Nu har jag lyckats få igång internet igen hemma. Men jag tar en bloggpaus på obestämd tid. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle må såhär dåligt & gråta så jävla många timmar i sträck som jag har gjort. Ångrar allt & hatar mig själv så jävla mycket för det. Fan inte klokt.. Bara mina närmaste vet vad det är.. Älskar dig Emma & tack för stödet igår natt! ♥ Du är fan den bästa kompisen jag någonsin har haft! Alltid vid min sida oavsett vad! Älskar dig mer än vad ord kan beskriva!


Bloggabstinens

2009-04-14 @ 13:47:43 Schooltime Kommentarer (0)

Är i skolan just nu.. Ska skriva en uppsats på högst sex sidor i psykologin om ätstörningar.. Lycka till att komma igång med det ; )

Jag har inget internet hemma så därför uppdaterar jag nu istället.. Vet inte vad som har hänt. Står ju på datorn att jag har internet men webbsidan kan aldrig öppnas så lite skumt =/ Ska väl ringa till internetleverantören eller något sen när jag kommer hem. Blir helt förstörd när jag tänker på att jag inte kan följa mina älskade bloggar när jag kommer hem.. Hur tråkigt? =(

Anyway. Skoldag nr ett & jag är redan sjukt trött på det. Allt jag vill är att åka hem, haha! Jaja.. Bara en timme & tio minuter kvar sen är jag på väg hem! =) Läste precis om några konstiga fobier.. Haha fick mig några bra skratt. Typ: fobi för att utveckla fobier - fobofobi.. Helt sinnes!

Jaja.. Nu måste jag göra något annat roligt, haha.. Har inget speciellt att berätta så därför blir det ingen vettig uppdatering. Får se när nästa uppdatering blir. Kan väl blogga från mobilen i värsta fall =(

Är ni med mig?


Who will catch me?

2009-04-12 @ 22:06:47 This is my life Kommentarer (0)
Nu är jag hemma från pappa igen. Är trött & helt fångad av tankar så säger godnatt här.. Har varit en bra dag iaf =) Sista dagen på lovet imorgon, rätt trist jaa! Ayah, nattinatti!

I'm done!

I will tell you something, if you tell me something


Seg påskafton

2009-04-11 @ 23:26:17 This is my life Kommentarer (1)
Ååh har så sjuuukt tråkigt! Vad fan ska jag göra egentligen!? Grannarna nedanför har fetingfest & då menar jag en riiiktigt stor & högljudd fest! Hade vart nice & gå om man hade haft någon polare här som också hade vågat hooka men eftersom att jag typ inte känner någon annan som bor i stan så skiter det sig =/ Jaja.. Schyssta grannar iaf =)

Resterande dagar av lovet lär bli lika sega som idag. Som jag skrev, dom enda planerna är att jag ska till pappa imorgon. Men jaha, efter det då? Shit så bull.. Får väl gå på stan eller något..

Efter vårat lilla snack igår på donkan så har jag verkligen insett ett par saker om mig själv. En av dom är att jag egentligen är ganska så sällskapssjuk. Spelar nästan ingen roll vad jag & den personen jag är med gör men bara jag får umgås med den. Sjukt jobbigt.. Även om det kan vara härligt att vara ensam ibland, eller snarare sällan, så vill jag typ ha någon med mig 98% av min tid, haha!

Anyway.. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Hittills har jag; sökt jobb, ätit kex med brieost & druckit vitt vin till, lyssnat på när grannarna spelar sin musik, läst bloggar, jävlats med hunden, sjungt, tänkt lite, spelat och ringt ett kort telefonsamtal. Kul! =) Notera min sarkasm...

Bjuder på en bild på hur jag såg ut igår kväll + svarta strumpbyxor, svarta klackar & skinnjacka..
























Saturday

2009-04-11 @ 15:44:28 This is my life Kommentarer (0)
Sommaren är verkligen på väg! ; D Sitter just nu vid min franska balkong & solar bröstet och magen, det lilla som går då. Just detta som är trist med fransk balkong men vad ska man göra? Har ju ifs en fet innegård med jättemycket grönska & slottskogen runt hörnet men känner att det är liiite för kyligt att sätta sig där. Får vänta en-två veckor..

Annars så sitter jag bara här & tar det lugnt, lyssnar på lite musik & läser bloggar. Musiken får mig att sakna & längta men det är bara positivt ändå =) Inte lång tid kvar så det är lugnt! haha & vem trodde att jag skulle börja lyssna på 2pac, sinnes! ; )

Kan ju passa på att berätta om gårdagen också. Var ju som sagt hemmafest/utgång som gällde. Var väl inte jättelyckad kväll så sett men jag hade iaf trevligt =) Gillar att vi har en förmåga att snacka viktiga saker så som jobb, poliser, finanskris blandat med kärlek, pojkar & såklart massa skratt! ; D Iaf.. Vi bestämde oss för att säga hej till hugo som hade inflyttningsfesten. Kan ju inte påstå att det var drag där så vi stack. Det var ifs våran plan ändå för vi skulle mer eller mindre kolla in utbudet på stan först & sen sticka tillbaka till hemmafesten om det var ball där. Men det var ju inte det så vi stannade kvar på klubben.. Tro det eller ej men vi stack faktiskt till keybar, hahaha! Ingen av oss var sugen på de gamla trogna klubbarna så bestämde oss för att kolla in lite nya ställen. & shit säger jag bara. Det jag har hört om keybar stämmer nog faktiskt. Snubbar med skjorta & västkofta typ, eller vad det nu än heter. Jag tycker det kan se bra ut på vissa killar när dom har skjortor men seriöst. Att ha både och & dessutom försöka leka att man är någon man inte är, HAHA vilka skratt vi fick. & dom som hade fluga på sig då..? Nej snälla någon.. Lyssna killar, ska ni ha något så ha slips förfan haha!

Som sagt. Keybar var väl okej men efter blackjack spelandet & liiite dansade så var vi helt enkelt inte sugna längre. Drog till donken & satt där, sen tog dom tåget & jag vagnen hem..

Idag är väl planerna i stort sett obefintliga. Har inte så stor lust att göra något speciellt. Ungefär två personer som jag känner är hemma (av dom som jag fortfarande anser är mina vänner), men dom bor för långt bort & har antagligen andra planer så jaja. Får väl sitta hemma idag. Imorgon är det pappa & styvmamma jag ska till iaf och vara där över dagen. Sen efter det får jag ser men jag hoppas på det bästa ; D

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar iaf =) Hörs!


vip every time we step out

2009-04-10 @ 17:11:39 This is my life Kommentarer (1)

Är hemma nu & taggar hemmafest/utgång ikväll med musik =) Ska snart fixa naglarna & ta på mig något festligare än det jag har nu, haha!

Annars har jag inte så mycket att säga.. Eller egentligen tycker & tänker jag rätt mycket men vill inte säga allt här så jag struntar i det =) Private things you know.. Men glad, det är jag! =) No doubt!

& så får jag se om jag lägger upp en outfit bild sen =) Så om ni vill, titta in senare.. Vet inte alls vad jag ska ha på mig just nu men det löser sig.. Något somrigt vill jag iaf ha men det är tajt på den fronten med kläder just nu så ayah haha..

everytime i leave you,
it's like something's missing inside of me ♥

Neej, dags för some fixin' ; D


Snart sommar!

2009-04-09 @ 21:31:01 This is my life Kommentarer (0)
Nu har söt fått sina efterlängtade fälgar =)




SM-GULD!!

2009-04-09 @ 17:25:00 This is my life Kommentarer (0)
Kom precis hem från allt springade.. Höll seriöst på att svimma, hade så sjukt ont i mellangärdet eller vad det heter. Vet inte varför men jag antar att det är nerver/stress.. Jaja..

& som rubriken säger så tog ju fbk sm-guld igår! SJUKT gött! Har ju följt dom nu ett tag typ & är mucho stolt. Motståndet var ju inte precis det lättaste men grabbarna kämpade in i det sista och jag måste erkänna att mina nerver hoppade som fan sista tre minuterna av matchen! 3-2 blev det iaf & nu är dom svenska mästare! ; D

Var hos sömmerskan idag med & nu är min balklänning klar! Den verkligen helt underbar & PRECIS så som jag ville ha den! Så nu återstår bara att ta hem den och så ska jag nog ta kort på den =) Eller så får det vänta tills balen är. Får se..

Haha och så måste jag berätta om händelsen på spårvagnen idag när jag var på väg till centralen.. Spårvagnschauffören var helt lost alltså.. Först på en hållplats började han gorma i högtalarn om att barnvagnar inte bara behöver samsas om utrymmet i mitten av vagnen utan man kan även gå fram och bak.. Man bara aja okej då..!? Sen vid nästa hållplats fick han ännu mer ryck och skrek ännu högre - både inne & ute i vagnen - om barnvagnarna igen & sen att Västtrafik får in ungefär 300 klagomål per dag om att vagnarna är sena men det är faktiskt inte bara Västtrafiks fel utan resenärernas också för att det är VI som måste komma i tid till hållplatserna och inte stå och hålla upp dörrarna när folk springer för glatta livet för att hinna med vagnen.. Han var verkligen SKITsur och typ predikade om det i fem minuter.. Eller predikade, skrek snarare.. Sen så började han slå på instrumentbrädan eller vad det heter.. Där alla knappar och sånt sitter. Jävla mongo =/ Sen iaf när jag skulle gå av så tänkte jag att om jag inte säger något så kommer jag ångra mig, måste fan säga något litet iaf.. Så sa jag, med en rätt vänlig ton: "Du kanske inte borde ha ett jobb där man möter människor.." haha & där MÅSTE jag ha kommit åt en känslig punkt för heeelvete vad han flög upp ur stolen & öppnade fönstret ut mot centralen där hur många personer som helst står och ser allt och skriker: VAFAN sa du!? Har du något att säga så KOM HIT ISTÄLLET!!! Han verkligen kokade! Haha & mitt sköna svar blev: Ja men vadå..? Jag sa ju redan vad jag tycker till dig. Varför ska jag säga det igen? =)

Så ja, det var lite av dagens äventyr. Blev lite långt nu men fan så roligt det var när det hände. Det enda jag gjorde var att skratta åt honom vilket resten av vagnen också gjorde. Patetiska jävel ; D Han var säkert sur över att HV förlorade igååår, shalalala! ; )

Nu ska jag äta mat iaf, nam nam!


Hemma igen

2009-04-08 @ 17:03:00 This is my life Kommentarer (0)

Beslutade mig för att följa med mammi till affären ändå så blev massa gott =) Så sjukt typiskt mig. Jag hatar att köpa sån mat typ "det-här-ska-vi-äta-om-ett-par-dagar".. Utan jag vill ha sånt som jag ska äta idag, max imorgon.. Alltså allt som är dyrt i princip, haha! Iiinte bra ; D Iaf så blev det för första gången en ben&jerry glass.. Den kostade "bara" 47 kr på ica maxi så ville testa.. Sen såklart massa annat gott bland annat brieost med kex & vindruvor, nam nam!

Ayah. Nu ska jag fixa mig & sen om en-två timmar drar jag till sötisen =) Så ha en bra kväll!


"Everybody needs a friend with a couch"

2009-04-08 @ 11:57:44 This is my life Kommentarer (0)
Ääh fy. Har ingen lust att blogga alls.. Vet inte varför, men ibland så försvinner lusten bara. Även om jag fortfarande älskar bloggar & läser alla mina miljonersmiljoners bloggar jag följer på bloglovin' & kommer ihåg varenda lilla detalj om personen/bloggen så orkar jag inte uppdatera min egen, haha! Händer ju fasiken inget speciellt i mitt liv just nu. Inte så att mitt liv är tråkigt - det är det aldrig! Men bara det att det är lov med regn för tillfället och det ända jag väntar på nu är att tiden ska gå så att jag kan fixa mig senare och dra iväg.. Gör ju ingenting på dagarna, det är på kvällen allt händer haha! Så tell me, vad ska man blogga om då..?

Nej men nu fick jag kanske en dagsaktivitet. Följa med mammi till ica maxi. Kanske man skulle, huh? Beror på hur lång tid allt tar + att jag är skabb # 1 just nu.. Hatar att ens röra mig utanför dörren när jag är skabb. Även om jag bara ska gå till hemköp.. Vi får se helt enkelt..

Anyway. Nu ska jag få i mig någon sorts mat, hatar verkligen att äta frukost så därför jag drar ut på det såhär länge haha..


& så bjuder jag på denna ruuuskigt smickrande bild på mig.. & just so you know.. Jag skelar RÄTT mycket på bilden - ser inte ut så i verkligheten så bli inte rädda, haha! ; D




I just want you, that's all

2009-04-06 @ 22:39:47 This is my life Kommentarer (0)
i stick to magic
& right now i find it in your eyes ♥



OKEJ. The big reason att jag inte har uppdaterat sen i Torsdags är att man helt enkelt kopplar bort omvärlden och alla andra (få) intressen man har när man umgås med den bästa! Alla prioriterar olika i livet och just nu vet jag defenitivt vem som är min prio numero uno! =)

Idag har jag ifs bara tagit det lugnt, var supertrött efter helgen och fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna igårkväll.. Stängde dom runt 23-24 tiden och tvingade mig själv att sova ut idag. Var rätt härligt faktiskt =) Har varit inne nästan hela dagen och spenderat tid framför xboxen & tvn. Måste erkänna, kan vara lite grabbig av mig sometimes ; D Men har aldrig hört någon klaga, haha!

Nu kollar jag iaf på Project Runway. Dom designar åt dragqueens. MYCKET speciell grupp måste jag säga, haha.. Trodde seriöst att en dragqueen var fejk och egentligen är tjej. Men sen så kommer hon (han) in som kille och då ser man att neej, det är helt enkelt en vanlig amerikansk kille som lätt ser ut som en tjej när han har smink på, hehe.. Såg ifs bättre ut som tjej men aja..

Ska försöka uppdatera liiite bättre denna veckan. Har ju lite olika planer då och då men det ska nog gå.. Fridah & Steffi kommer iaf inte upp nu på lovet, sjukt synd! =( Ska väl ut med ewe & linn i helgen då istället och under veckan bara mysa =) Låter bra!

Nu har project börjat igen iaf.. Dessutom: The Hills säsong 5 premiär ikväll! Avsnittet kommer upp (förmodligen) imorgon på mtv.com. Som jag har längtat eller! =)




Knock you down

2009-04-02 @ 23:56:59 This is my life Kommentarer (4)
Padaam.. !?

Igår blev det sent i skolan, hade så mysigt så ville inte gå haha! Drack saft och allt =) Var dödstrött när jag kom hem iaf. Så sjukt trött så att jag sov som en stock från 22-9 i princip.. Sinnes!

Anyway.. Idag var det också en soft dag i skolan.. Gjorde klart det sista med projektarbetet & lämnade in skiten.. SÅ ÄNTLIGEN KLAR!! Nu har man bara 3952975 andra saker kvar! =) Men jaja.. Det blir så bra så. Ska inte tänka på skolan på över en vecka nu iaf (från & med imorgon ifs) för vi har lov! Det är VERKLIGEN välbehövligt!

& så sa jag hejdå till emma älskling idag =( Hon åker till turkiet till sin pojkvän inatt över hela lovet.. Kommer sakna henne något så fruktansvärt! Men hoppas hon får det så bra iaf! =) Tänker på dig älskling

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen får jag nog lägga mig. Var jättejättetrött nyss men så fick jag ett uppiggande telefonsamtal så jaa =) Postar jag inte ett inlägg senare så gör jag det imorgon i skolan iaf, så kika in då =)


1a april

2009-04-01 @ 16:24:53 Schooltime Kommentarer (1)
Ingen i klassen har uppdaterat på hela dagen.. Kanske inte så underligt att se när vi hade nationellt prov har alla suttit fastklistrade med sina projektarbeten haha! Så jag tar chansen ; )

Har vart en sjukt soft dag & jag önskar att varje dag såg ut såhär i skolan. Okej, kanske inte prov och en fet inlämning men nästan så, hehe.. Men provet gick bra iaf, skrev 9 & en halv sida! Och visst, längden är inte det viktiga men jag tycker att innehållet kändes bra också =) & nu sitter jag iaf med projektarbetet. Det är 1oo% klart, ska bara skriva en projektrapport och sen ska jag lämna in den.. Men ofta jag vågar det, haha! Känns ju bara som att man kommer komma på något man har gjort fel.. Men ayah =)

Ingen har lurat mig idag =( Så tråkigt.. Kommer säkert blir något senare ikväll.. Eller så lurar jag min mamma fett mycket istället ; ) haha!

Aja.. Nu ska jag äta mitt äpple. Tredje gången jag gör det utan tandställning vilket innebär att jag inte behöver skära dom i fkn bitar mer! ; D