Cause I'm a paper chaser

2008-10-31 @ 18:45:10 This is my life Kommentarer (2)
Ska iväg snaart =) Till vem är hemligt än så länge ; ) haha!

Hmm.. Det var något jag skulle skriva men kommer inte ihåg längre vad det var! Sämst minne, japp.. Imorgon är det iaf jobb, firande av min brorsas flickvän Moi & köpa väska som står på schemat ; ) Kanske utgång också =) Emma, läser du detta så snacka med Ewelina ikväll! Eller om Ewe läser så hör av dig till någon av oss! ;D

Puss!

It's obvious there's some chemistry

2008-10-31 @ 13:54:45 This is my life Kommentarer (0)

Vaknade sent för första dagen på lovet.. Kändes inte bra =/ Känns som att hela dagen försvinner så snabbt då! Jaja.. Nu har jag iaf duschat & ska fixa naglarna.. Man måste ju pyssla om sig själv ibland också =) Har knappt haft tid till det på hur länge som helst! Aja.. Är inte riktigt säker på vad som händer idag men skriver nog senare & berättar..

Puss!


Stockholm kan ta sig ; )

2008-10-30 @ 21:42:00 This is my life Kommentarer (2)
Är hemma från jobbet nu =) Fick tårta på jobbet för vi säljer dubbla än vad dom gör i Stockholm ; ) Känn på den era uppblåsta jävlar!

Har inte hänt något speciellt så har inte så mycket att berätta.. Ska ta itu med alla blogginlägg jag har kvar att läsa..

Puss!

Today I'm lazy

2008-10-30 @ 15:44:22 This is my life Kommentarer (0)
Har inte uppdaterat förens nu för har inte haft något att berätta.. Har bara suttit här & läst igenom alla mina blogginlägg som jag har missat under dagarna.. & det var en jääävla massa! Har bara lite kvar nu men hinner inte ta dom nu.. Ska fixa mig lite & även diska. Sen jobbar jag 17:3o-21:oo.. Är jääävligt trött så vet inte om jag orkar, men jag måste ju!

Nej, får sätta igång nu annars kommer jag aldrig hinna!

Hörs senare antagligen..

Puss!

Du tror du är så jävla cool

2008-10-30 @ 00:28:38 After hours Kommentarer (1)

Kom hem för en timme sen ungefär & har hunnit med massa sen dess, är sjukt trött nu! Vill bara sova & fan inte lätt att lämna en varm famn såhär sent på kvällen =( Hade inte mammut behövt min hjälp så hade jag ju inte åkt hem men man måste ju såklart ställa upp! Hon kan ju fan inte ens gå & vi har ju hund och hela köret..

Seriöst. Har fan inget att berätta haha! Lovet hittills har varit sjukt bra, det är ju inte så att jag inte har gjort något liksom.. Men jag vene bara vad jag ska skriva ut här.. Är så jäkla trött så kan inte göra något alls..


VISSA MÄNNISKOR GÖR MIG HELT JÄVLA FUCKING GALEN!!

Ursäkta men man MÄRKER skillnad på vissa. FAN vad glad jag är som äntligen har träffat en mogen person, inte som du din jävla nolla! Smutskastar folk du inte ens vet vad dom heter. Vad fan vet du!? Det kallar jag omoget! Är så jäkla glad att jag aldrig träffade dig =) Snacka om att ljuga ihop storys om "hur bra du är". Idiot.

Mm, aggroutbrott behövs ibland ja. Förlåt, men jag hoppas han läser det =)

Puss!


Fortfarande heelt lost!

2008-10-29 @ 11:54:58 This is my life Kommentarer (3)
Har inte haft tid att uppdatera men kan iaf säga att jag inte mår helt 1oo nu... Har röjt undan nu lite & diskat iaf.. Inte van att diska någonstans så kommer bli jobbigt i 8-1o veckor! Mm, precis.. Inte 4-6 veckor som jag skrev innan.. Eller ifs kommer mamma (som har opererat foten) kunna gå runt lite mer då men jag kommer fortfarande få hjälpa till mycket..

Jaja.. Vi var iaf ute igår på Berså, bunnyfest.. Såklart var det skoj men var inte lika mycket folk som dom sa. Men några shottar blev det & jisses säger jag bara! GOTT med lakritsshot & San Francisco! =)

Vet inte vad jag ska skriva mer.. Mår lite illa så måste softa, inte tänka haha.. Ska dra till stan & lämna tillbaka lite saker också. Bara för att jag & Fridah är smarta som köper, använder & lämnar tillbaka. Det märker ju inte dom. Grejerna sitter ju ändå på huvudet & benen så det ska nog gå ; )

Hörs kanske senare, om inte så imorgon!

Puss!

Fridah är hög =P

2008-10-27 @ 20:39:11 This is my life Kommentarer (1)

Är hemma nu & har käkat piroger med Fridah, så jäkla typiskt oss haha =D Vi har varit på stan & sen åkte vi till Alingsås för att kolla på lägenhet med mammut.. Men tror inte vi tar den ändå..

Anyway.. Vi kanske ska ut ikväll.. Får se, har fri entré innan 23:3o.. Imorgon blir det iaf stan & sen gamla klassikerna Steffo & Ras-mus =)

Jajaaa.. Nu får jag dra mig för har inget vettigt att skriva.. Imorgon ska mammut opereras & sen blir det jag som får ta hand om hushållet/mig själv/henne & Alex i 4-6 veckor!! Gaaah.. Jaja, men ska nog gå ändå..

Puss!


Snabbis

2008-10-26 @ 19:19:29 This is my life Kommentarer (2)
Jobbade idag så hann inte uppdatera innan.. & efter jobbet mötte jag upp Fridah på centralen =) Hon ska stanna här tills Onsdag så blir nog inte så mycket bloggande.. Nu ska vi iaf fixa oss lite och sen så röra oss mot stan..

Puss!

Kort om Stockholm

2008-10-25 @ 21:16:52 This is my life Kommentarer (0)
Kom hem från Stockholm igår kväll & hade det mysigt någon annanstans än hemma ; ) Jobbade från 16:oo idag & sålde 3 stycken! Sjukt gött att få en sån bra start iaf! Ska jobba klockan 12:oo imorgon också.. & älskar att vi får söndagsfrukost på jobbet =)

Köpte lite saker i Stockholm men har inte tagit något kort.. Iaf så var det leggings som ser ut som jeans, låter helt fult men ni ska bara VETA hur jäkla snyggt det är! & så en lång ljusrosa (såklart) tröja från Gina Tricot, julklapp till mammut (måste vara tidigt ute hehe), örhängen och halsband för 3o kr! Hmm.. Det är iaf det jag kommer ihåg haha.. & såklart blev det massa mat från donkan och godis!

Såklart hade vi obligatoriska saker att vara på som var regeringskansliet, dramaten, riksdagen, teater, livsrustkammaren, vasamuseet & kanske något mer som jag inte kommer ihåg.. Bästa är ju lätt att jag har somnat mycket lite här & där ; ) Och jag somnade liksom inte tyst och lugnt utan varje gång jag somnade så ryckte alla mina muskler till i kroppen så jag verkligen hoppade till och sparkade på både personerna bredvid mig och i stolen framför, hahaha! Har sovit när Carl Bildt har snackat också ; ) Så jäkla sjukt alla konstiga ställen och positioner jag har somnat i iaf!

Summa sumarum så har jag haft det jättebra & lärt mig hitta i Stockholm! Dock kunde vissa saker ha varit bättre men klassen är ju som den är vid vissa tillfällen.. Bussresan hem var såå bra iaf! Gillar Stockholm som stad, men folket.. USCH! Har träffat kanske 2-3 stycken som var trevliga & dom var det bara för att det var deras jobb..

Nepp.. Nu ska jag kolla vidare & sen försöka sova tidigt.. Ska ändå upp runt 1o imorgon!

Puss!

Stockholm imorgon!

2008-10-21 @ 19:31:28 This is my life Kommentarer (3)
Är hos Emma nu =) Efter skolan åkte vi hem till mig för att hämta min packning & köpa godis till imorgon.. Sen tog vi tåget hit och handlade äkta utflyktsmat, typ gifflar, festis & yoggi yalla ; ) Ska fixa baguetter med ost och skinka och frukt och så med =) Måste vara fulladdade på bussen hehe.. Nu ikväll hade vi tänkt fixa våra naglar & göra lite tjejgrejer och såklart kolla på Desperate Housewives! =)

Vi ska vänta på bussen o5:45 imorgon, gaah! Har en känsla av att sömnen kommer bli svår haha.. Man har ju redan tänkt på vem som antagligen kan missa bussen imorgon & vilka som skiter i att komma haha =D Såklart är det ju alla dom "klassiska" personerna i klassen, inga namn nämnda! ; )

Aja.. Nu har jag inget mer att berätta.. Nästa update blir iaf när jag kommer hem någongång nu till helgen! Ha det så bra alla! I'm gonna miss you!

Some of you, even more ♥

Puss!

Guldfisk minne

2008-10-20 @ 23:01:46 This is my life Kommentarer (0)
BRA att jag hade 1oo saker att skriva om här men så fort jag tryckte på "nytt inlägg" så försvann allting =/ haha! Sämsta minnet eller vadå?

Ända saken jag vet till 15o % är att jag älskar mina nära & kära! VET att ni finns där för mig i alla lägen och vad som än händer er så finns jag där för er också! Detta är inget tomt prat heller som man vet att många håller på med. Fick ju som sagt reda på lite saker idag och insåg att ni betyder allt för mig! ♥ Mer än jag kan förklara..

Jobbade idag också.. Gick väl inte alltför bra men sen är det lite svårt när Husam inte jobbar, han ger en sjukt mycket pepp av att bara vara där i lokalen haha =D Ska jobba helg för åker ju iväg till Stockholm så hoppas på bättre i helgen.. Även ifall jag inte säljer så får jag ju pengar men man ska ju inte sitta där utan att sälja egentligen.. Aja. Det kommer nog bli bra!

Ska dra mig snart hade jag tänkt.. Måste packa. Åker ju inte förens på Onsdag men efter skolan imorgon så ska jag hem en snabbis och hämta väskan och dra till Emma. Kommer inte ha tid att packa så därför måste jag göra det nu =/ Jaja..

Hörs imorgon antagligen! =) Natti natti..

Puss!

Tonight I'll be your naughty girl

2008-10-19 @ 21:58:58 This is my life Kommentarer (2)
Vakterna klagar på drinkar i taket - jm3 ; sthlm o8 ; )

Älskar våran klass när det är röjj & fest haha.. Alla blir världens gäng och behöver jag ens säga att jag lääängtar till Stockholm & utgång? Ända jag inte längtar till är den drygt 6-7 timmars bussresan fram & tillbaka =/ Men annars! =)

Sitter & lyssnar på musik nu.. Försöker få upp humöret lite & tänka på alla positiva saker. Svårt när man kommer till tankar om vem som är viktigare än den andra & vem som ska stanna och vem som ska gå.. Måste faktiskt vara lite kryptisk nu men ni som känner mig, fråga bara  vad det handlar om ifall ni vill veta! No problems..

Anyway.. Ska försöka sova snart.. På ett sätt vill jag bara lägga mig & somna på en sekund, vakna upp för en helt ny dag.. Men som alla vet.. Jag HATAR (!!) att sova själv! =( Har en känsla av att det inte blir så mycket sömn inatt..

Just det.. Var på bio igår med sötaste & såg Step Brothers, såå klockren! Hela publiken skrattade ju fan jämt, förutom killen till höger om mig. Log någongång typ haha.. Helt sinnes när dom gick runt i sömnen.. Man måste se för att fatta men fyfan vad kul hahaha! Satte ju i halsen nästan & gör det bara jag tänker på det haha.. Snacka om torr humor man har ändå ; )

Usher - Yeah (speedbreaker remix) ♥

Puss!

Mysigaste helgen!

2008-10-19 @ 18:07:12 This is my life Kommentarer (0)
Japp, jag har varit jääkligt off över hela helgen.. Kanske inte är så konstigt? ; ) Har haft det jättemysigt & bra i helgen iaf! Can't wait til' next time..

Imorgon börjar en ny vecka men TACK att det knappt är någon skolvecka iaf. Har det mesta avklarat och imorgon har jag bara tråklektioner + ett samtal med någon om något jag inte har en aning om vad det kan vara, blir sjukt orolig.. Du kan alltid prata med mig om allt, det vet du ♥ !

På Onsdag morgon åker klassen till Stockholm & kommer hem på Fredag kväll.. Sen är det helg och lov! Sjukt gött.. Ska jobba lite & passa på att vara med så mycket folk som möjligt! Försöka glömma bort skolan på ett BRA tag! Har andra grejer som känns viktigare i livet nu..

Nepp.. Nu orkar jag inte skriva mer.. Vet inte heller om det blir mer bloggande ikväll heller för känner mig sjukt seg.. Men även det har sina orsaker ; ) haha!

Puss!

Schools out.. Almost =)

2008-10-17 @ 12:52:00 Schooltime Kommentarer (3)

Är i skolan & har inget speciellt att berätta. Måste iaf jobba med min bokanalys nu & sen så har jag muntligt förhör 13:oo.. Lycka till, kan fan inte ett piss.. Jaja.. Känner på mig att det inte blir så mycket bloggande idag ; )

Puss!


Godnatt!

2008-10-16 @ 23:19:18 This is my life Kommentarer (1)
Ska sova nu snart hade jag tänkt =) Är lite trött och finns ju inget att göra, ingen uppdaterar sina bloggar heller för alla är på Bloggawards ju =(

Aja.. Hörs imorgon! Natti natti..

Puss!

Världens bästa dansare? ; )

2008-10-16 @ 19:44:11 This is my life Kommentarer (0)

Kolla på videon!! Killen som heter Troy Miller har gjort succé & pratas ju om han överallt haha.. Han gör massor med liknande videos så in på youtube & kolla vidare.. Måste faktiskt säga att har är rätt bra & man önskar ju att vissa av hans moves var ens egna.. Men synd bara att det ändå inte riktigt passar honom att dansa sådär..




Puss!

Första lugna kvällen

2008-10-16 @ 18:47:56 This is my life Kommentarer (0)
Tydligen så var o,11 kr i timman fel.. Kan säga rätta svaret senare för har inte räknat än hehe..

Annars då? Sov i 45 minuter & daaamn vad jag behövde det ändå.. Fanns ändå inget bra på tv så lika bra att sova =) Ska kolla runt lite nu & kanske försöka mig på att skriva mer på min bokanalys. Den är nästan två sidor nu!

Puss!

0,11 kr i timmen

2008-10-16 @ 10:58:43 This is my life Kommentarer (3)
Japp.. Ni läste rätt.. Det är vad vi tjänar om man tar genomsnittet på hur mycket man går i skolan på en månad, & så har vi räknat bort lunchen på en timme. Man får ju ändå aldrig betald lunch på jobb. Så slår du ut studiebidraget 1o5o kr så blir det alltså o,11 kr i timmen! Snacka om att man tjänar lyxlön om man jämför haha =D

Jaja.. Har suttit med min svenska i några timmar nu & ska äta ÄCKLIG fiskburgare nu =( Kan knappt äta för jag har ooont också =(

Puss!

Orättvist!

2008-10-16 @ 08:56:11 Schooltime Kommentarer (1)

Jag vet inte ens vad jag ska säga. PUNKT!!

- alla treor innan oss har alltid fått göra cd-omslag men vilken artist man ville och alla har älskat uppgiften.. Så när det är dags för oss så BYTER hon från cd till dvd-omslag...

Jag tänker inte göra uppgiften idag iaf.. Så fan heller.. Har roligare & VIKTIGARE skolarbeten!

Jag vaknade faktiskt på rätt sida idag och var jätteglad innan vi fick reda på detta & en tjej i klassen började tjafsa med mig om det.. Palla =)

Puss!


The new crew rules! ; )

2008-10-15 @ 22:00:45 This is my life Kommentarer (0)
Kom hem från jobbet nu! Hade yttligare en underbar kväll där & sålde två stycken.. Tänk på att det är första gången också ; ) Riiiktigt sporrad blir man av Husam också =) Gött att jag jobbar med han i helgen!

Hann inte skriva förut för kom hem & gjorde bokanalysen.. Är inte klar än & det är fan svårt! Menmen.. Just det, tandläkaren gick bra & kärringen var inte där vilket gjorde min dag perfekt haha =D & numer kallas jag för Kapten Krok ; ) haha nej skoja bara! Fixade iaf till bågen & lät på tandläkaren att det var slut snart för hon sa typ: "håll ut nu det sista" !!

Jaja.. Nu ska jag inte vara osocial mot dom på msn.. Lite hyffs får man ha hehe..

Puss!

Nya kort! =)

2008-10-15 @ 00:28:41 After hours Kommentarer (1)

  & 

Ska sova nu! Liiite tidigare än de senaste dagarna.. JOBB imorgon, ser framemot det! =) Men däremot inte pisstandläkaren.. Jaja. Ska fan stå på mig & hoppas sååå innerligt att kärringen inte ska kolla på mina tänder imorgon.. Dom andra är jättesnälla, bara hon som är så konstig.. Har bara en lektion imorgon också!

; what is keeping me up so late? ; )

Puss!


Är jag bäst eller är jag bäst? ; )

2008-10-14 @ 22:41:25 This is my life Kommentarer (0)

Suttit hemma nu ett tag & tagit det lugnt.. Är lite trött men ingen fara än så länge.. Hade ju medlyssning på jobbet idag & det innebär att vi sitter bredvid en säljare & har på oss headset och lyssnar på samtalet.. Iaf så fick jag testa efter ett tag om jag ville, darrade som ett jäkla asplöv haha =D Gick kasst första för kunden var störd också =/ Men så testade jag 3 gånger till & jag SÅLDE! =D Snacka om att man blir glad & får bättre självförtroende på en gång! =) Så jäkla härligt!

Har inte gjort mer än det men jag är nog en av få som kan säga att jag älskar mitt jobb ; )

Puss!


Telia, here I come =P

2008-10-14 @ 17:02:28 This is my life Kommentarer (0)
Hann klart med naturkunskapsredovisningen! Blev ganska bra ändå men vet inte om jag är helt klar än.. Tänkte bara säga att jag sticker till jobbet nu ändå, kan fan inte hålla mig borta från det.. Men det är väl bara positivt? =) Hörs någongång efter 21:oo!

Puss!

Hemma!

2008-10-14 @ 15:33:25 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma från skolan nu & dricker cola och äter marabou ; ) Har egentligen frivillig medlyssning idag 17:3o som jag inte fick veta förens igår men tror inte jag kommer hinna gå på den hur mycket jag än vill.. Har massor med skolarbeten att göra =( Får se ifs för har inte bestämt mig till 1oo % än..

Jaja.. Har ingen mer tid här på bloggen nu iaf, ska börja på mitt tal om drömmar som ska redovisas på Torsdag..

Puss!

At home honeys!

2008-10-13 @ 22:04:52 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma från introduktionen nu! =) Gick jättebra trots att jag var försenad 1o minuter pga tåg & spårvagn men det gjorde inget! Först satt vi och fyllde i papper och sådär & sen så kom vääärsta snygga teamleadern & skulle berätta om deras projekt som dom säljer. Får nog inte avslöja här men aja.. Han var sjukt ball iaf =) Mm, & sen så satt vi och lyssnade på andras samtal. Fick ha headset på mig & hörde både säljaren och kunden men kunden kunde inte höra mig.. Så idag har jag tjänat över 300 kr på att sitta och ha kul =)

& förresten, kunden har ALLTID fel haha =D

Ska bara softa nu, har sovmorgon imorgon! Börjar 9:3o, sjukt gött..

Puss!

Introduktion idag

2008-10-13 @ 13:07:15 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & har ätit för andra gången, äkta tjockisar är vi haha =) Nej men jag behöver få så mycket mat i mig idag så jag klarar av den långa dagen.. Gick ju knappast & la mig direkt efter filmen som jag hade tänkt först.. Satt uppe på msn till typ 1, halv 2.. Egentligen hade jag inte lagt mig om inte en viss person hade tvingat mig ner i säng haha!

Ska ha projektarbete nu, good luck.. Känner mig så effektiv idag haha.. Nej, jag lägger mest tankar & fokus på min introduktion som jag ska ha 16:oo! Ser verkligen fram emot det! =)

Ska spela lite king nu ; )

Puss!

Dårarna stängs

2008-10-12 @ 22:16:44 Tidsfördriv Kommentarer (1)
Har lite tråkigt i pausen mellan nyheterna & filmen "Se upp för dårarna" så lägger upp en lista.. Ska sova direkt efter filmen iaf.. Lång dag imorgon men det ska gå!

Fjortis flickan;
[x] Du använder foundation en vanlig dag
[x] Du gillar att festa
[ ] På bilder visar du brösten och en bit av bh:n
[x] Du använder utryck som; omg, asså, fett osv.
[/] Du brukar använda tajta kläder & push up
[x] Du lyssnar på baby remixade låtar - finns ju vissa sånna låtar som ändå spelas på radio & så..
Totalt; 4,5

Bitch flickan;
[x] Om någon kaxar med dig måste du alltid vara elak tillbaka
[x] Du har skrikit; slampa, bög, hora osv till någon
[/] Du har blivit kallad för bitch någon gång
[/] Folk anser dig som kaxig
[/] Du har ett stort förråd med taskiga skämt
[/] Dina kompisar respekterar dig
Totalt; 6

Mammas flicka;
[/] Du sitter alltid hemma med familjen på helgerna
[ ] Du vet knappt vad alkohol och tobak är
[ ] Din mamma flätar ditt hår innan du går till skolan
[x] Varje kväll pussar du dina föräldrar godnatt
[ ] Du diskar efter maten
[ ] V-ringat finns inte ens på tanken
Totalt; 1,5

Skol flickan;
[/] Du tycker inte att skolan är tråkig - den är ju faktiskt inte alltid tråkig ; redaktionsdagarna ; )
[ ] Dina lärare tycker om dig och ger dig tips osv
[ ] Mvg + är inte alls svårt att haffa
[/] Du kan tacka nej till en utekväll pga läxor - Mm, när det gäller prov!
[/] Du sitter och antecknar i ett eget block på lektionerna - ibland..
[ ] Du längtar inte till skoldagens slut
Totalt; 1,5

Pojk flickan;
[/] Du har alltid varit pappas flicka
[ ] Du brukar gå på fotboll/hockey
[/] Du använder mjukisbyxor & gympaskor i skolan - sneakers ja ibland & hade mjukisar förut..
[ ] Du har svårt att göra flera saker samtidigt
[ ] Shopping är det tråkigaste som finns
[x] Hål i jeansen gör inget
Totalt; 2

Kärleks flickan;
[x] Du tror på kärlek vid första ögonkastet
[x] Du har någongång varit så kär att du inte kan kontrollera dig själv
[x] Du tycker om romantiska filmer som titanic mm.
[ ] Du skriver berättelser om kärlek och romantik
[x] Du gillar hjärtan
Totalt; 4

Blev mellan fjortis & bitch haha.. Ifs mycket kärlek också =) Utmanar den som vill..

Puss!

Var e boxen? Dääär e boxen!

2008-10-12 @ 17:57:28 Pardey Kommentarer (3)
Kom hem ett tag sen & sitter bara här och tar det lungt.. Måste vila upp mig inför morgondagen..

Iaf så festen igår då.. Mm det var iaf Emelie i klassen som fyllde 18 & hon hade maskerad.. Först fick vi mingla lite, äta mat & maten var riiiktigt nammi! Även ifall jag inte åt mycket för hade väärldens magvärk & var redan mätt så åt jag iaf frukt & den var typ ♥♥♥.. Haha aja iaf.. Sen så hade vi tävling som var music quiz & efter det  drog dansen igång.. Hade askul på dansgolvet när den BRA musiken var på.. Men alla bytade ju hela tiden sen & det sög =( & dessutom så bröt dom av dansen mitt i allt & ba: nuuu ska vi ha en tävling till.. Tro mig, ingen var pepp på tävlingen! Man hörde ju alla klaga.. Aja, när den avslutades var det tillbaks till att skaka ass ; )

Alla drog typ vid 12 & egentligen skulle vi ju också ha gjort det men bussen stannade inte i Lerum, den åkte direkt till Göteborg typ & vi skulle ju till Emma & inte till mig. Men hade vi tagit bussen & sen tåget hem hade det kostat oss mycket mer! Aja.. Vi satt egentligen bara & väntade två sista timmarna för allt roligt folk hade stuckit.. Vi fick liksom inte plats i någon bil eller något alls =( Så det var det kassaste, att sitta & vänta liksom.. Tog iaf sista bussen vid 2 och kom hem säkert! =) Jag hade ändå ganska kul & tycker om min klass sååå mycket mer nu! Tog ett klasskort som kanske blev liiite misslyckat för man såg inte alla men det gör inget ; ) Det ska ändå upp i korridoren haha!



& här är bunniin för kvällen!



Puss!

Godmorgon!

2008-10-11 @ 11:33:53 This is my life Kommentarer (1)
Är klar med min packning förutom drickan då, men den åker ju ner sist hehe.. Ska dra om 45 minuter ungefär till tåget & hem till Emma =) Måste bara få ner något i lilla tomma magen.. Mår fortfarande inte helt 1oo men blir nog bättre under dagen..

Är rätt så trött, får hoppas jag piggnar till på vägen iaf.. Tror inte jag kommer uppdatera mera idag men imorgon iaf!

Ha så kul ikväll alla för det tänker iaf jag ha! ; )

Party like a rockstar !

Puss!

Godnatt!

2008-10-11 @ 01:43:42 After hours Kommentarer (2)
Neej nu har jag verkligen suttit här för länge! Ska ju upp tidigt & fixa alla saker och sen dra till Emma, fixa oss där & sen festa hela kvällen och natten! Måååste tvinga mig i säng NU! ; )

Puss!

Världens vecka väntar!

2008-10-10 @ 23:06:20 This is my life Kommentarer (1)
Mår fortfarande inte bra =/ Sitter iaf just nu på msn & pratar med foolk.. Har ändå rätt tråkigt men hade aaaldrig pallat göra något annat så kasst som jag mår =( Tror det är mycket nerver/stress inblandat! Måste tagga ner och börja planera saker mycket bättre..




- Skriva min muntliga redovisning i naturkunskapen (skulle ha varit klar & skriven ungefär 2-3 veckor sen!!)
- Redovisa naturkunskapen!
- Skriva en VG bokanalys!
- Gå på två jobb introduktioner, första på Måndag 16:oo till 21:oo & andra på Onsdag, ungefär samma tider.
- Kolla på Gåsjacka (dissade det idag!)
- Umgås med familj & kompisar.
- Tandläkaren som ger mig feteångest & gör så att jag vill slå in hennes feta käft =)
- Jobba 3 pass under en vecka ungefär.
- Plugga på riksdag/regering, prov på Fredag!
- Träffa nytt folk plus försöka knåpa in någon fest här & där..
- Klara körkortsteori testerna!
- Plugga inför körkortsteori provet!
- Skriva hemtenta i religion (skulle varit klar förra veckan!)

Hmm, japp.. Kan ni förstå att jag har ont? Kanske inte låter så jättemycket & jobbigt men det är det! Aja.. Jag klarar det såklart! =) Trots att jag har ton att göra tänker jag iiinte vara negativ! Detta ska iaf hinnas med under en vecka & typ 2-3 dagar.. Men det är luugnt ; )

Skriver nog sen igen..

Puss!

Mysfredag i äkta höstväder!

2008-10-10 @ 18:36:45 This is my life Kommentarer (2)
Uuuusch! Mår inte bra idag nejnej.. Eller ja, var väl helt okej i skolan men inte nu när jag kom hem! Är trött, har ont i magen, jätteseg i huvudet & småirriterad hela tiden.. Vet inte varför ens =(

Fest imorgon iaf! Ska bli funnii.. Hoppas bara all magvärk & allt har gått över! Har fäst min svans nu & den sitter väl heelt okej.. Linnet & öronen ser sjukt bra ut & nu ska man bara komma på någon fin sminkning & sen så frillan.. I'm thinking isvitt eller något sånt på sminkningen! Får se =)

Förövrigt, hjärta på vädret som är nu ; ) Stackars alla som är ute haha =D Själv är man hemma & myser.. Tänkte poppa popcorn och kolla film eller något lite senare..

Puss!

Utmaning!

2008-10-10 @ 11:02:50 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & soooftar.. Nej, men jag väntar faktiskt på Johanna för vi måste fixa med vår layout på Afghanartikeln & tidningen vi ska skicka till dom.. Men här är iaf en lista, blev utmanad av Emma =)

1. Vad gjorde du för 10 år sen?
» Jag var 8 år.
» Lekte med Pierre typ varje dag =)
» Jag blandade polska och svenska i varje mening haha!

2. Vilka fem saker finns/fanns på att göra listan idag?
» Ta ut pengar
» Vara good girl i skolan
» Kolla på gås jacka =)
» Prova min bunnyoutfit! ; )
» & sen softa hela kvällen!

3. Godis jag gillar
» Allt typ ; ) Om jag sätter upp varje godis var för sig blir det ungefär 74629 stycken =)

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär
» Köpa hus i LA, lägenhet i New York, hus någonstans i Europa, lägenhet i Polen =)
» Köpa saker till alla husen och lägenheterna.
» Ge min familj pengar.
» Fixa walk-in-closet & köpa helt nya kläder & skor!
» Resa utomlands 500 gånger ; )
» Köpa bmw z3 & Merca SLK =)
» Sen kommer jag inte på så mycket mer men skulle säkert gjort 8379 saker till =)

5. Städer/orter som jag bott i
» Göteborg
» Lerum
» & sen Göteborg igen

6. Fem länder du varit i
» Polen såklart ; )
» Spanien
» Frankrike
» Italien
» Tyskland
» + massa mer! Bilade alltid förut runt i Europa.. Typ rena rama spontanresor..

Jag utmanar den som vill =)

Puss!

Godnatt!

2008-10-09 @ 21:54:26 This is my life Kommentarer (0)
Humf.. Fattar inget.. Har varit ovanligt trött denna veckan & jag har väl knappast gjort något speciellt..? Eller ifs så har jag varit på stan varje dag när jag inte har haft en lång skoldag & sen så jobbintervjun men jag har ändå inte haft det överdrivet jobbigt..

Nej, nu går jag fan och lägger mig.. Inte min kväll ikväll! Förlåt för min urkassa uppdatering men mår man inte bra så mår man inte bra.. Hoppas ni andra har det bättre än mig iaf!

Puss!

Körkortsteori är faktiskt rätt bull!

2008-10-09 @ 15:54:38 Schooltime Kommentarer (2)
Har körkortsteori nu men ska snart gå & är klar med mitt test.. Är för seg i huvudet för att börja på ett nytt test.. Uppdaterade inte igår för gick på stan & sen när jag kom hem så åt jag och sov haha!

Fick iaf jobbet! =D Sååå jäkla gött! Nu kommer man ju iaf få lite cash ; ) Har introduktion på Måndag & Onsdag som pågår några timmar så blir nog lagom jobbiga dagar men äsch.. Klagar inte för är sjukt glad för jobbet! Blev helt överlycklig när hon ringde, typ sa tack 150 gånger =P

Men skriver mer sen ikväll! Ska försöka att inte somna på soffan igen haha..

Puss!

Jobbintervju!

2008-10-07 @ 20:34:08 This is my life Kommentarer (3)
Kom hem från jobbintervjun ett tag sen! Gick rätt bra men känns ändå som om dom kommer välja någon annan.. Alla andra (förutom typ en eller två till) hade jobbat inom Telemarketing innan! Men jag menar, det måste ju vara första gången för alla någongång & jag behöver faktiskt detta! Får veta imorgon iaf om jag har fått det eller inte.. HOPPAS! Kommer typ aldrig kunna sova & gå normalt i skolan imorgon tills jag får veta.. Gänget verkade vara sjuukt härligt iaf förutom vissa som verkligen var konstiga.. Men dom får nog inte jobb där ändå för dom kunde ju inte ens svara på simpla frågor & typ pushade fram allting.. Allt dom gjorde är big no:s när man är på jobbintervju!

Aja.. Har inte mycket att säga förutom att jag är stööört trött =( Ska faktiskt lägga mig snart.. Orkar inte ens sitta här! Säger nog godnatt nu!

Puss!

Uppfylld önskning!

2008-10-06 @ 23:23:44 This is my life Kommentarer (6)

Det kom önskningar om ett nytt inlägg om äpplen efter det populära i somras!
http://susscutiie.blogg.se/2008/june/applen.html


Nu äter jag ett äpple. Det var längesen jag åt ett äpple. Äpple är ganska gott! Denna gången är det ett polskt äpple jag äter. Jag ska nog försöka äta mera äpplen. Bra att min mamma kan köpa goda äpplen!




Äpple låter förresten jäävligt fult när man säger det i varje mening! Hahahahhaha ni kan kalla mig vad ni vill, sjuk i huvudet, trött, kass humor whatever! Jag tycker bara det är så jääkla kul, hahaha! =D

Bäst att jag lägger mig innan något värre händer haha!

Puss!


Beat a brat with a baseball bat!

2008-10-06 @ 22:25:04 This is my life Kommentarer (1)
Benny Benassi vs Sean Paul - Satisfaction vs Temperature

Bästa låten!! Taaack Emma ; )


Vad har jag gjort ikväll då? Inte mycket alls typ.. Kom hem, åt panncakes! & sen så softade jag bara.. BRA att jag somnade! =/ Ifs sov jag bara 1o minuter för sen fick jag suprisesms & blev happiii! ♥ Vaknade av det och lika bra var det för hade jag sovit mer hade jag aaaldrig vaknat haha.. Hade liksom typ vaknat nu då.. Aja.. Åt kvällsmat sen framför tv:n & sen hopp in i duschen och nu sitter jag häär! =)

Imorgon är det jobbintervju som gäller! Gruppintervju ifs så gäller nog att man sticker ut lite & är trevlig, men det är jag ju såå bra på så det är luungt, haha!

Är i stan vid 3 imorgon & ska fixa lite där.. Typ med bankerna och allt.. Sen så kollar jag väl runt lite eller åker hem en snabbis och äter.. Sen till intervjun då som ska vara 18:oo.. Kommer vara fett trött för hon sa att det kommer ta typ en & en halvtimme! (Låter helt fel när jag skriver en & en halvtimme, skriver nog feeel så svenska b jag kan vara ibland haha)

Fick bloggkoll & funka på min dator nu så ska kolla där! Talk to y'all later!

Puss!

Jag vill också ha godis ; )

2008-10-06 @ 13:23:32 Schooltime Kommentarer (2)
Seriöst. Skolkortet. FUCK IT! Blev aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasfuuuuuult!!!!!!!! & detta är mitt sista år, fuuuck vad jobbigt! Tur iaf att det inte finns någon speciell på skolan som ska se det & blablabla.. Har alltid blivit ful på skolkort, faktiskt! Någongång har det blivit rätt okej men annars, nene ser inte ens ut som jag.. Iaf enligt mig haha.. Log lite smått men slutade med att jag såg sjukt sur ut!? Konstigt!

Jaja.. Dagen har gått snabbt ändå vilket är gött.. Ifs slutar jag inte förens 16:oo men ändå.. Sista lektionen är ju lätt jobbigast, körkortsteori.. Ibland känns det heelt kört & att jag aldrig kommer komma i närheten av att klara Vägverkets teoriprov men ibland så går det ändå rätt bra! Jag får ju VG på proven vi gör i skolan & dom är exakt som Vägverkets prov! Jaja.. Kommer ändå inte skaffa körkort inom närmaste framtiden men alltid skönt att ha gjort lite innan & ha en grund att stå på.. Vet ju som sagt inte hur framtiden blir för min del så man vet ju inte om körkortet blir taget i Sverige, Polen eller USA ; )

Nu står det projektarbete på schemat! Ska försöka vara lite duktig och jobba.. Måste komma på frågor till mina intervjuer! =)

Puss!

Godnatti!

2008-10-05 @ 22:54:41 This is my life Kommentarer (2)

Mitt egna ord, godnatti haha =D

Aja.. Men ska dra mig mot sängen nu snart.. Orkar inte sova egentligen men måste.. Ska upp tidigare imorgon än vanligt för att fixa lite, har ju skolkort imorgon så måste se lite bättre ut än vanligt haha ; )

Hörs imorgon!

Puss!


I love it when you're making that sound

2008-10-05 @ 19:56:49 This is my life Kommentarer (4)
Jeremy Greene ♥

Har hittat en ny kärlek i musiken! Älskar att ladda ner nya låtar & hitta massa good stuff! Jeremy Greene har gjort låtar tillsammans med Ali Lohan & även gjort egna.. Varenda en är en hit! =)

Anyhow.. Ska kolla på Hål i väggen nu 2o:oo på 6an & sen ta det lugnt en halvtimme & sen kolla på Fun with Dick and Jane 21:oo på 3an!

Puss!

Söndag

2008-10-05 @ 14:41:19 This is my life Kommentarer (1)
Kom hem sent igår så pallade inte sätta mig framför datorn & idag har jag också världens segaste dag så =P

Kollar på MTV & The Hills nu.. Har fått se massor bakom kameran & annat! Hur kul som helst =) Har inte mycket planerat för dagen.. Ska bara ta det lugnt =)


"The Hills is like crack" - Perez Hilton

Puss!

I’ll be your after party

2008-10-04 @ 14:30:36 This is my life Kommentarer (1)

Haha tydligen är inte jag den enda som har The Hills feber.. MTV har visat The Hills i några timmar nu =) Menmen..

Är så jäkla seg idag eller.. Har sjuuukt ont i hela ryggen, har ingen aning varför & pallar inte fixa mig överhuvudtaget. Men ska iaf till Moi snart & klippa och färga håret =) Väntar bara på att mammut ska komma hem så vi kan äta och sen drar jag..

Blir nog bara mys och att ta det lugnt i helgen för nästa helg är det ju ferre ; ) Maskerad hos Emelie! Ska vara kaniiin haha =D Undra bara hur man målar en kanin.. Jag menar, katt målar man ju svart nos & morrhår men kanin!? Mmh, men det löser sig.. Längtar iaf!

Jaja.. Uppdaterar senare..


I always get my hopes up!

Puss!


Tiden går sjukt fort!

2008-10-03 @ 21:44:03 This is my life Kommentarer (3)
Alltså det är sinnes att det redan har gått 9 timmar sen jag skrev förra inlägget.. När man säger antalet timmar så känns det som att det har gått sjukt fort! Annars tänker/känner man det inte.. Aja.. Det var inte ens det jag skulle skriva, såg bara det nyss så därför skrev jag det haha..

Hann inte färga & klippa mitt hår idag för blev lite sent med allt och så men ska göra det imorgon.. Lägger upp kort! =) Var ju på Ikea, men dom höll på att bygga om hela skiten så myyyycket var borta! Så blev inte så mycket småplock som jag ville! =( Köpte bara lite ljus till mitt rum & så köpte mammut lite annat.. Andra saker får väl bli en annan gång då..

Puss!

Jag har ont i mig =P (inte som ni tror)

2008-10-03 @ 12:31:55 Schooltime Kommentarer (1)
Är i skolan & har sjuukt ont i magen.. Eller egentligen så är det ovanför, hmm.. Nästan solar plexus eller vad det heter.. Undra varför..? =/

Ska till Ikea idag efter skolan och sen ska jag köpa hårfärg, blooont ska det bli ; ) Inte mycket ljusare men iaf ljusa upp det lite och sen så ska jag klippa mig lite med.. Inte mycket på längden, eller snarare inget för vill ha långt på skolkortet som vi ska ta nu på Måndag, men rätta till luggen & så.. Den är alldeles för lång nu..

Nej nu ska jag vara jävligt oduktig & spela =)

Puss!

You know you love me

2008-10-02 @ 23:10:01 This is my life Kommentarer (0)

miihi!

Finns inte ens ord.. Det är PRECIS så en säsongsavslutning ska se ut! Jag skrattade, grät, älskade, hatade och 50 känslor till, på en & samma gång! ♥

Gossip Girl ; trodde aldrig det kunde vara så bra när jag väl började kolla på serien. Men jag har kollat igenom hela första säsongen nu och pallar inte vänta tills på Söndag då säsong två drar igång! Glöm inte, kanal 5 19:oo!  Tackar allt som finns att det ändå tog sån tid för mig att kolla igenom hela första säsongen för hade inte klarat av att vänta i flera månader på nästa säsong som många har gjort!



Besides that..

Hade bråk såklart - over nothing! Blir alltid så.. Men avbryter man mig när jag förklarar får man fan faktiskt hålla käft & inte babbla på som om jorden aldrig har funnits! Japp, jag blir arg.. Speciellt när man gör det varje gång jag ska berätta/förklara något! Mmh, handlar såklart om Jonathan men orkar inte ta det mer här nu! Min blogg ska fan inte handla om olycka mer! =) Bara happiness & love ♥

Ska försöka dra mig mot sängen någongång snart.. Vill inte somna sent inatt igen men kommer nog bli så ändå haha =)

Puss!

Tävling!

2008-10-02 @ 18:58:02 This is my life Kommentarer (0)
I'm home nooow.. Pallade inte dra till backaplan & köpa färg och lite annat.. Tar det imorgon, vi ska ju ändå till Ikea & precis bredvid ligger ju Coop Forum! Är hemma nu iaf & ska ta det luugnt ; )

Som tur var så sög inte hela dagen i skolan! =) Blev mycket bättre efter lunch och sen var det rätt soft..


Är med & tävlar om dessa örhängen!

  

http://ninac.blogg.se/2008/september/tavling-2.html


Hörs senare antagligen.. Ska kolla runt på annat nu!

Puss!

Mmh.. I'm angry, JÄKLIGT angry!

2008-10-02 @ 10:04:58 Schooltime Kommentarer (5)
I don't wanna be here... Känns verkligen som att jag borde ha stannat hemma.. Från första minuten jag gick upp har allt gått fel. Hoppas inte resten av dagen blir sån bara! Har sjuukt ont i magen, känns som att jag inte har ätit på flera dagar men åt ju värsta frukosten..

Eller jo.. Resten av dagen blir tydligen sån.. Tjafsade precis med min lärare som påstår att "såhär går det till på en professionell tidning" - men hon vet ju inte ens hur det går till på en sån för hon blev ju sparkad eller whatever. Jag menar.. Vad gör en journalist på en skola & jobbar som lärare..? JISSES!!!!

Borde ha lyssnat på mamma när hon sa igår att jag inte skulle gå till skolan idag.. Men går jag inte idag är det ingen idé att gå imorgon för vi har ju ännu mer onödiga lektioner imorgon..

ARGH palla!

Puss!

I'm ALL that you need ; )

2008-10-01 @ 23:18:04 This is my life Kommentarer (0)

Ofta jag ska sova nu ? Nepp, har världens flyt med allt! Varför blir jag alltid sån såhär sent haha.. Sitter & lyssnar på aphög musik & snackar på msn.. Just det, NYA MSN! Heelt sjukt.. Alltså stört fin, jag svär.. Jag är säkert först som har den för ingen har sagt något innan.. So download it =)

I've got a pocket full of sunshine ♥


Jag har faktiskt inget att berätta men ville bara uppdatera hehe =)

Puss!


Top Model!

2008-10-01 @ 21:47:50 This is my life Kommentarer (2)
Glömde säga att jag kollade på Top Model finalen & är såååå glad över att Whitney vann! Visste från första början att Anya skulle vara en av finalisterna men hon ÄR faktiskt ingen Top Model.. Hon kan inte ens prata fint & dom har alltid krävt det av finalisterna.. Juryn har ju sagt till alla ghetto tjejer att sluta prata så och blablabla.. Så samma sak gällde väl för henne.. Men men, Whitney ; ) Så sjukt fin! Grät faktiskt lite när jag såg hennes namn & bild på skärmen haha =p Men blir man glad så blir man glad iiih!

Ska fortsätta pilla med min dator.. Går mycket bättre nu men har inte vågat testa en sak som var hela orsaken till att jag var tvungen att installera (formatera om) allt.. Får se om jag vågar testa hehe..

Puss!

Skitdator!

2008-10-01 @ 21:14:08 This is my life Kommentarer (0)

KUL att behöva installera om datorn!

Jag kan sånt så det är lugnt men när man är skiträdd & tvungen att göra det snabbt kan resultatet oftast inte bli bra.. Så just nu har jag noll grejer på datorn.. Eller jo, alltså jag har kvar alla bilder, all musik och sånt men inga program. Inget.. Men det fixar sig.. Jag kan sånt! =) Hoppas det inte är någon fara längre.. Var helt sinnes innan..

Annars då? Har inte gjort mycket idag.. Suttit här som jag sa innan att jag skulle göra..

Vet inte om jag skriver mer ikväll. Ska duscha & måste fixa klart med datorn! Ska iaf till skolan imorgon för mår mycket bättre redan!

Puss!


Godmorgon!

2008-10-01 @ 13:25:12 This is my life Kommentarer (0)
Haha eller morgon är det ju precis inte men ändå =P Gick upp vid 11 & sitter bara här nu.. Kommer väl göra det hela dagen. Är fortfarande sjuk, fast känner mig inte lika tung i huvudet längre! TUR jag har som fick en kort & snabb förkylning.. Eller iaf så som det ser ut nu så är det så!

Idag vill jag ha massa med blogginlägg att läsa men vet att det inte kommer bli så för folk är ju på skolan/jobbet så jaa =( Får väl sitta här i min ensamhet hehe..

Nepp nu har jag inte mycket mer att säga.. Skriver senare! =) Ha en bra dag alla!

Puss!