I'm back!

2008-07-31 @ 19:38:19 This is my life Kommentarer (0)
Har haft inofficell bloggpaus.. Har typ tappat lusten att blogga för att jag har egentligen inget speciellt att berätta.. Men snart ska man iaf gå tillbaka till det "verkliga" livet = ÅNGEST!

Sista året nu & sen ÄNTLIGEN blir det jobb, alltså pengar (tror inte att jag ska plugga direkt efter, kommer inte palla), resor, fester, nya kontakter & förhoppningsvis en bättre situation här så jag kan få dra till La LA land ;)

Har inte gjort ett skräp idag, bara varit hemma. Spelat på boxen & dött lite allmänt för att det är exakt lika varmt inne som ute, känns inte när man har balkongdörren + fönster öppet, puuh! Jag har inte ens orkat sola - skandal! Sen att ha varit på Tylösand och haft ett hav att svalka sig i var femte minut känns innegården + slottskogen trist..

Vet förresten att jag sa att nästa uppdatering blir i Halmstad men jag orkade inte uppdatera när jag var där.. Hade iaf mys & det var som vanligt skönt att vara där trots vissa saker jag inte vill ta upp.. Dom är ifs glömda nu menmen..

Ska fortsätta att läsa vidare alla andras bloggar + bilder jag har missat, har inte ens orkat kolla på andras haha =P

Puss!

Goodnight

2008-07-23 @ 00:07:08 After hours Kommentarer (2)
Ska sova nu, tidigt my ass haha.. Har inte ens packat än, bra Suss ;)

Nästa uppdatering blir från Halmstad.. Natti natti när jag väl somnar hehe..

Puss!

Tisdag

2008-07-22 @ 19:31:50 This is my life Kommentarer (0)
Haha snacka om att jag verkligen inte har en bra bloggperiod.. & nu kommer den förvärras under några dagar, ska till Halmstad imorgon =)

Ska packa snart & sen försöka lägga mig tidigare för jag har fan fått sömnproblem igen =/ Har ingen aning vad jag ska göra åt det men hoppas att det fixar sig självt!

Puss!

You are making me insane

2008-07-21 @ 00:43:36 After hours Kommentarer (0)
Eh att inte uppdatera på 3 dagar gör visst så att besöksstatistiken sjunker lite hehe.. Men jag har mina skäl! Har varit på Gothia 4 gånger av 5 i veckan & sovit hela dagarna fram tills det är dags att fixa sig igen haha.. Men kul har jag såklart haft! =)

& jag och Emma har fixat en signatur ; Festis slushee ;)

Ska kolla upp biljetter nu & sen inte sova så sjukt mycket som jag har sovit idag, inte ens trött nu!


Emma, du vet att jag finns här för dig & jag älskar dig mest av mina vänner, utan tvekan! Du ska inte låta sådana saker få hända dig. Du förtjänar så jäkla mycket bättre! Han kommer inse att han har behandlat dig fel & ångra sig så mycket när han förstår att du redan har fattat att han knappast är värd dig, för du är värd guld! ÄLSKAR DIG!!

Puss!

Ofta detta är sommarlov?

2008-07-17 @ 00:24:53 After hours Kommentarer (1)
Jag saknar The Hills =( Kan inte se sneak peak av säsong fyra heller för jag bor inte i USA, buhu!

LA la land <3


Förövrigt ; har inte hänt ett skit idag. Sova länge, tv hela dagen & äta bullar!

Händer mycket mer imorgon! I'll tell y'all ;)

Puss!

Kanelbullar

2008-07-16 @ 21:36:24 This is my life Kommentarer (1)
Mmmh, kanelbullar på g ;)

Ville bara säga det.. Fresta er lite hähä

Puss!

Gothiadiscot

2008-07-16 @ 18:50:28 This is my life Kommentarer (0)

Förlåt för den riktigt urkassa uppdateringen men jag har verkligen inte haft orken att sätta mig här idag.. Igår var jag iaf på Gothiadiscot, var ju såklart bra men eeh kön tog två & en halv timme!? Nästa gång ska vi fan vara där innan insläppet ens är! Omöjligt annars ju.. En riktig kass sak som var också att garderobslapparna tog slut, fatta hur mycket folk det var där då.. Folk forsatte strömma in efter 22.. Fattar inte varför dom inte kan göra tillfälliga lappar liksom? Så löste dom ju det en annan gång och det gick fint.. Humf, tidigare nästa gång iaf..

Förresten.. Satte sig nyss två duvor utanför vårat köksfönster.. Betyder inte det något dåligt? =/

Ska äta nu..

Puss!


Gothia invigningen

2008-07-15 @ 15:31:45 This is my life Kommentarer (2)
Orkade inte skriva igår när jag kom hem.. Var som sagt på Gothia invigningen & det var lätt det ballaste! Vår biljett kostade 40 kr annars kostar det typ 100 & i biljettkassan sa tanten att vi typ inte skulle se något men hallå.. Vi satt precis bredvid planen & såg asmycket hähä ;) Det var riktigt kul! Bra musik, skrika på bra lag typ som Polen & Turkiet - ställde oss upp och skrek som galningar haha =D & så var det gulligaste grejen, ett par som träffades förra året på Gothia skulle gifta sig detta året på öppningscermonin så det var verkligen en annorlunda invigning!

Nu ska jag nog fixa mig snart & sen måste jag gå till affären här bredvid och kolla vad dom vill =P

Puss!

Vakterna klagar på drinkar i taket

2008-07-14 @ 17:29:07 This is my life Kommentarer (0)

Ska gå på Gothia invigningen 20:00 med Emma så måste snabba mig lite nu, ska möta henne om en timme typ.. Har inte gjort ett skvatt annars idag.. Skriver senare!

I love this record baby, but I can't see straight anymore...

Puss!


Liksom inte bara lite onödigt? =)

2008-07-14 @ 00:03:51 After hours Kommentarer (1)
Heej du sitter & stirrar, jag vet att du vill ha mig =)




Gammal bild so don't worry hähä


Grrrrr.. Sååå tråkigt!

Fett onödigt men vad gör man inte för att fördriva tiden ?



Gammal bild igen & jag vill nog ha mitt hår såhär.. Iaf nu! Synd att våran frisörsax är paj för annars hade det rykt ;)

Puss!

Söndagar är sämst!

2008-07-13 @ 22:54:48 This is my life Kommentarer (1)
Usch vilken seeeeg dag =( Har inte gjort något alls & har inget att skriva om heller. Inget som händer på Söndagar =(

Alla The Hills avsnitt är iaf nerladdade & klara =) Ska kolla snart tror jag.. Kanske inte så smart att vara uppe hela natten igen haha..

Puss!

No one else can speak the words on your lips

2008-07-13 @ 15:27:57 This is my life Kommentarer (0)
Godmorgon ;)

Haha alltså vad är det med mig & sömn egentligen? Grr helt omöjligt ju! Har iaf ätit frukost (kan man kalla det frukost vid den här tiden?) och nu ska jag väl bara kolla på tv.. Uppdaterar senare!

Puss!

Nighty

2008-07-13 @ 01:38:58 After hours Kommentarer (3)
Dags att ta datorn & lite kladdkaka till sängen & fortsätta kolla på The Hills =)

Godnatt!

Förresten.. Inlägget nedanför såg så fint ut längst upp på sidan så ville knappt uppdatera nu haha men måste ju fortsätta uppdatera, kan ju inte sluta skriva nejnej ;) Kommer inte hända på mycket länge!

Puss!


Älskar dig! ♥



Kortet är förresten taget ungefär 6-7 på morgonen efter vi hade sovit
på en bänk (med världens fetaste täcke) med diverse Idol deltagare haha

18ÅRS FEST!

2008-07-12 @ 22:23:14 This is my life Kommentarer (2)
Ibland önskar jag att vi aldrig hade lärt känna varandra. Dom dagarna, stunderna, timmarna & sekunderna det gör så ont. Ibland vill jag aldrig mer se dig, hata dig för alltid och be dig dra åt helvete. Ibland vill jag alltid ha dig vid min sida, pussa på dig och säga hur mycket du betyder för mig. Jag vet med största säkerhet att det aldrig kommer bli vi två, men ändå kan jag inte sluta hoppas





VÄLKOMMEN PÅ VÅRAT 18ÅRS PARTY!

Lördagen den 30 augusti händer det!
Planera in i kalendern redan nu, för det här vill du inte missa!!

vi berättar om tid å plats till er personligen..

klasskamrater, emmas grannar och gamla klasskamrater, suss kompisar
ni alla har en säkrad plats ;)

fråga om det e nått!

Puss å kram från mig å emma!




Puss!

Serier & kladdkaka - bästa!

2008-07-12 @ 17:24:42 This is my life Kommentarer (0)
Nepp jag gick inte & la mig klockan 7.. Utan klockan 6 ;) Har skitdåliga sovtider nu.. Aja, anledningen till att jag inte har uppdaterat förens nu är att jag har helt enkelt inte orkat.. Låg i soffan & kollade tv i x antal timmar, sen fick jag värsta rycket & gick upp och bakade kladdkaka som förövrigt är den godaste jag någonsin har gjort med PERFEKT kladd i! Kom & smaka =) haha

Nu snart ska jag ge serien Newport Harbor en chans. Den kallas även det riktiga OC men tror knappast den kommer leva upp till Laguna Beach och The Hills nivå! Måste komma ikapp The Hills avsnitten som går på tv nu med.. Dom var sjukt långt fram tror jag =/

Menmen.. Skriver senare!

Puss!

The Ring 2

2008-07-12 @ 01:29:26 After hours Kommentarer (1)
Kollar klart på The Ring 2 nu.. Riktigt skum film & jag tycker inte ens att dom borde ha gjort en uppföljare =/ Aja.. Hoppas man kommer kunna sova nu iaf ;) Måste erkänna, är sjukt rädd för våldnader & andar och sånt. Har hört mycket av min familj, sett kort (inga jävla orbs utan alltså the real stuff) & tror att jag har varit med om  det med. Tänker dock inte gå in på vem eller när..

Ska ta datorn till rummet & kolla på The Hills =) Natti! Ska försöka inte somna kl 7 igen haha..

Puss!

Nothing special

2008-07-11 @ 20:42:10 This is my life Kommentarer (0)
Har inte hänt något så har inget att skriva om men jag lever än iaf hehe.. Har massor av avsnitt & kolla på senare och dessutom är det The Ring 2 någon gång runt 23:00 så ska poppa popcorn & kränga nammi ;)

Puss!

Snabbis

2008-07-11 @ 14:19:33 This is my life Kommentarer (1)

Sen uppdatering idag men kanske inte så konstigt när man lägger sig kl 7 på morgonen haha.. Värsta var att jag inte ens var trött då utan tvingade mig i säng typ för att annars hade jag inte orkat vara uppe på dagen.. Sov fem timmar & det är bra =) Sitter och kollar på Skönheten & Odjuret på Kanal 5.. Alltså det är ju en serie, inte Disneyfilmen haha.. Bra är den iaf! Laddar ner The Hills avsnitt under tiden & har äntligen fått det att funka.. Lite trist att ladda ner bara för det tar ju längre tid än att se dom online men man får ifs bättre kvalitet =) Det går rätt fort ändå.. Två, tre avsnitt på en timme =)

Skriver senare!

Puss!


Godnatt! Eller ska jag säga godmorgon?

2008-07-11 @ 03:28:51 After hours Kommentarer (1)
Haha har fortfarande inte gått & lagt mig och kommer inte göra det förens mer än en timma för ska kolla på två The Hills avsnitt som jag har laddat ner.. Resten tar jag imorgon! Så jag drar väl med mig datorn till mitt nymöblerade rum & bäddar ner mig i sängen med något gott hehe..

Nattinatti! Blir spännande & se vilken tid jag masar mig upp ur sängen imorgon ;)

Puss!

Problem med The Hills!

2008-07-11 @ 01:48:26 After hours Kommentarer (0)
Blir riktigt jäkla arg när fyra avsnitt av The Hills funkade igår men idag när jag ville kolla på avsnitt fem och framåt så funkar ingen bara för att jag inte bor i USA.. Behöver jag mer tecken eller? Jag VET att det är mitt land & jag ska åka dit så guden som läser detta, vilken som helst, du behöver inte visa mig mer tecken på det, tack!

hähä ;)

Nu sitter jag iaf & laddar ner The Hills från en annan sida, vilket jag ifs inte tror kommer fungera med min vanliga otur.. Det hade varit sååå mycket enklare om jag hade fått kolla på det på samma sätt som igår! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? =P

Puss!

Får tiden att gå

2008-07-11 @ 00:34:13 Tidsfördriv Kommentarer (1)
HAR DU NÅGONSIN?


Varit medvetslös: Jaa..
Tackat nej till sex: Haha ja faktiskt.
Hånglat med nån riktigt ful: Nja, tror nog inte det!
Hånglat med fler än 50 pers: Erhm, kanske.. Håller ju inte precis räkningen but I think so =P
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Men jaaa, har ni hört talas om strula på fester kanske? ;)
Gjort något riktigt dumt:  Ja, det har väl alla?
Gjort något du verkligen ångrar: Ångrar inte mycket jag gör men ja någon gång säkert.
Varit nykter på nyårsafton: Jadå =)
Åkt ambulans: Japp.. Dock inget som hade drabbat mig..
Gjort nåt olagligt: Humf.. Det har jag väl säkert haha..
Blivit polisanmäld: Neej..
Droger: NEJ!
Druckit: Yes sir..
Vilka kläder sover du i: Olika.. T-shirt, linne, bh + trosor..
Vad hatar du: Mycket haha..
Varit kär: Japp..
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Haft chans på? Om man menar någon som inte tycker om mig tillbaka..? Jo, jag tror det iaf, typ när jag gick i sexan eller något. Fast jag vet ju inte om jag var kär i honom men skitsamma haha
Är du ensam nu: Nej, mammut är med mig i vardagsrummet..
Vill du gifta dig:  Mja, svårt att säga.. Men antagligen.. Fast det blir ju såklart inte förens om x antal år!
Vill du ha barn: HATAR barn.. Förutom dom som är söta, tysta & inte drägglar =) Måste nog mogna till lite på barnfronten innan det planeras..

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Ehm.. Tillsammans med mig, Stefan..
Såg dig gråta: Emma & Stefan på Club Nordic skulle jag tro! Eller kanske mammut när vi bråkade =(
Fick dig att gråta: Samma svar som innan förutom Emma och plus Jonathan..
Du delade en drink med: Delar inte ;) haha
Du gick på bio med: Min syster och alla hennes kompisar i Polen på Sex and the city =)
Skällde på dig: Mamma..
Du smsa: Svarade på Patriks sms..
Du ringde: Jonathan..
Ringde dig: Jonathan ringde upp..
Som du sov hos: Stefan =)


DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex: Nej =(
Festat: Neej..
Gråtit: Nja, men varit tårögd..
Kramat någon: Ja, mammut.
Köpt någonting: Ja, popcorn ;)
Saknat någon: Ja, ALLTID! =(
Sjungit: Japp, förut när jag fixade i mitt rum med alla fönster öppna när det satt massa folk på balkongerna mittemot haha..


HAR JAG
:

Digitalkamera: Ja, men jag tycker inte om den =(
Telefon på rummet: Nej.
Egen dator: Ja, typ alltid haft =)
Könssjukdom: Det vet man om två veckor serru ;) haha
Husdjur: Jaaa, Alex <3
Bra kompisar: Få men MYCKET bra & älskvärda!
Receptbelagda mediciner: P-piller är ju receptbelagt men det räknas nog inte som medicin haha..
Haft sex på en offentlig plats: Jadå ;)


KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel? 24..
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Alltså, man kan vara kär i tusen personer men bara förälskad i max tre eller något under hela sin livsperiod.. Så jag har nog varit kär i många, men om det är på riktigt. Jadu.. Bra fråga faktiskt.. Vet nog inte riktigt men jag vet iaf en person...
Vad tycker du om kärlek? Underbart så länge det är ömsesidigt!
När kramade du någon sist? Mamma idag men mer kärleksfullt I guess så var det i Tisdags =)
Saknar du någon speciell person? Ja, ALLTID (som jag svarade innan)
Har du svårt för att bli kär? Nej, som jag sa innan.. Man kan vara kär hela tiden..

Puss!


Room makeover

2008-07-10 @ 21:27:33 This is my life Kommentarer (0)
Puuuh äntligen klar med rummet! Har möblerat om & rensat sedan klockan halv 4! Har inte rensat bland kläderna dock, det får bli en annan dag, eller inatt om jag inte kommer kunna/vilja sova igen hehe.. Orkar inte nu iaf.. Men rummet är iaf mycket finare än innan. Tror ifs jag inte har några förebilder faktiskt för tänkte inte på det förens det ändå var för sent (så dum som jag är) och dessutom så är kameran konstig.. Men kan alltid kolla om det kanske finns ändå.. Ska iaf ta kort när det funkar på allt som jag har lovat att fota, mina nya kläder (skorna och väskan har ni sett), bh + trosor plus mig själv.. Har ÄNTLIGEN fått upp mina älskade speglar =D Fast i ena hörnet finns det inget som spegeln sitter fast i för att väggen är helt cp så skruven fastnade aldrig haha..

Ska bara ta det lugnt nu, blir väl The Hills igen =) Förövrigt så solade jag ett tag idag också, härligt trots att det blåste kallt.. Tyvärr ska det nog bli sämre väder nu till helgen igen, grr =( Men hoppas på nästa vecka!

Puss!

Godnatt

2008-07-10 @ 03:06:17 After hours Kommentarer (0)
Fattar ingenting.. Mina inlägg publiceras ju inte? =/ Eller jo det gör dom men inte förens fleeeeera timmar senare..


i think you're the one but i won't admit it  ♥


Tror att jag ska försöka sova nu. Kommer nog inte gå för har fått en del saker att tänka på.. Men ska väl försöka iaf.


You just don't see it huh? It's YOU i want...

Puss!

My love is in the USA ;)

2008-07-10 @ 00:12:19 After hours Kommentarer (2)
Kom hem för ett tag sedan från brorsan.. Gick väl bra hehe.. Fick mina grejer =) Lägger upp bild på dom, I promise!


dRöbje || (#) || www.drobje.net || needs new soooongs.. säger (00:08):

you'll find happyness :) i just know


-` ڪےusscutiie ; Wish I could shut my playboy mouth. How'd I turn my shirt inside out (*)« säger (00:08):

yeah i hope so... dont know where tough :P i wanna go to usa remember? :P haha


dRöbje || (#) || www.drobje.net || needs new soooongs.. säger (00:09):

in the usa! a rich guy.. kinda miljonair-type :P

yeah, it's they way it's supposed to be ;)


Har inget speciellt att berätta nu för har inte hänt så mycket idag..

Puss!


Seriedag

2008-07-09 @ 15:17:55 This is my life Kommentarer (0)

Har inte gjort något idag, bara tittat på tv-program efter tv-program & jag har konstaterat att Kanal 5 har bästa! =) Just nu är det iaf Tori & Dean - Inn love, fast det är reklam nu då.. Blir sjukt sugen på att kolla på The Hills!

Okej, annars idag då? Ska till brorsan senare.. Bävar lite för det men ska nog gå bra.. Hoppas dom fick med sig mina undies nu dåå! Trust me, dom är HOT! ;)

Ska ta & kränga något nammi nu..

Puss!


Just dance, spin that record babe

2008-07-09 @ 01:35:28 After hours Kommentarer (0)
W i s h  I  c o u l d  s h u t  m y  p l a y b o y  m o u t h
H o w ' d  I  t u r n  m y  s h i r t  i n s i d e  o u t

Yttligare en sen natt, tack för den! Har suttit & kollat på bilder och laddat ner ny musiiq =) alltså musik för er lite efterfattade ;) hähä..

Och! Jag har kommit på att jag är nog lite smått beroende av Cola, illa huh? Måste sluta kränga skit, ej bra för tänderna serru.. Liksom igår ; godis, popcorn med extra smör, cola, choklad i olika former, kaka & massa mer..

- Tur att jag typ inte kan gå upp i vikt! För varje gång jag går upp ett kilo går jag ner tre (!!), yes sir.. I'm used to it.. K i n d a'


Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable


Dags att försöka sova nu va. Igår, tre jävla fjortisar stod utanför och skrek som jag vet inte vad. Hade lust att be dom hålla käften men orkade inte bry mig om såna som inte har något liv så varför ska jag ödsla min dyrbara tid på dom? Haha.. Godnatt iaf!

Puss!

SAKNAR!


Snabbis

2008-07-08 @ 22:34:01 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma nu från lilla Lerum.. Min grej jag skulle göra idag gick bra =) & sen efter det var jag med Stefan och Lina.. Alltså har jag inte gjort så mycket men det var klart bättre än att vara här.. Ska äta pannkakor nu & kolla på Sex and the city =)

Puss!

Don't let the bedbugs bite!

2008-07-08 @ 01:31:47 After hours Kommentarer (0)
Nu ska jag sova, tidigt hähä ;)


Good night, sleep tight,
Don't let the bedbugs bite!
And if they do,
Then take your shoe
And knock ‘em ‘til
They're black and blue!

Puss!

Blööö, mitt huvud =(

2008-07-07 @ 22:25:30 This is my life Kommentarer (3)
Grrrrrrr har fortfarande huvudvärk! Kan ju bero lite på att jag sitter mycket framför datorn nu men alltså finns ju inte så mycket annat att göra.. Har tagit tablett, druckit vatten, ätit & vilat och ändå har jag ont =( Hoppas det går över tills imorgon.. Måste lägga mig lite tidigare för ska upp tidigare imorgon.. Iaf tidigare än 12 som det har varit senaste veckan =P

Ska till Lerum imorgon igen & göra en sak.. Avbokar den inte för känner att det behövs, ehee.. Nervöst, JA!

Puss!

Sjukt omogen

2008-07-07 @ 15:59:00 This is my life Kommentarer (1)
Alltså den här dagen. Har inte hänt ett skit & jag har dessutom jätteont i huvudet så orkar inte ta mig någonstans..

Så sjukt tråkigt har jag så jag till och med läste Kissies brorsas blogg. Han kan inte skriva alls & allt är bara helt rörigt.. Så jäkla töntig är han också som gör sina "filmer" om brats vs gangstas & emos vs fjortisar.. Snälla lägg ner.. Tror inte dom verkar ha en sån bra familj, synd där..

Aja, ska inte tjata mer om det.. Blir väl tv nu..

Puss!

Nu har min dag börjat

2008-07-07 @ 13:25:52 This is my life Kommentarer (2)

Sen natt = sen morgon.. Har knappt gått upp än, sitter fortfarande och gäspar haha.. Frukosten är iaf uppäten och det är gött att få jobbigaste saken klar. Hatar nämligen att äta frukost =P Funderar på om jag ska sola lite.. Fast det är ju lite kallt, eller fuktigt iaf från igår natt och det blåser nog kallt hmm.. Men liksom, det blir inte bättre av att man väntar.. Aja, kan ju alltid gå tillbaka in om det skulle vara kallt hehe..

Puss!


Fulaste klippen

2008-07-07 @ 01:31:50 Music ♥ & videos Kommentarer (2)
HAHA alltså nu har jag stört ont i huvudet.. Världens fulaste alltså..

 

Finns mer av Abu Hassan, bara att leta vidare på YouTube.. Den med Apoteket är också sjukt ful haha.. Har ju aldrig sett programmet Lilla Al-Fadji eller vad det nu än heter men nästa gång det kommer på tv kommer jag iaf sitta bänkad haha

Denna är också ful.. Det är inte Abu Hassan alltså men när han ramlar haha fan skrattar varje gång jag ser det och jag har sett klippet minst 30 gånger jag lovar!




Riktigt bra är dom men man får ju absolut inte glömma våran Sean Banan ;)

Nej ska sova nu.. Är verkligen övertrött!

Puss!

Nötskal

2008-07-06 @ 23:50:47 This is my life Kommentarer (0)

Jag har så sjukt tråkigt =( Sitter på msn och bara är helt blaha.. Händer inget spännande alls. Kassa filmer på tv:n, tråkigt folk, ingen som uppdaterar sina bloggar, inga roliga sms eller telefonsamtal.

Söndag i ett nötskal.

Pffft.. Ja, jag säger då det..

Puss!


I don't want to find somebody new

2008-07-06 @ 18:54:38 This is my life Kommentarer (1)
Hemma igen & tack för det.. Orkade inte gå mer. Sjukt störigt för att ena stunden är det typ kallt, eller iaf kyligt och andra stunden dör man av värme.. Hatar när vädret har pms & humörsvängningar haha

So.. What to do now? Ska äta och bara vila. Orkar inte ta mig någonstans idag.. Yeah, I'm lazy as hell ;)

Såg nyss dessutom att en liten butik runt hörnet här verkar behöva någon som vill tjäna lite extra ;) I'm on it! Sticker dit på Tisdag så fort jag kan för dom har ju inte öppet imorgon trist nog.. Har även en annan sak som ska göras på Tisdag men börjar tveka lite & funderar på om jag inte ska avboka.. Fast det vore ju skönt att få det gjort, men uuusch tycker inte om det ju.. Får se hur jag gör..

Skriver sen, ska ta det lilla lugna nu =)

Puss!

I must admit it, work is not for me

2008-07-06 @ 15:59:20 This is my life Kommentarer (0)
Har inte orkat sätta på datorn förens nu & uppdatera. Söndagar är så sjukt äckligt tråkiga.. Även när man har lov.. Fattar inte varför det ens finns en sånhär tråkig dag? Att dom inte förbjuder den.. Bara för att det anses vara en vilodag behöver inte ALLT vara stängt & att det oftast ska vara sämst väder! Grr, don't like it!

Vaknade 12:30 av telefonen & tyckte väl att det var bäst att masa sig upp, äta lite frukost & upptäcka en sjukt bra serie på Kanal 5! Big Shots heter den.. Aldrig sett den innan men yes så bra så =) Nu är iaf mamma och hennes kompis hemma och eftersom det är hennes sista dag i Sverige så kanske man ska stå ut och hänga med dom någonstans. Har nog inget mer vettigt att göra ändå..

Tycker inte om att skriva på msn med mina nails.. Bara sådär liksom, out of the blue..

Puss!

A little glamour from my hips to my tongue

2008-07-06 @ 02:29:47 After hours Kommentarer (3)
Jag älskar den här tidpunkten på dygnet! Oavsett om det gäller party, sova, hänga på stan, ha sex, bara ligga & prata eller vad som helst! Antagligen därför jag har så sjukt svårt att gå och lägga mig.. Sa ju att jag skulle lägga mig tidigare, yeah right ;)

Alltså.. Robin & jag har verkligen våra diskussioner på nätterna.. Så sinnes är dom! Tänker dock inte gå in på vad dom handlar om inatt för det är lite fööör privat för bloggen ;)

Ska sova nu.. Ifs ensam igen argh =( Men skriver imorgon!



- What's inside of my heart, it ain't gonna change


Maybe, I don't know what love is, maybe I'm a fool
I just know what I'm feeling and it's all because of you
Don't tell me I don't know, I want the truth
'Cause they call it, we call it, you call it, I call it love ♥

Puss!

You're the one that makes my world go around

2008-07-05 @ 23:20:53 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma nu från stan =)

Som sagt.. Åkte in vid 4 ungefär för att träffa Stefan och lämna hans Liserbergskort.. Var med honom en stund, myys =) & sen träffade jag Emma.. Iih, känslan när jag såg henne! =D Saknat henne så mycket så jag tror jag har dött.. Fatta hur det är att inte se sin bästa kompis på 3 veckor.. Att inte ha någon att berätta allt för.. Men nu har jag iaf det igen =D

Vi gick iaf runt & runt som vanligt och käkade på donkan.. Köpte två stycken ASGODA slushees från Sleven (7-Eleven) också, sånna med Festis smak nammi =)

Nu är jag hemma och ska sova snart tror jag. Inte så bra att gå upp sjukt sent, det pajar verkligen hela dagen för allt går ju så snabbt då =/

Puss!

Snabbis

2008-07-05 @ 14:48:39 This is my life Kommentarer (0)
Okej, inte uppdaterat på ett tag men jag stack ju till Lerum iförrgår typ 11 på morgonen & var med Stefan hela dagen så det är orsaken till min dåliga uppdatering.. Sov där också & igår så åkte jag till Liseberg med mamma och hennes kompis för att visa såklart, åka grejerna får bli en annan dag =) Orkar inte gå in exakt på allt jag har gjort men har haft det jättebra iaf & skönt att få komma iväg =)

Idag har jag solat, ifs inte så länge men det berodde på att jag inte orkade ligga kvar ända tills nu typ pga värmen och att jag inte kunde läsa något för orka hålla en tidning/bok upp i luften i över en timme? Neej, sååå bra armmuskler har jag inte haha =P

Ska till stan lite senare, träffa Stefan & lämna hans kort och sen kanske även träffa Emma =) Skriver senare..

Tänkte förresten lägga upp kort på tröjorna som jag har köpt men hittar inte kameran, miih =( Jaja, ska duscha nu!

Puss!

Nattinatti

2008-07-03 @ 00:06:35 After hours Kommentarer (1)
Ska sova nu snart.. Har nyss kollat på Sex and the city och håller på att somna nu.. Såå., natti natti =)


Imorgon kommer min älskling hem! =D Saknat dig så sjukt mycket.. Inte setts på typ 3 veckor and I need you my love!



Bara för att bilden looks like shit, men den bjuder jag på ;)

Puss!

Hemmakväll

2008-07-02 @ 21:16:38 This is my life Kommentarer (1)
SItter just nu & kollar på Pussycat Dolls 2.. Längesedan jag såg det men måste säga att ettan var bättre! Har precis gjort fotbad & nu har jag plastfolie och strumpor runt mina fötter, härligt som bara den!

Ska försöka lägga mig tidigt idag för ska till Lerum tidigt imorgon hehe ;) Men uppdaterar nog minst en gång till innan jag ska lägga mig..

 Puss!

Stan idag

2008-07-02 @ 17:31:02 This is my life Kommentarer (0)

Headern fungerar fortfarande inte!! =( Har testat att ladda upp den i GIF och det blåa försvinner men istället blir det andra saker som stör.. Blir så jäkla lack!

Aja skitsamma nu.. Idag har jag varit i stan & kollat runt.. Köpte linnet jag lade upp i min blogg igår & hittade en skjorta med, asfin! Ska ifs köpa den imorgon för hade inte med mig alla mina pengar så kunde inte köpa den med en gång.. Vet ifs inte om jag ska ha kvar linnet, får fundera lite på det..

Nu ska jag bara ta det lugnt =)

Puss!


Godmorgon!

2008-07-02 @ 11:43:13 This is my life Kommentarer (0)
Äntligen är jag uppe liiiite tidigare och ätit frukost lite tidigare än de senaste dagarna hehe.. Idag är planerna antingen Lerum i guess eller stan =) Ska försöka fixa mig snabbt nu, har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Vill ha mitt nya linne men det är inte tvättat än ju =( Får väl se om jag hittar något annat fint..

Hörs senare..

Puss!

Döm inte hunden efter håren haha

2008-07-02 @ 01:19:47 After hours Kommentarer (4)
Dags att sova.. Lite tidigare idag dock haha. Mycket besökare iförrgår, igår (innan 24:00) & idag då det precis har startat en ny räknare! Härligt det.. Har inga speciella planer för imorgon, men uppdaterar in the morning =)

Old pic, don't judge me =)



Goodnight  l o v e  

Puss!

I love this

2008-07-02 @ 00:12:04 After hours Kommentarer (0)
Jag VILL att min nya header ska fungera NU! =( Känner mig som en liten femåring som bara vill ha allt på en gång nu hehe ;) But hey, I guess that is who I am..

Jojo för lite bortskämd blir man allt när man från liten har varit ända barnet som bor hemma & fått allt (nääästan faktiskt) som jag har pekat på haha

Suttit & snackat med Ewelina och det blir Halmstad om en vecka kanske, dvs feeest =D Har ju fått money <3 nu så ska spara dom så dom går åt till drickat hähä ;)

- My sweet 18 har ju bara precis börjat, right?


Puss!

A little bit richer ;)

2008-07-01 @ 22:22:27 This is my life Kommentarer (0)
Grr är ännu mer sur nu för har fixat en ny header men det är feeeeeel ändå... Fattar inte. Har ju vit bakgrund på både bloggen och på headern ändå blir det fula grejer runt texten =(

Aja, annars då? Ikväll fick jag iaf min tidiga 18års present från mammas kompis.. Så nu är jag lite rikare ;) Härligt som tuuuuusan!

Ska försöka knåpa vidare på min header nu.. Wish me luck =)

Puss!

Typsnitt

2008-07-01 @ 16:13:33 This is my life Kommentarer (0)
Grrr varför ska det vara så äckligt svårt att hitta bra fonts dvs typsnitt till Photoshop?? =/ Hittar INGET bra alls!! Vill ha ett liknande det jag har nu där det står Sussscutiie på headern men nene, omöjligt såklart.. Vet ni någon bra sida så skriv!

Annars gör jag inte så mycket.. Ska äta snart, sen ikväll vet jag inte får se..

Skriver senare..

Puss!

I'm up!

2008-07-01 @ 12:36:34 This is my life Kommentarer (0)
Godmorgon folket!

Haha även fast det knappast är morgon menmen jag ska faktiskt dra ut nu med hon som är här på besök & visa henne lite.. Eller hon ville se själv men så tänkte jag att det blir trist för henne att gå själv så därför hänger jag på.. & dessutom kanske jag får lite ledighet senare haha ;)

Så ska väl dra nu så hinner inte skriva mer..

Puss!

Loves it

2008-07-01 @ 02:28:05 After hours Kommentarer (3)
- Just love some sextalk in the middle of the night

Robin haha ;)

Tack för att ni får mig att bli på bra humör igen & tack för att ni får mig att skratta


Ska nog sova nu.. Sa ju förut att jag inte skulle lägga mig sent.. Yeah right ;) haha good girl

, or nasty girl ;)

You know you love me..

Puss!

Loser - just not good enough

2008-07-01 @ 01:16:53 After hours Kommentarer (2)
Har suttit & kollat på Sex and the city som jag skrev innan & guuud vad jag vill se filmen igen! Så sjukt underbar är den! Efter det blev det filmen Loser som går på 3an nu men den är nog inte tillräckligt bra för att fånga mitt intresse trots att jag knappast har något annat att göra.. Har gett den ungefär 100 chanser hehe..

Ingen aning vad jag ska göra nu.. Mamma & hennes kompis sitter och snackar här i vardagsrummet där jag för tillfället även sover så jag kan inte gå och lägga mig.. Såå, Simple Life kanske? Fast har egentligen ingen lust just för som jag skrev innan så vet jag redan vad som händer.. Även fast det är oerhört kul & dom är dom bästa chicksen trough all time!


Tog denna en morgon i Polen =)



Puss!