Du höll ut länge men du föll tillsist

2009-05-31 @ 21:39:01 This is my life Kommentarer (0)
Pah vadå ont i magen? Har slukat cirkus 5 bitar tårta ; )
Tur att man går ut på världens promenad med hunden precis efteråt då...

Hahaha, ni skulle ha sett min värk - inte att leka med!

Aja. Kvällen igår efter mitt blogginlägg was very good! Bio som sagt, rätt bra film - lite smårolig sådär fast självklart är alltid ettan bäst. Men jag var glaad =) & sen blev det donken och skratt så jag inte kunde andas
- ungefär min vardag, haha! Me likey

& idag kom jag hem med blommor till lilla mammsen, sen så somnade jag ute på altanen medan vi väntade besök från min syster, bror, hans tjej & brorsans och syrrans pappa. Vi åt mat & TÅRTA såklart! =)
Och nu är jag här.

Kiss my tush bitch
- then get the fuck out of here





Shoppingshopping ♥

2009-05-30 @ 19:10:39 Shopping is my drug Kommentarer (1)
Hann aldrig uppdatera imorse innan jag stack, men nu är jag hemma iaf så kan berätta om dagen nu =)

Vaknade 9, men såklart somnade jag om & sov mer än en timme så hade egentligen lite bråttom. Fixade mig iaf, sen tog jag bussen ner till AC & så lämnade jag in mitt cv & försökte fixa hundrakort, dom nya då. Men det funkade inte så fick köpa ett vanligt =(
Sen tog jag bussen till Partille & lämnade in mitt cv där med på ett par ställen. Kollade runt i Allum & köpte lite saker. Sen in till stan & hämta ut biobiljetter för ikväll - natt på museet 2 =)
& så kikade jag runt i affärer där en stund med, hittade ett ursnyggt linne men ingen väska som jag egentligen letade efter =/ Eller jo, ett par väskor hittade jag men jag vill inte stressköpa & jag kände att dom inte var helt rätt så struntade i dom.

Ska få i mig lite mat nu, är sjuuukt hungrig! Hela magen kurrar, haha!
Sen ska jag iväg iaf till bion med sötisen =)

Leopard & svart linne ihopsatt - Gina
Vit t-shirt med ficka på ena bröstet - Gina
Mineralfoundation & ögonbrynspenna - H&M

   



Aja, mat var det! =)


Kiss my tush

2009-05-30 @ 00:16:26 After hours Kommentarer (0)
har jag skrivit på mitt arbete idag...?
... nej! ha-ha, typ.

Men däremot har jag läst ALLA blogginlägg på bloglovin' & ja det tog ett par timmar. Jag går igenom alla blogginlägg mycket nogrannt ska ni veta, hoppar inte över ett enda inlägg eller en enda låt/videoblogg what so ever!
& så har jag proppat i mig allt möjligt så att jag ska slippa åka på en värre förkylning.
Även tårta - det bästa botemedlet!

Nu är klockan tio över tolv & jag ska till mitt rum, ha på musik och paint my naiiils så jag slipper tänka på det imorgon =)

Kisses and hugs babes









Nam nam!

2009-05-29 @ 18:56:26 This is my life Kommentarer (0)

Sitter här hemma just nu & läser Blondinbellas blogg =) Hade över 17o inlägg att läsa på en kategori på bloglovin'! Helt sinnes! Klämde precis i mig lite Singoalla lakrtis & en apelsin ; ) nam nam!

Måste försöka skriva lite på mitt arbete ikväll faktiskt. Vill inte sitta med det nu i helgen så kanske lika bra att få klart det idag.. Kommer knappast ha tid imorgon iaf! Busy, busy day! Men ååh vad jag ser framemot det! =) Kan skriva mer sen eller imorgon om det.

Nu ska jag iaf fortsätta läsa bloggar & ska nog få i mig något vettigt också. Köpte förresten 5 drickor för 5o kr & två schwarzwaldtårtor förut! =) Ännu mer nam nam!


Friday afternoon

2009-05-29 @ 14:03:37 Schooltime Kommentarer (1)
Alltså det spelar tydligen ingen jävla roll vad man tycker & tänker. Alla kör ju över en ändå =) But I dont care, whatever.. Så jävla löjligt alltihop bara. Sorgligt faktiskt.

Aja, nu har jag gjort säkerhetspolitik-provet iaf. Gick helt okej så hoppas på ett g nu iaf så jag slipper någon kompletterande uppgift! & så lämnade jag in projektarbetet också. Hoppas till tusen på att det räcker! Nu har jag iaf en sak till att stryka (kanske tre!!).

Nu ska jag skriva en hälsning till guldkorn. Ofta jag har lust med det nu =) Ni kunde bett mig göra det i onsdags eftermiddag istället, hade varit hundra gånger lättare, haha!


One kiss and that spells trouble

2009-05-29 @ 00:24:48 After hours Kommentarer (0)
Jävlar i min låda vad seg jag är & ont i ryggen jag har nu. Mina fingrar har typ sprungit över tgnbordet lite mer än senaste timmen - säkerhetspolitik, ja så kan det vara.

Fy för det & hoppas hoppas hoppas (!!) att jag klarar skiten imorgon. Skulle egentligen ha gjort provet jääättelängesen. Jag kom in, satte mig framför datorn, fick pappret med frågorna, kollade på dom, ställde mig upp, gick ut & sa till läraren: du, jag kan fan inte det här. Hoppas det är lungan.. & så gick jag.
Men imorgon - nej då är det sista chansen & det SKA gå!

Nu ska jag spela liiite & sen till sängen - fett trött & nanaaa..
- All I wanna do is myyyysa!

En stor stark & hotshot
Hur länge har det pågått
Skit i det, gonatt o sov gott






Repo, repo, repo, reportage, tage, tage!

2009-05-28 @ 18:40:08 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu & äter en feeetgo middag, nam nam!

& sorry för mitt deppiga inlägg innan men shit, kände mig verkligen som en annan person idag i skolan - skitkonstigt! Fast förutom mot slutet då =
= Repo, repo, repo, reportage, tage, tage *technodans* ; D Nästa onsdag - utspring, iiih!

Ayah, hur som helst. Nu äter jag iaf mat & är good girl som håller på med en uppgift, börjar bli stressad igen & vill bara bli klar! Det sämsta är att lärare inte arbetar under helger, DET om något skulle save my ass right now! Men det ska gå, det har jag bestämt mig för & jag får alltid som jag vill ; ) haha!

Nä, dags att återgå till maten (LIVET ungefär) & plugget (döden typ) - & kanske lite bloggar också, hehe ; )


So ridiculous

2009-05-28 @ 12:01:12 Schooltime Kommentarer (0)
Är i skolan nu & man kan ju bara säga att jag ångrar STORT att jag gick hit idag. Tog ändå en sovmorgon för mådde verkligen piss inatt/imorse, & det uppskattades inte bara av mig =)

Anyway. Diskussioner igen med klassen & jag orkar inte sånt här mer. Vid såna tillfällen vill jag bara ha tagit studenten för längesen, men samtidigt kommer jag såklart sakna vissa stunder & personer. But right now - get the fuck out ungefär... =) Orkar inte ens lägga mig i, är sjuk och trött och vill bara hem för att göra klart alla jävla grejer och sen softa - göra vad jag vill.

Nu ska jag läsa lite bloggar, har ett prov sen vid 14 när jag egentligen slutar. Lite småsurt sådär men jaja.. Det får gå som det går, dock är jag lagom orolig för två betyg. Förut var det ett, sen blev det två, sen försvann det ena. Men då kom det ett nytt.. Orkar inte!!

6, 6, 6 dagar!!
"Det finns ett slut - håll ut!"
- Very good citat av mig igår ; )


And I will sing no more

2009-05-27 @ 16:23:17 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu i skolan & neeej jag har inte (!!) varit här sen halv 11 i sträck! Är egentligen ledig på onsdagar men vi skulle måla på våra lakan som vi ska ha på vårat flak om exakt 7 dagar, sinnes!! & så ska vi ha grillkväll hos vår ena lärare 17:oo så åkte hem med Emma till henne & gjorde stekta loppor - SJUKT gott, haha! & nu kom vi iaf tillbaka till skolan för att få skjuts av två andra lärare..

Vet inte riktigt när jag kommer därifrån men är väl inte där så jättelänge iaf.. Ska till sötisen efteråt =)

Neej, nu är det toatime..

L-O-V-E 


Hemmaaaa

2009-05-26 @ 16:08:30 This is my life Kommentarer (0)
Hann inte uppdatera igår innan jag stack, hade superbråttom till bussen tillsist.. Var iaf hos sötisen =) Fick äta min älskade tårta med, nam nam, haha! ; )

& så var jag ju i skolan idag.. Fick gjort två saker! Boksamtal i svenskan & muntlig redovisning i filosofi. Äntligen klar med ytterligare två saker iaf! =) & nu här hemma hade jag tänkt skriva klart psykologiarbetet eller projektarbetet - får se, men det får bli sen ; )

Jaja.. Nu ska jag softa lite..
Desperate Housewives ikväll! =)


You're going home with me tonight

2009-05-25 @ 16:08:32 This is my life Kommentarer (2)

Sitter just nu på den inglasade altanen & äter kitkat, försöker knåpa ihop en hyfsat filosofi redovisning och lyssnar på voice =) Mysmys!
Hade helst velat sitta ute på altanen men då ser jag inte speciellt mycket på skärmen & det irriterar mig så nää, satt ändå där några timmar förut =)

Är snart klar med filosofin iaf för kan inte komma på så mycket mer, rätt svårt ämne. Postmodernism, hmm =/

Nä, ville bara uppdatera nu iaf. Ska sitta här ett litet tag till, sen ska jag hoppa in i duschen (varför säger man hoppa in? Man hoppar ju fan inte in, då lär man ju halka & dö typ..!? ; D) Aja.. Efter duschen ska jag förmodligen iväg, hope so =)

& en gammal klassiker (eller gammal & gammal men ändå..) spelades nyss; kevin lyttle - turn me on

över&ut


Morsning korsning

2009-05-24 @ 11:26:32 This is my life Kommentarer (0)
Uuusch vad trött jag är! Väldigt bra att internet la av vid 1-tiden, gjorde ju bara så att jag gick till sängen med datorn och kollade på film istället - Step up.. Sinnes bra! Slutade iaf med att jag somnade, trots att jag inte var trött!?, vid typ.. 4 kanske? Fyfan.. Bara gäspar & gäspar och är allmänt grinig nu typ, haha!

Jaja, ska få i mig någonting nu. Precis som inatt. Gick upp & gjorde nachos med salsa och smält ost på, och pepsi till det, nam nam! ; ) & så ut med doggen snart en snabbis och sen ta det lite lugnt, läsa lite bloggar för att sen sätta igång med pluggandet igen! Känns bra det här faktiskt..

psst.. pillar på en ny design också ; )
får se om jag blir tillräckligt nöjd för att byta ut min nuvarande älskade design...




puss babes


Plugghäst

2009-05-23 @ 22:42:25 This is my life Kommentarer (0)

Är sååå stolt över mig själv!
Har skrivit 9 sidor på min psykologi-rapport & det kommer typ bli 10-11 sidor! Men eftersom jag har suttit mer eller mindre i typ sex timmar i sträck och skrivit så orkade jag inte mer för ikväll. Så nu tar jag det bara lugnt, spelar lite & kollar tv.

Lovade mig själv att detta skulle bli en pluggdag & att jag skulle få klart en grej idag & jag höll det - otroligt! Imorgon ska jag skriva klart det till 1oo% iaf och skicka iväg det till läraren, sen så ska jag börja på mitt andra stora arbete & få klart det med! I den mån jag kommer ihåg vad det var jag skulle skriva om iaf (har pappret i skolan). Känns gött nu att ha avklarat 2 grejer och imorgon kommer den tredje stora, sen är det faktiskt bara smågrejer kvar. Sen nästa vecka tar jag ju STUDENTEN! ; D

& angående balen: har fortfarande inte fått några kort för alla ligger ju på brorsans dator, får väl kanske ringa imorgon och be han fixa det. Dom ska förmodligen hit nämligen och då kan han kanske hinna fixa det? =) Får hoppas på det bästa! Vill ju se dom, har inte ens sett alla själv än! & såklart lägger jag upp några här i bloggen! =)

Aja.. Nu ska jag softa lite till - ikväll förtjänar jag det verkligen!


idag har jag känt mig såhär haha!


love ♥


Godmorgon!

2009-05-23 @ 10:20:37 This is my life Kommentarer (0)
Uppe med tuppen ; )
Neej okej, kanske inte. Men det är trots allt en Lördag & mitt rum är jätteljust med tanke på att jag har två stora fönster & en altandörr så mysigt att vakna upp till solljuset =) Fast mer synd är det ju att solen går i moln precis hela tiden så det är verkligen ingen idé att lägga sig där, inte än iaf..

Idag ska jag bara vara hemma (inte vanligt för mig!) & jag har sååå mycket att plugga! Kom hem sent igår från brorsan för vi åt mat och allt där - orkade varken plugga eller uppdatera bloggen iaf. Fick inte heller med mig några bilder =/ Det behövs typ ett usb på 16gb (!!) och eftersom vi inte har det så får jag väl ta bilderna senare på ett annat sätt. Vill ha dom nu iaf!!

Jaja, dags att ta på sig något & gå ut en runda med hunden.

pöss


Kort update

2009-05-22 @ 15:33:33 This is my life Kommentarer (1)
Sitter just nu hos brorsan.. Sov ju här inatt för dom bor sjukt nära Valand där vi hade våran bal igår, som förövrigt var typ det bästa jag har gjort i hela mitt liv, haha! Nej, men kvällen var verkligen underbar & jag skulle inte tveka & göra om det. Bilderna kommer jag lägga in senare, måste få hem alla först & kolla igenom =)

Är nog här ett par timmar till, ska väl äta med.. Sen så ska jag iaf hem & fixa med rummet (fortfarande!!) & plugga lite måste jag göra med. Blöö, orkar inte! Men jag vill ju verkligen slippa tanken på att ha maaassor med grejer kvar att göra in i sista dagarna. Det är ju faktiskt bara 12 dagar kvar nu så varför inte vilja softa med gott samvete sista tiden!? =)

Jajaa.. Ska fortsätta läsa massa andra bloggar nu, ville bara uppdatera en snabbis här.

köss


Promnight!

2009-05-21 @ 13:09:45 This is my life Kommentarer (0)
Sitter just nu & läser lite bloggar.. Har precis packat ner det mesta & väntar bara på att brorsan ska komma & hämta mig och mammi till hans lägenhet, fast det är inte förens om 2-3 timmar.. Ska nämligen fixa mig där, han bor ju bara en-två gator under där vi ska ha våran studentbal ikväll! =)

& det värsta har inträffat.. Mitt ena öga är heeelt rött =/ Har ingen aning om vad det kan vara! Det sticker lite hela tiden & så blir det rödare, sen lite bättre, sen rödare igen & så håller det på.. Fyfan. Jag lovar att det inte kommer att försvinna till ikväll! Så typiskt mig - äkta otur på såna här dagar! Får väl ta på en piratlapp eller något, haha! Nämen seriöst, snyggt med ett vitt och ett rött.. Representerar iaf att jag kommer från Polen, hahaha! ; D

Nu ska jag försöka fixa mina naglar med det jag har hemma - hade egentligen behövt köpa ett nytt rosa lack men det kanske går ändå.. Är inte säker på om jag hinner köpa det nämligen.

Jaja.. Dags att sätta igång iaf. Är inte säker på om det blir någon mer uppdatering idag men ha det bra annars! =)


Goodnight sweethearts!

2009-05-21 @ 00:57:19 After hours Kommentarer (0)

Nu börjar jag känna mig trött.. Var ifs suuuperseg när jag pluggade förut vid 15-tiden & höll på att somna, fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. But I did it!
& sen fick jag världens ryck, kollade på tv samtidigt som jag fixade fotbad & efter det fick jag ett ännu större ryck och började hålla på med rummet. Nu är det inte mycket kvar, såklart kläderna som ligger eehhe, i en enorm hög i en sån utdragsbar låda... & så typ lite småplock - upp med speglar (har en tillfällig), bestämma vart mina väskor ska vara, lägga ner grejer i lådor och organisera överhuvudtaget..  Men mysigare blir det allt! =)

& MÅSTE berätta om sjukaste grejen.
Jag & mammi satt och pratade allmänt i soffan.
Så typ sa hon: ååh ja då har du bal imorgon.. Vad var det ni skulle äta nu igen?
& jag: jaa men det står på biljetten... eeeh.. VAR ÄR BILJETTEN!?!?
och båda två bara flög upp, jag typ kastade ut hela lådjäveln där jag trodde den låg men hittade den inte! Blev helt lipig, ringde sötisen för att få stöd & tips (han har alltid så bra svar!) och mitt i samtalet så hittade mammi biljetten ändå!! Tur där säger jag bara!

Så kan det gå när man flyttar - akta er för viktiga saker/papper försvinner jättelätt! Även om man är bombsäker på vart man lägger allt, man vet faktiskt aldrig..

Men nu är det löst iaf =)
Aja.. Hade tänkt & dra mig till sängen nu, kolla på The Hills & Gossip Girl - missade båda & så har jag egentligen Desperate Housewives med men tar det på tv:n på söndag istället.

Natti

BAL IMORGON!! ; D



Not so glamourus when you're dead

2009-05-20 @ 16:56:21 This is my life Kommentarer (0)
Regnet började precis vräka ner här utanför, blöö väder..
Ifs gillar jag ibland när det regnar, typ när man ska sova med mysigaste, när man sitter i bilen, är hemma och kollar på film med massa gott eller när man pluggar =) & plugga är precis vad jag har gjort sen jag skrev förra inlägget, vilket var runt ett-tiden..

Känner mig jätteduktig, skrev klart engelska c uppsatsen. Fast egentligen finns det väl lite mer jag kan skriva men just nu kommer jag inte på något och dessutom måste jag nog lägga till lite fotnoter & kanske mellanrubriker om man nu skulle ha det, don't remember.. Aja.. Fixar det snart iaf & sen är det bara att maila iväg skiten och stryka över en grej i "to-do-listan"! =)

Mmh, hoppas det blir mat snart. Är lite hungrig nämligen..
& nu ska jag sätta fast några skåpsdörrar så det blir klaaart. Flytta är faktiskt rätt kul men fy så jobbigt det är att packa upp allting och se till så att allt är på rätt plats och så..
Har fortfarande (!!) mitt rum kvar, hahaha!
Har knappt varit hemma sen vi flyttade och när jag har varit det så har jag pysslat med annat. Så typiskt mig - på resande fot typ. Räcker ju med att kolla vad jag bär runt på hela dagarna i min väska. Världens praktiskaste grejer man behöver när man inte "bor hemma", haha! ; D

Not so glamourus...


kisses lovers'


And the sky is almost pitch black

2009-05-20 @ 13:03:58 This is my life Kommentarer (0)
Nu har jag varit hemma ett tag, åkte tidigt imorse ifrån sötisen för han skulle iväg & jag var tvungen att åka hem och plugga. Men såklart när jag väl satte mig med datorn & allt så började mammi tjata på mig att jag var tvungen att hjälpa henne. Så vi bar ut massa saker till förrådet så kan inte sätta igång med pluggandet förens nu. Lite småsegt..

Men jaja.. Dags att börja iaf!

gonna miss you hun'


Take yourself some time for this

2009-05-19 @ 15:06:24 Schooltime Kommentarer (0)
Min profilbild har försvunnit! =( Vet inte varför men lissen är jag för det.. Först var det något konstigt med min besöksräknare, den blev helt röd helt plötsligt & så fixade jag det. Sen typ en dag senare så försvann bilden..!? Får kolla på det när jag har tid. Just nu har jag iaf fullt upp.

Är fortfarande kvar i skolan iaf trots att jag slutade för 2o min sen.. Har lite grejer jag måste skriva och så ska jag ta tåget om en timme för att åka hem till brorsan så hans tjej hjälper mig & färga håret, pah ; D Efter det ska jag förmodligen till sötisen =)
& tro det eller ej men jag & Emma har faktiskt varit duktiga idag & skrivit lite på filosofin som vi ska ha som redovisning på Måndag. För en gångs skull sätter vi igång i tid och faktiskt gör skiten.. Annars kommer vi bara få en till grej som ligger och släpar efter oss sen =/

Aja.. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, är seg och godissugen. Måste börja skriva på något arbete med men aporna i jm2 gapar & palla dom..

hugs and kisses


Världens tråkigaste måndag

2009-05-18 @ 09:40:15 This is my life Kommentarer (0)
Hann aldrig uppdatera igår innan jag stack, sorry.. Hade fullt upp nämligen - fixade mina naglar som jag sa, sen så började jag plocka i mitt rum & bestämma vilka kläder som ska hänga var osv.. Sen pratade jag med Emma i telefon i en timme & sen var det dags för Desperate & sen åkte jag till sötisen =)

Gjorde nyss prov i filosofi igen & fyfaaaan sån ångest jag har.. Hatar verkligen det ämnet & det känns så fucked up att få ig nu (om jag får det) när jag ändå har försökt och kursen är över snart. Då hade jag likaväl kunnat skita i allt.. Grr hata det ämnet! Välj det ALDRIG om ni har valmöjligheten!

Sån ångest har jag med för att gå upp ur världens varmaste säng & famn för att åka till skolan och göra ett pissprov.. Hatar såånt! Aja, om 2 veckor behöver jag aldrig mer gå upp så äckligt tidigt till skolan, hellre mycket mer till ett jobb! Har jag ett bra jobb så har jag inget emot att gå upp samma tid. Då får jag iaf betalt för det, haha!

Aja.. Nu börjar klassrådet & svenskan snart.. Ska till gamla lägenheten efter skolan & städa lite, sen ska jag & mammi handla och sen ikväll kommer jag hem.. Plugga är det då som gäller =/ & såklart plocka i ordning mer i rummet =(


New location

2009-05-17 @ 14:13:42 This is my life Kommentarer (0)

& nu har vi flyttat..
Sitter i mitt rum mellan alla jävla kartonger, väskor som svämmar över med kläder & andra prylar.. Vet ju inte ens vart jag ska börja, så lat som jag är.. Beslutsångesten fyller i också, haha!

Anyway.. Gick upp skiiittidigt imorse, duschade, fixade mig, ut med hunden sen ställde jag mig & gjorde amerikanska pannkakor, nam nam =) Lätt min rätt nu, haha!

Har på voice på datorn nu, bara för att dom har tagit bort det från radion. Hur jävla kul är det då!? Mongon.. Istället spelas någon b-rock - me no likey likey =(
HAHA & nu sa dom att ni ska få höra nya låten från sean paul ; so fine. Men bara för jag har haft den låten i ett par veckor ; ) tack vare denna killen! =)

Hade iaf tänkt att sätta igång med rummet nu, någon ordning & reda måste jag iaf få. Sen ska jag fixa mina naglar med, dom har heeelt gått sönder sen igår så verkar inte bli långa naglar på balen =( Lite småtrist men fan såhär skabb tänker jag INTE låta dom se ut!

Ska iväg ikväll igen så får se om jag uppdaterar sen, men det tror jag nog =)

smack


Friday night

2009-05-15 @ 21:59:01 This is my life Kommentarer (0)

Jaha.. Då var detta sista kvällen här i Linné.. Lite småsorgligt är det allt =/ Men ska bli kul att få sin egna lägenhet & så.. Kommer ifs sakna området, att bo mitt i smeten, allt ljud & allt det speciella av stan. Man fäster sig nog vid varje ställe man bor på så detta är väl bara naturligt.

Var iaf i lägenheten förut en timme typ & städade.. & imorgon kommer brorsan, hans tjej & några polare runt 11-tiden för att hjälpa mig & mammi med flytten. Ikväll ska dock några fler saker packas ner, speglarna i mitt rum & stereon.. Sen lite annat..

Men det får jag ta senare, hittills har jag bara softat framför talang. Köpte med sushi förut & åååh så gott det är!! Helt sjukt, riset är fan det bästa riset någonsin. Om ni inte har testat sushivarianten "inside out" - gör det! Svingod! =)

Nu ikväll hade jag bara tänkt att läsa lite mer i boken, äta något gott & bläddra igenom både frida & veckorevyn (gratisgratis!) som kom hem till mig igår =) Helt okej, lugn Fredagskväll..

But I miss you...





Don't judge me, I've already judged you

2009-05-15 @ 00:40:48 After hours Kommentarer (0)
Nu sitter jag här igen, i natten typ.. Har kollat på Eurovision del två med mammi & läst bok. Sov hann jag också med.. Låter som en förjävla bra kväll alltså..

... - märk ironin ; )

Sometimes, you do not have the strength to continue and fight.
But your memories will remind you, and you will find that you are fighting for it again.
Only that this time, you do it a little harder than last time.
Even if you thought you could not fight harder.
__________________________________________________________________________________________

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen, fortsätta läsa & somna med bokjäveln på ansiktet. Dagen idag var inte min bästa dag heller & sånt reflekteras alltid över till kvällen/natten.. MEN!
Imorgon är en ny dag, nya tag!

Man måste acceptera att man har dåliga dagar ibland, för hur fan ska man annars veta när man är glad & lycklig..? Visst, det är ruskigt jobbigt att gå runt & ha en tryckande känsla inom sig men acceptera den, må lite dåligt, gråt eller prata ut om det om man behöver det & sen lägg dig.. Tro mig - man kommer må mycket bättre redan dagen efter! Been there, done that om vi säger så.

Nu taggar vi F-f-f-fredag & helg!
Galet jobbig & krävande helg ifs men det ska gå! Plugg, flyttning, städning & uppackning samt inredning & lite annat smått och gott - I hope =)

På tal om flyttning;
"- jag är en politisk flyyytning" - Sean Atcis pappa, haha! ; D

Nighty lovers!


This isn't fun bitch

2009-05-14 @ 16:40:18 This is my life Kommentarer (0)
Har varit hemma från skolan ett bra tag nu.. Hade prov om samer idag - gick väl bra =)
Hade fan planer för idag meeeen såklart fuckade det upp sig så nevermind ungefär..

Sitter just nu & lyssnar på Spencer Pratt's låt. Shit så patetisk han ääär! Blir helt galen på såna människor!

Tror jag ska ta & läsa lite bok för inget annat kul lär ju hända idag. Måste dessutom läsa så lika bra att göra det nu, kommer verkligen inte hinna i helgen! Den är fan fullsmockad - om allt blir som jag vill då. Har som sagt inget spännande alls att berätta längre. Det som händer är saker jag inte vill skriva om här så därför blir det knappt några inlägg & dom som blir är bara dryga. Men sen så är det min blogg med så who the hell gives a shit!?



smack på er


Monday evening

2009-05-11 @ 19:56:11 This is my life Kommentarer (0)

Nu är flyttningen verkligen på g =)
Har bokat flyttbil till Lördag 1o-14 & nu har vi bara typ, möbler, tv, radio, dator & kläder plus typ två koppar, två glas, två tallrikar kvar i lägenheten. Ska ringa & beställa allt med Comhem till nya lägenheten med. Pah, mycket man ska tänka på alltså.. Värsta är att man fan aldrig kommer fram till Comhem & när jag beställde via nätet förut funkade det inte, helt bull..

Har på Run's house i bakgrunden nu, mycket bra program ; D haha! Hade tänkt & antingen packa ihop mina kläder eller plugga.. Måste läsa lite papper & böcker.. Eller skriva mina uppsatser =/
... Elleeeer, så kan jag baka negerbollar! =)
Är ju tydligen negerbollens dag idag, haha! Men frågan är om jag pallar leta upp typ havregrynen & lite annat..? Ska tänka på det..

- take it easy. all we want is coffee..
- yeah, take it. it's yours.
- aand.. i'll have one of those.
- oh yes.
- by the way, what do you call those?
- we call them ni-ni-nii.. noo.. no, no! we call them.. wii.. wienerbröd! wienerbrods.
- oh no you don't..

; )




Monday morning

2009-05-11 @ 09:32:43 Schooltime Kommentarer (0)

Nu är jag i skolan & är klar med provet! Man kan väl säga att det gick okej. Så sjukt bara att man skulle skriva på alla fyra g-frågor, sen välja två av tre vg-frågor & en av två mvg-frågor. Alltså gör man inte mvg-fråga så har man sex frågor att svara på. & gränsen för g är att klara fem frågor. Ursäkta mig, men vad FAN tänker hon med!?!? Argh, hata hata hata!

Bra med bara kaffe som frukost förresten ; ) Haha gott men fan inte mättande.. Mysigaste morgonen & vakna på iaf. Hade varit allra bäst om man gjorde det vaarje morgon. Speciellt innan prov, precis som idag! =) Happyhappy!

Emma om tjejen som vann mello: hon ser ut som Legolas bror.. Inte syster alltså, utan BROR! ; D hahaha!

Aja.. Nu börjar jag snart.. & GÖTT att jag aldrig mer har iv-val så jag slutar 14:oo idag, shalala! ; D


Redan söndag!?

2009-05-10 @ 13:49:02 This is my life Kommentarer (0)
Sjääälvklart somnade jag inte förens runt två igår natt.. Satte på musik på mobilen & somnade i princip till det efter some hard thinking.. Men nu är jag vaken & happyhappy! =)

Har verkligen nada att skriva om just för att det inte har hänt något speciellt på hela helgen.. Ska iaf fixa mig nu snart & sen drar jag till sötisen, mysmys! =)

& så MÅSTE jag plugga den där jäääkla existensialism (stavning?) skiten! Har uppsamlings/omprov imorgon 8:2o! KUL!? Börjar fan 9:4o på måndagar annars, men näänää bara för att jag är skitdålig på filosofi & ingenting fastnar och läraren är helt omöjlig (är hon ens en lärare så kass hon är..?) så måste jag börja hundra år tidigare och lär väl säkert ändå inte klara det...

Okej, förlåt. Var tvungen att få avreagera mig lite haha! ; D Som sagt.. Ska iväg ikväll så får se när jag uppdaterar igen.. Ha en bra söndag nu iaf! =)


Spelar det längre någon roll..?

2009-05-10 @ 00:26:21 After hours Kommentarer (0)
Sen jag skrev senast har jag badat, läst bok & kollat på "Se upp för dårarna".. Har sett filmen innan & den är rätt bra faktiskt. Lite segt bara att just ikväll var det ungefär 3-4 filmer man ville se & alla gick typ samtidigt =/ Aja, helt okej kväll ändå.. Kunde varit 1oo gånger bättre & det stör mig att jag vet det - men det blir vad man gör det till eller hur? =)

Nu ska jag iaf dra mig till sängen snart tror jag. Kanske tar med datorn & försöker se klart den där jääkla "Stomp the yard" (haha!) eller läser bok istället.. Nightynighty!

sometimes we sacrifice friendship for the one we love...
it wouldn't be the first time..



Happy me

2009-05-09 @ 20:01:45 This is my life Kommentarer (0)
Blöö.. Kul kväll då =/
Har så sjukt jävla mycket skolarbeten att göra men jag orkar inte sätta igång med något nu (bad me!). Sitter & lyssnar på musik istället, mycket roligare så.. & så tänkte jag kolla på The Hills ikväll med. Kunde inte kolla i Tisdags för var hos sötisen..

Aja.. Den här dagen blev ju verkligen som jag hade hoppats på! ; D
NOT! Seriööst.. Får väl ha en ego-slappar-hemmakväll. Det är väl också kul.. Eller något!?

Nej fyfan så negativ jag var i detta inlägget nu då. Är egentligen en glad person men just nu är jag bara så trött. Har ju inte hänt något speciellt roligt idag heller så har inget att berätta om, sorry peeps!

over & out


Say it again

2009-05-09 @ 13:43:00 This is my life Kommentarer (0)
Uum.. Godmorgon eller något sånt..!?
Är ju inte ens morgon längre men aja ; D

Somnade runt 3 igår & den där jääävla filmen som jag ALDRIG lyckas se klart! Kan typ se, 1o min. Sen sover jag. Alltså, den är ju inte dålig men bara det att jag alltid blir supertrött när jag ser den..? Stomp the yard är det iaf. Så det har tagit mig över en vecka att se en film som är lite mindre än två timmar lång, bra jobbat! ; )

Jaja.. Nu ska jag iaf hjälpa mamma med resten av dagens packning, jobbigt! & mina kläder hänger hur som helst, all over the place verkligen och det skär i hjärtat. Jag som är pedant när det gäller sånt måste ha mina kläder i färgordning & inte på fel ställe i garderoben! Menmen.. Får väl tänka att det inte är någon idé att fixa det för snart ska ändå alla kläder ner i lådor & så kan jag hänga upp dom fint i nya lägenheten istället =)

Som sagt; packa var det. Får se vad som händer senare ikväll! =)


Tireeed!

2009-05-09 @ 00:41:07 After hours Kommentarer (1)

Usch & fy.. Nu har vi packat ner massor med böcker, kläder & köksgrejer.. Fan så jobbigt! & min värk i nacken/halsen har bara blivit värre.. Sover så jävla snett ibland så det finns inte, haha! Speciellt när jag har en arm åt höger & kliar samtidigt, sen ligger jag med överkroppen åt vänster, men med benen åt höger & uppåt. Låter inte speciellt bekvämt va? ; ) Nja, men så gillar jag att somna tydligen, mysmys ju, haha!

Anyway.. Var ju som sagt på JMG förut. Det sög ganska mycket.. Även om det var lätt närvaro så var det verkligen Stockholm all over again för min del, alltså: ta igen sömnen på alla föreläsningar typ.. Höll på att somna hur jag än satt, tack & lov fick jag en läkerol från Emma och då blev jag mycket piggare! ; D

Sen efteråt gick iaf jag & Emma och köpte godis, nam nam. Sen på stan.. Jag köpte två ursöta somriga linnen men tvekar på om jag ska behålla båda. Fast känner jag mig rätt så kommer jag ändå behålla dom, haha! Kan fota imorgon eller något. Är alldeles för trött för det nu..

Sov ju förut i soffan så kommer knappast gå & lägga mig snart, även om både kroppen och huvudet tar emot som fan och är supertrötta så vill jag inte sova.. Värsta som finns är ju att sova själv natten efter =/ Kanske kollar någon film eller så istället =)

Nattinatti iaf bloggen! =)


Skolhelvete

2009-05-08 @ 11:04:41 Schooltime Kommentarer (0)
Kom till skolan för en liten stund sen, tog såklart ett tåg senare för att ha chansen att ligga kvar en till stund ; ) haha! Mysmys..

Ska iaf äta nu typ, sen så ska klassen till JMG - Journalist högskolan, triiist! Som tur tar det inte lång tid, bara en timma men ändå.. Efteråt ska jag iaf gå på stan med Emma & sen hem och packa ner mer i alla jäkla flyttlådor.. Uppdaterar senare igen iaf! =)


Hittar du Hugo? Where's Waldo?

2009-05-07 @ 14:05:23 Schooltime Kommentarer (0)
Sitter i skolan & har gjort det sen 8:2o..
Hela klassen kollade på en film om samer förut, fast jag satt & spelade Where's Waldo. Så jävla klockrent spel! Tack vare pussydoll som jag hittade spelet.
Satt ju alltid på fritids & kollade i böckerna, älskade det verkligen! Så nu har jag suttit sen typ, halv 9 med avbrott för föreläsning & lunch.. Bra, skulle ju fan skriva på min engelska c uppsats haha! Äsch.. Idag orkar jag faktiskt inte bry mig - som alla andra dagar ifs men jaja, haha!


Nu slutar iaf redaktionsdagen snart, & då har vi engelska c.. Ska äta kaka & utvärdera kursen.. För idag är det sista engelska c lektionen någonsiiin! ; D Känn lyckan typ.. Även om jag har hundra grejer efter mig så spelar det ingen roll, för nu behöver jag aldrig mer sätta min fot på den lektionen! Fast ifs.. Så ska jag göra ett jävla prov idag som många andra också ska göra för att man väger mellan två betyg - undra vilka betyg jag väger mellan haha! Cambridgeprovet iaf =/ Tydligen jättesvårt.. Jaja.. Det får gå som det går.

Nu ska jag skriva ut några cv:n iaf.. Ska ju till några affärer efter skolan & dela ut mitt cv. Sen drar jag förmodligen till sötisen! =)


Nattinatti

2009-05-06 @ 23:31:37 This is my life Kommentarer (1)
Nu är jag häär igen.. Superdupertrött & ska lägga mig i sängen snart.. Lycka till att somna säger jag bara! Tycker iiinte om att sova själv - har bevisat det för mig själv ungefär 1oo gånger. Det var mycket bättre igår natt, ösregn som smattrade mot rutan & kliandes sötisen på ryggen tills båda somnade. Perfa!

Nu är iaf hälften av våra flyttkartonger uppe i lägenheten, ska packas ner både det ena & det andra. Börjar med kläder vi inte använder, böcker, köksgrejer & sånt.. Kommer kännas konstigt att inte kunna kolla ner på Linnéplatsen på mina morgonrundor med Alex längre, & att inte höra allt folk & spårvagnar såhär nära.. Eller även såna irriterande saker som att höra varje gång någon stänger/öppnar hissdörren som låter som apa. Sen vissa platser - vissa sms/samtal/skratt&gråt.. Neej fy, nu blev jag för lipig här.. Ska inte skriva mer om det. Inte bara jag som movar mitt ass härifrån nämligen... =(

Imorgon; skola 8:2o-16:1o (skjut mig), sen snabbt som attan till stan/nya placet för att lämna in mitt cv på diverse ställen bla en skoaffär! ; D & sen efter det kommer det bästa på hela dagen! =) Ni kan nog lista ut det utan att jag behöver nämna något, hehe ; )

Ska dra mig mot sängen nu iaf, får se om jag lyckas somna.. Nattinatti!


my favourite stories, are my stories with you.
my favourite memories, are my memories with you.


Update

2009-05-06 @ 19:44:21 This is my life Kommentarer (0)
OKEJ jag vet.. Jag är sämst i världshistorien på att uppdatera.. Men har man 1oo saker att göra om dagen så orkar man inet uppdatera mer..

Sen senast jag skrev så har jag iaf hunnit vara med sötisen x antal gånger =), vart på grillfest med Emma, köpt skor & varit i skolan. Låter inte som så mycket, men tro mig. Har sprungit mellan alla grejer fram & tillbaka som en idiot, haha!

Idag mötte jag iaf upp mamma i stan efter att ha spenderat natten & gårkvällen hos sötisen =)
Jag & mamma åkte till våran nya lägenhet, rätt fint/bra område faktiskt.. Kunde man inte tro om det stället. Så har vi iaf skrivit upp vad vi ska fixa i lägenheten och bara kollat allmänt. Ska börja flytta smått redan nu i helgen, men det stora riktiga flyttlasset går nästa vecka!

Värsta är att jag är helt tom på ord nu. Har inget att skriva om, haha! Så jävla misslyckad update på bloggen så det inte är sant.. Jaja, ska ändå försöka få till en vanlig uppdatering varje dag nu.. Ha det bra så länge! =)