PUSS på dig!

2008-06-30 @ 22:56:31 Me wantie Kommentarer (1)


Sjukt fin! Hoppas den passar i verkligheten också! =P

Ska kolla på Sex and the city nu & äta maaaat.. Har knappt ätit på hela dagen.. Två mackor bara & lite godis så nu är jag rejält hungrig!

Puss!

Kvällsinlägg

2008-06-30 @ 22:04:39 This is my life Kommentarer (0)
Haha BRA att det har tagit mig lite mer än en vecka att lista ut hur man får bort vissa saker & ändrar i kommentatorsfältet.. Har försökt på alla möjliga sätt & även skrivit till folk och frågat men inte fått något svar som fungerar.. Grr.. Aja, nu är iaf 1 av 3 saker fixade =)

Sitter och halvkollar på en komedifilm på Kanal 9 om tre killar som klär ut sig till tjejer för att komma in i någon College society klubb eller vad nu allt sånt där heter hehe.. Det är ganska överdriven & inte så sjukt bra..

Annars har jag faktiskt spenderat min dag framför datorn med knappt någon som har uppdaterat, sååå trist =( Men nu är iaf klockan 22 och ska nog sova snart för har inte lust att lägga mig sent idag igen och vakna 12:30 ungefär haha..



Älskar det dom har på sig.. Skulle kunna döda för Nicoles outfit men jag VET att på en själv skulle det bara se förjävligt ut =/

Puss!

Manolo and Louis, it's all I'm thinking of

2008-06-30 @ 16:55:35 This is my life Kommentarer (2)
Fuuuuuuuuuuck vad jag har tråkigt!

Har inte gjort ett skit, bara suttit här & kollat på Gossip Girl.. Funderar på om jag kanske ska kolla på Simple Life.. Fast jag vet ju redan hur nästan varje avsnitt är men vad fan ska jag annars göra? =(

Grrrr..

I already know what my addiction is,
I be looking for labels, I ain't looking for love...


Puss!

Dagens planer än så länge

2008-06-30 @ 13:25:49 This is my life Kommentarer (0)

Förra inlägget behöver vi inte prata om. Funderar till och med på om jag ska ta bort det.. Ifs ska man ju lufta sina tankar och sådär i bloggen men vet inte om man kanske ska akta sig för att berätta för mycket och det är nog det jag har gjort.. Får se om inlägget raderas..

Händer idag då? Nu blir jag iaf lämnad ensam hemma men drar väl ut på stan & träffar någon eller något sånt, får se.. Har ingen vidare lust att sitta hemma när det är första soldagen sen jag kom till Sverige, wooow underverk haha.. Tror dock det är för kallt för mig att sola.. Humf, måste kollas upp =)

Nej nu ska jag fixa mig och lite annat här hemma, har kläder som behövs läggas in i garderoben..

Puss!


Snabb update

2008-06-28 @ 23:47:42 This is my life Kommentarer (1)

Är hemma nu från brorsan och håller på att ladda ner Gossip Girl avsnitt jag missat medan jag var i Polen =) Sitter på msn också & bara tar det lugnt.. Tänkte kränga något gott snart hehe ;)

Imorgon är det Marstrand som gäller! Får se om jag hinner uppdatera på morgonen..

Puss!


Vad har hänt idag?

2008-06-28 @ 19:25:29 This is my life Kommentarer (0)
Är hemma hos min brorsa nu & väntar på mat, thaimat och sådär såklart! =) Har varit ute på Vrångö idag & kollat runt.. Mamma har ju besök från Polen så vi skulle visa henne.. Var kul men mår fortfarande dåligt innerst inne men det var iaf skönt att få komma iväg och slippa tänka på det för en liten stund..

Är fest ikväll men tror inte jag ska gå för för det första så är det snart och då måste jag typ stressa, pallar inte med det.. Och sen så vet jag inte vilka som kommer dit.. Känner bara en person och typ ingen som kan hänga med mig.. Men får se.. Är ifs jäkligt trött.. Aja, whatever..

Skriver senare!

Puss!

Polen, mitt älskade land

2008-06-28 @ 02:57:06 Polen o8 Kommentarer (1)

Är hemma från Polen nu.. Var i Sverige vid 11 tiden imorse.. 3 timmar försenad.. Först när jag kom till flygplatsen i Warszawa <3 så fick jag reda på att flyget var försenat 2 timmar ungefär.. Sen när vi väl satt i planet så fick vi reda på varör det var försenat & det var att Warszawa hade flygförbud på natten så dom kunde inte landa i Polen eller något, fattade inget haha.. Men sen iaf när vi skulle starta så var det massa fel på säkerhetssystemet eftersom dom trodde att någon antagligen hade använt mobiltelefon ombord & japp, mycket riktigt. Dom två som satt bredvid mig ringde varsin gång, jävla salak.. Dom äventyrar ju allas säkerhet.. Iaf så tog det sjukt lång tid innan dom kontrollerade planet helt och hållet igen och tankade om och därför blev planet yttligare en timme försenat, aaaargh.. & jobbigaste var att jag heeeela tiden hade känslan och tanken av att jag inte borde sitta på det planet hem.. Alltså inte bara just det planet vid den tiden utan överhuvudtaget & jag ångrar fan nästan att jag inte gick av! Kom till Sverige med gråten i halsen.. Vill inte vara här! Lider som fan.. Något riktigt skumt har hänt alltså. Har hemlängtan, fast till Polen.. Kanske blir bättre om jag försöker träffa folk och så men jag mår knappast bra nu alltså.. Jag måste tillbaka.. Älskar det landet och jag älskar folket! Har lärt känna så jävla många bra personer där och jag har verkligen haft det underbart!!

Kan inte vänja mig vid mitt tagentbord, skriver fortfarande o istället for ö osv.. Får ändra hela tiden haha =P Och alla symboler är på heelt andra ställen vafaaaan, skitstörigt haha..

Sen dess att jag kom hem har jag iaf packat upp, vilat och varit hos brorsan & umgåtts.. Alltså inget speciellt.. Vill träffa folk så jag kan slippa tänka på massa skit! Får väl göra det snart.. Blir nog inget imorgon dock för mammas kompis från Warszawa hälsar på oss & imorgon ska vi ha värsta heldagen typ.. Orkar egentligen inte men det är väl bättre än att vara hemma & må dåligt..

Blir nog bättre snart iaf! Ska sova nu så jag inte är övertrött imorgon.. Natti, natti!


Why the fuck are you hurting me so much? I can't stand it..
Don't fucking talk shit about people and then it's suddenly okay..
And don't say that I'm the one and that you will always love me cause you don't love me! I can feel it..

Puss!


Varldens basta upplevelse

2008-06-26 @ 17:18:24 Polen o8 Kommentarer (0)
Nej jag ar inte dod, lever an haha.. Har bara inte haft tid riktigt att sitta framfor datan.. Okej sa en snabb uppdatering.. Mandagen har jag redan berattat om sa da tar vi Tisdag..

Eeeeh.. Haha meen vafan kommer inte ihag.. Jag har for mig att jag akte till en galleria iaf haha. Jo, det tror jag att jag gjorde.. Gick runt dar och skulle kopa mer underklader. Lade undan dom for att kunna fa rabatt, min syster kanner namligen en som jobbar i den affaren men fick nyss reda pa att hon inte hade kopt dom.. Schysst =/ Sa jag far val aka dit fort som fan eller nagot, maste ha dom! Eller okej nej bra, fick annu mer nyligen reda pa att hennes kompis anda ska kopa dom at mig, harligt!

Efter det akte jag och min syster till hennes farmor eller vad det blir haha.. Var dar hela kvallen & kakade sjukt gott =P

Igar akte vi till Grodzisk dar de flesta i slakten som inte lever langre ligger =/ Sa jakla konstigt att inte traffa mormor.. Humf.. Aja, sen sa grillade vi och sant.. Traffade dom jag traffade pa flyget till Polen och en annan.. Gick pa promenad typ halv 2 pa natten, kom hem halv 4 =) haha

& idag da.. Jag ar kar, punkt slut!

Akte motorcykel, sa javla underbart aaaaaargh =P Min syrras kompis har ju en.. Skrev om det forra veckan & igar fragade dom mig om alla planerna jag hade med min Polenresa var uppfyllda & da sa jag jo nastan, forutom att jag vill aka motorcykel hehe ;) Akte sjalvklart en san snabb, lovely! Kanslan nar han accelererade, aaaaaah kan inte ens beskriva det sa sinnes det var!

Har inte mycket mer att saga nu, sista kvallen i Polen och ja det kanns faktiskt lite trist.. Kanns inte som att jag ska aka hem imorgon pa morgonen.. Hade faktiskt kunna stanna kvar nagra dagar till men tror knappast jag anda hade orkat det.. Har haft underbart kul iaf och det var verkligen en upplevelse att aka hit sjalv! Har traffat underbara manniskor & tror jag ska fraga mamma om jag kanske kan komma nagon mer gang i sommar =) Fast da ar inte min syster hemma men det gor nog inte sa mycket hehe har ju klarat mig nagorlunda bra sjalv da och da ocksa ;)

Skriver senare for har battre tillgang till data och internet senare!

Puss!

Call me happy

2008-06-23 @ 20:40:01 Polen o8 Kommentarer (0)
Okej, jag pratar just nu med 4 av jordens bastaste killar & ar stolt agare till en Louis Vuitton vaska sa klart man kan kalla mig lycklig just nu! =D

Fixade mina naglar idag iaf och tyvarr sa har jag ingen bild an for det blir bara konstigt just nu nar jag tar kort, humf ska testa mer senare..

Har ar iaf mina nya skor & vaska ;)

   

Orkar inte skriva mer har for har inte sa mycket att beratta.. Efter naglarna traffade jag iaf min syster och drog och shoppade.. Kopte sjukt sota underklader.. Eller sota och sota, sexiga ocksa saklart ;) haha.. Ska kopa mer om nagon dag eller sa ocksa =)

Skriver sen!

Puss!

Snabbis

2008-06-23 @ 15:11:03 Polen o8 Kommentarer (0)
En snabb update innan jag drar.. Har precis varit och fixat naglarna =) Skitfint, lagger upp bild senare for hinner inte nu.. Ska kaka mackor snabbt och sen tar jag bussen till centrum & traffar min syster och shoppar hehe..

Sa hors senare ikvall antagligen!

Puss!

Mohippa & shoelove ;)

2008-06-22 @ 20:58:27 Polen o8 Kommentarer (0)
Humf.. Where to start?

Joo, igar da sa var jag pa mohippa.. Planerna andrades lite sa forst gick vi pa bio, pa Sex and the city - sjuuuukt bra film.. Maste erkanna att det falldes en tar eller tva =P Kande igen mig sa sjukt mycket i vissa scener, och NEJ det var inga sexscener jag kande igen mig i haha ;) Tanker inte beratta vad som hande for vet att manga fortfarande inte har sett den sa vill inte forstora for er men tveka inte iaf! Ga och se den med en gang! =)

Sen efter filmen skulle vi hem till den blivande brudens syster, hon bodde sa javla fint forresten.. Alltsa heelt sjukt fint. Blev fan paff :O Det var ju inte stort men shiiit.. Jag ska bo sa har jag bestamt. Fick sjukt manga bra ideer till min egna lagenhet. Allra mest vill jag latt bli inredare men har inte det som kravs tror jag tyvarr =( Ska anda kolla upp det om det kanske gar ;) Alskar ju sant.. Aja.. Vi at iaf massa plockmat, drack och pratade. Det var trevligt! Sen sa drog vi som jag sa till La Playa, ganska ballt gjort for det ar ju som det later.. Pa stranden liksom.. Men fanns ju vissa grejer dom hade kunnat gora annorlunda men det ska vi inte ta nu for det ar anda inte intressant att lasa om hehe.. Jag tog iaf en Martini dar och sen efter det sa drog vi vidare till Melody eller Melodia hur fan det nu an blir haha.. Dansade & blev saklart uppraggad tva ganger och hade sjukt mycket blickar pa mig.. Nastan jobbigt fan att dom inte fattar nar alla tjejerna star i en klunga liksom shit.. Aja, tack och lov var det ingen jobbig som inte ville dra ;)

Kom hem nagon gang vid 4 kanske? Nar vi kom hem var inte min systers kille hemma sa vi drog dit han var och det slutade med att vi somna nagongang runt 6 & vaknade halv 2 =P

Tankte aka till alla gravarna idag men pallade inte for att vi vaknade ju sent och sadar sa darfor satt vi hemma i nagra timmar och sen drog jag & min syster till stan.. Vi kopte: 3 par skor (skulle kopt 1 par till men dom hade stangt sa det blir imorgon!), bikini, linne & tidningar.. Det var nog allt.. Inte sa mycket alltsa =) Men jag kommer iaf lamna Polen med 5-6 par skor =D & sa antagligen med en Louis Vuitton vaska.. Lyckan ar fullstandig!

Lagger upp bild pa allting senare eller imorgon! Ska kopa mer imorgon juu hihi.. And get my nails done, iiih =)

Inatt sover vi iaf hos min syster sa kommer vara lattare for mig att fa tillgang till datorn hehe..

Puss!

Akryl eller gelenaglar?

2008-06-21 @ 17:39:00 Polen o8 Kommentarer (4)
Argh alltsa detta tagentbordet ar helt sinnes =P Typ hoppar over bokstaver och sant.. Sjukt nar man skriver fort pa msn med, allt blir helt konstigt haha.. Blir inte ens ord av skiten haha...

Mmh, i smell panncakes iiih =)

Haha okej vi hade mkt att valja mellan vad vi skulle gora men ingen av oss orkade riktigt bestamma sig sa darfor blev det sa att vi satt kvar har. Har betat av alla bloggar och bilder nu, suttit och spelat pa king haha och pratat pa msn sjalvklart =)

Ser framemot bio ikvall iaf! Efter det skulle vi iaf till nagons syster och efter det till en klubb som heter nagot i stil med La Playa ;) Men kommer nog inte dricka for kanner att jag inte har lust att branna pengar pa det nu nar jag har sa lite kvar och sa mycket kvar att kopa..

Langtar tills Mandag da jag ska sitta i 2 timmar & bli ompysslad, iih.. Okej. Sa sag mig, gele eller akryl? Kan inte bestamma mig.. Har redan hat akryl en gang sa skulle vilja testa gele men fan.. Vet inte riktigt vad det innebar, eller jo jag vet men aaaah...

Nej, nu ska jag ga och fixa till jordgubbarna till pannkakorna =)

Puss!

Inget speciellt egentligen

2008-06-21 @ 14:57:08 Polen o8 Kommentarer (0)
Sitter hemma hos min systers kille & kranger choklad, nammi =P Vet inte riktigt vad vi ska gora nu for vi har typ 3 olika planer haha men vi far se.. Ikvall blir det iaf Sex and the city filmen och lite annat.. Har inte sa mkt att saga nu egentligen forutom att det endast ar 6 dagar kvar tills jag far pussas jag med hehe ;)

Puss!

Jonathan Elmgren - det har ar till dig

2008-06-20 @ 16:11:59 Polen o8 Kommentarer (0)
JA, jag saknar dig ocksa Jonathan Elmgren!!

Forstar du nu? =)

Och nej, han har inte tjatat till sig att jag skulle skriva sa. Vi pratade bara lite pa msn och jag kom fram till att jag var tvungen att svara pa hans kommentar nagra inlagg nerat.. Sa ni som automatiskt tror massa skit, nej det stammer inte tack & hej =) Jag skrev detta HELT pa min egen vilja!


Ska dra snart.. Sover hos min systers kille med dom inatt sa vet inte nar jag bloggar nasta gang eller loggar in pa msn.. Men ha det bra!

Puss!

Dagens i-landsproblem

2008-06-20 @ 14:05:41 Polen o8 Kommentarer (0)
Var precis pa Sadyba gallerian, den ligger precis har bredvid sa det ar gott.. Tyvarr sa finns det inte sa mycket dar for mig, iaf inte nar man gar sjalv.. Min syrra ar och jobbar eller pa universitetet haha vet inte riktigt men ska ses senare iaf..

Eeeeh.. Okej, ett stoooort problem. Jag har for lite pengar. Alltsa.. Det gick forst men jag trodde inte jag skulle hitta parfymen som jag vill ha. Fan.. Har kollat i alla mojliga parfymaffarer men inte hittat den sa trodde att jag knappast jag skulle hitta den pa Sadyba, men jo sjalvklart sa gjorde jag det.. BRA.. Sa nu har jag raknat lite och jag kommer ligga back.. Maste fan antingen be mamma satta in lite mer pengar eller ta fran mitt egna konto (om det nu gar har i Polen, har ju inte visa sa vette fan).. Men dom pengarna som ar pa mitt konto ar ju till min mamma.. Argh, blir inte bara LITE lack for att jag inte fick mina 500 som jag skulle ha.. Och nu killen som borjar pa P.. Jag ska ha 700 PUNKT SLUT! Varnade dig forut, fick inte mina pengar sa nu kommer det oka varje gang ;) Sa det sa.. Schysst att lata min mamma betala hela kalaset nar det ar liksom du som ar skyldig mig pengar..

Aja.. Som sagt, det loser sig nog.. Nu ska jag bara ta det lugnt i nagra timmar hehe.. Loggade in pa msn for en stund sedan men vafan.. Vet inte om det ar ditt internet som ar fucked up eller om du kanske blockar mig..? Fast det tror jag inte, men man vet ju aldrig =( Hoppas inte det iaf..

Puss!

Fran en annan synvinkel

2008-06-19 @ 22:22:19 Polen o8 Kommentarer (1)
Kom precis hem fran min systers polare, var dar och snackade om allt mojligt.. Det var kul att hora deras historier och sadar, alla har ju verkligen olika liv nu..

Idag har jag iaf sett Warszawa fran en annan synvinkel, pa cykel ;) Akte med min systers kille och samtidigt som man spanar in staden och folk saklart haha sa far man hora massa handelser och sa som bade betyder mycket for folket och for staden, alltid bra att veta! =) Akte till den sa kallade varsta delen av stan men som iaf har blivit battre.. Sag sjukt mycket hus med skotthal och sant sa det var ju lite laskigt.. Aven om det ar fint och sa i vissa delar sa finns det otroligt mycket skadade saker kvar fortfarande fran alla mojliga krig som har pagatt har.. Men jag tycker att det ar det som ar charmen med det hela..an

Alltsa har jag inte gjort sa mycket idag.. Bokade tid for manikyr, ska dit pa Mandag =) Klart mycket dyrare an nar jag gjorde det sist men det ar det bara for att det ar stan.. Fast det ar fortfarande mindre an halva priset an vad det kostar i Sverige, helt sinnes.. Trots det har valutan har gatt upp och resten av varldens valutor ner.. Sjukt helt enkelt..

Skriver nar jag far tid nasta gang =) Ha det sa bra tills dess!

Puss!

I feel lonely, oh so lonely..

2008-06-19 @ 01:40:00 Polen o8 Kommentarer (3)
Nej fy sa ensam man kan kanna sig alltsa.. Igar var det anda en ratt okej dag, langtade inte sonder mig efter folk men idag, fyyyyy =( Hoppas att jag inte kanner likadant imorgon for da star jag fan inte ut en dag till.. Alltsa det ar verkligen skitjobbigt att ga ifran att umgas sjukt tatt med folk till att sen vara sjalv i 11 dagar. Eller okej, helt sjalv ar jag ju inte. Ar ju med folk har med hela tiden men det ar inte samma sak. Det ar ju inte mina alsklingar jag ar med.. Jag far ju inga betydande kramar & pussar fran dom =( Jag behover mina trakter, mina kompisar, mina skamt tillsammans med MINA vanner och alsklingar!! Jag behover verkligen narhet kanner jag. Hatar att vara sjalv och sova sjalv..

Aja, en dag i taget.. Nu ar det liksom natt igen sa snart ar det en ny dag och annu narmre tills man kommer hem & far ha det underbart igen.. Klart jag ar jatteglad for att jag tog steget och akte hit sjalv, har ju skitkul har men det ar jobbigt att aka ifran allt dar hemma nar man har en san bra period med sa mycket i livet.. Nej fy, nu borjar jag nastan grata.. Alltsa jag tror inte ni fattar hur sjukt allvarligt detta ar.. Hoppas bara att allt ar likandant som det var nar jag akte.. Alltsa att vissa personer tycker & kanner likadant och att inget har forandrats med tanke pa att man alltid kan traffa nya osv..? =/ Blir lite orolig faktiskt.. Men det ska nog ga bra anda..

Saknar alla bara sa jaaaakla mycket!!! ='(

; och du, du betyder allt!

Puss!

Onsdag i Polen

2008-06-18 @ 20:41:35 Polen o8 Kommentarer (0)
Okej, dagen kortfattat da.. Vaknade skitsent, kl 12.. Var ju tvungen att fa sova ut och dessutom sa tror jag att jag ska forsoka lagga ner det dar med att lagga sig sent, fast tror det blir svart idag for min systers polare ska komma hit.. Behover ju saklart inte sitta med dom till 3 pa natten men man vet ju aldrig haha..

Aja, efter jag hade vaknat sa stack jag sjalv iaf till en galleria och kollade runt dar ett tag. Sag ett par skor jag sag igar men var inte sa saker pa om dom var snygga men joo idag tyckte jag det.. Sa kanske blir tva nya par ;) Har raknat pa hur mycket mer jag ska kopa och jag kommer ha sjukt lite pengar kvar och det ar ju en vecka kvar.. Hmm, kanske be mamma satta in mer? =P

Iaf efter det sa akte jag hem igen och at mat, sen akte jag & min syster for att traffa hennes polare & bada.. Skitkul var det =) Sa nu ar vi iaf har hos henne och vantar pa resten..

Forresten sa ska jag fa aka motorcykeeeeeel snart! =D Sa att jag ville det idag och hennes ena polare har det sa ska se om jag kan fa gora det snart.. Hoppas, iiih..

Puss!

Nattaktiviteter

2008-06-18 @ 00:42:13 Polen o8 Kommentarer (1)
Okej, sa det ar detta man gor klockan halv 1 pa natten i Polen?

dRöbje || (#) || www.drobje.net || walibi (Y) says:
and if you're driving in you car and there's a pirateship coming in from the right, what does the pirate say to you??

Suss ; ar i Polen nu :) - skriv om det ar ngt, svarar nar jag kan :) says:
HAHAHAHA often.... arrr

dRöbje || (#) || www.drobje.net || walibi (Y) says:
you're so good!! :D
had it today! but i said grrrr.. and he looked very strange to me ^o)
and then he took all my gold :( stupid!

Suss ; ar i Polen nu :) - skriv om det ar ngt, svarar nar jag kan :) says:
haha no wonder he looked at you strange when you said THAT? :O:P omg noo.. stupid pirate!!

dRöbje || (#) || www.drobje.net || walibi (Y) says:
yeah i was confused!! i never expected a pirateship on the road!! saw a cat on a truck saying prrr but never saw a pirate!
so i was like woooh what to say what to say!?

Allvarligt talat, hahaha alltsa ni tycker sakert inte det ar kul men vi hade varsta diskussionen innan om grr, grrw, prrr, arr och massa sanna fula ord.. Tror bade jag & han ar sjuukt trotta haha.. Ska sova snart i think.. Kanske testa king innan? =P

Puss!

Spending money is my thing ;) haha

2008-06-17 @ 23:46:23 Polen o8 Kommentarer (3)
Idag har vi gjort maaaassor.. Forst akte vi till min systers & hennes killes universitet, min syster skulle ha nagot prov eller sadar sa hennes kille visade runt mig pa hela campus och lite utanfor, spannande & kul =) Sen efter nagra timmar sa akte jag och min syster till de gyllene terrasserna ;) jag kopte bikini, linne och sminkborttagning for min var slut.. Tog bild pa linnet.. Inte pa bikinin sa tyvarr ni desperata som ville se ;)

Ignorera att mitt face + ogon ser ut som apa pa bilden, fattar inte hur man gor om sant i mac =P Det ar inte jag som ar viktig pa bilden utan linnet..



Efter det skulle vi ga pa World Press Photo, det var asballa kort och historier.. Iaf sa var vi vid typ, eeeh.. Kulturpalatset heter det om man oversatter det.. Kan tyvarr inte lagga in bild pa hur det ser ut for den har salak datan funkar inte, forst gick det bra att oppna filen men nu kan man helt plotsligt inte det? Fattar inget haha.. Skitsamma.. Det ar iaf sjukt stort och hogt. Kan testa lagga in en bild pa det en annan gang om jag kommer ihag..

Aja.. Efter utstallningen gick vi en snabbis till en marknad eller vad man ska kalla det. Det ar iaf massa smaaffarer under tak.. Det finns sjuuuuukt mkt bra och snygga saker dar sa det ar inte skabb =) Hittade en vaska och skor som jag nog ska kopa.. Eller skorna ar jag hundra pa att jag ska ha men vaskan, njaa vet inte riktigt. Far se..

Sen ikvall da? Satt och raderade sms i tva timmar, kuuuul.. Nej men jag hade inget att gora och shiit vad det behovdes! Hade sa mkt skit sa pa mobilen och nu har jag verkligen kvar det basta av det basta ;)

Imorgon ska vi sooofta pa stan och sen bada =) I min nya bikini, fett het ar den.. Varsta lowcut haha.. Bara vissa som far se den dock, grrw ;)


; Nar jag kommer hem ska jag ge dig en riktig ********* ;) LANGTAR!

Puss!

Dobranoc

2008-06-17 @ 01:19:37 Polen o8 Kommentarer (2)
Efter manga om och men sa funkade antligen filmen och allt som vi ville.. Blev en polsk film, ratt knasig men anda ratt bra.. Ar proppmatt nu och trott.. Ska sova alldeles strax men vill som vanligt inte sova sjalv! Jag har faktiskt kommit pa nu att det ar nog det trakigaste man kan gora.. Sa darfor langtar jag hem pa ett satt nar man ser folk som haller handen eller pussas eller vad som helst. Ska verkligen ta vara pa alla underbara stunder man kommer ha! Argh, saknar diiig =(

Nepp, nu blir det borsta gaddarna och sen the bed.. Ar ju en dag imorgon ocksa..

- your love is so amazing

Puss!

Polen - forsta kvallen

2008-06-16 @ 20:27:15 Polen o8 Kommentarer (0)
Sitter just nu och vantar pa min syrras kille som skulle ivag till sig och hamta massa saker infor var filmkvall.. Var for en stund sedan i Sadyba shoppingcentrum och kopte massa gott till ikvall, typ chips, godis, cola och choklad och sant dar, nammi =) Har redan typ bestamt pa ett ungefar vad vi ska gora dom kommande dagarna vilket kanns bra sa man inte bara far en massa dotid.. Fast det kan man nog aldrig fa har for far man det sa ar det bara att sticka till ett av galleriorna ;) Loooooves it!

Ska fixa mina naiiiils ocksa iiiih, det ar nog det viktigaste & det maste goras! Sen funderar jag pa om jag ska ta & kolla om jag ska pierca mig i orat har med, det ar ju billigt sa kanske kan passa pa? Alltsa jag vill pierca mig i tragus.. Ni som inte vet vart det ar far kolla upp det sjalva for jag kan inte forklara haha..

Aja.. Nu ska jag ga och vara social med min syster ;)

Puss!

Boarding Warsaw

2008-06-16 @ 12:24:07 Polen o8 Kommentarer (4)
Ar framme nu hos min syster i Warszawa! Hon ar & jobbar men kommer hem om typ 4 timmar sa darfor passar jag sjalvklart pa att uppdatera och sant sa att alla ska veta att jag lever, planet stortade inte och resan gick bara bra ;) hehe..

Blev uppraggad pa flygplatsen haha.. Varsta killen, alltsa han sag ut att vara lite loaded, borjade kolla pa mig och le och sant.. Fan vad jag hatar det haha men iaf sa efter ett litet tag log jag tillbaka.. Sen kom hans kompis och shit vad man sag att dom snackade om mig eller for hans kompis kollade ocksa och log med haha sa fult var det.. Iaf sa sjalvklart pa planet sa satte den ena sig bredvid mig och vi snackade hela flygresan, tack och lov blev det inte sa manga pinsamma tystnader, han var faktiskt ratt trevlig. Trots att det var den forsta killen jag var mer intresserad av haha.. Han kunde jag iaf inte snacka med for han satt pa raden pa andra sidan av gangen.. Fanns ju knappt platser kvar nar dom satte sig, illa ;)

Iaf sa fick han mitt nr sen och jag deras, kanske ska ses nagon dag & ga naganstans, tror inte ifs det kommer ga men loadedkillen, alltsa ni som inte forstar sa sag det ut som att han var tat, dvs much money =P Han var iaf svensk och det var ju skont att kunna snacka bade pa polska och svenska med honom.. Good guy haha..

Aja, annars da? Ar trott som stryk, sov knappt nagot inatt. Tva timmar eller nagot sant var det val sa tankte om jag skulle ta och vila lite nu. Maste nog det.. Aja, ha det sa bra ni andra iaf =) Vet inte nar jag uppdaterar nasta gang men har ju internet typ hela tiden sa det blir nog inte overdrivet sallan..

Saknar alla dar hemma redan =(

Puss!

I kinda like it when you do it like that

2008-06-15 @ 21:02:26 This is my life Kommentarer (1)
Jaha. Nu är inte det inte många timmar kvar.. Åååh, på ett sätt har jag en sån jäkla ångest & vill verkligen inte åka. Fast som jag har sagt innan är det både bra & skönt att få komma ifrån allting ett tag och att få sakna folk. Men, man vill ju inte åka ifrån dom som betyder mest för en. Det ända jag vet att direkt när jag kommer hem så ska jag vara med folk hur mycket som helst och bara njuta av livet precis så som det är just nu, för när jag tänker efter så mår jag ändå rätt bra nu. Om jag gråter, vilket numer händer ganska sällan så är det oftast av bra orsaker, hur konstigt det än låter.. Men faktiskt. Förut grät jag alltid av sorg och sånt, nu är det något helt annat..

Nu ska jag nog ifs avbryta innan det blir för djupt. Orkar inte att berätta allt jag tycker & tänker just nu för folk som läser bloggen som inte känner mig helt får ju för sig helt andra saker som inte stämmer ALLS, eeeh host vissa i Halmstad jatack.. Men som sagt, är man inte på plats och själv inte får berätta sin version, dvs sanningen och allt som hör den till så kommer folk alltid tro saker som inte är sant bara för att vissa andra ska berätta sin syn på saken som inte stämmer förresten..

Okej, hänt idag då? Träffade Stefan vid typ 3, gick för att kolla på Monster Jam, gratis inträde =) Var asball med motorcross och monstertruckar och sånt.. Bara med honom man vågar heta Julia & påstå att man ska jobba där ;) haha.. Sen så åkte vi hem till mig, käkade & sånt.. Jag började packa och usch vad jag tycker det är jobbigt.. Visste inte alls vad jag ska ha med mig.. Men nu är det nog fixat & så, iaf med kläderna.. Resten tas imorgon på morgonen & nu ska jag fixa min musik jag ska ha..

Skriver senare.. Ska försöka lägga mig snart också faktiskt..

Puss!

Tomorrow it is!

2008-06-15 @ 12:24:16 This is my life Kommentarer (0)
Schalla schalla..

Nej jag vet inte haha.. Vaknade en stund sen, äntligen fick man sova ut utan att någon slår en i ansiktet ;) HAHA nej skoja men okej. Det var rätt skönt, men jävligt ensamt bara =( Sitter iaf här nu i soffan och äter frukost, nammi.. Kom på att jag har rätt mycket att göra.. Alltså, jag tänkte egentligen vakna typ 10 och börja med en gång men sov ju till nästan 12, argh!

Ska snabba mig nu, skriva packlista lite typ. Måste ju komma ihåg allt som ska med ;) & sen börjar jag fan packa på en gång. Kommer ta aslång tid annars.. Sen kanske jag drar ut någonstans, till stan eller Lerum eller något om jag har tid/lust. Måste ju ändå sova tidigt, ska liksom gå upp typ 5 på morgonen imorgon! =/ Första gången jag flyger själv, iiih =)

Aja, måste sätta igång med alla saker nu..


Warszawa <3 =)



Puss!

The Guru

2008-06-13 @ 22:00:30 This is my life Kommentarer (2)
Sitter och kollar på film, The Guru på 5an.. Haha lite konstig film men samtidigt smårolig =) Huvudrollen är iaf värsta sexgurun, eller han är inte det egentligen men låtsas som det haha..

Neej har inte speciellt mycket att säga nu.. Skulle bara uppdatera lite för jag skriver nog inte mera ikväll, är rätt trött & så.. Imorgon ska det iaf börjas packa lite smått och växla pengar.. Måste skriva lista på allt jag ska ha också så man inte köper massa onödigt krafs, 20 kg är iiiiiinte lätt att hålla! =( Snålt tycker jag..

Puss!

Äpplen

2008-06-13 @ 16:33:41 This is my life Kommentarer (2)

Jag har jättetråkigt. Jag sitter här alldeles själv och äter äpple. Det är ganska gott. Det var jättelängesedan jag åt ett äpple senast. Men nu, nu äter jag det! Det var bra att vi köpte äpplen igår för annars hade jag inte kunnat äta det nu.


Puss!


Få gratis grejer! ;)

2008-06-13 @ 14:47:29 This is my life Kommentarer (1)
Vill ni också ha massa prylar såsom Desperate Housewives säsonger, SATC box, presentkort på MQ, 4gb ipod eller ett ps2? Gå in på http://gratisgen.se/?ref=90179 ; det är faktiskt rätt enkelt att få grejerna & ni blir absolut inte lurade! =) Har själv testat innan och fått hem saker!

Annars då? Händer inte så mycket som vanligt.. Har spelat på king & funderar starkt på ett maraton med antingen Simple Life eller The Hills! Har ju inte så mycket annat att göra just nu.. Mamma är på stan och jag orkade inte hänga med, trots att Stina-Lee är i Göteborg ;) Hade varit riktigt kul om man träffade på henne men hur stor är chansen? Eller jo, Blondinbella herself var ju faktiskt precis nedanför mig när hon var i Göteborg, yes sir! =)

Aja.. Orkar nog ändå inte gå på stan, vad ska jag ha där & göra? Finns ju inget jag vill ha.. Längtar bara tills jag får gå runt i Polens shoppingcentrum aaaah ;) Måste faktiskt inte ens köpa saker där, utan lyckan är ju faktiskt fullständig bara man får glassa omkring i deras glassiga centrum, så jääkla snyggt är det där.. Hur lyxigt låter liksom inte "De gyllene terrasserna"? ;)

Just det, måste ladda alla batterier osv så allt är klart tills jag ska packa. Man får ju inte ha på mobilen dvs sin musik på planet så måste ta med min mp3 istället.. Fast, jag har ju ett läge på min mobil som kallas flygplansläge & så googlade jag det och kom fram till att det visst är tillåtet att ha på mobilen då för alla funktioner såsom radio, sms & telefon stängs av. Det var nog bara mp3:n som funkade.. Humf, får nog kolla upp det igen.. Vet ni vad flygplansläge innebär så skriv!!


Så kan det gå när det brinner =( Tycker faktiskt synd om honom.. Jag skulle inte vilja sitta där i containern och gå igenom mina brända saker..



Puss!

Godmorgon!

2008-06-13 @ 11:48:33 This is my life Kommentarer (0)
Vaknade typ en timme sedan av att Daniel ringde, haha tack för den ;) Nej men det var faktiskt rätt bra för varför ska jag egentligen ligga kvar och sova? Har ju annat att göra och dessutom är det inte smart att börja vända på dygnet nu när jag ska åka bort och allt..

Det har inte precis hänt mycket nu på morgonen, snubben som bodde i lägenheten som brann har rensat ut allt och kastat massa möbler så jag har väl mestadels spanat där ;) Usch, tycker sjukt synd om honom! Fast han var lite skabbig & läskig faktiskt =P

Mmh, men nu har jag iaf inget morgonhumör - till skillnad från vissa andra haha, skriver sen iaf!

Puss!

Don't let the bedbugs bite!

2008-06-13 @ 02:07:33 After hours Kommentarer (0)
Nej nu ska jag faktiskt sova.. Är lite småtrött även om jag fortfarande inte precis har så stor lust att sova. Nej fy för att sova själv! Vill ifs kolla på The Hills, var ett riktigt bra tag sedan senast men jag orkar inte sitta här nu. Har ju inget internet i mitt rum (än!) så kan inte kolla där =(

Förresten.. Så "upptagen" som jag är har jag glömt att fira att min blogg fyllde 1 år den 6:e juni eller vad det nu än var, grattis på den iaf ;) haha

Update: Det var faktiskt den 2:a juni, braaaaa suss haha.. Whatever ;)

Godnatt!

Puss!

Mama's gonna sex you up

2008-06-13 @ 01:11:06 After hours Kommentarer (0)
- Jag känner fett med brudar på 17 år som bränner fett i sängen med snubbar på 31

Mickelito - Om jag var tjej , klockren!


Vill inte sova, tycker det är så sjukt tråkigt.. Speciellt när man ska sova själv =( Har sovit jättemycket så det känns bara så onödigt, argh!

Jaaaa.. Kom på att jag ska spela lite på king, hähähä ;)

wanna love you, wanna hug you, wanna stroke my pup
wanna cuddle, wanna snuggle, wanna sex you up


Puss!

You and I know, without me there's no you

2008-06-12 @ 23:29:20 This is my life Kommentarer (2)

Åhnej, nu sitter jag här igen.. Klockan är halv 12 & jag har en känsla av att det blir några timmar till eftersom jag precis satte mig, huuuuumf. Har ingen lust att somna halv 4-4 inatt igen haha..

Så vad har jag gjort idag då? Jo som jag skrev igår så var jag på stan en stund, kollade grejer till min syster mest faktiskt och såklart skor till mig själv. Men ja, finns ju sjäääälvklart inte några alls! Får bli i Polen istället =) Iiih inte många dagar kvar nu!! =D Sen är jag heeelt off bara med min syster i 11 dagar ;) HÄRLIGT!

På tal om Polen.. Kollade på matchen, vilket jag aldrig gör annars typ. Har ALLTID sagt att Polen suger i fotboll men idag gav jag det en chans ändå.. Humf.. Straffen blev ju såklart till för att Österrike vet att polacker har kort stubin & hett temprament och därför kaxade dom så polacken drog i hans tröja och det resulterade då i en straff.. MOGET att utnyttja vårat temprament sådär va ;) BRA vinnare ni är Österrike. Hah' fuck you!

Hoppas nu att det händer något roligt imorgon, pallar inte vara på stan och pallar inte vara hemma..

Puss!


Still jumping, six in the morning

2008-06-12 @ 02:40:38 After hours Kommentarer (0)

Haha snackade nyss med världens kille.. Vet inte ens vad jag ska säga. Fick mig ett gott skratt iaf! Han påstod att jag drog alla över en kant, men ursäkta mig men vem var det som lät kåt och sådär från första sekunden när vi började prata? Och likadant förra gången vi pratade haha..

& förresten.. Är det verkligen BARA jag som sitter uppe nu och uppdaterar? Människor, get a f-cking grip, det är ju sommarlov hallå? Var är alla? Heeeelt dött.. Okej jag vet, klockan är halv 3 och jag borde verkligen sova men jag orkar inte. Vad gör det om hundra år? ;)

Lyssnar på gamla låtar nu & det inkluderar Dirrty, daaamn vad jag älskar den och henne! Hon är ju bara bäst ;)



Har egentligen så mycket att säga till världen nu. Ska till stan imorgon och kolla lite affärer och köpa sånt min systeryster vill ha.. Hon vill ha liiite svennemat medans jag vill ha MYCKET polskmat <3 Så sjukt gott är det och åh vad jag längtar! Sen när jag kommer tillbaka vill jag softa hemma lite och sen åka till Skåneland & till min Fridah, träffade ju henne en natt förra veckan och sa ju att jag skulle ner till henne!

En sista gång: SVERIGE ; UPPDATERA NU FÖR FAN, jag är jätteuttråkad! =(


We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around ♥

Puss!


Celebritys are my life!

2008-06-12 @ 00:05:47 After hours Kommentarer (0)
- once the gayrumours starts, it means you are really a star ;)



Sitter och lyssnar på när Blondinbella pratade i Hallå i P3 =) Ganska bra faktiskt.. Missade ju när det var så hittade länken så att man kan lyssna på det igen & varsågod ni som inte hittar det: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&id=1197664

Puss!

The good one, or the bad one?

2008-06-11 @ 21:03:44 This is my life Kommentarer (0)

Nej alltså jag bli faktiskt galen! Otroligt hur mycket vissa människor kan ändra sig. Konstant, fram och tillbaka. Dom blir visst aldrig nöjda?

Förövrigt har jag inte gjort ett skit idag.. Har haft jättetråkigt & försökt leta upp bilder på par men hittar knappt några bra.. Den här dagen suger apa. Bokstavligt..

- men jag är lycklig när jag är med honom. när jag inte är det, det är då det är fuckat.
ser du inte att han manipulerar dig?

På ett sätt känns det rätt men fan, samtidigt finns det så mycket mer hos folk än vad man tror.. Det kanske är den som ger råden och sådär som har fel denna gången och kanske den personen som inte ser sanningen?

; jag vet ärligt talat inte..

F-CK vad jäkla svårt det ska vara!

Puss!


Just a regular day

2008-06-11 @ 15:48:45 This is my life Kommentarer (0)
Satt just & kollade på vänner, haha så sjukt ballt är det eller.. & jag är hungrig ååååh och uttråkad dessutom =(

Skulle ju ha haft klassfest igår men det blåste så jävla mycket så det blev typ inget =( Dom andra drog hem till Gisela sen & kollade matchen och sånt men jag pallade inte, kunde liksom inte andas och allt så vi får väl ta det någon annan gång istället..

Orkar inte skriva så mycket alls förutom att jag åker till Polen på Måndag! =) Längtar ju självklart men samtidigt känns det inte som att det är rätt tillfälle just nu att bara åka ifrån allt.. Jag vet att det bara är 11 dagar men alltså, det blir faktiskt rätt länge ändå.. Fast egentligen kanske man behöver ha en paus? Vet ju iaf att jag kommer sakna vissa så sjukt mycket så det kommer vara underbart & ses igen =) Och dessutom är jag inte helt off, har ju både telefon och internet där..

Menmen, ska sluta skriva nu, måste kolla upp ett par saker & sen gå ut med hunden.. Skriver sen!

Puss!

you're that kinda guy that blows my mind <3

2008-06-09 @ 22:31:37 This is my life Kommentarer (0)
Förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen idag men har gjort massa saker.. Först så sov jag typ till halv 12 & sen hade vi tvätttid och så solade jag i några timmar =) Sen skulle jag äta pannkaka nammi ;) och dra & kolla på en lägenhet som faktiskt var fin & jag hade lätt kunnat tänka mig bo där.. Fast det blir nog inte av ändå. Iaf så åt vi sen hos min brorsa och softade där & nu är jag hemma iaf! Och äntligen har jag lyckats beta av alla blogginlägg + bilder som folk har lagt upp de senaste dagarna jag har varit off & jag lovar. Det var så sjukt mycket, fick typ huvudvärk haha..

Skolavslutning imorgon jaaaa =D & på kvällen är det ju fest, fan att vi ska vara ute bara.. Känns nästan som att jag funderar på att skippa det bara för jag vill verkligen inte bli mer sjuk & imorgon ska det vara mycket sämre väder! Aja, får se hur jag mår imorgon..

Nej, nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen.. Håller på att dö av alla mina blandande grejer jag har fastnat i & så är jag jättetrött =( Fast vill inte sova ensam.. Hatar det!

; när du tar min hand i din, är jag lyckligare än någonsin!

Puss!

Hej där mitt i natten

2008-06-09 @ 00:57:31 After hours Kommentarer (0)

Man märker verkligen att det är sommar nu för jag har yttligare inte uppdaterat på år & dagar eftersom jag har haft fullt upp!


Torsdag började med en sjukt ovärd dag i skolan. Var där i 40 minuter typ & en stack jag till tandläkaren och nu har jag skavsår på min kind, TACK =( Aja iaf sen så efter skolan drog jag till Stefan igeeeen & var där en stund.. Väntade på Emma för hon skulle packa massa saker och sådär.. Sen så drog vi in till stan & hem till mig.. Började fixa oss inför Nordic - som samtidigt var sjukt bra men ändå så jävla trist vissa stunder, vill inte prata om det tack. Iaf så sov Emma hos mig & dagen efter hade vi aaasont i fötterna, skummets fel!

Fredagen åkte jag för att lösa en sak <3 & Emma hem för att packa igen eftersom hon skulle sova hos mig igen & sen efter det åkte vi och käkade middag, dvs glassbuffé för 49 kr.. LÄTT värt det, nammi! & sen så gjorde vi inte så mycket mer faktiskt.. Träffade Fridah, Emma & Olle på natten och just det.. HAHA hände helt sinnes saker på centralen någron timme innan vi träffade dom.. Tänker inte ta det här men det var jävligt fult iaf, vi typ satt & sa ba neej vi har inte träffat något vi känner igen och blablabla.. Helt plötsligt dyker ungefär 50 pers upp som vi absolut nästan inte vill träffa & det var askul faktiskt. Men BRA att man typ sitter & snackar skit och så är personerna i närheten haha hoppas dom inte hörde ;) För såg oss gjorde dom iaf inte =D Tack Michael för att jag fick gömma mig på dig & ligga under dina armar haha! Kom iaf hem vid 3, halv 4 någon gång där.. Alltså på natten, helt sjukt..

På Lördagen hade vi bestämt att vi skulle bada någonstans, fick bli Saltholmen för vi vet knappt några ställen i Göteborg.. Iaf så var det sjukt mysigt & Emma och jag låg där bland massa folk.. Jag i string & hon topless.. & så smörjde hon in mitt ass ;) grrw haha.. Senare så åkte vi iaf till henne för då skulle jag sova hos henne & då krängde vi pizza på Ancona och det var nammi & så såg vi någon asläskig person också helt seriöst en meter framför oss =/ TUR att han inte såg oss iaf! Dagen slutade med att vi åt fryst vispat ägg & kollade lite på matchen + en film och sen så smörjde vi in våra oerhört förstörda (fortfarande!!) fötter med kräm och satte på plastfolie & strumpor och sooov =)

Idag solade vi i Floda & sen stack jag hem och åt mat =) Har inte gjort så mycket ikväll iaf, tagit hand lite om mig själv. Tycker jag fan förtjänar egotime va ;) & kollat på två stycken Gossip Girl avsnitt & kommit på att jag absolut ÄLSKAR det!

Jag älskar dig Emma! Har haft världens bästa dagar med dig och är jätteglad för att jag får ha dig vid min sida

Måndag imorgon iaf & är helt ledig.. Ska väl bara ta det lugnt, skriva klart lite skolsaker & kanske sola lite. Vädret börjar ju bli sämre nu så vene om det kommer gå att sola så mycket! Sen på Tisdag är det skolavslutning + klassfest, dvs suparfest! ;)

- du har alltid sagt till mig att jag kan berätta allt för dig.. likadant som du kan berätta allt för mig.. jag kommer alltid stötta dig, oavsett vad.. vi har haft jättemånga fina stunder tillsammans som alltid kommer ligga mig närmast hjärtat. jag kommer aldrig någonsin glömma de saker du har sagt eller gjort <3

Puss!


He loves every freckle, every curve, every inch of my skin

2008-06-04 @ 23:33:27 This is my life Kommentarer (0)

Har gått ett bra tag sen jag skrev senast haha förlåt alltså men jag har inte precis suttit framför datorn ;) Vet inte riktigt vart jag slutade men det blir säkert bra.. Eeeeh.. Okej, vad har jag gjort då? Tisdag: skola, dvs king.com ;) MYCKET bra sida.. Gör skolan en aning bättre liksom =) & sen så slutade vi iaf astidigt i Tisdags fast jag, Emma & Michael drog senare än alla andra för vi har sjukt kul med äckelsidor och såntdär.. Så åkte jag iaf in till stan och så träffade jag Stefan, han ville att jag skulle hem till han så jag drog dit några timmar senare istället och det är exakt det jag har gjort hela tiden typ.. Varit med honom, så sinnes skönt alltså.. Bara sluta tänka på allt annat som är dåligt.. Han får mig verkligen att må så sjukt bra! Är jättelycklig över att jag lärde känna honom <3

Idag iaf så började jag skolan typ 1 & det var sköööönt.. Skulle egentligen ha kommit vanlig tid men jag orkade inte haha.. Efter skolan sa Stefan att han saknade mig & att jag skulle komma hem till honom igen och sen dra & bada med hans polare, som förövrigt är lite speciella =) Men haha, man måste faktiskt erkänna att dom är roliga ändå va.. Åååh, orkar inte skriva allt haha.. Men iaf, jag har verkligen haft det underbart och man känner att det är sommar på riktigt nu =)

Imorgon: Club Nordic skumparty!! ;)

- Your lips, your eyes, your smile, your kiss
I must admit it's a part of me
You please me, completely, believe me
Like a melody ♥


Puss!


Brand både i en lägenhet & på mig haha

2008-06-02 @ 13:38:30 This is my life Kommentarer (1)
Är hemma från Halmstad! Kom hem igår kväll med världens jävligaste bränna, har bränt hela ryggen & bakbenen. Gör så sjukt ont & igår ville jag bara lipa.. Tack och lov är det liiiite bättre idag fast jag har typ velat svimma hela dagen =/ Går nog över om några dagar iaf! Gjorde inte såå mycket i Halmstad iaf.. Var med Alex & Nathalie som jag skrev och på Lördagen kollade jag på när han spelade match & sen så åkte vi till hans pappa, förresten är pappans unge världens sötaste! Alltså jag hatar egentligen bebisar/barn men det finns undantag! Hon är ju så sjukt bedårande så det finns inte haha.. & sen igår så åkte vi iaf till Tylösand och det var där jag brände mig, jävla salak! ;) haha och så badade jag =) Iiih, kallt som satan först men det blev riktigt härligt sen..

Som sagt.. Gjorde inte så mycket igår kväll då, låg bara & kollade på tv:n för att försöka fokusera bort smärtan och sen gick jag och la mig. Vaknade dock innan halv 1 på natten av en motor som brummar som tusan eller vad man ska säga & när jag väl fick upp ögonen så ser jag att hela mitt rum är fyllt med konstiga lampor och sådär. Och istället för att kolla ut lugnt genom fönstret kände jag faktiskt hur paniken grep mig och slet upp persiennen och då ser jag, nedanför huset stod det tre brandbilar, två polisbilar och en ambulans.. Så brann det iaf i huset mittemot.. Så sjukt läskigt!! =/ Tack och lov var det tydligen iaf ingen som kom till skada! Dom hade fått larmet väldigt snabbt så dom hann släcka branden innan den spred sig till närliggande lägenheter! & det som är det läskiga är att det hände ungefär samma sak i Vasastan några timmar tidigare.. Fast i Vasa så var snubben hemma i sin lägenhet när det började brinna men det var dom inte här, så jag undrar hur faaan kan det börja brinna då? Okej om man glömmer tex spisplattan på men det luktar ju bränt och ryker från den efter bara 5 minuter! Fattar inget.. Aja, tur iaf att ingen kom till skada som sagt! Sen efter var det värsta gulligt, det kom ut en kille med typ kaffe och kaffekoppar till poliserna och brandmännen som var kvar hehe..

Ska plugga lite nu, har saker som inte är klara än! Och förresten så får jag G i idrott fast att jag inte gjorde provet =D

Puss!