Life is like a rainbow...

- You need both the sun and the rain to make it's colors appear.

Orkade inte uppdatera igår, var helt knäckt. Vaknade klockan två typ haha! Kom hem två på natten efter Medina så det var ju lugnt, vi var ju inte precis ute med målet att röja sönder utan att vi helt enkelt skulle se Medina =)
& så blev det.. Även ett par rappare som sög skitmycket, musiken eller vad det var gick sönder mitt i när dom rappade, haha! & sen så kom Ken Ring även, vadå överraskning? Det stod ju ingenstans, inte vad jag såg iaf.
Nää, men kvällen var bra =)
Även om jag helt plötsligt inte kunde andas & det svartnade för ögonen och jag blev superyr...? Men jaja, sprang ut från folket iaf och ställde mig lite utanför och tog det lugnt helt enkelt, så det gick bra tillslut =)

& som sagt, vaknade klockan två och var helt väck. Gjorde verkligen ingenting på hela dagen. Samma sak idag, haha!
Blev lite destroyed nu på kvällen, men jag ringde bästaste Emma & då blev det mycket bättre! =) Pratade två & en halvtimme haha, galet!
Nu känns det iaf bättre, att veta också att man verkligen inte är den enda som har det såhär och att man kan stötta varandra. För det är verkligen vad vi har gjort genom dessa år vi har känt varandra, varit där vad som än har hänt. Spelar ingen roll om det har varit mitt i natten efter hemkomsten till Sverige eller mitt på blanka dagen. Älskar dig! 

& just nu sitter jag med mina rosa hello kitty strumpor som går upp till vaden, miicket sexy i must say ; ) hahaha! Frös ju fan fötterna av mig så tog på mig dom tjockaste strumporna jag har & det råkade bli dom här.. Så kan det vara när man inte ens har orkat byta om haha =) Älskar såna här slappdagar ibland!

Nu ska jag läsa igenom resten av blogginläggen sen förmodligen...
...Aah, något kröp nyss på min arm, en spindel var det visst..
& jag måste ha blivit badass på riktigt för jag vågade låta den gå lite & sen dödade jag den med min egen hand, utan att skrika som jag hade gjort tidigare =)
What doesn't kill you makes you stronger
något att leva efter kanske..?

Som sagt, efter alla bloggar ska jag förmodligen fördriva tiden så som jag gör bäst nu för tiden (sad but true) spela, haha!

Ayah, talk to y'all later! ; )



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0